Találatok a következő kifejezésre: Vettem egy vinyot de (13 db)

Vettem egy új gépet, fel van telepítve rá a windows 7. A régebbi gépemböl kivettem egy 500 vinyót és átraktam az új gépbe, de valamiért nem látja. A régi gépen xp van telepítve, de az egy másik vinyón van a rendszer. Mi a gond szerintetek?

Majdnem csurig van filmel. Mit tegyek hogy lássa a gép?

Legjobb válasz: Lehet hogy az hogy mikor beleraktam annak idején a gépbe és formázni kelett,leformáztam,most azért nem jó mert az xp rendszerén formáztam? És most windows 7 nem müködik?

A kérdező hozzászólása: Lehet hogy az hogy mikor beleraktam annak idején a gépbe és formázni kelett, leformáztam, most azért nem jó mert az xp rendszerén formáztam? És most windows 7 nem müködik?
Elõször azt nézd meg, hogy a BIOS látja-e.
A kérdező hozzászólása: Megnézem.
A kérdező hozzászólása: A biosban igy van! 1 Onboard or usb cd-rom drive 2 Onboard or usb floppy drive 3 Onboard sata hard drive 4 Onboard ide hard drive Not present 5 Onboard network controller 6 usb drive Not present
Valami csatlakozási (érintkezési) hiba lesz valahol, mert a BIOS sem látja.

Most vettem egy gépet vinyó 7 van rajta hang van jominden csak nem szol a mikrofon mi lehet a hiba? A menübe el sem lehet érni a mikrofon menüjét csak a tulajdonságba lehet bemeni de ott mitcsináljak?

Legjobb válasz: Már kiprobáltam mindent bedugtam elölis hátulis de semi nem érzékeli a gép és amugy növagyok azért irtam vinyot de semibaj kösz az edi eket is .

A kérdező hozzászólása: Már kiprobáltam mindent bedugtam elölis hátulis de semi nem érzékeli a gép és amugy növagyok azért irtam vinyot de semibaj kösz az edi eket is .
Nincs semmi gond csak kicsit furcsa volt. Nincs megtörve a mikrofon zsinórja? Akkor sem szól, hogyha valaki mással beszélsz mondjuk skypon. Ha saját magad akarod hallani a mikrofon tulajdonságainál a mikrofon figyelését kapcsold be akkor hallanod kell a saját hangod ha jó a mikrofon vagy hanincs lenémítva.


Vettem egy Gf560Ti videókártyát, de sajnos a kártyán 2*6 pines csatlakozó van, a tápon meg csak 1. Így pittyeget a gép, a ventik felpörögtek, kép nuku. Elég a tápom? Egy tápkábel átalakító segíte? A gépem: E8400c2d fsp400W 4gbram 2*80gb vinyó

Legjobb válasz: Nyilván ha a vga-nak 2x6 pin csati kell de te csak egyet dugsz rá akkor nem kap elég áramot...ezért pittyeg, amig nem dugsz rá még egy csatit addig nem is fog elindulni

Nyilván ha a vga-nak 2x6 pin csati kell de te csak egyet dugsz rá akkor nem kap elég áramot...ezért pittyeg, amig nem dugsz rá még egy csatit addig nem is fog elindulni
A kérdező hozzászólása: Jó, oké, késõn gondolkodtam, de a tápkábel átalakító segítene?És maga a táp elég lenne?
A táp elég lenne.

Vettem egy uj gépet, de a régi vinyomat raktam bele, amin már volt 1 jogtiszta windows és az inditasnal elakad, helyreallitani nem tudja. Lehetséges, hogy az uj alaplap miatt? A régi gépem természetesen mukodik vele.

Legjobb válasz: azért mert teljesen új az összes alkatrész.. ez olyan mintha kiszállnál egy trabantból és beülnél egy porsche-ba amirõl azt se tudod hogyan kell beindítani.. Mindenképpen újra kell telepítened a gépet.

azért mert teljesen új az összes alkatrész.. ez olyan mintha kiszállnál egy trabantból és beülnél egy porsche-ba amirõl azt se tudod hogyan kell beindítani.. Mindenképpen újra kell telepítened a gépet.
Ha nagyon profi szinten kezeled a rendszert, akkor a win telepítõlemezérõl te is kicsomagolhatod a szükséges fájlokat. (Ehez kûlsõ rendszer kellene.) De ha a kérdésedet elolvasom... Én is a teljes újratelepítést ajánlom!
Ha újratelepítted nem lesz jogtiszta, ha beaktíváltad csak a régi alaplappal és procival megy, nem cserélheted egyiket sem, csak akkor engedi ujraaktíválni, feltéve, hogy OEM.... Ha retial akkor azt próbáld meg, hogy csökentett módban elindíttod és eszközkezelõbõl fontosséggi sorrendben kitötölsz mindent... egér maradhat... ujraindításkor megkeresi az uj hardvereket... (Egeret ne töröld... ) olyan 60-70% ált sikerül megoldani így a problémát és akkor marad a win...

Lenne egy olyan kérdésem hogy vettem egy PS3 mat amin cfw 4.40 van. Megtudtam róla hogy a külső vinyomnak Fat32 esnek kell lennie az megvan, de nem tudom hogy kell játékot telepíteni?

Legjobb válasz: kell hozzá azt hiszem valami multimann nevû program vagy hasonló. Amúgy Google a barátod (aki tudja minden keresésedet igen azt is.) PL: beírtam a Google-be már az elsõ találatban választ kapsz a kérdésedre. https://www.google.hu/search?q=ps3+j%C3%A1t%C3%A9k+telep%C3%.. És csúnya dolog a kalózkodás.

kell hozzá azt hiszem valami multimann nevû program vagy hasonló. Amúgy Google a barátod (aki tudja minden keresésedet igen azt is.) PL: beírtam a Google-be már az elsõ találatban választ kapsz a kérdésedre. https://www.google.hu/search?q=ps3+j%C3%A1t%C3%A9k+telep%C3%.. És csúnya dolog a kalózkodás.
nagyon 1szerü a telepités, kell hozzá total commander a pc-édre és a multiman a ps3-ra!! és nem kell külsõ vinyót venni! beállitásban tudok segiteni!
Nem értem tisztán a kérdést... Pontosan mi a problémád?
A kérdező hozzászólása: Úgyanúgy rá fog menni windows, illetve megmaradnak rajta az adatok?

A minap vettem egy ASrock g41mh alaplapot meg 2x2gb csx ddr3-mas ramot. + egy 1TB-s vinyot ez eddig rendben is van de ma beszereltem. újra tettem a gépet, fel tetem a drivereket + a böngészőt. ől lehet?

és amikor ?felsége úgy gondolja újra indul vagy ép kék halált dob be . Win7 64 bit. Eddig ilyennel nem találkoztam méh pls segítség . Ez mit?l lehet PL. elindítom a Netet rá megyek egy weblapra ki fagy az egész rendszer vagy újra indul , vagy ha elindito ma wow-ot ki fagy vagy újra indul.

Legjobb válasz: Milyen tápod van?

Milyen tápod van?
A kérdező hozzászólása: szia úgy néz ki meg oldottam a problémát. Valamiért nem bírta a a 64bitet a rendszer vagy csak a dvd-volt szar.Most fel tettem egy 32 bitest igaz hogy csak 3, 44gb-t kezel de nem baj ezzel rendesen megy a gép, DE az azért furcsa volt hogy a wow-tol ki fagyot a Crysis 2-töl meg nem sõt az alatt ép hogy csinált valamit és tökéletesen ment akadás nélkül. Szóval lehet hogy program kompatibilitás problémák voltak vagy én nem tudom az a lényeg már jó. Amúgy egy egy 450w-os tápom van . De tervezem hogy veszek egy SuperB-es tápot . azért köszi hogy segíteni akartál:)
Jumper jó? Ha az igen, akkor formázd meg lemezkezelõbe.
Még nincsen leformázva ezért nem lehet használni. Ilyen sokakka elõfordul. Vedd ki a mostani winchesteredet. Rakd be az windows xp(!) telepítõ cd-t és formázd le vele a winchestert. Aztán rakd vissza mind a kettõt. Aztán mûködni fog.
Vagy inkább ne szedj ki semmit. Jobklikk a My Computerre, van olyan opció, hogy Manage Nyomd meg. (win7 és vista alatt azt hiszem, még egyszer megkell valamit nyomni, de nem biztos). Itt bal oldalt kiválasztod a Disk managemantet, ott pedig az alsó listában megjenik az új vinyód, jobklikk rá. Itt tudsz létrehozni rajta particiókat. Azután ugyanitt, vagy simán a my computerben jobklikk -> format.
Az elõzõ kommentnek szólva. Windows 7 esetében nem mindig mûködik a formázás új winchester esetében, sõt az esetek többségében egyáltalán nem. Ezt a procedúrát csinálták végig haverjaim is.
Particionálni kell, ahogy elõttem írta valaki tedd be az XP telepítõt és particionáld, formázni windows-on belül is tudod majd.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat... Összejött, úgy hogy betettem a windows telepítõt, és megcsináltam a partíciókat, amiket windows alatt formáztam, és mûxik :) Még1x köszi a segítséget

Vettem egy játékot tudjak multizni de telepítésnél a steam azt írja hogy nincs elég hely! 2 tb vinyó van 590 gb szabad helyem. Mi lehet a probléma?

Gépigényeknek megfelel bőven a gép. Mondjuk az xp 2003 verzió sp3-al.

Legjobb válasz: mert mondjuk a C:-re raktad fel a steam-et, és oda akarja telepíteni a játékot, ahol meg nincs 590gb szabad hely? :)

mert mondjuk a C:-re raktad fel a steam-et, és oda akarja telepíteni a játékot, ahol meg nincs 590gb szabad hely? :)
A kérdező hozzászólása: Sajna ott is van hely 25 giga


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!