Találatok a következő kifejezésre: Vettem egy gb memoria (8 db)

Vettem egy 1 gb memoria kártyát. A kártyára alig tettem rá pár zenét, meg képet és azt írja ki hogy nincs elég memoria. Miért csinálhatja ezt? (nokia 6131)

az egyik osztáytársamnak is 1gb memo kártyája van és neki van rajta jó pár zene meg kép..

Legjobb válasz: próbáld, ki a kártyát egy másik telóban, vagy egy kártya olvasó segítségével egy gépben. Nem lehet hogy a kártya ellenére a telód még mindig a belsõ memóriába próbálj menteni az adatokat?

próbáld, ki a kártyát egy másik telóban, vagy egy kártya olvasó segítségével egy gépben. Nem lehet hogy a kártya ellenére a telód még mindig a belsõ memóriába próbálj menteni az adatokat?
Mindenképp formázd meg a kártyát! Akkor el fogja fogadni az összes fájlt, amig ténylegesen el nem éred az 1 gigát. Tapasztalat :)
Lehet hogy nem aktiváltad a kártyát. Aktiváld!!!
A kérdező hozzászólása: kérdezõ vagyok:) : aktiválni hol tudom?:) (A)
A rendszernek is kell hely, ez lejön a 8-ból, a memóriát szintén hasonló okok miatt nem tudod teljes egészében kihasználni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Akkor ez igy teljesen rendben van?!!
Igen.

Vettem egy samsung galaxy s advance-t egy 8 GB-ost és hozzá egy 32 GB memoria kártyát és nem tudom hogy kell a memoriakártyára tenni a dolgokat? (TÖBBI LENT)

Na szószal megvettem a telefont 2.3.6 android van rajta és nem tudom hogy az ilyen nagyobb játékokat mint az nfs hogyan tudnám a memoria kártyára telepiteni? de nem szeretném rootolni a telefont. milyen programal lehet ezt megcsinálni a válaszokat elöre is köszönöm.

Legjobb válasz: App2SD?

App2SD?
A kérdező hozzászólása: ehhez kell root ?
A kérdező hozzászólása: letötötem de én nem az sd-re hanem a memoriakártyára akarom tenni
Nekem is ilyen telefonom van. Én már rootoltam egyszer és elvileg ezután lehetséges úgy, hogy csinálsz a micro sd-re egy ext4 és fat32 particitót. Az ext4-re mennének a játékok app2sd vagy link2sd program segitségével. Nekem nem sikerült ezt megcsinálni akárhogy is probáltam. A microSD-t hibásnak látta a telefon. Igy kéne elvileg. Azóta visszaraktam mindent gyárira (2.3.6)-ra. Ha valaki el tudná magyarázni részletesen hogy kell, azt én is megköszönném!


MI LEHET A PROBLÉMA!? Vettem egy Gigabyte Hd7770 1gb-os videókártyát de szaggat a videószerkesztő programom (SONY VEGAS PRO 11) A Procim-Intel (R) Pentium (R) CPU G620 @ 2.60Ghz 2.60 Ghz Memória 8 gb És Win 7 van rajt, 5, 9-re értékelte.

Legjobb válasz: Igen elöbb mond meg te mi a probléma:) . eddig G620 procival nem szagatott? milyen videokátyád volt elötte? driver, illesztöprogramot feltelepitetted AMD honlapjáról vagy driver telepítö lemezröl??

Igen elöbb mond meg te mi a probléma:) . eddig G620 procival nem szagatott? milyen videokátyád volt elötte? driver, illesztöprogramot feltelepitetted AMD honlapjáról vagy driver telepítö lemezröl??
A kérdező hozzászólása: Szia elõtte egy ASUS 512MD3-as volt de akkor is szaggatott és ezért vettem a 7770, hogy talán jobb lesz.Feltelepítettem elvileg mindent a CD-rõl. Ja és még egy kérdés miért lép ki a program ablakokból, tehát az ablak alapesetben kék szegélyû nálam, és mindig kb 5-10 percenként átvált szürkére, de valamikor nem csinálja.
A kérdező hozzászólása: Bocsi ASUS EAH 5450

Asus A7V8X-X alaplapom van, egy 256 MB PC2700 DDR memóriával. Vettem 2-szer 1 GB Samsung PC3200 DDR-t, de hiába teszem bele, nem is meri fel. Az eladó állítása szerint jó bele! Mit tegyek?

Számítógép: Számítógép típusa ACPI egyprocesszoros PC CPU típusa AMD Athlon XP, 1800 MHz (13.5 x 133) 2200+ Alaplap neve Asus A7V8X-X (6 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio, LAN) Alaplapi lapkakészlet VIA VT8377 Apollo KT400 Rendszermemória 256 MB (PC2700 DDR SDRAM) BIOS típusa Award Modular (05/08/03)

Legjobb válasz: http://www.mbreview.com/mbr-reviews/438-asus-a7v8x-x.html Szia elméletileg bírná a ramok pontos adatai mert hiába pc3200 de sok függ egyéb dolgoktol is hogy milyenek

http://www.mbreview.com/mbr-reviews/438-asus-a7v8x-x.html Szia elméletileg bírná a ramok pontos adatai mert hiába pc3200 de sok függ egyéb dolgoktol is hogy milyenek


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!