Találatok a következő kifejezésre: Vettem egy egeret, de hiába (3 db)

Vettem egy új egeret, de hiába dugom a helyére, nincs nyíl vagy jelölő. Miért nem működik?

Legjobb válasz: vidd vissza ahol vetted, és probáld ki ott!!

vidd vissza ahol vetted, és probáld ki ott!!
1. Vagy rossz az egér... 2. vagy nem jó helyre dugtad... 3. Vagy kell hozzá illesztõprogram (amit a gyártó adott vagy a hivatalos honlapjáról tölthetsz le!) én szerintem a 3. lehet a ludas (fõleg a Logitech)

Egy hete vettem egy hím házi egeret, de szeretnék neki társat. Ha most veszek hozzá párt, nem fognak állandóan verekedni?

Legjobb válasz: Ha még új neki a hely, akkor nem, de ha már "belakja", akkor verekedni fognak a helyért. Ha már párt szeretnél neki, javaslom, hogy ne ugyanott vegyél neki, mint a hol õt vetted, hogy ne legyen beltenyészet és vérfertõzés!

Ha még új neki a hely, akkor nem, de ha már "belakja", akkor verekedni fognak a helyért. Ha már párt szeretnél neki, javaslom, hogy ne ugyanott vegyél neki, mint a hol õt vetted, hogy ne legyen beltenyészet és vérfertõzés!
A kérdező hozzászólása: és ha egyedül tartom az nagyon [email protected]? :/
Igen, akkor lehet, hogy szar neki, mivel unatkozna. Meg én a helyedben inkább két nõstényt vettem volna.
A házi egerek társas lények, ezért jobb, ha többet veszel (2-3), de jobb az, ha inkább egynemûeket veszel, hogy ne legyenek kicsik.
A kérdező hozzászólása: magyarul ha veszek még egy fiút, verekedni fognak?az segít ha átalakítom a helyét, hogy ne legyen számára otthonos? :'d

Vettem egy hím házi egeret, de szeretnék még egyet, nemfognak verekedni?

1 hete vettem

Legjobb válasz: lehetséges, de nem biztos... szerintem hozz 1-et egy tenyésztõtõl és kérdezzed meg, hogy ha 1-2 hát után sem bírják egymást visszahozhatod-e

lehetséges, de nem biztos... szerintem hozz 1-et egy tenyésztõtõl és kérdezzed meg, hogy ha 1-2 hát után sem bírják egymást visszahozhatod-e
Verekednek akár meg is ölhetik egymást! Ne kockázsasd!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!