Találatok a következő kifejezésre: Vettem egy otthon (36 db)

Napokban vettem egy fejhalgatót, és mondtam az árusnak hogy legyen rajta mikrofon. Otthon azt vettem észre hogy nem volt ezen a fejhalgatón mikrofon, egy MC-400 "Fruity" nevû készüléket vettem. Most engem vagy átvertek vagy ez telefonra való?

fejhalgató mikrofon átverés telefon

Legjobb válasz: Ott van a kábelon, az a kis vastagabb "kütyü"! Abban van a mikrofon, sõt a hangerõszabályzó + és - gomb is! [link]

Ott van a kábelon, az a kis vastagabb "kütyü"! Abban van a mikrofon, sõt a hangerõszabályzó + és - gomb is! [link]
Bocs, nem hangerõszabályzó, hanem hívásfogadó gomb!
Mikrofonos.

Vettem egy kesztyűt, de csak otthon vettem észre, hogy kőolajszagú. Kimostam 3-szor, de még mindig. Mit tehetnék?

Legjobb válasz: Kínaiban vagy árusnál vetted? Én így jártam egy szobapapuccsal, töbször is kimostam, öblítõben áztattam, de semmi , majd begyújtottam vele a kályhába. Jól égett.

Kínaiban vagy árusnál vetted? Én így jártam egy szobapapuccsal, töbször is kimostam, öblítõben áztattam, de semmi , majd begyújtottam vele a kályhába. Jól égett.
A kérdező hozzászólása: Árusnál vettem. Én is áztattam öblítõben, aztán újra kimostam, de még mindig.
nem gyapjú kesztyû? a gyapjúnak jellegzetes szaga van:/
A kérdező hozzászólása: Sajnos ez nem gyapjúszag :/

Vettem egy netes parfümériából egy Dolce Gabbana perfümüt. Otthon vettem észre egy szembetűnő dolgot? Hamisítványba futottam igaz? (bővebben lent)

A The one nev? parfümöt vettem meg. A doboza The one parfüm doboza, viszont egy L'eau The one felirat szerepel az üvegen ugyanakkor megegyeznek a sorszámok rajta. A dobozon rányomtatott a szám viszont az üvegen ragasztott. Hamisítványba futottam?

Legjobb válasz: Van egy rossz hírem: ezek mind hamisítványok. Hát hol érné meg nekik megvenni az eredetit, aztán fele áron továbbadni?

Van egy rossz hírem: ezek mind hamisítványok. Hát hol érné meg nekik megvenni az eredetit, aztán fele áron továbbadni?
Nos, én nem tudom hogyan kell megkülönböztetni doboz alapján az igazit meg a hamisítványt, de most megnéztem az egyik parfümömet amit a Douglas-ban vettem, és a doboz alján lévõ DOMBORNYOMOTT kódszám (7 SZÁMJEGY) megegyezik a parfümös üveg alján lévõ matricán található számsorral. meg van még egy szöveg a dobozon, és az üvegen is: EUROITALIA SRL ( itt jön egy 5 számjegyû kód ) MONZA (MB) - ITALY MADE IN ITALY szval sztem ha ez a 2 kód egyezik, akkor nem lehet gond. :)
A kérdező hozzászólása: Egyeznek igen de nekem az a gondom, hogy a parfümös dobozban nem az a parfüm van aminek lennie kellene hanem egy másik. A parfümös doboz a Dolce Gabbana The one doboza a benne lévõ parfüm viszont a dolce gabbana L'eau the one...és így is egyeznek a számok. Ez az ami nem stimmel itt. :/ Na meg nem is így kellene kinéznie ahogy ennek a parfümös üvegnek, más utánanéztem.
A kérdező hozzászólása: már*
akkor így kéne kinéznie a dobozának: http://www.namebrandsperfume.com/index.php?file=productimage.. ez pedig a parfüm: http://www.fragrantica.com/perfume/Dolce-Gabbana/L-eau-The-O.. Tudom nem vígasz, de itt az írják, hogy nagyon hasonlít a The One-ra. Nem kattinthattál félre rendelésnél? :/ Megkérdezhetem, hogy hol rendelted, és hogy szerinted amit kaptál az ennek ellenére eredeti parfüm-e?
mennyiért vetted? mi a http://parfumcity.eu/fooldal- ról vettünk 5 parfümöt múlt héten és mind bóvli volt :S
A kérdező hozzászólása: 8500 volt "akciósan". :/


Mik a teendők abban az esetben, ha vettem egy fúrógépet, otthon kicsomagoltam és nem volt benne semmi?

Mik a jogaim, vissza fogják adni a pénzem?(nem volt olcsó)

Legjobb válasz: Ezt hogy érted, hogy nem volt benne semmi? Egy üres dobozt vittél gyanútlanul haza? Nem érezted a súlyán, hogy túl könnyû, nem próbáltátok ki, hogy mûködik e? Egyáltalán hol vetted, üzletben, vagy valami piacon?

Ezt hogy érted, hogy nem volt benne semmi? Egy üres dobozt vittél gyanútlanul haza? Nem érezted a súlyán, hogy túl könnyû, nem próbáltátok ki, hogy mûködik e? Egyáltalán hol vetted, üzletben, vagy valami piacon?
A kérdező hozzászólása: Üzletben vettem, e nem éreztem, hogy könnyû lenne. Mikor kinyitottam benne volt a használati utasítás, ill. a fúrófejek. De a fúrógép sehol.
Visszamész az üzletbe és vevõszolgálat. Ennyi. Visszafizetik, ha nem fusi helyen vetted. Csak ne mosolyogva reklamálj.
Ezt nem hiszem el. Hazavittél egy 25 dekás papírdobozt, hogy van benne egy faszántos fúró? Nem nézted meg, nem próbáltad ki? De oké, legyen. Visszamész a boltba (gondolom tesco) hogy üres volt a doboz. Ráadásul épp annak a csávónak magyarázod, aki kilopta belõle, és még mindig alig jut levegõhöz annak hallatán, hogy valaki megvette az üres dobozt... De miért hinnék el, hogy már a boltban hiányzott belõle. Ááá, vissza az elejére, ezt nem hiszem el.

Tegnap vettem egy induktios főzőlapot, és otthon vettem észre hogy a használati utasítás hiányzik. Betudom kapcsolni, de nem tudom beállítani az időt a hőfokot. Érintőképernyős. Hogy csináljam?

Legjobb válasz: Aztarohadt. Hát nyomd meg a _ gombot, _-szor, aztán a _ gombot _-szer és kész is vagy. Néhány esetben a _ gomb helyett a _ gombot kell nyomni _-vel többször. Komolyan ennyire hülye emberek vannak...?

Aztarohadt. Hát nyomd meg a _ gombot, _-szor, aztán a _ gombot _-szer és kész is vagy. Néhány esetben a _ gomb helyett a _ gombot kell nyomni _-vel többször. Komolyan ennyire hülye emberek vannak...?
Márka, típusszám nélkül nem tudunk válaszolni...
Érintõ képernyõs fõzõlap durva lehet! Android vagy iOS fut rajta? Ment a zöldkéz az elõzõnek!
A legtöbb indukciós fõzõlap érintõképernyõs. Még a rezsó méretûek is. Ha nem tudod használni haszn. ut. nélkül, menj vissza a boltba, ahol vetted, és kérjél másikat. Vagy csak simán olvasd el ott. Nem olyan bonyolult, hogy minden bableveshez kelljen használati utasítás.
ÉRINTÕ ÉRZÉKELÕ - nem képernyõ.

A gyártó lepróbálja a mosogatógépeket? Ma vettem egyet, de otthon kiszedtem a szúrőt és vizes volt. Átvertek, és már használtat vettem, vagy a gyár lepróbálta?

Legjobb válasz: Jól gondolod, víz minden új mosógépben van, mivel kipróbálják a gyártás során. A mosógép használati útmutatója is elvileg jeli, hogy éppen azért kell átmosni a gépet elsõ használat elõtt lehetõleg 90 fokos vízzel.

Jól gondolod, víz minden új mosógépben van, mivel kipróbálják a gyártás során. A mosógép használati útmutatója is elvileg jeli, hogy éppen azért kell átmosni a gépet elsõ használat elõtt lehetõleg 90 fokos vízzel.
A kérdező hozzászólása: Köszi!
át kell mosni, csak tégy is bele pár ruhát, mert ha üresen járatod a motorja túlpörög és leég.

Vettem egy tablet pct. Szeretnék rá internetet. Azt ajánlották nekem, hogy vegyek egy, , wifi routert". Nekem otthon már van internet amit minden hónapban fizetek. Kellesz külön csekket fizetni a, , wifis netre" is? Vagy ugyanazt kell amit eddig?

Legjobb válasz: Szerintem ugyan azt kell csak mert nekünk is van. Elöször csak egy 10Megás netünk volt utána apum beszerzett egy wifi routert és ugyanúgy csak a 10Megát kellet fizetni mert a router a modemröl veszi a netet.

Szerintem ugyan azt kell csak mert nekünk is van. Elöször csak egy 10Megás netünk volt utána apum beszerzett egy wifi routert és ugyanúgy csak a 10Megát kellet fizetni mert a router a modemröl veszi a netet.
WifisRouter csak megosztja a netet... Szóval ha van otthon interneted, akkor azt megtudod vele osztani több eszközre, ami tud wifi-t. Így a tabletodon is lesz net, de csak kb 100-200 méteren belül
Ha azt akarod hogy mindenhol legyen rajta internet akkor viszont már mobilinternet elõfizetés kell. De ahhoz meg az kell, hogy tudja a tabletod a 3G-ét, vagyis legyen benne SIM kártya foglalat.

Vettem egy Philips DVp3650 DVD lejátszót de elromlott a távirányítója. Volt már otthon egy univerzális Watson HZ9205 távirányító, de nem tudtam beállítani (szerintem nem jó a programozási kód) Tudnátok egyet mondani?

Legjobb válasz: Jobban jársz, ha a google-ba beírod a készüléket, és a távirányítót, vagy ha még nem dobtad ki, akkor a távirányító típusát. Lehet viszonylag olcsón utángyártott távirányítókat kapni, de nem minden készülékhez. Sõt, az univerzális távirányítók sem jók minden készülékhez. Elõször nézz utána az interneten. Lehet vásárolni betanítható távirányítókat, de az is csak akkor tanítható be, ha az eredeti (amirõl betanítod) még mûködik. Ez a legbiztosabb módszer, mert ellenkezõ esetben sokkal többet költesz rá, mint kellene. Szervízben is megkérdezheted, mennyi hozzá egy távirányító, mert a vásárlást követõ 3 évig kell, hogy áruljanak házzá való távirányítót. Elképzelhetõ, hogy a szervízben is van utángyártott.

Jobban jársz, ha a google-ba beírod a készüléket, és a távirányítót, vagy ha még nem dobtad ki, akkor a távirányító típusát. Lehet viszonylag olcsón utángyártott távirányítókat kapni, de nem minden készülékhez. Sõt, az univerzális távirányítók sem jók minden készülékhez. Elõször nézz utána az interneten. Lehet vásárolni betanítható távirányítókat, de az is csak akkor tanítható be, ha az eredeti (amirõl betanítod) még mûködik. Ez a legbiztosabb módszer, mert ellenkezõ esetben sokkal többet költesz rá, mint kellene. Szervízben is megkérdezheted, mennyi hozzá egy távirányító, mert a vásárlást követõ 3 évig kell, hogy áruljanak házzá való távirányítót. Elképzelhetõ, hogy a szervízben is van utángyártott.

Vettem egy bébi tengerimalacot és van otthon egy felnőtt is ő nem fogadja be mit csináljak?

Mind a kettő nőstény a bébi kb. öt hetes és állítólag 4 hetesen lehet szétválasztani és mindig visít és lehet az anyját hívja ha valaki tudna segíteni az megköszönném. A válaszokat előre is köszönöm.

Legjobb válasz: Semleges területen kellett volna összeismertetni õket, szoba, folyosó, sok bújó lehetõséggel. Nem pedig egybõl egy kecóba tenni mindkettõt. Az ilyen ismerkedés pár óráig is eltarthat, utána ecettel átmosott ketrecbe kell tenni õket és mindenbõl legyen kettõ.

Semleges területen kellett volna összeismertetni õket, szoba, folyosó, sok bújó lehetõséggel. Nem pedig egybõl egy kecóba tenni mindkettõt. Az ilyen ismerkedés pár óráig is eltarthat, utána ecettel átmosott ketrecbe kell tenni õket és mindenbõl legyen kettõ.
A kérdező hozzászólása: Egy semleges területre tettem õket de az ecetet meg a ketõzést az miért?
A kérdező hozzászólása: kösz
Az ecetet azért, mert a malacok nagyon territoriális állatok, védik a saját területüket. Az ecet elveszi a szagokat, ezért a nagy nem érzi a saját szagát, ezért csökken a birtoklási ösztön. Kettõ pedig épp ezért kell mindenbõl, hogy mindkettõnek legyen saját kuckója, amit birtokolhat, saját etetõ tálja, itatója. Kell egy kis idõ, amíg összecsiszolódnak.
Azért visított, mert a nagy ráijesztett kicsit és bestresszelt. Mivel a kicsi még fiatal, ha a nagy nem bántotta, össze kell szokniuk. A lényeg, hogy a nagy meg tudja szagolni a kicsi fenekét, hogy rájöjjön, milyen nemû. Kis helyen érdemes összeengedni õket, hogy a nagy körbe tudja szagolgatni. 2-3 napig kergetõzhetnek is, ez még normális. Ha a kicsi visít, vedd ki, simogasd, aztán tedd vissza. Azt kell figyelni, hogy a kicsi eszik-e.
A kérdező hozzászólása: Kösz mindenkinek sokat segített komolyan.
Megoldódott?:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!