Találatok a következő kifejezésre: Vettem egy volt (645 db)

Szia! Hol vetted a bérleted? melyik volánnál? cimet nem szoktak kérni, max annyit hogy hol szállsz le ill. le. üdv.
Tõlem is kértek címet, de nem küldték ki hanem úgy emlékszem, hogy 2 hét után kellett visszamenni a kapott papírral érdeklõdni, hogy elkészült-e vagy sem.
A kérdező hozzászólása: Borsod volán. De ez helyi(Kazincbarcika)
Értem. sajnos azt a volánt annyira nem ismerem. mert mifelénk (volánbusz) csak kéred a bérletet és kb 2perc alatt kész is. /képet lehet kell adni, de ugytudom az újfajtához már nem kell, címet megvégképp nem kérnek./ azért remélem sikerül megoldani.:) üdv.

Teszt-terhesség? Szerdán vettem egy One step tesztet, és egyértelmű negatívat mutatott. Pedig az aktus 5 hete volt, tehát kb 4 hetes terhes lehetnék...lehetséges mégis?

Legjobb válasz: sziasztok! egyedülálló vagyok, de 5 héttel ezelõtt sajnos volt egy egyéjszakás kalandom. Óvszerrel védekeztünk, kicsit be voltam csípve de szerintem (99%) nem történt semmi baleset, és végig gumival volt bennem... (tudom hogyha így van akkor tuti nem vagyok terhes, de hát az ember mindig kombinál,nem?) Rá 1 héttel megjött a menstruációm, és közben beteg lettem (vmi baci), ezért nem teljesen a szokásos volt(2 napig erõs aztán 3 napig alig). A ciklusom változó, 21-28 nap között van de ált 25 nap. Most ez azt jelenti hogy kedden kellett volna megjönnie, de nem jött :( Múlt csüt óta megint beteg vagyok kicsit, épphogy hõemelkedés (37.0 körül, de szoktam mérni reggel is és felkeléskor csak 36.6 körül voltam), köhögés, stb. Hétfõ óta produkálom a PMS tüneteket (pattanások, stb), de még mindig nem jött meg. 25 nappal kedden kellett volna, most tartok a 29-nél. Bár elég stresszes hetem volt Szerdán vettem egy One step tesztet, és egyértelmû negatívat mutatott. Pedig az aktus 5 hete volt, tehát kb 4 hetes terhes lehetnék... Ezt már biztosan kimutatná,nem? (25 miU felett mutat ki) igaz nem reggel teszteltem hanem du., de hát ennyi idõ után már annyi hcg lenne bennemm, hogy mindegy, nem? meg a kimaradt menstruáció elsõ napjától lehet tesztelni... nekem volt már egy menstruációm az aktus óta. akkor nekem mikortól lehetett volna tesztelni az elõzõ vagy a mostani mensi? köszönöm!

A kérdező hozzászólása: sziasztok! egyedülálló vagyok, de 5 héttel ezelõtt sajnos volt egy egyéjszakás kalandom. Óvszerrel védekeztünk, kicsit be voltam csípve de szerintem (99%) nem történt semmi baleset, és végig gumival volt bennem... (tudom hogyha így van akkor tuti nem vagyok terhes, de hát az ember mindig kombinál, nem?) Rá 1 héttel megjött a menstruációm, és közben beteg lettem (vmi baci), ezért nem teljesen a szokásos volt(2 napig erõs aztán 3 napig alig). A ciklusom változó, 21-28 nap között van de ált 25 nap. Most ez azt jelenti hogy kedden kellett volna megjönnie, de nem jött :( Múlt csüt óta megint beteg vagyok kicsit, épphogy hõemelkedés (37.0 körül, de szoktam mérni reggel is és felkeléskor csak 36.6 körül voltam), köhögés, stb. Hétfõ óta produkálom a PMS tüneteket (pattanások, stb), de még mindig nem jött meg. 25 nappal kedden kellett volna, most tartok a 29-nél. Bár elég stresszes hetem volt Szerdán vettem egy One step tesztet, és egyértelmû negatívat mutatott. Pedig az aktus 5 hete volt, tehát kb 4 hetes terhes lehetnék... Ezt már biztosan kimutatná, nem? (25 miU felett mutat ki) igaz nem reggel teszteltem hanem du., de hát ennyi idõ után már annyi hcg lenne bennemm, hogy mindegy, nem? meg a kimaradt menstruáció elsõ napjától lehet tesztelni... nekem volt már egy menstruációm az aktus óta. akkor nekem mikortól lehetett volna tesztelni az elõzõ vagy a mostani mensi? köszönöm!
A vélt fogamzástól számított kb. két héten belül mutathat már valamit a teszt. Nálad ennek több mint kétszerese eltelt, nincs túl nagy valószínûsége, hogy terhes vagy.
Teljesen lehetetlennek tartanám, hogy terhes legyél.
A kérdező hozzászólása: köszönöm! reálisan én se tartanám valószínûnek a dolgot, de ha valamin elkezdesz aggódni...

Kb 2 hónapja vettem egy HP nyomtatót. A készüléken lévő gombok, nem működnek. Vagyis megnyomom pl, h. fénymásolás kiírja, h 1x aztán rögtön átírja 0-ra. Ezt az egyik napról a másikra csinálta, előtte még jó volt. Semmit nem állítottam el. Mit tegyek?

(Deskjet 3050)

Legjobb válasz: Ha 2 hónapja vetted akkor garanciás esetleg ha a papírja ilyen hibát nem ír hogy mi a teendõ vidd vissza ahol vetted, vagy hívd fel a szervízt. Ha esetleg kézbõl vetted használtan akkor próbál megkérdezni volt-e már ilyen baja.

Ha 2 hónapja vetted akkor garanciás esetleg ha a papírja ilyen hibát nem ír hogy mi a teendõ vidd vissza ahol vetted, vagy hívd fel a szervízt. Ha esetleg kézbõl vetted használtan akkor próbál megkérdezni volt-e már ilyen baja.
Szia! Ha normálisan garanciális, boltban vásárolt, akkor mielõtt bármi teszel, szerintem hívd fel a HP-t. Itt találsz pár telefonszámot, talánm õk tudnak adni egy igazán hathatós segítséget. http://www8.hp.com/hu/hu/contact-hp/phone-assist.html

1 hete vettem egy iphone 4G-t, zenét képet mindent tudok másolni rá, de az alkalmazásokkal olyan gondom van h a másolásuk végén kíírja h:A telepítése sikertelen volt, nem tudom hogy lehetne megoldani?

Legjobb válasz: iPhone-al az a baj, hogy túl kötött, jailbreakelni kell (kivéve ha fizetsz a progikért) sajnos ami azt jelenti hogy a gari sztem uszott. mindenhez program kell ami nem legal.Ez a legnagyobb baj az Apple termékekkel hogy lovésokra van kihegyezve. Ha megkapja a jailbreaket akkor lehet pár funkciót nem fogsz elérni.Androidot kellett volna venned és arra azt raksz amit akarsz,oda modolod ahová akarod,olyan romot raksz rá amit akarsz és mindezt nyomok nélkül.Ez az én saját véleményem volt nem megsértõdni kell rajta.Nekem az elsõk között jutott az iPhone 4bõl amikor megkapta a tmobile és hát 1 hónap után kapott egy eladó cimkét.vettem helyette egy galaxy s-t,most van mellé egy S2 meg egy HTC HD2 semmi gond egyikkelsem.

iPhone-al az a baj, hogy túl kötött, jailbreakelni kell (kivéve ha fizetsz a progikért) sajnos ami azt jelenti hogy a gari sztem uszott. mindenhez program kell ami nem legal.Ez a legnagyobb baj az Apple termékekkel hogy lovésokra van kihegyezve. Ha megkapja a jailbreaket akkor lehet pár funkciót nem fogsz elérni.Androidot kellett volna venned és arra azt raksz amit akarsz, oda modolod ahová akarod, olyan romot raksz rá amit akarsz és mindezt nyomok nélkül.Ez az én saját véleményem volt nem megsértõdni kell rajta.Nekem az elsõk között jutott az iPhone 4bõl amikor megkapta a tmobile és hát 1 hónap után kapott egy eladó cimkét.vettem helyette egy galaxy s-t, most van mellé egy S2 meg egy HTC HD2 semmi gond egyikkelsem.

Nagyon bolhás a macskám! Használtam Duoband bolhanyakörvet, teljes kudarc. Utána vettem egy másikat, az Trixie volt. Jelenleg is az van rajta de azt vettem észre hogy sokkal több a bolha mint volt. Mit tegyek?

Valaki valami tuti módszer a bolhák ellen,akár házi praktika?SOS

Legjobb válasz: Szia nekem is bolhás volt a cicám, megfürdettem cica samponnal, majd adtam rá bolhanyakörvet és teljesen kimentek belõle a bolhák.

Szia nekem is bolhás volt a cicám, megfürdettem cica samponnal, majd adtam rá bolhanyakörvet és teljesen kimentek belõle a bolhák.
A kérdező hozzászólása: Szerinted ha leveszem, megfürdetem és újra visszarakom rá a mostani nyakörvet az hat? Amúgy köszi a gyors választ!:)
Azért bolhás folyton, mert visszafertõzõdik.Vegyél neostomosant, kb. 500 Ft, egy spriccelõs üvegbe célszerû vízzel hígítva bekeverni, egy ampulla 5 ml, ehhez kb 2-2, 5 l víz kell.De eloszthatod kisebb adagokra is. Ezzel befújhatod a macskát is, de a legjobb lenne ha végigmennél a lakáson, és mindent befújkálnál. A macska cuccait, és minden textilt, amire rámehet, azt mosd ki, vagy fõzd ki. A falak, küszöb stb. repedéseire különösen figyelj, oda többet permetezz és ezt 3 naponta ismételd meg kb 2 hétig. Addig a macska lehetõleg korlátozva legyen, ne mászkáljon be olyan szobába, amibe nem feltétlen muszáj. Közben tehetsz rá jó minõségû nyakörvet (Foresto) vagy vegyél spot on készítményt, pl advocate vagy advantage. Sok sikert!
Manapság nem érnek semmit a bolhanyakörvek, szóval ne csodálkozz. Ki is dobhatod. Vegyél Neostomosan ampullát (450Ft egy darab). Ezt egy liter vízzel kell felhígítani majd szépen megfürdeted vele a jószágot. Vegyél olyan bolha-és kullancsirtót, amit csepegtetni kell az állat hátára. Igaz, kicsit drágább, de nem lesz tõle bolhás a cica, s nem kell állandóan fürdetni. Emellett vehetsz még egy Neostomosan ampullát, amit ugyan így egy liter vízzel elkeversz egy flakkonban és néha ráfújod a cicára. Csak finoman permetezd le vele néha, dörzsöld kicsit bele, az is használ. Csak ne vigyél sokat a szõrére, mert ragadni fog.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat.Akkor megpróbálkozok a cseppel, remélem hat!:) )

Hogyan lehet egy gyárilag telepített xp-t (amit később letöröltek) újra telepíteni? (Vettem egy használt laptopot ami gyárilag xp-s volt de én már üresen vettem meg. )

Legjobb válasz: Úgy hogy netrõl (akár torrentrõl) letöltesz egy Windows XP Professional vagy Home Edition képfájlt.. ki írod lemezdre.. és telepíted. ha a laptopodon gyárilag XP volt akkor rá van írva a telepítõ kód az alján lévõ kis zöldes (ha Home Edition) vagy kékes (Ha Professional) cimkére. Sok sikert

Úgy hogy netrõl (akár torrentrõl) letöltesz egy Windows XP Professional vagy Home Edition képfájlt.. ki írod lemezdre.. és telepíted. ha a laptopodon gyárilag XP volt akkor rá van írva a telepítõ kód az alján lévõ kis zöldes (ha Home Edition) vagy kékes (Ha Professional) cimkére. Sok sikert

Vettem egy radeon x1600-as videokártyát beraktam a gépbe, föltelepítettem, és kb. 2 órát volt jó!! Utánna magától kikapcsolt a gép! Most állandóan csak a ventillátorja pörög! Mi lehet a baja a videokártyámnak?

Most csak alaplap integrált videokártyáról tudom használni a gépet!! Mi lehet a baj??

Legjobb válasz: így elsõ nekifutásra hibás. Mivel 2 órát volt jó, lehet, hogy valami nem volt rendben a hûtéssel és megsült. (elvileg ugyan védik magukat, de sosem lehet tudni) Ha most vetted, akkor számlával együtt vissza kell vinni.

így elsõ nekifutásra hibás. Mivel 2 órát volt jó, lehet, hogy valami nem volt rendben a hûtéssel és megsült. (elvileg ugyan védik magukat, de sosem lehet tudni) Ha most vetted, akkor számlával együtt vissza kell vinni.
Milyen tápegység van a gépben? Elõfordulhat, hogy alulméretezett a táp, és már a videokártya megfelelõ hajtására nincs energia... Ez is lehet a gond. Bár a két órás mûködés inkább arra enged következtetni, hogy ahogy elõttem is írták, megsült a kártyád, elégtelen volt a hûtés. Ki kell próbálni másik gépben is. De a tápegység TÍPUSÁT (gyártóját) és méretét mindenképpen ellenõrizd!

Napokban vettem egy fejhalgatót, és mondtam az árusnak hogy legyen rajta mikrofon. Otthon azt vettem észre hogy nem volt ezen a fejhalgatón mikrofon, egy MC-400 "Fruity" nevû készüléket vettem. Most engem vagy átvertek vagy ez telefonra való?

fejhalgató mikrofon átverés telefon

Legjobb válasz: Ott van a kábelon, az a kis vastagabb "kütyü"! Abban van a mikrofon, sõt a hangerõszabályzó + és - gomb is! [link]

Ott van a kábelon, az a kis vastagabb "kütyü"! Abban van a mikrofon, sõt a hangerõszabályzó + és - gomb is! [link]
Bocs, nem hangerõszabályzó, hanem hívásfogadó gomb!
Mikrofonos.

Mik a teendők abban az esetben, ha vettem egy fúrógépet, otthon kicsomagoltam és nem volt benne semmi?

Mik a jogaim, vissza fogják adni a pénzem?(nem volt olcsó)

Legjobb válasz: Ezt hogy érted, hogy nem volt benne semmi? Egy üres dobozt vittél gyanútlanul haza? Nem érezted a súlyán, hogy túl könnyû, nem próbáltátok ki, hogy mûködik e? Egyáltalán hol vetted, üzletben, vagy valami piacon?

Ezt hogy érted, hogy nem volt benne semmi? Egy üres dobozt vittél gyanútlanul haza? Nem érezted a súlyán, hogy túl könnyû, nem próbáltátok ki, hogy mûködik e? Egyáltalán hol vetted, üzletben, vagy valami piacon?
A kérdező hozzászólása: Üzletben vettem, e nem éreztem, hogy könnyû lenne. Mikor kinyitottam benne volt a használati utasítás, ill. a fúrófejek. De a fúrógép sehol.
Visszamész az üzletbe és vevõszolgálat. Ennyi. Visszafizetik, ha nem fusi helyen vetted. Csak ne mosolyogva reklamálj.
Ezt nem hiszem el. Hazavittél egy 25 dekás papírdobozt, hogy van benne egy faszántos fúró? Nem nézted meg, nem próbáltad ki? De oké, legyen. Visszamész a boltba (gondolom tesco) hogy üres volt a doboz. Ráadásul épp annak a csávónak magyarázod, aki kilopta belõle, és még mindig alig jut levegõhöz annak hallatán, hogy valaki megvette az üres dobozt... De miért hinnék el, hogy már a boltban hiányzott belõle. Ááá, vissza az elejére, ezt nem hiszem el.

Vettünk egy mobilt, Nokia 2730 Classic, és nem volt hozzá se USB kábel vagy kártyaleolvasó. Ezt mondták h venni kell hozzá. Többit lent olvashatod (? )

Legjobb válasz: Vettünk egy mobilt, Nokia 2730 Classic, és nem volt hozzá se USB kábel vagy kártyaleolvasó. Ezt mondták h venni kell hozzá.De nem biztos hogy mûködne a kártyaleolvasó a gépünkben,mert nemtom h hova kell tenni.És ha van USb kábel,akkor zenéket vagy akármit tudok tenni géprõl mobilra? vagy mobilról képre? és ha lesz USB kábel,akkor kell hozzá CD-is?? tnácstalan vagyok :(

A kérdező hozzászólása: Vettünk egy mobilt, Nokia 2730 Classic, és nem volt hozzá se USB kábel vagy kártyaleolvasó. Ezt mondták h venni kell hozzá.De nem biztos hogy mûködne a kártyaleolvasó a gépünkben, mert nemtom h hova kell tenni.És ha van USb kábel, akkor zenéket vagy akármit tudok tenni géprõl mobilra? vagy mobilról képre? és ha lesz USB kábel, akkor kell hozzá CD-is?? tnácstalan vagyok :(
attól függ van e benne memóriakártya... elméletileg van benne egy 1 Gb-os több lehetõséged is van: -veszel kábelt: igen, át lehet másolni (oda-vissza) mindenféle adatot a gépedrõl/re -veszel kártyaolvasót: a leggyakoribb kártyaolvasók csak egy átalakítóval tudják olvasni a microSD memóriakártyát ami a telefonban van, amelyik meg tud micro-t is az mást nagyon nem, ellenben a legtöbb kártyaolvasó külsõ, ami azt jelenti, hogy usb kábellel kell a géphez csatlakoztatni -veszel egy Bluetooth adaptert - mert van a telefonba bluetooth - (ez egy kicsi usb-s kütyü, mint egy pendrive) ezzel vezetéknélkül lehet adatokat küldeni-fogadni, illetve ha van kéznél notebook, abban meg kell nézni, hogy van e beépített bluetooth, mert akkor gyakorlatilag semmit se kell venni, azzal lehet vezetéknélküli kapcsolatot létesíteni remélem segítettem
A kérdező hozzászólása: igen és köszi:) )

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!