Találatok a következő kifejezésre: Vettem egy de nem (1295 db)

Lányok, nektek milyen érzés, amikor vibrátort használtok? Én vettem egyet, de nem olyan jó, mint gondoltam.

Ha a csiklómat ingerlem vele, az elég jó, vagyis mondjuk, hogy gyorsan el lehet t?le élvezni, de ha feldugom, az nem olyan jó, mint az igazi.

Legjobb válasz: Nekem bevállt.Igaz hogy a csiklómat ha simizem vele nagyon hamar elmegyek de én nem panaszkodom rá.Jó kis "bajtárs"!!

Nekem bevállt.Igaz hogy a csiklómat ha simizem vele nagyon hamar elmegyek de én nem panaszkodom rá.Jó kis "bajtárs"!!
A f*rkam a legjobb..

Vettünk egy Hyundai Smart televíziót, amin USB wifi hardverkulccsal lehetne internetezni. Milyen Usb kulcs kellene huzzá, mert vettünk egyet de az nem jó. Valaki?

Legjobb válasz: talan nezd meg a TV leirasat, hogy milyen 'hardverkulcsot' kell hasznalni. gyanitom nem barmelyik USB-s wifi adaptert fogadja el, csak bizonyos tipusokat. egyaltalan van otthon wifi router, amire ra tudna csatlakozni...?

talan nezd meg a TV leirasat, hogy milyen 'hardverkulcsot' kell hasznalni. gyanitom nem barmelyik USB-s wifi adaptert fogadja el, csak bizonyos tipusokat. egyaltalan van otthon wifi router, amire ra tudna csatlakozni...?
Mi a TV pontos típusa, mi a WIFI stick típusa, mi a router típusa?
Miért, ha bemutatkozott volna az miben segít? Vagy szerinted ez így megy, hogy "Itt Kovács Gizi, egy nõs férfival járok"?
Ha van valakije, el tudom képzelni, hogy nem lehet véletlen... Utána meg indul a Maunikasó :) , hát ezért van valakije... Normális házasságban normális emberek ezt egymás között meg tudják beszélni, ha nem, akkor annak a házasságnak így is úgy is vége, akár megcsal akár nem!
1. Mit kerestél a telefonjába? 2. Miért kell egybõl megcsalásra gondolni? 3. Ha tényleg beigazolódik hogy megcsal abban te is hibás vagy, mert valamiért megtette
"3. Ha tényleg beigazolódik hogy megcsal abban te is hibás vagy, mert valamiért megtette" Maximum a kapcsolat megromlásában lehet hibás a kérdezõ. A megcsalásban nem. A megcsalás egy igen sunyi és gerinctelen tett. Ha a kapcsolat nem mûködik, akkor le kell zárni korrekt módon nem félrelépni. A megcsalás kizárólag annak a hibája aki elköveti. Semmiféle elfogadható magyarázat nincs rá.
Kicsit gyanús, de ennyibõl még nem lehetsz benne biztos hogy valóban a férjed szeretõje, egyébként a legegyenesebb az lenne ha megkérdeznéd a férjedtõl, jó tudom hogy van sok olyan eset amikor könnyû mondani a másiknak hogy mit hogy csináljon, de kérdem én az mivel jobb ha hosszú hónapokon vagy akár éveken keresztül mindig furcsán nézel a férjedre hogy biztos valami szeretõje van, és tiszta bizonytalanságban vagy? semmivel, sõt. Ugyanakkor én azt is megértem hogy nem szívesen kérdeznéd meg tõle, mert esetleg ha kiderülne hogy még sincs semmilyen viszonya vele (igaz hogy mondani is lehet akármit) az kicsit cikis lenne neked, ugyanekkor ez valószínû nagyrészt mégis a férjed hibája, mert nem figyel rád eléggé, mert egy nõ ok nélkül nem fogja úgy érezni hogy megcsalja a férje, mert gondolom különben a telefonját sem nézted volna meg, ugyanakkor nem tudom hogy mit gondoljak, mert ha nekem szeretõm lenne én biztos nem írnám be a mobilomba a számát, hanem inkább megjegyezném és valami utcai telefonon hívnám, vagy ha lenne kolléga nõje aki tetszene neki ott még semmi telefon számra sem lenne szükség hogy néha huncutkodjanak, figyelj akármi lehet, biztosat csak a Jóisten tudna neked mondani, hát... meg a férjed, csak nem bízol meg benne elégé akkor elég necces a dolog

Külföldön vettem repjegyet, de nem olyan mint mint otthon, csak egy kinagyított táblázat és és úgy van kinyomtatva ahogy a képernyőn rajtavolt épp, még a tálca is látható a papíron, kérdésem hogy elfogják-e fogadni beszálláskor és checkoláskor?

Legjobb válasz: Mivan? Legyen rajta az összes személyes adat, a foglalási kód és a vonalkód, akkor menni fog. De értesz te a számítógépekhez? Mert szerintem nyomtál egy Print screent és az épp mutatott képernyõt nyomtattad ki amin meg volt nyitva a jegy, nem magát a jegy pdf dokuját...

Mivan? Legyen rajta az összes személyes adat, a foglalási kód és a vonalkód, akkor menni fog. De értesz te a számítógépekhez? Mert szerintem nyomtál egy Print screent és az épp mutatott képernyõt nyomtattad ki amin meg volt nyitva a jegy, nem magát a jegy pdf dokuját...
A kérdező hozzászólása: A reptéren nyomtatták ki nem én nyomtattam ki, ott adták ezt a papírt meg a számlát.De vonalkód nincs rajta semmiylen
2008 óta nem léteznek valódi repülõjegyek. Azóta minden foglalási adat elektronikus úton van rögzítve. Amit te kinyomtatsz, az csupán egy visszaigazolás, a megléte nem feltétele az utazásnak. Te már szerepelsz az utaslistán. Ennél fogva a papír nem lényeges, mert nem az igazolja az utazásra való jogosultságodat, hanem a személyed, és az azt igazoló okmányod.
Legyen nálad a megadott igazolványod (gondolom az útlevél az) és szükség esetén tudd a foglalási számot. Kész. Nem vertek át, nem kell éjszaka álmatlanul forgolódni.

Mit csinálnátok? Van egy barátom 9 hónapja vagyunk együtt (én 16, ő 18éves) Mindjárt itt a karácsony ugye, neki már vettem ajándékot, de nem tudom, hogy a szüleinek kéne vennem valamit?

Mert ugyan is van 2 tesója és akkor nekik is kéne+a nagymamájának aki velük él! Barátom tudom, hogy vett ajándékot az én szüleimnek (nem nagy dolgot, de nem is ez a lényeg) Édesanyám azt mondta, hogy nekem miért kéne vennem a szüleinek!? (nem tudja, hogy ?k kapnak valamit barátomtól)

Legjobb válasz: Mi lenne, ha sütnél egy tepsi (mézes) vagy más süteményt és azt egy szép süteményes dobozban odaadnád egy-, a családnak szóló saját készítésû ajándékkártyával?

Mi lenne, ha sütnél egy tepsi (mézes) vagy más süteményt és azt egy szép süteményes dobozban odaadnád egy-, a családnak szóló saját készítésû ajándékkártyával?
Szerintem is sütit vigyél nekik. :) )
A kérdező hozzászólása: ohh köszönöm szépen ez nagyon jó ötlet, ezt meg is fogom csinálni :)
Szitu ugyanaz, csak idõsebbek vagyunk kicsivel és 7 hónapja együtt. Sütök sütit (karácsonyi linzer), belerakom karácsonyi dobozba. Mellé vettem gyertyát alátéttel.

Ma vettem egy törpenyulat. Nem vad, szereti a símogatást, de a ketrecben nem igazán mozdul. Ez normális?

Legjobb válasz: Nem vagyok nagy szakértõ, de szerintem fél még az új helyen. Szokatlan Neki.

Nem vagyok nagy szakértõ, de szerintem fél még az új helyen. Szokatlan Neki.
persze ez még normális nem szokta még meg a helyet, neki is fel kell oldódnia, nyugi késõbb majd néha azt kívánod hogy maradjon egy kicsit nyugton :)
A T-home-tól lassan kap mindenki egy ZTE modemet amin van Wifi is és azzal biztosan fog menni.
A CD-t felejtsd el és itt "nem lehet" semmilyen kompatibilitási gond. Fuss neki újra a beállításoknak és 2* ellenõrizd, hogy biztos jól adsz-e meg mindent, vagy szólj is merõsnek, aki meg tudja csinálni neked.
Szólj egy informatikusnak, két sörért meg csinálja 5 perc alatt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, az eddigi segitségeket!

Ma vettem egy laptopot, nem volt rajta Windows. Tettem rá SP2-t, de a 250 GB-os Winchesterből csak 137-et lát. Mért? És hogyan tudom megcsinálni?

Legjobb válasz: Lehet, hogy van még egy partíció, amit nem látsz, mert üres. Egy particionáló programmal nézd meg. Akár a Windows beépített particionálóját is használhatod, klikk a Sajátgépre jobb gombbal, majd válaszd a Kezelés menüpontot, majd a megjelenõ ablakban bal oldalt a struktúrában keresd meg a tárolás/lemezkezelés részt.

Lehet, hogy van még egy partíció, amit nem látsz, mert üres. Egy particionáló programmal nézd meg. Akár a Windows beépített particionálóját is használhatod, klikk a Sajátgépre jobb gombbal, majd válaszd a Kezelés menüpontot, majd a megjelenõ ablakban bal oldalt a struktúrában keresd meg a tárolás/lemezkezelés részt.
Az elsõ válaszoló helyesen válaszolt, még azt hozzátenném hogy ne várj 250 gigabájtot. Elmagyarázom miért. 8 bit = 1 Byte; 1024 Byte = 1 KB ; 1024 KB = MB ; 1024 MB = 1 GB de csak a fájlméreteknél és számítógép memória méretnél. VISZONT Adattároló méretnél és hálózati sebesség mérésekor 1 GB = 1000*1000*1000 byte. Ha összeszámolod akkor a 250 GBs winya 233 gigányi fájlt fog neked eltárolni. Formatálás és rendszertelepítés után gyakran hívnak vissza emiatt az elveszett 17 giga miatt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Nos, egy frissen, vadi újan vásárolt ASUS laptopról van szó, amin nem volt operációs rendszer. Tettem rá sima XP-t és az SP2-t egy külön, eresdeti Microsoft-os lemezrõl. Telepítéskor a telepítõ látta mind a 250 GB-ot, de telepítés után csak 137-et. Majd ahogy írtátok, a lemezkezelõt indítottam el és ott volt a maradék rész nem partícionált területként. Így most két partícióm van. a probléma így tul. képpen megoldódott. Csak azt nem értem, ha a BIOS látja a 250 GB-ot, Windows XP (SP2 telepítítése után) még indig mért nem? Ennyire vacak a Win?

Ma vettem egy fehér nem szivacsos bikinit. De ha vizes, át látszik rajta mellbimbóm. A mellbimbótapasz segít rajta?

CSak annyit tudok róla,h azok használják,akik nem hordanak melltartót.és érdekelne,h. hatásos -e,hogy nem-e ázik át,meg stb.És h. hol lehet kapni.Esetleg tapasztalatok?

Legjobb válasz: ès a bugyi nem látszik át? ha ennyire átlátszik a felsö akkor a bugyi is, és atapasz is átfog látszani, ha van vízálló.

ès a bugyi nem látszik át? ha ennyire átlátszik a felsö akkor a bugyi is, és atapasz is átfog látszani, ha van vízálló.
Így van. Én nem vetem volna fehéret így. Nekem volt régen fehér, de a bugyija dupla votl, tehát nem látszott át emiatt, és a felsõrésze is kicsit szivacsos. Nem nagyon, csak anyira, h ne látszon át.
A kérdező hozzászólása: A bugyi nem látszik át, (meg borotválom, és nincs mit átlátszania)Meg nem a bõrszín üt át rajta, csak a mellbimbó, nekem az sokkal sötétebb.
Nekem is fehér szivacsnélkuli bikinim van de nekem nem látszik át semii:D sztem akkor ha sotét a melbimbod akkor tegyél rá tapaszt de olyan vízálosat lehetoleg ha non zavar, , ,
Amennyit mindig elköltesz tapaszokra, abból már veszel egy szivacsos bikinit.
bazzmeg ne vizesen húzd fel :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!