Találatok a következő kifejezésre: Vettem egy egeret, (49 db)

Nemrég vettem egy egeret. (Gigabyte M6900) De nem jó laptopokkal. Se win7 se win xp. Pedig jó egér. Tudnátok segíteni?

Kérlek titeket segítsetek mert nagyon jó egér!

Legjobb válasz: Hát mondjuk illesztõprogramot raktál fel? Más gépen mûködik?

Hát mondjuk illesztõprogramot raktál fel? Más gépen mûködik?
A kérdező hozzászólása: Asztali pc-ken mûködik tökéletesen... És a hivatalos illesztõprogramot használom..
Fura. És ugyanazon a gépen próbáltad? Nem lehet, hogy rossz az USB portja, esetleg ha USB-elosztón keresztül használod, szoktak még így reagálni (vagyis leginkább sehogy :D). Vezérlõpultnál nézegesd a beállításokat még. Több ötletem így hirtelen nincs.
A kérdező hozzászólása: Egy másik egérrel rendesen mûködik... És megnéztem a hardver hozzáadását és semmit nem ír... Az egér menüpontban pedig nem is érzékeli...
A kérdező hozzászólása: Mármint az usb port jól mûködik. De még az egér led-jei sem világítanak.... De mondom egy normál egérrel mûködik... Szóval biztos, hogy nem a port hibás...

Vettem egy egeret a MediaMarktba, de amikor kattintok olyan hangos mint az állat. Mit tudnék javítani magán az egeren?

Így néz ki az egér:

Legjobb válasz: LoL,hangos? olyat se láttam még,de lehet hogy csak be kell járatódnia.

LoL, hangos? olyat se láttam még, de lehet hogy csak be kell járatódnia.
vagy megszokod vagy veszel egy új patkányt.
Sima asztalfeület.
A kérdező hozzászólása: Ja ok thx.


Ma vettem egy egeret és nem működik az xp-n. Mi a teendő?

egy media tech blade pro gamer egérről van szó

Legjobb válasz: http://www.media-tech.eu/products/mice/mt1102 Hát pedig menni kell XP alatt. Vagy meghalt az USB érzékelés a rendszereden vagy el van állítgatva valami az USB kompatibilitással kapcsolatban Bios-ban. Ha bedugod, kiírja a gép az új eszközt? Eszközkezelõben megjelenik? Más gépen látja?

http://www.media-tech.eu/products/mice/mt1102 Hát pedig menni kell XP alatt. Vagy meghalt az USB érzékelés a rendszereden vagy el van állítgatva valami az USB kompatibilitással kapcsolatban Bios-ban. Ha bedugod, kiírja a gép az új eszközt? Eszközkezelõben megjelenik? Más gépen látja?
A kérdező hozzászólása: Igen tudom hogy xp alatt mûködik:) Azt szeretném megkérdezni hogy hogyan lehet a BIOS-ban átállítani az usb funkciókat?

Vettem egy egeret, de mostanában néha beszaggat, mi lehet a baj?

Windows 8 volt a gépemen, haver egyik egerét használtam, azzal nem vettem észre ilyen problémát. Majd megvettem a mostani egeret (újonnan, de baromi olcsó volt), eleinte sem vettem ezt észre. Újratelepítettem a Windows 8-at, de most néha beszaggat az egér 1-1 másodpercre. Nem folyamatosan, csak néha. A rendszerrel, a géppel vagy az egérrel van a gond?

Legjobb válasz: Olcsó hús.

Olcsó hús.
Egy x8-as egérrel jártam ugyan igy. Nálam szaggatott de pl haveromhoz átvittem és ott nem. Nálam a rendszer volt a gond. Ha másik gépen is akad, szaggat az egér akkor vidd vissza.

2 HETE vettem egy Technika márkájú vezeték nélküli bilentyűzetet + egeret (egy csomagba) és nem tudom miért de az egér az 4 nap múlva meg adta magát és most meg a bilentyűzet! Mit csináljak mi lehet a gond?

Legjobb válasz: esetleg valami zavarja az egér frekvenciáját, szokott rajta lenni egy gomb, amivel át lehet tenni más frekvenciával tönkrement az elem ha másik gépnél is rossz, akkor vidd vissza ahol vetted, és garanciával még kicserélik(ha újonnan vetted)

esetleg valami zavarja az egér frekvenciáját, szokott rajta lenni egy gomb, amivel át lehet tenni más frekvenciával tönkrement az elem ha másik gépnél is rossz, akkor vidd vissza ahol vetted, és garanciával még kicserélik(ha újonnan vetted)
a gond az, hogy amikor elromlott, nem vitted vissza...most fogd a számlát és vidd vissza a tuskóba...
Elemes vagy akkus? Fel van töltve? Én azért nem szeretem a vezeték nélküli cuccokat mert "megadják" magukat. Páromnak volt egy 2 ceruza akkus logitech egere, de 2 hetente megadta magát (elemcsere/töltés egy idõ után kiborító)...max fél év múlva ment is a levesbe, hogy ez nem kell. Persze vannak okosabb/jobb megoldások is, de azok akik közvetlen a gép közelében ülnek jobban szeretik a vezetékes cuccokat szerintem.

Most vettem egy A4Tech X-710 BH egeret és az anti vibration funkció nagyon zavar. Mit csináljak? Tovább lent.

Tehát az egér alján van egy kis pöcök ami miatt ha felemelem az egeret akkor nem mozdul el, és zavaró mert pl. ha lenyomom a jobb egérgombot akkor mozog az egér. Próbáltam leragasztani de nem lett jobb...

Legjobb válasz: Hello. Én meg most vettem egy ugyanilyen egeret,amiröl te most kérdést tettél fel.Az egér direkt igy van kialakitva,hogy csal akkor mozdul meg a konzul,ha lehelyezed valamire.(asztal)Ez valami biztonsági segitség.Ne kérdezd...nekem is ugy mondták:)De nem értem,hogy miért akarod a levegöben irányitani az egeret de mindegy xD :D

Hello. Én meg most vettem egy ugyanilyen egeret, amiröl te most kérdést tettél fel.Az egér direkt igy van kialakitva, hogy csal akkor mozdul meg a konzul, ha lehelyezed valamire.(asztal)Ez valami biztonsági segitség.Ne kérdezd...nekem is ugy mondták:) De nem értem, hogy miért akarod a levegöben irányitani az egeret de mindegy xD :D
Felrakod a hozzá adott szoftvert, abban kikapcsolod az antivibration-t, majd feltöltöd az egérre.
Szerintem beteg az egér, vidd állatorvoshoz! Vagy frissíts az egér alá drivert vagy egy egérpadot!

Vettem egy x7-es egeret és milyen játékot ajánltok rá?

tipus: xl-750bh

Legjobb válasz: Miért? Ezzel az egérrel más játékokat kell játszani, mint a többivel?:DDDD Amúgy elmondom, hogy a legjobb FPS játékosok (értsd: világbajnok CS, Quake, Unreal stb) véleménye az, hogy totál mindegy, milyen egered van, egy mezei optikaival is lehetsz a legjobb mind közül. Nem ezen múlik.

Miért? Ezzel az egérrel más játékokat kell játszani, mint a többivel?:DDDD Amúgy elmondom, hogy a legjobb FPS játékosok (értsd: világbajnok CS, Quake, Unreal stb) véleménye az, hogy totál mindegy, milyen egered van, egy mezei optikaival is lehetsz a legjobb mind közül. Nem ezen múlik.
yugioh powe of chaos :)
Mindenfélét... :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!