Találatok a következő kifejezésre: Vettem egy egeret, de (26 db)

Vettem egy egeret, de mostanában néha beszaggat, mi lehet a baj?

Windows 8 volt a gépemen, haver egyik egerét használtam, azzal nem vettem észre ilyen problémát. Majd megvettem a mostani egeret (újonnan, de baromi olcsó volt), eleinte sem vettem ezt észre. Újratelepítettem a Windows 8-at, de most néha beszaggat az egér 1-1 másodpercre. Nem folyamatosan, csak néha. A rendszerrel, a géppel vagy az egérrel van a gond?

Legjobb válasz: Olcsó hús.

Olcsó hús.
Egy x8-as egérrel jártam ugyan igy. Nálam szaggatott de pl haveromhoz átvittem és ott nem. Nálam a rendszer volt a gond. Ha másik gépen is akad, szaggat az egér akkor vidd vissza.

Vettem egy egeret a MediaMarktba, de amikor kattintok olyan hangos mint az állat. Mit tudnék javítani magán az egeren?

Így néz ki az egér:

Legjobb válasz: LoL,hangos? olyat se láttam még,de lehet hogy csak be kell járatódnia.

LoL, hangos? olyat se láttam még, de lehet hogy csak be kell járatódnia.
vagy megszokod vagy veszel egy új patkányt.

Nemrég vettem egy egeret. (Gigabyte M6900) De nem jó laptopokkal. Se win7 se win xp. Pedig jó egér. Tudnátok segíteni?

Kérlek titeket segítsetek mert nagyon jó egér!

Legjobb válasz: Hát mondjuk illesztõprogramot raktál fel? Más gépen mûködik?

Hát mondjuk illesztõprogramot raktál fel? Más gépen mûködik?
A kérdező hozzászólása: Asztali pc-ken mûködik tökéletesen... És a hivatalos illesztõprogramot használom..
Fura. És ugyanazon a gépen próbáltad? Nem lehet, hogy rossz az USB portja, esetleg ha USB-elosztón keresztül használod, szoktak még így reagálni (vagyis leginkább sehogy :D). Vezérlõpultnál nézegesd a beállításokat még. Több ötletem így hirtelen nincs.
A kérdező hozzászólása: Egy másik egérrel rendesen mûködik... És megnéztem a hardver hozzáadását és semmit nem ír... Az egér menüpontban pedig nem is érzékeli...
A kérdező hozzászólása: Mármint az usb port jól mûködik. De még az egér led-jei sem világítanak.... De mondom egy normál egérrel mûködik... Szóval biztos, hogy nem a port hibás...


Sima asztalfeület.
A kérdező hozzászólása: Ja ok thx.

2 HETE vettem egy Technika márkájú vezeték nélküli bilentyűzetet + egeret (egy csomagba) és nem tudom miért de az egér az 4 nap múlva meg adta magát és most meg a bilentyűzet! Mit csináljak mi lehet a gond?

Legjobb válasz: esetleg valami zavarja az egér frekvenciáját, szokott rajta lenni egy gomb, amivel át lehet tenni más frekvenciával tönkrement az elem ha másik gépnél is rossz, akkor vidd vissza ahol vetted, és garanciával még kicserélik(ha újonnan vetted)

esetleg valami zavarja az egér frekvenciáját, szokott rajta lenni egy gomb, amivel át lehet tenni más frekvenciával tönkrement az elem ha másik gépnél is rossz, akkor vidd vissza ahol vetted, és garanciával még kicserélik(ha újonnan vetted)
a gond az, hogy amikor elromlott, nem vitted vissza...most fogd a számlát és vidd vissza a tuskóba...
Elemes vagy akkus? Fel van töltve? Én azért nem szeretem a vezeték nélküli cuccokat mert "megadják" magukat. Páromnak volt egy 2 ceruza akkus logitech egere, de 2 hetente megadta magát (elemcsere/töltés egy idõ után kiborító)...max fél év múlva ment is a levesbe, hogy ez nem kell. Persze vannak okosabb/jobb megoldások is, de azok akik közvetlen a gép közelében ülnek jobban szeretik a vezetékes cuccokat szerintem.
Szerintem beteg az egér, vidd állatorvoshoz! Vagy frissíts az egér alá drivert vagy egy egérpadot!

Ma vettem észre, hogy van egy egér a szobámban. De holnapután el kell utaznom két hétre. Mit tegyek?

Albérletben szobát bérlek. A f?bérl?m szerint sose volt még egér a házban. És a f?bérl?m is elutazik holnapután egy hétre. Mit tehetnék? Ha csapdát veszek, és kirakom, az használ? Ha nem, milyen károkat okozhat a két hét alatt?

Legjobb válasz: Vegyél egy élvefogó csapdát, azonnal meglesz a kisegér. Nekem volt egy valódi házi egerem, megtartottam. Amikor kiszökött, akkor az élve fogó csapdába mindig bemászott, így tudtam megfogni. De ne bántsd!

Vegyél egy élvefogó csapdát, azonnal meglesz a kisegér. Nekem volt egy valódi házi egerem, megtartottam. Amikor kiszökött, akkor az élve fogó csapdába mindig bemászott, így tudtam megfogni. De ne bántsd!
Szerencséd volt! :) De védjétek csak ezeket a dögöket! :)
Már ne is haragudj, de semmi bajom nem volt egy közönséges utcai egértõl! Én az utcán fogtam egyet, a puszta kezemmel fogtam és hazavittem, megtartottam mint háziállatot, õ volt az egyik háziállatkám. Tovább élt, mint egy hörcsög és semmilyen betegséget nem kaptam el tõle!
Nagyon ügyesek vagytok!Rengeteg betegséget hordoz egy egér..ne védjétek már õket...tönkre teszik a lakást..szét rág mindent..Én 3 vastag kesztyûben fogtam meg egy egeret és szappannal meg még flóraszeptet is nyomtam a kezemre de még akkor is úgy éreztem, hogy kezet kell mosnom! de ha véditek menjetek el szerencsétlenhez fogjátok meg az egeret azt etesd! :) Hátha 1-2 hónapon belül valami furcsa betegségben meghaltok! :) kegyetlen..de ez az igazság :)
Ejj, ez nemszép dolog.Inkább meg kellett volna etetni.
06-08 17:47: Esetleg írhatnál egy címet, és akkor oda hordjuk a lakásodba az élve elfogott egereket.
A kérdező hozzászólása: 6: Nézd, Amerika egyes államaiban megölheted azt, aki betör hozzád. Az én szememben ez is hasonló.
KEGYETLEN!!! :((((
A kérdező hozzászólása: Ma vettem két hagyományos, rugós egérfogót 1 euróért (kettõ volt a csomagban). Kiraktam õket, az egyikre csokit, a másikra gépsonkát. A fõbérlõmet megkértem, hogy ha egy hét múlva visszajön, nézzen be, el van-e kapva az egér a csapda által, az esetleges szagok miatt. Perpillanat nincs idõm többre.
Nálunk a kis kompótos tál fél dióval alátámasztva jött be. A féldió ehetõ fele a tálka belseje felé nézzen. És ha nem akarsz egy egeret többször is elkapni, akkor tegyél alá egy CD tokot, és azzal együtt emeld fel a rendszert... Jó messzire vidd el otthonról, mielõtt felemeled a tányért, mert irtó gyorsak. Sanszos hogy meglép, és elõbb ér haza mint te. :) Oda tedd, ahol a nyomait látod. 1 éjszaka elég, hogy többször is elkapd, ha elsõre meglépne. :)
Szia! Kárt bármilyenfélét okozhat, hiszen mindent szétrág, legyen az fából, papírból, mûanyagból. Tegyél ki csapdát kajával, ne olyasmit, amibe belepusztulhat, mert egy hét után igen érdekes szag lesz a lakásban, szóval olyanfélét, amiben eléldegélhet.
Mi 1 hete vettük sézre h a nappaliban 1 egérke szaladáglt. Bekergettük nagynehezen a fürdöszobába és agyonütöttük! Nem evszem állatkínzásnak hisz midnent tönkre tesz..szét rágja a kábeleket..ugyhogy msot bocsánat az állatvédõktõl...de még ha a kábelt nem is nézem..azért a kishugomat nem szeretném ha megfertõzné minden betegséggel :)
az ember sokkal több betegséget terjeszt, mint egy egérke

Vettem egy roccat kova egeret és az a nagy bajom vele hogy feltelepitettem a drivert is meg minden müködik is az egér de egy baj van vele aki tud az segitsen?

Felmegyek cod2 szerverre játtszani és az fps-em ami 250 fix volt eddig az 100-30 között mozog és annyira laggol az egész hogy nemtudok gamelni. De ha kicserélem a régi egeremre akkor megint 250 fix fps. Aki tud segitsen?

Vettem egy Hama M462 Optical Mouse típusú egeret rádugtam USB-re, de csak a gombokat érzékelte, és nem tudtam mozgatni. Miért?

Legjobb válasz: Nézd meg az egér alját, nincs-e rajta valami gyári cimke vagy ragacs. Ha még rossz, próbáld ki egy másik gépen. Ha ott is rossz, vidd vissza és cseréltesd ki.

Nézd meg az egér alját, nincs-e rajta valami gyári cimke vagy ragacs. Ha még rossz, próbáld ki egy másik gépen. Ha ott is rossz, vidd vissza és cseréltesd ki.
A kérdező hozzászólása: Van rajta gyári címke. Mit csináljak vele?
Úgy érted, letakarja a kis piros ledet meg az érzékelõt?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!