Találatok a következő kifejezésre: Vettem egy gb memoria kártyát (4 db)

Vettem egy 1 gb memoria kártyát. A kártyára alig tettem rá pár zenét, meg képet és azt írja ki hogy nincs elég memoria. Miért csinálhatja ezt? (nokia 6131)

az egyik osztáytársamnak is 1gb memo kártyája van és neki van rajta jó pár zene meg kép..

Legjobb válasz: próbáld, ki a kártyát egy másik telóban, vagy egy kártya olvasó segítségével egy gépben. Nem lehet hogy a kártya ellenére a telód még mindig a belsõ memóriába próbálj menteni az adatokat?

próbáld, ki a kártyát egy másik telóban, vagy egy kártya olvasó segítségével egy gépben. Nem lehet hogy a kártya ellenére a telód még mindig a belsõ memóriába próbálj menteni az adatokat?
Mindenképp formázd meg a kártyát! Akkor el fogja fogadni az összes fájlt, amig ténylegesen el nem éred az 1 gigát. Tapasztalat :)
Lehet hogy nem aktiváltad a kártyát. Aktiváld!!!
A kérdező hozzászólása: kérdezõ vagyok:) : aktiválni hol tudom?:) (A)

Vettem egy samsung galaxy s advance-t egy 8 GB-ost és hozzá egy 32 GB memoria kártyát és nem tudom hogy kell a memoriakártyára tenni a dolgokat? (TÖBBI LENT)

Na szószal megvettem a telefont 2.3.6 android van rajta és nem tudom hogy az ilyen nagyobb játékokat mint az nfs hogyan tudnám a memoria kártyára telepiteni? de nem szeretném rootolni a telefont. milyen programal lehet ezt megcsinálni a válaszokat elöre is köszönöm.

Legjobb válasz: App2SD?

App2SD?
A kérdező hozzászólása: ehhez kell root ?
A kérdező hozzászólása: letötötem de én nem az sd-re hanem a memoriakártyára akarom tenni
Nekem is ilyen telefonom van. Én már rootoltam egyszer és elvileg ezután lehetséges úgy, hogy csinálsz a micro sd-re egy ext4 és fat32 particitót. Az ext4-re mennének a játékok app2sd vagy link2sd program segitségével. Nekem nem sikerült ezt megcsinálni akárhogy is probáltam. A microSD-t hibásnak látta a telefon. Igy kéne elvileg. Azóta visszaraktam mindent gyárira (2.3.6)-ra. Ha valaki el tudná magyarázni részletesen hogy kell, azt én is megköszönném!
Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!