Találatok a következő kifejezésre: Vettem ovu a (10 db)

Vettem ovu mikroszkópot, de eddig még nem láttam páfránylevelet! Tegnap a nyákom tojásfehérjés volt (12. nap volt), jól nyújtható, a mikroszkóp mégsem mutatott páfrányokat. A hasam ma kezdett szurkálni, csipkelődni. Más ovu teszt-tapasztalat?

Legjobb válasz: Én is vettem annak idején,de soha nem láttam rajta semmit!!! Sterintem pont semmit nem ér..Tudom,nem nagyon vagy kíváncsi a sok okoskodásra,de ha rám hallgatsz,ne készülj rá ennyire!! Nekem is minden gondolatom a terhesség körül forgott.. Nagyon készültünk,mindent betartottunk,mindenre odafigyeltünk,de sehol semmi... Aztán november környékén úgy döntöttem,hogy most picit leállunk,mert karácsonykor nem akartam lerakni a cigit... Hát,az utolsó mensrtuáciom nov 8-án volt.. 19 hetes vagyok:) NE GÖRCSÖLJETEK RÁ!!!!! Annál nehezebb lesz!! sok sikert!!!!

Én is vettem annak idején, de soha nem láttam rajta semmit!!! Sterintem pont semmit nem ér..Tudom, nem nagyon vagy kíváncsi a sok okoskodásra, de ha rám hallgatsz, ne készülj rá ennyire!! Nekem is minden gondolatom a terhesség körül forgott.. Nagyon készültünk, mindent betartottunk, mindenre odafigyeltünk, de sehol semmi... Aztán november környékén úgy döntöttem, hogy most picit leállunk, mert karácsonykor nem akartam lerakni a cigit... Hát, az utolsó mensrtuáciom nov 8-án volt.. 19 hetes vagyok:) NE GÖRCSÖLJETEK RÁ!!!!! Annál nehezebb lesz!! sok sikert!!!!
A kérdező hozzászólása: vagyis csak ma probálkozhatunk?
A kérdező hozzászólása: ja tegnap volt tojás szinû folyásom ma semi .lehet le maradtam rola?
Nem hiszem, h lemaradtál.A két egyforma csík jó, de még jobb, ha az tesztcsík erõsebb, holnap is használj egyet szerintem.Délután használd és ne igyál elõtte 2 órával. Ha este együtt lesztek az pont jó, mindent bele.
A kérdező hozzászólása: kõszi mert csak ma és vasárnap tudunk egyûtt lenni.az akkor jo?igy még nem fáj a hasam és olyan mindha bepisiltem volna.

Vettem ovu tesztet és nem értek valamit! Ha két csíkom van, de a kontrollnál halványabb akkor negatív, ez egyértelmű! De ez azt jelenti hogy közel állok az ovulációhoz és a napokban lesz, vagy független ettől?

Legjobb válasz: Nem független. Ahogy közeledik az lh-csúcs, úgy erõsödik a tesztcsík is napról-napra. Nálam akkor volt +, amikor erõsebb volt a teszt a kontrollnál.

Nem független. Ahogy közeledik az lh-csúcs, úgy erõsödik a tesztcsík is napról-napra. Nálam akkor volt +, amikor erõsebb volt a teszt a kontrollnál.
nekem nem volt erõsebb a kontrolnál egyik nap sem. áll nem találtam el az LH csúcsot. amit tudok ajánlani, minden nap ugyan abban az idõben 18-20 h között csinált , általában akkor vana csúcs, ritkán van délelõtt , vagy délután.Szóval én a tojásszerû nyák magjelenésének napján csináltam és még az elsõ olyan napon is amikor emelkedett a hõm , ez 5 nap. Egymás mellé tedd le minden nap a meglévõ tesztjeidet és látni fogod , melyik napok a legtermékenyebbek. Babatervezõk otthona honlapján találsz ovu teszt mintákat is.
Én is csak azt tudom tanácsolni, hogy este 18-20 óra között csináld a teszteket! Látni fogod, hogy sokkal erõsebb lesz este!


Vettem ovu tesztet a müllerbe. Nem volt benne használati utasítás. Stickek vannak benne le lehete húzni az egyik végét. Hogy kell használni?

Bele kell mártani a vizeletbe? köszönöm..

Legjobb válasz: Sajnos igy nem tudok segiteni, h nem irtad a teszt nevet. Probald meg beirni a google-ba, hatha kiad hozza utasitast v tapasztalatot. Ha olyan a vege, mint a Clearblue tesztnek, akkor valoszinu martani kell, de ne vedd biztosra, mert terhessegibol is van, amire csak cseppenteni kell, ha martod, atitatodik es ertekelhetetlen.

Sajnos igy nem tudok segiteni, h nem irtad a teszt nevet. Probald meg beirni a google-ba, hatha kiad hozza utasitast v tapasztalatot. Ha olyan a vege, mint a Clearblue tesztnek, akkor valoszinu martani kell, de ne vedd biztosra, mert terhessegibol is van, amire csak cseppenteni kell, ha martod, atitatodik es ertekelhetetlen.
A kérdező hozzászólása: Próbáltam a goole-ba de nics sehol.Sajnos az a drogéria lánc német de még a német oldalakon sem láttam semmi hasznosat. Egyébként a neve:duchesse.Azért köszi.
Ez érdekes. Tudtommal az ovutesztet este kell használni, de semmiképp ébredés után.
Ovuteszthez délután kell pisilni, mert az LH csúcs délután szokott lenni. De elõtte 2-3 órát tényleg ne igyál, hogy sûrû legyen. HCG teszthez jó a reggeli
Este 6 órakor kell használni, mert addigra a legmagasabb az Lh. Elõtte két órán keresztül ne igyál, és ne menj pisilni sem, úgy lesz jó az eredmény.
A kérdező hozzászólása: Köszi, Mindenkinek! Én is így tudtam! Köszönöm, hogy megerõsítettétek!
En lassan 1 eve hasznalok minden honapban Clearblue digitalis ovutesztet. Szinte minden egyes alkalommal reggeli elso vizeletbol csinaltam es mindig szepen idoben lett pozitiv. Persze akkor is az volt, mikor epp ugy alakult, hogy delutan tudtam csak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy megírtad! Elég nehezen bírom, hogy du. 4 órán keresztül nem pisilhetek. :)

20-21. -én volt + ovu tesztem és a férjemmel rágyurtunk erre a két napra! Mikor tesztelhetek leghamarabb? Clearblue tesztet vettem.

Még csak ez a 2. próbálkozásunk,de nagyon-nagyon szeretnénk!!!!mint gondolom itt mindenki!!!

Legjobb válasz: Legesleghamarabb 2.-án reggel, de még ez sem lesz biztos! Sok sikert!

Legesleghamarabb 2.-án reggel, de még ez sem lesz biztos! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ!De épp most olvasom, hogy amikor +után - lesz a teszt akkor is kell próbálkozni!Mi ezt nem tettük, na most még jobban fogok izgulni!Ezt mért nem lehet ráírni a dobozára, vagy a tájékoztatójára, direkt alaposan átrágtam?????
A kérdező hozzászólása: De azért még van remény ugye???
Persze hogy van esély. Az elsõ nega nap azt jelenti hogy megrepedt a tüszõ, ami még 24 órán keresztül megtermékenyíthetõ. Ezért esélyes még az a nap is.

Az normális, hogy 21 napos ciklusaim vannak? És nehezíti a teherbeesést, hogy ilyen rövid? Ilyenkor mikor kéne lenni-e az ovunak, mert vettem tesztet, de nem nagyon értem mikor kéne teszteljek, hogy valami használható értéket kapjak!?

Legjobb válasz: 25 napnál rövidebb és 35 napnál hosszabb ciklus esetén nagy valószínûség szerint baj van a peteéréssel. Mindeképpen menj dokihoz, csináltat majd hormonvizsgálatokat, hogy van-e peteérés, tüszõrepedés, stb. A házi ovutesztet szerintem csak ezutánra hagyd. Fordulj szakemberhez, ne vesztegesd az idõt!

25 napnál rövidebb és 35 napnál hosszabb ciklus esetén nagy valószínûség szerint baj van a peteéréssel. Mindeképpen menj dokihoz, csináltat majd hormonvizsgálatokat, hogy van-e peteérés, tüszõrepedés, stb. A házi ovutesztet szerintem csak ezutánra hagyd. Fordulj szakemberhez, ne vesztegesd az idõt!
Határeset. Én úgy tudom, hogy 21 és 35 között a normális. Én biztosan orvoshoz fordulnék, ha nem akarnék sokat várni a babára. Az orvos tudja ultrahanggal követni a peteérést. Lehet, hogy van, de az is lehet, hogy nincs. A megállapításnak ez az egyetlen biztos módja.
nekem is 24-25 naposak voltak a ciklusaim..de volt pé-m.elkezdtem barátcserjét szedni múlt hónapban a pé után, és már akkor 3 napot hosszabbodott a ciklusom. azóta szedem..kíváncsi vagyok a mostani milyen hosszú lesz..bár jobb lenne ha meg sem jönne, mert babót szeretnék :-) szerintem próbáld ki te is! ártani nem árt! erõsíti a méhet és rendbeteszi a ciklust..és nem gyógyszer, hanem természetes anyag!

Lehet ez terhesség? 4.-én kell megjönnie a menszimnek 28 naposak a ciklusaim és az ovu mikroszkóp megint páfrányos. Sok fehér folyásom van és pisilni is sűrűn járok. Más tünetet nem vettem észre magamon.

Legjobb válasz: Elõfordulhat, de én már óvatos vagyok. Nekem is páfrányosodott a mikroszkóp mensi elõtt és reménykedni kezdtem, de sajnos megjött. :( Szerintem várd meg amíg késik, és utána tesztelj. Tudom nehéz várni! ;) Én már elpazaroltam néhány tesztet, mert nem bírtam kivárni a mensi napját sem! De szorítok, hogy Neked ezek az elõjelek jót jelentsenek! :)

Elõfordulhat, de én már óvatos vagyok. Nekem is páfrányosodott a mikroszkóp mensi elõtt és reménykedni kezdtem, de sajnos megjött. :( Szerintem várd meg amíg késik, és utána tesztelj. Tudom nehéz várni! ;) Én már elpazaroltam néhány tesztet, mert nem bírtam kivárni a mensi napját sem! De szorítok, hogy Neked ezek az elõjelek jót jelentsenek! :)
A kérdező hozzászólása: Kösz szépen a választ énis szoritok neked hogy sikerüljön.Már fáj a mellem és úgy mint menszikor szokott.Sajnos megfog jönni.Pedig már nagyon várjuk a pocaklakót.

Most csináltam ovu tesztet, ami egyértelmű +. A mai a 30. napom. Mire számíthatok a terhességi tesztnél, ha most azt is megcsinálom? Clearblue-t vettem.

Legjobb válasz: :):) :) :) Szerintem arra hogy gratulálni fogunk :) :):) :) :) Ha nincs semmi hormonális problem, akkor biztos ez már jó jel!!

:) :) :) :) Szerintem arra hogy gratulálni fogunk :) :) :) :) :) Ha nincs semmi hormonális problem, akkor biztos ez már jó jel!!
Csinald meg es ird meg! :)
A kérdező hozzászólása: Ezt el sem hiszem :-) pozitív lett a tesz is!Istenem olyan boldog vagyok.Köszönöm neketek a bíztatást!
Gratulalok, es sok boldogsagot kivanok!!! :)
NAGYON GRATULÁLOK!!!!!! :DDDDD Boldog 9 hónapot és még boldogabb babázást kívánok!
Gratulaaaa!!!!! :) ))))) (az elsõ válaszoló :) )
Na erre mondja valaki hogy KIZÁRT hogy az ovulációs teszt kimutatja a babát!!!! Nagyon szuper hír!!! Gratulálok!
A kérdező hozzászólása: Nagyon kedvesek vagytok!Akinek még nem jött össze, szívbõl szorítok, aki már babás sok örömöt kívánok.

Ez pozitív ovu tesztnek számít? Ma reggel vettem, és egyből kijött a két csík. Akkor ez most mit jelent? Hogy hamarosan peteérés lesz? Ma vagyok a 11. napon a mensi első napjától számítva.

http://kepfeltoltes.hu/view/120324/PICT4079_www.kepfeltoltes..

Legjobb válasz: szia eléggé egyformának tünnek a csíkok. Akkor pozitív, ha a két csík egyforma vagy a tesztcsík erõsebb a kontrollnál. Peteérés az elsõ negatív nap után 12-36óraval következik be. Érdemes együtt lenni a pozitív napokon, és az elsõ negatív napon is. Remélem segítettem.

szia eléggé egyformának tünnek a csíkok. Akkor pozitív, ha a két csík egyforma vagy a tesztcsík erõsebb a kontrollnál. Peteérés az elsõ negatív nap után 12-36óraval következik be. Érdemes együtt lenni a pozitív napokon, és az elsõ negatív napon is. Remélem segítettem.
Szerintem ez holnap lesz pozitív!
szerintem itt még a kontroll csík az erõsebb. Valószínûleg holnap lesz ovud. Nekem egyértelmûen az lh csík lett vastagabb és erõsebb piros!
A kérdező hozzászólása: Igazatok volt, a mai lett pozitív: http://kepfeltoltes.hu/120325/PICT4085_www.kepfeltoltes.hu_...
Na, akkor holnap húzzatok bele! :)
A kérdező hozzászólása: Az lesz!!! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!