Találatok a következő kifejezésre: Vettem egy volt benne egy (36 db)

A cigaretta hamuja tartalmaz nikotint? Megfogta a babám az üres hamutartót, de volt benne egy pici hamu, és azonnal a szájába vette a kezét. Lesz baja, vigyem dokihoz? 1 éves.

Legjobb válasz: Egy jó gyerekorvos mondta nekem, h egy gyereknek évente másfélkiló koszt meg kell ennie, ahhoz, h egészséges maradjon. Tény hogy csak viccelt, de azt akarta kifejezni, h minden picurka dologért ne rohanjunk mindig dokihoz. Az én anykám apukám cigijét vette egyszer ki a számból. Semmi bajom nem lett utána. Sõt, én nem is dohányzom.

Egy jó gyerekorvos mondta nekem, h egy gyereknek évente másfélkiló koszt meg kell ennie, ahhoz, h egészséges maradjon. Tény hogy csak viccelt, de azt akarta kifejezni, h minden picurka dologért ne rohanjunk mindig dokihoz. Az én anykám apukám cigijét vette egyszer ki a számból. Semmi bajom nem lett utána. Sõt, én nem is dohányzom.
Én ettem a csikket és a kavicsokat.Nincs bajom.
Én 1, 5-2 éves lehettem, mikor felmásztam a cigis dobozért, és megettem egy pár szállal... Kimosták a gyomrom, de semmi bajom nem lett. A te babádnak sem lesz semmi baja ennyi kosztól, nem hinném, hogy orvoshoz kéne vinni. Játszótéren, földön mászva sokkal több piszok is a szervezetébe fog jutni, úgy, hogy észre se veszed.
nézd, ha elviszed dokihoz, akkor vagy hazaküld, hogy ha fosik, adják neki ezt azt vagy elküld gyomormosásra. komolyan ezt akarod, egy kis hamu miatt? egyébként a cigihamuban nem a nikotin a legkárosabb, de ilyen pici mennyiségtõl nem lehet gond. az én gyerekem is megette (nagymama cigizik), de elég keserûnek találta, amennyire tudta kiköpte. nem történt semmi baja.
a hamu steril, nem kell orvoshoz vinni majd megeszik még ennél ezerszer cifrábbakat is

Most vettem először Crea-Bomb-ot nagy kiszerelésben. Az adagolókanál szinültig két adagnak felel meg vagy egy adagnak? (11-5, 5g) A másik, hogy volt benne egy külön tasak. Annak tartalmát bele kell keverni a porba?

Előre is köszönöm a választ!

Legjobb válasz: máskor ha kreatint akarsz ne crea-bombot vegyél. a fõ kérdésre nem tudok választ adni mert nem vettem még olyat de rá kell legyen írva minden.

máskor ha kreatint akarsz ne crea-bombot vegyél. a fõ kérdésre nem tudok választ adni mert nem vettem még olyat de rá kell legyen írva minden.
A kis tasak az szilikagél, nedvszívás céljából van a porkeverékben, hogy ne álljon össze egy tömbbé az anyag.
következésképp ne, azt ne bontsd fel!
Látom elég régi a kérdés.Remélem azóta nem öntötted bele a szádba a kis tasak tartalmát, ugyanis nem emberi fogyasztásra való :) Azok nedvesség szívó kis golyók.Arra szolgálnak hogy hosszú távon a dobozban ne álljon össze a por.Nyugodtan dobd ki a kukába, a zacsit.1 adagoló kanál 5g, vagyis egy adag.5grammonként iszogasd 4dl vízzel, kb félórával szénhidrátos kaja elõtt...

Meg vettem a Prince Of persia the forgotten sandsot volt benne egy kód amit az uplax kér be írom a tokban lévõl kódot vagy 20milio probalkozasra és nemfogadja el. Honnan szerezzek ujjat?

Legjobb válasz: Reklamálj a boltban. Neked az jár. Nehogy már fizetés után lopott kóddal telepítsd, világ röhejére.

Reklamálj a boltban. Neked az jár. Nehogy már fizetés után lopott kóddal telepítsd, világ röhejére.
Írj a Ubisoftnak. Vagy próbáld ezt: POP-AURR-G8CV-AMF9-YNTH
A kérdező hozzászólása: nem jó a kód sajna :/ a boltba meg már hiába megyek vissza 2 hónapos a játék :/

Mik a teendők abban az esetben, ha vettem egy fúrógépet, otthon kicsomagoltam és nem volt benne semmi?

Mik a jogaim, vissza fogják adni a pénzem?(nem volt olcsó)

Legjobb válasz: Ezt hogy érted, hogy nem volt benne semmi? Egy üres dobozt vittél gyanútlanul haza? Nem érezted a súlyán, hogy túl könnyû, nem próbáltátok ki, hogy mûködik e? Egyáltalán hol vetted, üzletben, vagy valami piacon?

Ezt hogy érted, hogy nem volt benne semmi? Egy üres dobozt vittél gyanútlanul haza? Nem érezted a súlyán, hogy túl könnyû, nem próbáltátok ki, hogy mûködik e? Egyáltalán hol vetted, üzletben, vagy valami piacon?
A kérdező hozzászólása: Üzletben vettem, e nem éreztem, hogy könnyû lenne. Mikor kinyitottam benne volt a használati utasítás, ill. a fúrófejek. De a fúrógép sehol.
Visszamész az üzletbe és vevõszolgálat. Ennyi. Visszafizetik, ha nem fusi helyen vetted. Csak ne mosolyogva reklamálj.
Ezt nem hiszem el. Hazavittél egy 25 dekás papírdobozt, hogy van benne egy faszántos fúró? Nem nézted meg, nem próbáltad ki? De oké, legyen. Visszamész a boltba (gondolom tesco) hogy üres volt a doboz. Ráadásul épp annak a csávónak magyarázod, aki kilopta belõle, és még mindig alig jut levegõhöz annak hallatán, hogy valaki megvette az üres dobozt... De miért hinnék el, hogy már a boltban hiányzott belõle. Ááá, vissza az elejére, ezt nem hiszem el.

Egy hete vettem egy automata váltós autót amit még át sem írattam és ma megállt benne a sebváltó. Ilyenkor mi a megoldás? A volt tulajdonost nem tudom elérni!

Javítani nem lehet csak cserélni ami horror összeg.KÉREM SEGÍTSENEK

Legjobb válasz: Ha kereskedõtõl vetted, akkor hívd fel, hogy mi történt, cserélje. Ha kéz alól, akkor csak úgy tudsz tenni bármit, ha leírták, hogy kifogástalan állapotban van az autó és ezt bizonyítani is tudod. Ez esetben megbeszélheted az eladóval, hogy így adta el, vagy mehetsz a bíróságra, mivel hiteltelent állított, így megkárosított.

Ha kereskedõtõl vetted, akkor hívd fel, hogy mi történt, cserélje. Ha kéz alól, akkor csak úgy tudsz tenni bármit, ha leírták, hogy kifogástalan állapotban van az autó és ezt bizonyítani is tudod. Ez esetben megbeszélheted az eladóval, hogy így adta el, vagy mehetsz a bíróságra, mivel hiteltelent állított, így megkárosított.
hÁt hallod, nem hiszem h akár magán embertõl vetted akár kereskedésbõl, nem fogják benyelni ezt maguknak, szóval jó kis bírósági cirkusz elé nézel sztem. De hát megvan az esélyed, hogy megnyered ezzel a felállással, szóüval érdemes, csak készülj fel rá, elhúzódhat ez 2 évig is. Ha esetleg kommunikációképes az eladó, akkor meg persze próbálkozhatsz, de nézd, feltételezem, õ nagyon jól tudta mi van az autóval, és örült, hogy megszabadult tõle. Azaz nem igen fog bele, menni semmilyen egyezkedésbe, de ha pert helyezel kilátásba, talán hajlanó beszélni. Meg kell próbálni, és egy jó tanács: nem árt, ha minden egyes lépésedetezzel kapcsolatban tanúkkal alá tudod támasztani ill. tértivevénye slevélben felszólítani az autó elõzõ tulajdonosát, hogy minden bizonyítható legyen, . Tudod , h abírósági üghy lesz, akkor majd ami ott van iratanyag, csak abból fognak mazsolázni, jó, ha figyelsz minden ilyenre, már jártam így.
Kedves Kérdezõ, hogy áll az ügy?

A májusi menstruációm helyett, csak barnás-vérzésem volt 4 napig. 2, 5 héttel később vettem egy CORAX Be Sure terhességi tesztet, ami negatív lett, és 2 nap múlva meg is jött. Biztos lehetek benne, hogy nincs baba?

Amikor elmúlt gondoltam, elég az állandó parázásból, és elmentem fogamzásgátlót iratni. A doki ráksz?rést csinált, majd egy hüvelyi uh-t. Azt mondta minden rendben és felírta a gyógyszert.Amikor megjön legközelebb, akkor kell bevennem az els? szemet. Ha megjön rendesen ezután, akkor tuti nincs baba?

Legjobb válasz: Szia. Azt írod, hogy a doki csinált rákszûrést is meg hüvelyi uh-ot is, tehát megvizsgált. Akkor észre vette volna, ha terhes vagy. Tehát szerintem nincs baba.

Szia. Azt írod, hogy a doki csinált rákszûrést is meg hüvelyi uh-ot is, tehát megvizsgált. Akkor észre vette volna, ha terhes vagy. Tehát szerintem nincs baba.
Szia! Hüvelyi ultrahanggal észre kellett volna vennie ennyi idõs terhességet. Ha meg akarsz nyugodni csinálj egy két terhességi tesztet. Saját megnyugtatásodra. De szerintem nem vagy!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Az eszem nekem is azt mondja, mint ti...
A kérdező hozzászólása: Ma is csináltam egy tesztet, az is negatív... :)

Vettem ovu tesztet a müllerbe. Nem volt benne használati utasítás. Stickek vannak benne le lehete húzni az egyik végét. Hogy kell használni?

Bele kell mártani a vizeletbe? köszönöm..

Legjobb válasz: Sajnos igy nem tudok segiteni, h nem irtad a teszt nevet. Probald meg beirni a google-ba, hatha kiad hozza utasitast v tapasztalatot. Ha olyan a vege, mint a Clearblue tesztnek, akkor valoszinu martani kell, de ne vedd biztosra, mert terhessegibol is van, amire csak cseppenteni kell, ha martod, atitatodik es ertekelhetetlen.

Sajnos igy nem tudok segiteni, h nem irtad a teszt nevet. Probald meg beirni a google-ba, hatha kiad hozza utasitast v tapasztalatot. Ha olyan a vege, mint a Clearblue tesztnek, akkor valoszinu martani kell, de ne vedd biztosra, mert terhessegibol is van, amire csak cseppenteni kell, ha martod, atitatodik es ertekelhetetlen.
A kérdező hozzászólása: Próbáltam a goole-ba de nics sehol.Sajnos az a drogéria lánc német de még a német oldalakon sem láttam semmi hasznosat. Egyébként a neve:duchesse.Azért köszi.

Van egy gépem és nincs benne hangkártya de fel volt telepítve az alaplapi hang meg alaplapi videókártyám is volt és amikor vettem egy videókártyát és beleraktam feltelepítettem és elment az alaplapi hangom mit csináljak?

Legjobb válasz: Elsõként tanuld meg a vesszõk helyes használatát, hogy értelmezni lehessen a kérdést! Elõfordulhat, hogy a vga-n van hdmi kimenet és az lett az alapértelmezett hangeszköz, nézd meg a hang beállításainál, illetve az eszközkezelõben van e audioeszköz.

Elsõként tanuld meg a vesszõk helyes használatát, hogy értelmezni lehessen a kérdést! Elõfordulhat, hogy a vga-n van hdmi kimenet és az lett az alapértelmezett hangeszköz, nézd meg a hang beállításainál, illetve az eszközkezelõben van e audioeszköz.
A kérdező hozzászólása: Én tudok írni nem tudom te mit látsz én jó írtam de mind 1 am és nincs
No comment.

Ezt el kéne hinnem? Egyik este belenéztem a párom mobiljába teszem hozzá biztonsági zár van rajta. Na de én feltörtem és egy olyan sms volt benne hogy bocs picim hogy tegnap nem vettem fel. Szeretlek csók.

Erre én megkérdeztem mi ez? Hát hogy a haverjának írta a csaj csak a haverja most barátn?jével van ezért az ö számára irt.(én is ismerem azt a haverját tudom hogy van csaja) fel hívtam a csajt aki írta az smst mondta hogy ö nem az én pasimnak írta hanem a haverjának meg a sráccal is beszéltem ö is azt mondta hogy neki szánták az smst és hogy ne mondjam el a csajának. Ja és a pasim és a haverja munka társak is.

Legjobb válasz: Elég fura történet. Ha tudta a lány, hogy a barát a csajával van és a te barátod számát kell használnia, akkor ezt teljesen értelmetlen volt elküldenie, mert akinek szól az úgysem láthatja, ha meg már láthatja, akkor küldheti az õ számára is. Ez a módszer csak érdemi üzenetekre van kitalálva (nem tudok majd ott lenni, szólj neki, vagy máshová gyere majd stb) De a hiányzol meg hasonló szerelmi kitöréseket nem érdemes másik szára küldeni. Nekem gyanús a sztori.

Elég fura történet. Ha tudta a lány, hogy a barát a csajával van és a te barátod számát kell használnia, akkor ezt teljesen értelmetlen volt elküldenie, mert akinek szól az úgysem láthatja, ha meg már láthatja, akkor küldheti az õ számára is. Ez a módszer csak érdemi üzenetekre van kitalálva (nem tudok majd ott lenni, szólj neki, vagy máshová gyere majd stb) De a hiányzol meg hasonló szerelmi kitöréseket nem érdemes másik szára küldeni. Nekem gyanús a sztori.
Írj a barátod telefonjáról egy sms-t, hogy pl: látni akarlak...vagy valamit találj ki és ha visszair csak kiderül h mivan :S
elõzõ vok! Hát ha ez az sms tényleg a barátodnak szólt, akkor csak nem ma kezdte... nem vetted rajta észre, h máshogy viselkedik veled?
gyanús az biztos. de nem vettél észre rajta semmi szokatlant eddig?
Hát, ha mindketten ezt mondták úgy, hogy nem volt idejük megbeszélni akkor hihetõ.
csak ez a szó ne lenne benne "Szeretlek". akkor hihetõ lenne. de ez olyan szex elõtti utáni "Szeretlek"nek tünik.
A kérdező hozzászólása: nálunk még nincs gyerek. de én nem akarok vele maradni ha megcsalt!!!!!! És ha megint beszélnék a csajjal hogy mondja el hogy mivan?
Szia.Velem is ez volt.Egyszer megengedtem, hogy elmenjen discoba a haverjával és a következõ napokon észrevettem, hogy rögtön a telefonjáért nyúl mikor sms-e jön.Hozzáteszem be van neki állítva, hogy a híreket megkapja sms-ben.Régen hagyta ha sms-e jött.Volt, hogy 60 olvasatlanja is volt a telójábn én errõl vettem észre, hogy valami gáz van.Egyszer éjjel megnéztem és volt benne egy oda nem illõ sms.Rákérdeztem és azt mondta, hogy a csaj az öccsének írogat mert õ nem tud neki visszaírni.Aztán egy hónap után csak kiderült, hogy nem az öccsének írt a csaj hanem neki.Én kész tények elé állítottam mert van egy gyerkõc is, hogy most mit is akar és minket választott és megesküdött, hogy nem történt semmi.Azóta megint tele van a telója olvasatlan sms-kel és nem viszi folyton magával.Ha kinn van az udvaron és tesz-vesz a konyhában hagyja a telefont.Ebbõl tudom, hogy nem titkol semmit.Az én tapasztalatom szerint az a csaj a párodnak írt.Ha ennyire dugdossa a telefonját és még biztonsági ár is van rajta akkor tuti.Én azt mondom, hogy várj és figyelj.Mikor alszik nézd meg a telefont.Részletes számlát is kérhetsz a szolgáltatótól.Abból látod ha hívta a csajt.Gondolom a számát felírtad valahova.Egyszer úgy is hibázni fog.Elõbb utóbb kiderül.
A kérdező hozzászólása: Hogy beszéljem meg vele? ha megcsal úgysem mondja meg!!!!
Ez gázos.:S Nem tudom, mit tennék a helyedben, de az biztos, hogy odafigyelnék a pasimra...
ha ennyire nem tudsz megbizni benne akkor miért nem beszélitek meg vagy valami.. mert ez nagyon úgy tünik, hogy szakítás lesz ha így folytatod
Elõzõ vagyok.A csaj letagadná az tuti!Te a helyében elmondanád a szeretõd nõjének, hogy igen van köztünk valami.Ugye nem! Nézd a jeleket és rá fogsz jönni nagyon gyorsan ha van köztük valami.Járj nyitott szemmel!E-mail-ját is nézheted vagy az iwiw-jét.Mikor elvonul telefonálni menj utána.De azt tudom, hogy ha ilyen történik akkor a bizalom összeomlik és mindig ott motoszkál majd a fejedben, hogy vajon most hova megy?Hozzá?Vagy õ írt neki mikor csipog a telefonja?Ez már örökre benned marad.
A kérdező hozzászólása: Hát ha én egy akkora k lennék hogy olyan pasi kell aki foglalt akkor igen meg mondanám az illetõnek hogy velem van ha már egyszer olyan kell nem? Engem nem ilyen k neveltek.
Sajnos nem mindenkit nevelnek olyannak, hogy egy jól mûködõ kapcsolatba ne lépjen be harmadiknak!Én sem tudnám megtenni.De az is lehet, hogy nem is tud rólad a csaj.Sikerült már valamit kiderítened?
A kérdező hozzászólása: de tud rólam fent írtam hogy már beszéltem vele telon. Nemigazán megint beszéltem a leányal de a kis...mindent tagad.
09:17 vagyok A pasid hogy viselkedik veled?Inkább kerül?És a szex?Azzal mi van?Olyan érzésed van minta egy idegennel lennél együtt?Ezt nem csak a szexre értem hanem a napközbeni együttlétekre.Beszélgettek?Ad puszit? Mert ha már olyan veled mint egy idegennel akkor nem a havernak kellett az a nõ.
A kérdező hozzászólása: puszilgatni puszilgat a szexel nincs gond szeretget meg minden. De lehet azért mert bûntudata van nem?
Hát nem tudom.Az is lehet, hogy igazat mondott.Milyen volt elõtte a kapcsolatotok?Mindennaposak voltak a veszekedések?Mert ha jól megvoltatok akkor lehet, hogy nem neki írt a csaj!És igazat mondott!
Mondd azt a pasidnak, hogy beszéltél a csajjal, és mindent tudsz kettõjükrõl. Ettõl beadja a derekát ha megcsalt.
na ez elég gáz.....mármint, hogy feltörted a telefonját. a többit nem tudom megítélni, de az a tény, hogy nincs meg a bizalom, az eléggé súlyos. én 6 éve vagyok együtt a párommal, és még soha nem néztem a meg a telefonját....sõt, ha csörög és odaviszem neki, azt sem nézem meg, hogy ki hívja. ha akarja majd elmondja. amennyiben nem hagysz neki szabadteret és privátszférát és õ ezt igényli, akkor el fog hagyni
Nem szeretnélek megbántani de meddig akarod áltatni magad?
A kérdező hozzászólása: de lehetett mert másnap beszéltem a haverjával amikor épp együtt dolgoztak.a csajjal meg beszélhettek mobilon mert vele is csak másnap beszéltem. Nem tudom el e hihetem.
A kérdező hozzászólása: Állítólag legalábbis nekema csaj azt mondta hogy az unokatesója az a lány akivel van a pasim haverja. és hogy azért ír a páromnak mert másnap úgyis eltudja olvasni a munkába a srác. nekem is gyanús a dolog egyébként.
A kérdező hozzászólása: nem tudom olyan könnyen elvenni a telóját mindig nála van ez is gyanús meg a kód is neked nem?
A kérdező hozzászólása: Mármint mit? sokat veszekszünk meg minden de nmtudom
8:49-es vagyok. mióta vagytok eggyütt? Vedd ki a kártyáját és ragd át a tiedbe...meg ha már tudod a kódját akkor csak elkell venned a telót ha nem akarja odaadni akkor kérdezd meg h mi titkolni valója van..:S
A kérdező hozzászólása: Több mint 2 éve vagyunk együtt. ha elakarom venni mindig azt mondja hogy ö se nézegeti az enyémet nincs titkolni valója de ne legyek ilyen féltékeny mert nem szép dolog más telefonját nézegetni. szerintem ez akkora hülyeség.
Szerintem meg nem. Annyi magánélet, hogy a telefonjába nem mászol bele mindenkinek jár. Ha sz*rni megy akkor sem mész vele, leveleit sem szokás elolvasni, a telefonbeszélgetéseit sem végighallgatni stb. Ha pedig belemászol akkor viseld a kövektezményeit.
A kérdező hozzászólása: hát figyelj inkább tudjam ha van valami! az is hülyeség ha valamit nem tudsz az nem fáj ja lehet, csak a fél város röhögjön a hátam mögött?.
Én megértem a helyzetedet szerintem irj 1 sms-t a barátod telefonjárol a csajnak hogy "rád gondolok" vagy ilyesmi mikor tudod hogy a csaj nincs együtt a barátod haverjával és szerintem ha visszahív vagy visszaír akkor egyböl tudni fogod h mi van!vagy figyeld meg a híváslistáját, meg van egy olyan is hogy elküldött smsek száma és abbol is levághatod ha kitörli az smst hogy küldött csak kitörölte!!sok sikert
Gyanús. Én nem hinnék neki. Teljesen egyet értek veled, inkább kutakodj, minthogy a hátad mögött röhögjenek rajtad!:S Nekem már az a biztonsági kód is sok... Mi a barátommal csak néha azért nyúljuk le egymás telóját, hogy játszunk rajta, de ha valami titkolnivló lenne már akkor kiderülne, mert rögtön a telelefon után nyúlnék, hogy ne nézegesse. Szóval már ez a biztonsági zár is gyanús. Meg ha nincs semmi titkolnivalója, akkor nehogymár belehaljon, hogy hozzáérsz a mobiljához. Szerintem is írj egy kissé semlegesebb smst a csajnak a barátod telefonjáról, kiderül, hogy mit ír vissza. Igen is, hogy ez a te dolgod is, a végére kell járni! Írj, hogy mi lett.
Nálunk abból lett volna veszekedés, hogy mért nézted emg az sms-t..Talán te is jobban jártál volna ha nem nézed meg:)
A kérdező hozzászólása: Szerintem meg nem jártam volna jobban.Inkább derüljön ki aminek ki kell.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom megszerezni a telot állandóan nála van. És ha egy másik számról írnék neki? nem az enyémrõl mert azt ismeri. És megírnám hogy lemerült a telom ez a xyé csak megakartam írni hogy épp rád gondolok... Na ez így nem lenne jó?
Szerintem meg simán letagadná ha azt mondaná, hogy tud mindent.Úgy is visszakérdez, hogy mi mindent tudsz?És akkor meg már összezavarodik szegény és úgy is kiderül, hogy csak blöffölt. Éjszaka mikor alszik néz6d meg a telóját újra!Ha megváltoztatta a biztonsági kódját akkor rejteget valamit!Kérj részletes számlát.Onnan látod ki hívta.Az egyértelmû.
A kérdező hozzászólása: rögtön 2 csík volt!
A kérdező hozzászólása: köszönöm az utolsó hozzászólónak!derült rajta és legalább gratulált.
Sztem közvetlen elõttem szólónak jár a rejtvényfejtésért egy ajándék a boldog kismamától, nem mindegy hogy szívják, vagy fújják.:) ))Ez olyan mint a cigi, meg a cici.:) ))Nem bántás volt, csak jót derültem.Gratula a kismamának, bár azért én pipettával csinálnék még egy tesztet a biztonság kedvéért.Gratula.Egy öreg róka
Megfejtettem! Pipetta! :D
A kérdező hozzászólása: csajok!köszönöm a válaszokat de az elõbb beszéltem egy orvossal aki azt mondta hogy így is hiteles az eredmény!kisbabát várok aminek nagyon-nagyon örülök.mindenkinek ilyen szép napot és sikert kívánok.
Tény, hogy nem így kellett volna, de ha már pozitív a teszt, akkor örüljj és természetesen érvényes! :)
Nem szoktad elolvasni a tájékoztatot? Arra a kis ablacskára csak 3 csepp vizelet kell. Szerintem vegyél másik tesztet és ismételd meg.
Ezt elegge nem ertettem, pontosan mit csinaltal es milyen pipaval?
szerintem érvényes :D gratula azért csináld meg újra ahogy kell.
Gratulálok! Vigyázz magatokra!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!