Találatok a következő kifejezésre: Vettem turiban szép (2 db)

Vettem turiban egy szép Nike sortot, fehér selyemszerű anyagból van. Sajnos kicsit festékes (lakkfesték) . Mivel tudnám kiszedni belőle?

Higítóval nem jött ki.

Legjobb válasz: Rossz hírem van. Nem is fog kijönni ha hígítóval nem sikerült. Ki is mostad mosógépben is rendesen, gondolom. Úgyhogy annyit tudsz csinálni, amit szoktak ilyenkor, a végsõ megoldást: odateszel egy mintát (matrica, hímzés stb.)

Rossz hírem van. Nem is fog kijönni ha hígítóval nem sikerült. Ki is mostad mosógépben is rendesen, gondolom. Úgyhogy annyit tudsz csinálni, amit szoktak ilyenkor, a végsõ megoldást: odateszel egy mintát (matrica, hímzés stb.)
Próbáld az acetont.( Nem az acetonmentes körömlakklemosót)
Meleg ecetes olló!!!
A Dr Beckmannnak vannak mindenféle (azt hiszem 6-7 féle típus) speciális foltra való oldócái. Drogériákban lehet kapni, Rossmannban tuti, sárga színû, apró, tenyérnyi helyen elférõ mûanyag flakonokat keress. Hogy erre a fajta foltra van-e speciális tiszítójuk, nem tudom, próbálkozni azonban érdemes vele. Nekem tintát vitt ki nyomtalanul egy ilyen a lányom halványrózsaszín szoknyájából. Szó szerint nyomtalanul, se az anyagnak, se a csillámoknak nem esett baja.

Létezik olyan, hogy turiban 2000 ft ért vettem tökéletes állapotú, nagyon szép ruhákat?

Én nagyon sokáig nem mentem ilyen helyre,aztán évekkel ez előtt egyszer,és akkor azt hittem,csupa szemét van ott,főleg ahol túrni kell.Aztán most rávettem magam,3 hónapja,és az óta szinte minden ruhám ilyen helyekről van.És olyan helyeken is ahol tényleg túrni kell,200-300 ft ért lehet kapni Marks&Spencer cuccokat:O és egyéb tök jó dolgokat.Kinek éri ez meg? Ilyen jó cuccokat 300 ft ért eladni? Nektek mi a tapasztalatotok a vállfás,ill. a kilós helyekről? L20

Legjobb válasz: Én soha nem jártam turiban, amíg úgy nem alakult hogy ott kellett dolgoznom. Õszintén, én nem is tudok túrni, egyszerûen nem megy :D Viszont nagyon sok barátnõm tényleg szuper és egyedi cuccokat szerez be magának, szóval nekik megéri. A ruhákat pedig azért adjuk ennyire olcsón, mert mi is jó áron, vagy csak fuvar áron szerezzük be, úgyanis vannak olyan helyek ahol ezt ingyen leadják és mi ezt be is tudjuk szerezni ingyen, vagy nagyon jó áron.

Én soha nem jártam turiban, amíg úgy nem alakult hogy ott kellett dolgoznom. Õszintén, én nem is tudok túrni, egyszerûen nem megy :D Viszont nagyon sok barátnõm tényleg szuper és egyedi cuccokat szerez be magának, szóval nekik megéri. A ruhákat pedig azért adjuk ennyire olcsón, mert mi is jó áron, vagy csak fuvar áron szerezzük be, úgyanis vannak olyan helyek ahol ezt ingyen leadják és mi ezt be is tudjuk szerezni ingyen, vagy nagyon jó áron.
A kérdező hozzászólása: ó én irigyellek, nagyon szívesen dolgoznék ilyen helyen, mindig szerettem volna ruházati eladó lenni, ilyen helyen is szívesen kipróbálnám magam.Egyenlõre nem igy alakult, lakberendezõ tanfolyamot végeztem, de nem nagyon tudok boldogunli sajnos vele:S
Nekem konkrétan semmi közöm a kereskedelemhez, nem is ez a végzettségem, szóval nem is igazán szeretem csinálni. Olyan, "hasonló cipõben evezünk", mondhatni.:)
már 200forintétrt is vettem tökéletes állapotú, nagyon szép ruhát, szal létezik.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!