Találatok a következő kifejezésre: Vettem egy fehérneműt magamnak (2 db)

Vettem egy csinos fehérneműt magamnak (a páromnak) és szeretném beinditani benne, viszont csak az h felveszem nem igazán elég. Mit kellene csinálnom?

Legjobb válasz: táncolj zenére... vetkõzzXD az lehet többet segít mint ha csak felveszd aztán amit szoktatok.....(elõjáték) ha most lenne az elsõ(de azt nem hiszem mert akk enm vennél csak úgy fehéremût avgy nem tudom...magamból indultam ki,én az elsõnél nem vennék...assszem) akkor csójkolgasd avgy pettingeljetek annyi minden van etesd nem tudom...ennyi jutott eszembe

táncolj zenére... vetkõzzXD az lehet többet segít mint ha csak felveszd aztán amit szoktatok.....(elõjáték) ha most lenne az elsõ(de azt nem hiszem mert akk enm vennél csak úgy fehéremût avgy nem tudom...magamból indultam ki, én az elsõnél nem vennék...assszem) akkor csójkolgasd avgy pettingeljetek annyi minden van etesd nem tudom...ennyi jutott eszembe
Az is nagyon szexi lehet, ha az új fehérnemûdet, pontosabban a bugyidat kivillantod a csípõdön. Legalábbis az én páromnak tetszett. Vagy viselkedj kihívóan, mondjuk ez nem minden fiúnak jön be, de azért próbálkozni lehet.
Esetleg jól kinézni...?
A kérdező hozzászólása: mindig megprobalok jol kineni...koszi a valaszokat
szopd le. azt a legtöbb pasi díjazza. ha attól sem áll fel neki, akkor impotens. vagy te vagy nagyon gáz...
A kérdező hozzászólása: koszi, te biztos irto szep lehetsz és tapasztalatbol mondod...
Szerintem ez nem sok ennyiért! :)
Nem sok ennyiért az a 20ezer. Két pár cipõ!!!! Hát sokszor már 1 pár cipõ is ott van, hogy 10-15 ezer forint. Ügyesen vásároltál :)
2 pólót 20ezerért... :o érdekes világban élünk.. amúgy jól vásároltál teljesen. én 15 ezer ft-ért 2 fehérnemût, 2pólót, egy rózsaszín cicanadrágot, egy bershkás kötött kardigánt és egy pár platform cipõt vettem. szóval a te arányod is teljesen jó.
Egyáltalán nem volt drága és nem fizettél sokat, viszont nem biztos, hogy jól jártál az ennyire olcsó cuccokkal. Szerintem érdemesebb lett volna mennyiség helyett a minõségre törekedni. Én ennyiért egy pár cipõt vagy két pólót szoktam venni...
Én ezeket (a 2 cipõ nélkül) 31 000-ért vettem volna meg. Ahogy számolom. A cipõket azért hagytam ki, mert egy pár is nagyon minimum 10 ezer lenne. Bár ez cipõ függõ. Úgyhogy nem volt drága. Habár ezt se lehet így konkrétan megmondani, mivel különbözõek vagyunk és mindenkinek más a drága, más ami tetszik, meg más amire sokat költ stb.
Ez csoda. Egy értelmes farmer 20e nél kezdõdik...
Jól csinálod :) én ezt minimum 32 ezerért tudtam volta megvenni. Budapesti vagy?
Nézõpont kérdése. Elég ügyesen vásároltál, ha ennyi mindent vettél. Ugyanakkor, amilyen könnyû elkölteni, olyan nehéz megspórolni ezt az összeget. A családok nagy többségénél egy fõre vetítve. Mivel saját pénzed volt, tudtad mit mennyiért.
szerintem ezekért annyira nem sok, legfeljebb hogy hirtelen vettél egy csomó mindent.
dehogy drága csak egy farmer 20ezer (már ami normális)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!