Találatok a következő kifejezésre: Vettem tesztet olyan (10 db)

Vettem tesztet ugyan olyan mint a clearblue. Megcsináljam most vagy várjak reggelig? Ma kellett volna megjönni.

Legjobb válasz: Nekem az 'elmaradás napján' negatív volt. Ne légy csalódott, és ne hidd el elsõre! :)

Nekem az 'elmaradás napján' negatív volt. Ne légy csalódott, és ne hidd el elsõre! :)
Szia. Az utolsó válaszoló vagyok! Na mi van veled? Lett 2 csíkod?-remélem!!! Írj!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a biztatást, de már egyre kevésbé bizom benne, hogy baba van a dologban!Nagyon kiváncsi vok mi lesz!
Szia! Én a nem várt elõtt csináltam a clearblue-t este, n de annyira nagyon nagyon halványan látszik a 2.csík hogy nem merek neki hinni. Szerintem várd meg a reggelit, mert abban több a hcg, de ha nega, akkor se keseredj, mert sok nõnek késõn mutatja ki. Egyik barátnõmnek 7 hetesen mutatta ki hogy babás. Majd írj hogy mi lett! SZORÍTOK NAGYON!!!!
Lehet hamar volt a teszt. De amíg nem jön meg addig van remény!!! Várjál most már 3-5 napot a következõ próbáig, türelmedtõl függõen.
no para! az elmaradt napján délután csak nagyon keveseknek poz. a teszt, leginkább azoknak, akiknek a 14 napnál korábban volt pé-ük! nekem még 3 nap késéssel elsõ pisibõl is olyan halvány, hogy hülyének néznének, ha azt poz-nak nevezném! de nem adom fel! várok. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek a biztatást majd lesz vmi
Egyrészt a reggeli elsõ vizeletben van a legtöbb hcg, másrészt könnyen lehetséges, hogy nem elég érzékeny tesztet vettél, harmadszor pedig az is lehetséges, hogy még nagyon kevés hcg-t termelt a szervezeted. Vagyis még nincs veszve semmi, szorítok!
Ne keseredj el, nekem az elmaradt után 4 nappal is még annyira halványat mutatott, hogy egyáltalán nem voltam benne biztos. Fel a fejjel!
A kérdező hozzászólása: negatív
A kérdező hozzászólása: megyek és csinálom
Nem muszáj reggel. Simán lehet, hogy nálad már most pozitív lesz. Csak azért írtam az elõbbit, hogy a negatív eredmény nem biztos, hogy az igazságot mutatja.
A kérdező hozzászólása: muszály csak reggel megcsinálni?
A kérdező hozzászólása: Szia!sajna nem lett!megjött!jövõhéten megyek dokihoz, hogy mi baj van!veled mi van?
Tesztelj mégegyszer. Aztán menj el dokihoz is.
Szerintem is csinálj tesztet, lehet, hogy az elõzõ még nem tudta kimutatni. Vannak akiknek csak késõbb mutat +-at. Attól, hogy gyengén megjött, még lehetsz terhes! Fõleg ha vannak más tüneteid is, de az se feltétlenül kell, hogy legyen!
Szia!Én ma vagyok 7 hetes és még mindig görcsölget a hasam, mintha meg akarna jönni, a doki szerint ez normális.Úgyhogy szerintem te is lehetsz terhes.Mikor teszteltél?Én hat nap késés után és egybõl kimutatta.Állítólag a negatív teszt nem mindig 100%-ra biztos.Szúrkolok, hogy babás legyél!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszaitokat!
A kérdező hozzászólása: teszteltem de nagyon nagyon gyenge.szinte észrevehetetlen.akkor most terhes vagyok??? köszi a válaszokat!!!

5 napja szakítottam a barátommal azóta alig eszek valamit, ha eszek akkor megy a hasam, és van olyan, hogy reggel hányingerem van. Tesztet még nem vettem. Terhes vagyok, vagy csak az idegesség? A menszeszem megjött normálisan.

hasmenés, étvágytalanság

Legjobb válasz: Ha a menzeszed megjött rendesen,akkor valószínûleg csak a szakítás okozta stressz okozza a tüneteidet.Ha mégis bizonytalan vagy,vegyél tesztet!

Ha a menzeszed megjött rendesen, akkor valószínûleg csak a szakítás okozta stressz okozza a tüneteidet.Ha mégis bizonytalan vagy, vegyél tesztet!
Ha a mensesed normálisan megjött, akkor az idegesség miatt van ez. De ha megkönnyebbülsz, akkor csinálj egy tesztet.
SZIA ATTÓL MÉG HOGY MEGJÖTT, LEHETSZ TERHES. NEM AKARLAK MEGIJESZTENI DE NEKEM ÚGY JELENTKEZTEK A TÜNETEK, HOGY HASMENÉSEM VOLT ÉS SOKAT JÁRTAM PISILNI. CSINÁLJ A BIZTONSÁG KEDVÉÉRT TESZTET. TE IS MEGNYUGSZOL ÉS NEM HÁNYKOLÓDSZ KÉTSÉGEK KÖZÖTT. MOST MÁR TELJESEN BIZTOS EREDMÉNYT FOG MUTATNI A TESZT. SOK SIKERT
Csak a szakítás miatti stressz okozza, ismerõs érzés.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod. Remélem csak az idegességtõl van.
A kérdező hozzászólása: Köszi, hogy írtatok! Inkább csinálok tesztet. De nagyon remélem, hogy nem lesz semmi.
Az idegesség sokszor okoz hasmenést, hányingert is. De ha megjött rendben a mensid, és normális volt, nem vagy terhes. Csinálj tesztet, megnyugszol, nekem legalábbis segített!

Már 6. napja nem jön meg, a mellem érzékeny, a hasam is olyan furcsa. vettem már egy pár tesztet de negativot mutat. Terhes lehetek?

Legjobb válasz: Elõfordulhat, hogy nem elég magas a hormon szintje, hogy a teszt jelezze. Érdemes lenne egy új tesztet csinálni és ha nem jön meg, orvoshoz menni, hogy mi lehet a hátterében. Vigyázz magadra!

Elõfordulhat, hogy nem elég magas a hormon szintje, hogy a teszt jelezze. Érdemes lenne egy új tesztet csinálni és ha nem jön meg, orvoshoz menni, hogy mi lehet a hátterében. Vigyázz magadra!
Én is így voltam vele, nekem 10 napot késett, de tegnap sajna megjött.Pár nap múlva csinálj még 1 tesztet.Legyen az az eredmény amit szeretnél!
Ha már több tesztet is csináltál szerintem menj el dokihoz. Lehet, hogy alcsony a hcg szinted, a doki majd többet tud talán mondani.-) A - teszttõl még lehetsz terhes. Van akinek még 7 hetesen is -.
Nekem ugyanilyen tüneteim voltak, 6 napott késett, aztán megjött! Sajnos a mellérzékenység lehet a közelgõ mensi jele.

Már 2 hónapja nem szedek fogamzásgátlót. Kb 10-11 napja voltam együtt a férjemmel. Volt egy olyan női megérzésem, hogy terhes vagyok, de ma vettem egy tesztet és az negatív volt. Lehet, hogy a hormonszintem nem elég magas még? Vagy csak bebeszélem?

Legjobb válasz: hát elvileg 3hónapnak kéne eltelni, hogy terherbe essél a fogamzásgátló abbahagyása után.de ha nagyon szeretnéd tudni, akkor az együtt lét után 21.napon vegyél terhességi tesztet, mivel akkor mutatható ki hogy az vagy e!

hát elvileg 3hónapnak kéne eltelni, hogy terherbe essél a fogamzásgátló abbahagyása után.de ha nagyon szeretnéd tudni, akkor az együtt lét után 21.napon vegyél terhességi tesztet, mivel akkor mutatható ki hogy az vagy e!
Fogamzásgátlója válogatja, hogy mennyi idõnek kell eltelnie az abbahagyása után ahhoz, hogy bátran bevállalhassatok egy kicsit. Én 6 évig szedtem. Az abbahagyása után, még abban a hónapban terhes lettem, és ezt nem találta problémának az orvos. Ami a teszetet illeti, nekem csak az 5. héten mutatott poz. eredményt.
Én is hasonló helyzetben vagyok a fogamzásgátlóval kapcsolatban. Melyiket szedted?
Az elsõ terhességem elõtt Tri Regolt szedtem 9 évig. 1 év kellett hogy terhes legyek. A második terhességem elõtt Yadine-t szedtem 5 évig, 9 hónap kellett hogy terhes legyek.Most 36 hetes kismama vagyok.

Lányok! Az ilyen kérdésekre általában nem szerettek válaszolni de hátha most kivételt tesztek. Van olyan akinek fiatalabb fiú vette el a szüzességét? Milyen volt? A srác is szűz volt? Hány évesek voltatok?

Legjobb válasz: igaz fiú vagyok de a barátnõm akinek én vettem el a szüzességét fél évvel idõsebb nálam én is szûz voltam nagyon jó volt 15/f

igaz fiú vagyok de a barátnõm akinek én vettem el a szüzességét fél évvel idõsebb nálam én is szûz voltam nagyon jó volt 15/f
A kérdező hozzászólása: köszi a választ fiúk is írjanak nyugodtan
18 voltam, a barátom 17, de õ már nem volt szûz. ennyi korkülönbség szerintem nem okoz gondot. csak figyelmesnek, odaadónak és gyengédnek kell lenni és jó lesz
2 évvel volt fiatalabb nálam, nagyon jó volt hogy "taníthattam"
Egy évvel volt fiatalabb nálam, mindketten szüzek voltunk.
A srác 15, én 16. 20/L

Ma szeretnék tesztelni, de még nem vettem meg a tesztet. Viszont a reggeli vizeletem szeretném használni. Ha összegyűjtöm, és 1-2 órát áll még ugyan olyan eredményt kaphatok mintha "friss" vizelet lenne?

Legjobb válasz: Igen. Nyugodtan állhat pár órát, az eredményen nem változtat. A laborban sem azonnal állnak neki az elemzésnek. Drukk.

Igen. Nyugodtan állhat pár órát, az eredményen nem változtat. A laborban sem azonnal állnak neki az elemzésnek. Drukk.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ!!!:)

Vasárnapra nem vártam, nem is jott, hétfoi tesztem negativ lett, de olyan mesi érzésem van néha nagyon bele bele szur a hasam alja: Most kicsi rozsaszines pecsétet vettem észre a wc papiron: Ez normális? Lehetek még terhes?

Meg kell jegyeznem hogy teljesen màsoka tuneteim mint eddig bàrmikor menszesz alatt! Kérlek vàlaszoljatok!

Legjobb válasz: Koszonom a vàlaszod! Azon aggodom, hogy nem jon ossze.

A kérdező hozzászólása: Koszonom a vàlaszod! Azon aggodom, hogy nem jon ossze.
Szia! Ha nem jön meg normálisan, akkor pár napra rá tesztelj, de ne aggódj, én is jártam már így. Minden bajom volt, de nem voltam terhes.

Ma elmentem ovulacios tesztet venni es pechemre olyan Clearblue-sat vettem meg, amihez kell digitalis ovulacios monitor. Tenyleg 89%-kal nagyobb vele az esely a teherbeesesre?

Mindegy, ha mar igy jartam, akkor megprobalom olcson beszerezni hozza a kis szerkezetet, mert hat igy magaban a 20db teszt (ennyi volt a dobozban) nem er semmit. A mai tesztelesemnek ezennel lottek. :-/

Hétfőn (május.19én) kell megjönni a havimnak, de előbb vettem egy tesztet és kimutatta hogy terhes vagyok. Nem rég volt egy vetélésem és eléggé félek, kicsit szurkál a hasam meg olyan érzésem van mintha +akarna jönni. Ez normális ha fáj?

Igyekszem sokat pihenni, szedek magzatvéd? vitamint, sok gyümölcsöt eszem.Csak visszagondolva a vetélésre ami volt most eléggé félek (4-5 hetes voltam). Nagyon vártuk a babát!!

Legjobb válasz: Szia a megjön érzés teljesen normális tünet vigyázz magadra pihenj sokat és ne gondolj rosszra:)) gratula 20 hetes kismama

Szia a megjön érzés teljesen normális tünet vigyázz magadra pihenj sokat és ne gondolj rosszra:) ) gratula 20 hetes kismama
Ez teljesen normális érzés, de mivel volt egy vetélésed mielõbb menj orvoshoz, mert lehet utrogestant kell szedned, ami magzatmegtartó, nehogy megint elõforduljon a baj. Mindenképp siess a dokihoz, ha nagyon aggódsz menj egy ambulanciára szülészeti- és mondd hogy nagyon meg vagy ijedve, biztos ellátnak majd. Én is ilyen gyógyszert szedek, és tudom milyen. Ha dohányzol, tedd le, mert vetélés utáni közvetlen terhességnél nagyobb a rossz hatása. Pihenj , feküd, menj táppénzre. Ne idegeskedj, mert az csak árt.Sok-sok sikert, és nagyon drukkolok- Pécs
Szia Nekem is a mindjart megjon erzes ugy kb.a 10 hetig megvolt, es arra azt mondtak, h teljesen normalis. A veteles miatt menj mihamarabb orvoshoz, es gondolom, h fog adni vmi gyogyszert es tuti, h nem lesz semmi baj. Nagyon gratulalok nektek 24 hetes kismama
Szia!Mindenképp menj orvoshoz, és ne izgulj! Én 10 hetesen vetéltem el decemberben. Most újra terhes vagyok, 11 hetes, és duphastont szedek, mert a 9. hétben elkezdtem barnázni.Azóta fekszem, és bízom benne, hogy minden oké.Ne halogasd a dokit, bármi van, menj el, és megnyugszol!Az érzéseid normálisak, megértelek. Boldog babavárást! Móni
A kérdező hozzászólása: Köszönöm sokat segített a biztatásotok, meg az hogy nem egyedül vagyok ezzel az érzéssel. Még eddig nem jött meg, úgy érzem nem is fog. A rosszulléteim nem változtak, meg van az émelygés, mell fájás, fáradékonyság.A vetélésem nekem is barnás folyással kezdõdött, de akkor napokkal elõre mindig fájt a hasam. Akkor hívtam a dokit magneB6-ot meg Rutascorbint kaptam, de sajna nem segített már. Igyekszem nem gondolkodni, csak pozitívan hozzáállni, és élvezni a terhességet amit már annyira vártam!! :-))))

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!