Találatok a következő kifejezésre: Vettem tena normált, a (3 db)

Vettem tena betétet, normált, a bugyijából hány darab kell kb? A bugyiba kell belerakni a betétet, és nem is kell a sima hagyományost használni vele együtt?

Legjobb válasz: Szia! Én a nagyobbikat vettem, abból kettõt teggyél majd a bugyiba elcsúsztatva. Hagyományos betét az elsõ héten szerintem nem kell. Eldobható (egyszer használatos) bugyit vegyél a DM-ben is lehet kapni azt hiszem. Könnyû szülést kívánok!

Szia! Én a nagyobbikat vettem, abból kettõt teggyél majd a bugyiba elcsúsztatva. Hagyományos betét az elsõ héten szerintem nem kell. Eldobható (egyszer használatos) bugyit vegyél a DM-ben is lehet kapni azt hiszem. Könnyû szülést kívánok!
Jesszusom, ennyire szarul csak ritkán lehet megfogalmazni egy kérdést. Ha tényleg érdekelnek a válaszok, szerintem próbáld értelmesen és jó helyesírással feltenni ezt a kérdést!
Oh, bocsánat, kicsit félreértettem! :S Tényleg bocsi.
Nekem volt pár bugyim, amit már kidobtam volna, azt is be lehet vetni... na nem szakadt vagy foltos, csak már viseltesebb kissé.

Elég lesz szülés utánra a Tena lady normal betétje? Mert én azt vettem.

Legjobb válasz: Én is azt vettem mert arra beszélt rá a patikus. Remélem jelég lesz. Arra gondoltam, hogy veszek szupert is (nálunk lehet darabra is venni) pár darabot az elsõ napokra éjszakára, így remélem korrigálok. Normálból egy egész csomagot vettem, azt meg elhasználom sima menszinél éjszakára.

Én is azt vettem mert arra beszélt rá a patikus. Remélem jelég lesz. Arra gondoltam, hogy veszek szupert is (nálunk lehet darabra is venni) pár darabot az elsõ napokra éjszakára, így remélem korrigálok. Normálból egy egész csomagot vettem, azt meg elhasználom sima menszinél éjszakára.
Nekem elég volt az allways éjszakai betétje is. Úgy is sûrûn cseréled, mert muszáj. 2 óránként cseréltem az elsõ pár napban. Késõbb már a kissebb is jó volt.
Én vittem tena normált, extrát, meg always éjszakait is. Aztán ott a kh-ban adtak a nõvérkék gézbe csavart vattát, ami nagyon jól jött, mert egyrészt nem akadt bele a varrat (mint a betét hálós belsõ borításába) és puha volt. Azelsõ két napban úgy csináltam, hogy a tenára még rátettem egy ilyen vattásat is, mert én eléggé véreztem 8mondjuk mensinél is mindig így volt), de így is szinte óránként jártam cserélni. Aztán a 3. napon már nem kellett bele a vattás cucc. sztem elég lesz a normál, de ha mégsem , akkor a kh-ban tutira van gyógyszertár, ott megveheted a nagyobbat
Szia. Nekem teljesen jó volt a Tena normál mérete. Sõt. Úgyis sûrûn cseréled. Ami jól jött még, hogy vettem hálós bugyit gyógyszertárban a betéthez, 600 ft volt a kettõ, és nagyon jól tartotta. Ráadásul pillanatok alatt megszáradt, miután kimostam.
Sziasztok! Én a normált nem szerettem.Most is extrát vettem, ebben sokkal jobb az ember közérzete, és biztonságosabb, mert jó nagy. Üdv:3. babás 37 heteske
Azok a barátnõim akik már szültek a Tena supert ajánlották, biztos ami biztos alapon. Abból biztos nem jön ki semmi. 37 hetes
Én molimed bugyit használtam, bele van építve a bugyiba a betét. Semmi nem folyt ki, pedig elég erõsen véreztem az elsõ 3 nap.

Szülés utánra elég a tena lady normal betét? Ezt ajánlották ahol vettem.

Legjobb válasz: Ez attól függ, mennyire vérzel majd, de ezt elõre nem lehet kiszámítani. Én kezdésnek minden szülésnél a legnagyobb méretû inkontinencia betéttel indítottam, és mindig kellett is, a különbség csak az volt, hogy volt olyan szülésem, amikor 3 hétig ez kellett, és volt, amikor csak 3 napig, aztán elég volt egy kisebb. A dm Jessa márka inkontinencia betétje szerintem nagyon jó és csak 10 db van egy csomagban. Én vennék legalább ennyit a nagyból, aztán meglátod. Szép szülést!

Ez attól függ, mennyire vérzel majd, de ezt elõre nem lehet kiszámítani. Én kezdésnek minden szülésnél a legnagyobb méretû inkontinencia betéttel indítottam, és mindig kellett is, a különbség csak az volt, hogy volt olyan szülésem, amikor 3 hétig ez kellett, és volt, amikor csak 3 napig, aztán elég volt egy kisebb. A dm Jessa márka inkontinencia betétje szerintem nagyon jó és csak 10 db van egy csomagban. Én vennék legalább ennyit a nagyból, aztán meglátod. Szép szülést!
Szia! Én DM-eset vettem, mert a Tenát nagyon drágállottam. Kb.3 napig véreztem durván, pont elég volt az a 10db, ami volt benne. Utána már elég volt a sima always éjszakai. Persze azt nem lehet tudni, hogy nálad hogy lesz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!