Találatok a következő kifejezésre: Vettem egy kg (24 db)

A haverom sztem sovány 187cm 59 kg. én 175 101 kg. sokat sikerült leadni 14 kg . most vettem egy szobakerékpárt, mindennap 1, 5 orát tekereet kb:8 honap alatt 21 kg lemegy?

Legjobb válasz: Attol fugg, hogy kajalsz, mennyit edzel, hogy milyennek szulettel, hogy van-e vmi betegseged, ami akadalyoz a fogyasban, stb.

Attol fugg, hogy kajalsz, mennyit edzel, hogy milyennek szulettel, hogy van-e vmi betegseged, ami akadalyoz a fogyasban, stb.
Biztos, hogy 1, 75x10^5 kg vagy? Ahhoz képest a 14, és a 21 kg elhanyagolható. Sõt félõ, hogy a haverod pályára áll körülötted.
Ja értem a 175 a magasságod. Elvileg belefér, de a bõröd megereszkedhet. Sok sport + diéta. A haverodat még mindig nem értem, hogy jön ide.
A kérdező hozzászólása: versenyezünk már 2 éve :D
A kérdező hozzászólása: anyiira akaro lefogyni lo
Inkább olyan 65kg-ra próbáld belõni, a haverodra meg mindenképp ráférne pár kiló félõ, hogy egy nagyobb macska elviszi.

Vettem egy 15 kg-os polcot. Két kampós csavart adtak hozzá és két dübelt. Téglafalba szeretném tenni. Kérdés, elbírja-e vajon a két csavar a polcot? Mennyit lehet rá pakolni? Van erre valamiféle számítás? Nagyobb csavart vegyek?

A csavar méretei 45x5 mm. A dübel 8-as méret

Legjobb válasz: A polc saját súlyának a 15 kg-or sokallom, nem lehet, hogy az a teherbírása? Ha kisméretû téglából van a falad, akkor jó hozzá, amit adtak, ha nem, akkor a tiplit cseréld le.

A polc saját súlyának a 15 kg-or sokallom, nem lehet, hogy az a teherbírása? Ha kisméretû téglából van a falad, akkor jó hozzá, amit adtak, ha nem, akkor a tiplit cseréld le.
A kérdező hozzászólása: 14-15 kg maga a polc súlya. Kisméretû téglafalba menne a tipli.
Nem...több normális kaját kellene enned mellé..!:)
A kérdező hozzászólása: igen erre nemis gondoltam (az utobbi idöben sajna sokat is betegeskedtem és nem volt ét vágyam a jumbot pedig 1 X se hagytam ki köszz a választ:)
Nem kell sose a csodát keresni...mindig a kajával van általában a gond...kevés kalóriát vittél be még a Jumbo-val együtt is..ez a baj..!:) EGYÉL SOKAT ÉS SOKSZOR!!!
A kérdező hozzászólása: egyértelmü hogy is feledhettem:S kaja az elsö
kérdezõ!!!! hogyan adagoltad a jumbo-t? mennyit fejlõdtél tõle kg-ban? mekkora kiszerelést vettél? mennyi idõ alatt látszott rajtad hogy szeded?
A kérdező hozzászólása: 2 adag naponta(gyúrás után és este) 1 hónap után látszott a növekedés 4, 8kg os
A kérdező hozzászólása: elötte vettem 1 2, 8 asat és 5kgs ot fejlödtem töle


Ezt csak kövön lehet használni szõnyegen semmiesetre
Ilyen márkájú volt nekem is, vissza is vittem, mondták a boltban, hogy sokat hoztak vissza. Nekem is egy napon belül volt 5 kiló eltérés, de ha próbaként rááltam egy óra alatt ötször, akkor 5 különbözõ eredmény jött, kétszer nem volt ugyanaz.
Hol van a mérleg, milyen felületen? Sokszor gondot okozhat, ha pl szõnyegen áll.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Sima parkettán próbáltam ki. Lehet, hogy holnap vissza kell vinnem, remélem visszaveszik. A 3 napba mindenképp belefér. És milyet érdemes venni? Ami pl. üveges vagy sem?
Már nem él a 3napos csere szabály!

Babám 7 és fél hónapos, kb 8 kg. Vettünk egy babaülést neki. Az eladó azt mondta, hogy menetiránnyal szemben beköthetem (úgy tűnik kényelmesnek). Szerintetek? Ha jól tudom 9kgtól lehet menetiránnyal szemben vinni a babákat. Miért?

Legjobb válasz: Kagylóülés? Azokat mind menetiránnyal szemben kell bekötni. Leírás nem volt hozzá? Általában oldalt van rajta ábra, hogy hogyan kell bekötni (mi is használtat vettünk, azokon mindig volt).

Kagylóülés? Azokat mind menetiránnyal szemben kell bekötni. Leírás nem volt hozzá? Általában oldalt van rajta ábra, hogy hogyan kell bekötni (mi is használtat vettünk, azokon mindig volt).
Csak bizonyos típusokat lehet háttal is bekötni.Ha tiédet nem lehet, én nem tenném még bele.Szerintem legyen meg a 9 kiló, úgy tudom azért kell, mert máskülönben nem biztonságos, nem fogja rendesen a babát.De lehet rosszul tudom.
Nem így van.Addig kötheted háttal, amíg nem lóg ki a lába az ülésbõl, nincs kilóhoz kötve, és nem kötelezõ háttal kötni.Ha a 9 kilóra várunk, a lányaim még 1, 5 évesen is háttal üldögélnek.:) )
azért, mert 9 kilósan kb 10 hgónaposak, stabilan ülnek, a nyakizmok elég erõsek, h 1 ütközéskor megtartsa a baba a fejét. ha ez nincs meg, simán meghal 1ütközéskor. szóval addig háttal!
Szard le, hogy impotens leszel, de már 60 kilóval nyomsz fekve!
A kérdező hozzászólása: koszonom a valaszodat
Idióta vagy? A tömegnövelõk fehérjébõl, szénhidrátból, kreatinból, vitaminból, aminosavakból állnak. Ugyan az, mint ami a húsban, rizsben, zöldségekben van. Ha húst, rizst, és zöldséget eszel, de abbahagyod, impotens leszel, és visszaesnek az izmaid? Ne hülyéskedj már! Amirõl te beszélsz, az a szteroid. Ha szteroidot szedsz, de nem vagy profi, akkor leszel impotens, akkor esnek majd vissza az izmaid, és akkor megy tönkre a tested. Tudni kell, hogy szteroidokat csak illegálisan szerezhetsz. Tehát amit a boltban veszel, az NEM káros, NEM okoz impotenciát, és NEM esnek vissza tõle az izmaid. Tudni kell, hogy por formában semmiféle káros koksz nincs. Tehát ami por formájú, azt ihatod nyugodtan, nem lesz bajod. A sok tévhittel ne törõdj...

Vettem másfél kg csirkemellfilét, és olyan okos voltam, hogy egyben tettem be a fagyasztóba, nem raktam szét külön kis tasakokba. Mit tudok csinálni, hogy csak 1-2 db-ot szedjek le róla, és ne olvadjon ki az egész?

Illetve mekkora baj, ha kicsit kiolvad a többi is, mire leválasztok annyit, amennyi nekem kell?

Legjobb válasz: Vedd ki a fagyóból, de ne tedd meleg vízbe, csak hagyd szobahõmérsékleten szárazon. Ha egy kicsit megengedett, szét tudod feszíteni kis darabokra. Utána egyesével lefolpackozod õket, és ami nem kell, minden további nélkül visszateheted a fagyasztóba. Semmi baja nem lesz.

Vedd ki a fagyóból, de ne tedd meleg vízbe, csak hagyd szobahõmérsékleten szárazon. Ha egy kicsit megengedett, szét tudod feszíteni kis darabokra. Utána egyesével lefolpackozod õket, és ami nem kell, minden további nélkül visszateheted a fagyasztóba. Semmi baja nem lesz.
A kérdező hozzászólása: És az nagy baj, ha rásegítettem egy kis meleg vízzel? Olvastam, hogy elvehet az ízébõl, de igyekeztem arra a részre összepontosítani, amit le akarok választani, a többinek így nem lehet baja, ugye?
Bizony baj hogy rásegítettél!Meg kellene minél elõbb csinálni!
A kérdező hozzászólása: Azt is amit nem akartam kiolvasztani? Vagy azt visszafagyaszthatom?
Ennek a bolti csirkének az ízébõl már nehéz valamit elvenni, (egyébként ez is jogos) ami viszont fontosabb, hogy jobban romlik, minél több vizet ér. Én azt csinálnám, hogy szárazra törölném, visszatenném vagy 2 órára csomagolás nélkül a hûtõbe, (annak szárít a levegõje) és ha kicsurgott belõle a nagyja felvett víz, utána fagyasztanám le.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a segítséget
Én már biztos hogy nem fagyasztanám vissza.Mert ami már egyszer kiolvadt azt nem szabad újrafagyasztani.

Vettem egy használt Graco Junior babahordozót az unokámnak. Sajnos bárhogy is állítgatom a biztonsági hevederét, a 6 hónapos, 9 kg-os babánk éppen csak belefér. Lehet másra cserélni vagy az eredeti csatokat megtartva hosszabb hevederrel elkészíttetni?

Ez a típus elvileg 13 kg-ig használható és éppen azért cseréltem le az előző hordozót, mert az csak 10 kg-ig volt jó és az még kisebb volt. Nem magával az üléssel van gondom, hanem csak az öv rövid. Lehet másra cserélni vagy az eredeti csatokat megtartva hosszabb hevederrel elkészíttetni? Van erre valami szabály?

Legjobb válasz: Ne barkácsolj,ez nem az a mûfaj ... Add el,pótold ki az árát és vegyél egy nagyobbat. Nyáron amúgy is túllépi a 13-at ... :o)

Ne barkácsolj, ez nem az a mûfaj ... Add el, pótold ki az árát és vegyél egy nagyobbat. Nyáron amúgy is túllépi a 13-at ... :o)
Ha kiveszed az ülésbõl a plusz párnákat sem jó? Szal a gyermekülés övjén lehet állítani, a két lába közt ha felhajtod a szöveted, kell lennie egy csattnak, amit megnyomva lehet az öveken húzni. A csemetét még tökre felöltözve is be kell hogy lehessen kötni..
Vagy a hátoldalán keresgélj!
A kérdező hozzászólása: Köszi a tanácsokat, de már lefutottam az "állítós" köröket...Ez a max, azt nem tudom, hogy alapból is ilyen rövid az övhossza ennek a típusnak vagy csak az elõzõ tulaj "kimosta" és jól összement...Valószínû, hogy eladom...
Sajnálom! :( Viszont akkor inkább érdemes egy másikat venni, mert elsõ a biztonság..
Itt a leírása: http://media.gracobaby.eu/manuals/8401_8F97.pdf Biztos, hogy minden jó helyre van befûzve? A mosástól nem megy össze a heveder!
A kérdező hozzászólása: Holnap nálunk lesz a Picúr és lefényképezem, hogy ennél jobban már nem lehet hosszabbra állítani. Most nem megyek ki a kocsiba a "szerkezetért", de a felsõ bujtatóba téve csak néhány centivel hosszabb, mint a csatlakozóig lévõ távolság...Jobb ötlet híján az alsó bújtatóba tettem, így éppen aláfért az overáll. Már csak egy nem túl vastag ruhát használ Picúr, és jön az egyre jobb idõ, így "nyerünk" néhány centit, de valószínû, hogy eladom és nem kínlódom vele tovább.Ha valakinek van ilyen hordozója, nem mérné meg, hogy milyen hosszú, hogy ne bosszankodjam? Elõre is köszi: Ani.

Hypoallergén kaját kell adnunk a kutyánknak most egy ideig. Ezekből csak drágák vannak? Vettünk egy 3 kg-osat majd 6000 Ft-ért. Tiszta rablás.

Legjobb válasz: Milyen allergiája van a kutyának? Áttérhettek a BARF-ra sok munka összeállítani az értrendet, de egész olcsón ki lehet hozni és biztos,hogy egészséges. http://www.haziallat.hu/kutya/taplalkozas/nyers-kutyak-etren..

Milyen allergiája van a kutyának? Áttérhettek a BARF-ra sok munka összeállítani az értrendet, de egész olcsón ki lehet hozni és biztos, hogy egészséges. http://www.haziallat.hu/kutya/taplalkozas/nyers-kutyak-etren..
20 ezerbõl megvan a vizsgálat és akkor nem kisérleteznek az állaton valóban kezelhetik, és nem csak egy kisérleti patkányként állnak hozzá!
Egy allergiavizsgálat borzasztóan drága, a legtöbb orvos elõször az antiallergén tápok tesztelését javasolja, mert az esetek jelentõs részében ez meg is oldja a problémát. Kérdezõ! Nagy kiszerelésben olcsóbbak, érdemes úgy venni. Vagy megpróbálhatod a Josera bárányos tápját, az megfizethetõ, és jó lehet.
elõbb ki kéne deríteni mi is a baj a kutyával , ha allergiás akkor mire?(ezekhez tesztelni kell a kutyát-ránézésrenem tudja senki megmondani!)-ezzel a doki ezekszerint nem foglalkozik, gondolom õ árulja a tápot is:) pl. a "csirkeallergia" sem a csirkehúsban lévõ fehérje miatt alakul ki hanem a rossz minõségû fehérjében megtalálható hormonok és antibiotikumok miatt....szerintem keress egy másik orvost aki nem csak a pénzedre megy!
én Brit Care tápot adnék nek (bárányos, pont az érzékeny kutyáknak). Sajnos nem olcsó, mert 12 kg táp, 12.000ért van, de ezerszázalék hogy jó.
mi Josera bárányossal etetünk 6800 forint 15 kg...nálunk azok a kutyák is ezt kapják akik nem allergiásak a csirkére..
Ja, nagyon sok tájékoztatást találsz a netem a BARFról, étrendeket, de angol vag német nyelven. Ha ez nem gond akkor ajánlom, hogy tanulmányozd.
Én allergia miatt kezdtem nyerset etetni, az állatorvos ajánlotta. a csirke allergiás kutya 5 éve nyers csirkehúst eszik, semmi baja. Most már a többi is azt kapja. Nekem nagyoyn bevált.Kérdezd az állatorvosod róla.
A kérdező hozzászólása: Ez jó oldalnak tûnik, köszi, átnézem. Egyelõre csirkére gyanakszunk, de nem 100%. Nekem kicsit az is gyanús, h pl semmi viszketés nem volt, talán egy kicsit hasmenéses volt, de nem volt nagyon feltûnõ....Ami miatt dokihoz vittük, az az volt, hogy a lábujjai között gyulladt duzzanatok jöttek elõ.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! És akkor tényleg lehetnek a gyulladások az allergiától???
Nem számít annak.
Akkor már a mobilom is súly, azt is emelgetem naponta többször. Amúgy kb. úgy lehet megfogalmazni, hogy a súlyzós edzéseknél az adott izomcsoportra végzel gyakorlatokat akkora súllyal , amiben kb 8-10 ismétlést el tudsz végezni. Gondolom a hulahopp karikával nem bicepszezni akarsz, és ha akarnál is nem hinném hogy megterhelnéd vele az izmaid. A hulahopp karikázás max. test átmozgatásra jó.
A kérdező hozzászólása: Nem az erdekel, hogy szerintetek hatasos- e, hiszen azt tudom, latom. Kizarolag a kerdesre szeretnek valaszt kapni. Koszonom :-)
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszt! Kifejtened, hogy miert? Hiszen suly.
Nem jó semmire. Ráadásul még csak nem is hulla hopp, hanem csak hula hopp, mivel semmi köze a halottakhoz.:) A hula táncosok mozgásáról kapta az elnevezést.
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszokat. Amugy a neten is hullahopp : http://www.szafarisport.hu/sportszer-fitnesz-c10-hullahopp-k.. nem hulahop :P
Mert ott is téves. Olvass akkor egy kicsit: http://www.hulahopp.hu/index.php/hulahopp-tortenelem
A kérdező hozzászólása: Koszi :-) Mindig tanul az ember valami ujat. Ahhoz kepest h sz.rt sem er, azert eleg sokat tudsz rola ;-) Persze tudom, hogy testepitesre tenyleg nem jo..
Persze, hogy tudok, mivel itt rengeteg ilyen kérdés volt már és utána néz az ember. Nincs helyi zsírégetés, tehát az nem úgy mûködik, hogy a mozgatott izom környékérõl tûnik el a zsír. Mindenkinek genetikailag eldöntött és más-más az, hogy honnan milyen ütemben menjen le a fölösleg. Nekem elhiheted, 27 éve végzek súlyzós edzést és rengetegszer szálkásítottam már le. Ehhez diéta és heti több aerob edzés is kell a súlyzós mellé.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!