Találatok a következő kifejezésre: Vettem egy de (2173 db)

Vettünk egy Hyundai Smart televíziót, amin USB wifi hardverkulccsal lehetne internetezni. Milyen Usb kulcs kellene huzzá, mert vettünk egyet de az nem jó. Valaki?

Legjobb válasz: talan nezd meg a TV leirasat, hogy milyen 'hardverkulcsot' kell hasznalni. gyanitom nem barmelyik USB-s wifi adaptert fogadja el, csak bizonyos tipusokat. egyaltalan van otthon wifi router, amire ra tudna csatlakozni...?

talan nezd meg a TV leirasat, hogy milyen 'hardverkulcsot' kell hasznalni. gyanitom nem barmelyik USB-s wifi adaptert fogadja el, csak bizonyos tipusokat. egyaltalan van otthon wifi router, amire ra tudna csatlakozni...?
Mi a TV pontos típusa, mi a WIFI stick típusa, mi a router típusa?

A gyártó lepróbálja a mosogatógépeket? Ma vettem egyet, de otthon kiszedtem a szúrőt és vizes volt. Átvertek, és már használtat vettem, vagy a gyár lepróbálta?

Legjobb válasz: Jól gondolod, víz minden új mosógépben van, mivel kipróbálják a gyártás során. A mosógép használati útmutatója is elvileg jeli, hogy éppen azért kell átmosni a gépet elsõ használat elõtt lehetõleg 90 fokos vízzel.

Jól gondolod, víz minden új mosógépben van, mivel kipróbálják a gyártás során. A mosógép használati útmutatója is elvileg jeli, hogy éppen azért kell átmosni a gépet elsõ használat elõtt lehetõleg 90 fokos vízzel.
A kérdező hozzászólása: Köszi!
át kell mosni, csak tégy is bele pár ruhát, mert ha üresen járatod a motorja túlpörög és leég.

Lacoste cipõkról vélemények? Vettem egyet, de kétségeim támadtak. (többi lent)

Tapasztalatok? mennyire kényelmes, stb.?

Legjobb válasz: Évekig bírják. Ha feltörte a lábad, meg rendszerint a legtöbb cipõ feltöri, akkor lehet, hogy ideje egy fél számmal nagyobbakat felpróbálnod.

Évekig bírják. Ha feltörte a lábad, meg rendszerint a legtöbb cipõ feltöri, akkor lehet, hogy ideje egy fél számmal nagyobbakat felpróbálnod.
A kérdező hozzászólása: az a baj, hogy a fél számmal nagyobból kiesett a lábam/kiléptem, azért választottam ezt :)

Lányok, nektek milyen érzés, amikor vibrátort használtok? Én vettem egyet, de nem olyan jó, mint gondoltam.

Ha a csiklómat ingerlem vele, az elég jó, vagyis mondjuk, hogy gyorsan el lehet t?le élvezni, de ha feldugom, az nem olyan jó, mint az igazi.

Legjobb válasz: Nekem bevállt.Igaz hogy a csiklómat ha simizem vele nagyon hamar elmegyek de én nem panaszkodom rá.Jó kis "bajtárs"!!

Nekem bevállt.Igaz hogy a csiklómat ha simizem vele nagyon hamar elmegyek de én nem panaszkodom rá.Jó kis "bajtárs"!!
A f*rkam a legjobb..

Fisher Price játék, akinek ilyen van segítene? Hogy zenél ez? Mert vettünk egyet de sehogy sem zenél, bármit csinálunk vele.

A honlapon azt írják,felhúzhatós és egy dalt játszik.

Legjobb válasz: nincs az elem környékén egy keményebb fólia darab, amit ki kell venni, hogy mûködjön? csak tipp ...

nincs az elem környékén egy keményebb fólia darab, amit ki kell venni, hogy mûködjön? csak tipp ...
Szia! Mi is kaptunk ilyet annak idején, de én például nem is tudtam, hogy ennek zenélni kéne. :) Délután elõkeresem és megnézem, hátha közösen rájövünk. :)
El kell hogy keserítselek, de ez a fajta nem felhúzós és nem zenél.Mi is kaptunk ilyet ajándékba.Csak akkor ad ki hangot ha ütögeti a baba.
Nekünk is van, de nem zenél, nem is tudtam, h zenélnie kéne.
A kérdező hozzászólása: Köszi!Rájöttem, hogy a Brendonnak a csengetés is zene:) )Szóval csak csenget, de nem zenél.Csak nem értem miért írták oda hogy felhúzós.
akármikor beteheted, csak ne erõlködj a wc-n
Ha utána fekszel pár órát, akkor nappal is lehet. Azért kell este, hogy ne másszon ki belõled a nagy része és mivel éjjel vízszintesben vagy, így nagyobb esélye van teljesen felszívódni.
Én is használtam. Szerintem amiatt kell este, mert eléggé kiszárít odalenn, és a harmadik felhelyezése már elég fájdalmas volt (nekem legalább is.). Másnapra tejszerû anyagot képez, ami szépen foltokat hagy, és bizony kifolyik, így ajánlom mellé a tisztasági használatát. 24/L
Mert kifolyik, és az még hagyján, hogy mindent összeken, de nem is hat. Nem estig, hanem lefekvésig kell kibírnod.
Hogy a gravitációnak engedelmeskedve ne potyogjon ki 5 perc után. Alvás kközben viszont, vizszintesen forgolódva, csak körbefolyik benned. Tényleg ne ijedj meg, másnap reggel-délelõtt elég maszatosan fog távozni a felesleg!
meg feküdj utána
Szerintem ha kiakarod kuráltatni magad akkor menj el az orvoshoz irass fel egy normális gyógyszert amit abból a 2500 Ft-ból kiváltassz! Elõre megmondom hogy 1-2 hétre lesz jobb csak vagy talán még annyi se!

Vettem egy új videókártyát (gtx 750 Ti), csak dvi vagy hdmi kimenet van rajta de a monitorom vga-s. Vettem egy átalakítót dvi-vga de szellemképes a monitoron a kép. Mi a teendõ?

Legjobb válasz: Vegyél egy másik átalakítót, szerintem nem akarok hülyeséget mondani, de 2 fajta van azokból is. Az egyik (szintén VGA-DVI átalakító) nem volt jó... nem ment bele a portba, vettem egyet, azzal jó volt. Hmm, érdekes. Próbálj meg kölcsönkérni egy ilyen átalakítót valakitõl és próbáld meg azzal. Hogyha ez sem jó, akkor vidd vissza a kártyát. egyébként mozgasd meg a VGA kábelt, lehet meghúztad véletlenül egy kicsikét.

Vegyél egy másik átalakítót, szerintem nem akarok hülyeséget mondani, de 2 fajta van azokból is. Az egyik (szintén VGA-DVI átalakító) nem volt jó... nem ment bele a portba, vettem egyet, azzal jó volt. Hmm, érdekes. Próbálj meg kölcsönkérni egy ilyen átalakítót valakitõl és próbáld meg azzal. Hogyha ez sem jó, akkor vidd vissza a kártyát. egyébként mozgasd meg a VGA kábelt, lehet meghúztad véletlenül egy kicsikét.
szintén hasonló...de ez eszembe sem jutott hogy összefügghet a szellemekkel az én monitoromon...ezek szerint igen? mármint nem a kéredzõ (dvi-je)

Vettem egy myaudio tabletet de álandoan lefagy és közben sercegő hangot ad ki és most be sem kapcsol már vagy 3-om hete vettem ki cserélik?

Legjobb válasz: Elvileg az ilyen elektronikai cuccokat fél évig kicserélik vagy visszaadják a pénzt. Egyébként ne csodálkozz ezen ezek a készülékek nem a minõségükrõl híresek sztem ha vissza viszed ahova vetted kérd vissza a pénzt és vegyél egy kicsivel drágábbat de egy megbízható minõséget

Elvileg az ilyen elektronikai cuccokat fél évig kicserélik vagy visszaadják a pénzt. Egyébként ne csodálkozz ezen ezek a készülékek nem a minõségükrõl híresek sztem ha vissza viszed ahova vetted kérd vissza a pénzt és vegyél egy kicsivel drágábbat de egy megbízható minõséget
Francokat cserélik ki. 3 napon belül vissza viszed a vásárlás után akkor. Egyébként nekem is recseg a hangszórója de amúgy nagyon gyors.

Vettem egy kesztyűt, de csak otthon vettem észre, hogy kőolajszagú. Kimostam 3-szor, de még mindig. Mit tehetnék?

Legjobb válasz: Kínaiban vagy árusnál vetted? Én így jártam egy szobapapuccsal, töbször is kimostam, öblítõben áztattam, de semmi , majd begyújtottam vele a kályhába. Jól égett.

Kínaiban vagy árusnál vetted? Én így jártam egy szobapapuccsal, töbször is kimostam, öblítõben áztattam, de semmi , majd begyújtottam vele a kályhába. Jól égett.
A kérdező hozzászólása: Árusnál vettem. Én is áztattam öblítõben, aztán újra kimostam, de még mindig.
nem gyapjú kesztyû? a gyapjúnak jellegzetes szaga van:/
A kérdező hozzászólása: Sajnos ez nem gyapjúszag :/

Vettem egy ruhát ami nagyon drága volt, de meggondoltam magam. Csere hogyan lehetséges?

Ki lehet cseréltetni vagy levásárolni egy ruhát amit nemrég vettem?Egyszer sem volt rajtam csak nem tetszik a színe.megvan a blokkja is.Tudjátok milyen jogszabályok vonatkoznak erre?

Legjobb válasz: Attól függ, hogy hol vetted. Például a New Yorker és a C&A-ben is 14 napon belül lehetséges a csere. A blokkra is rá szokták írni, persze nem mindenhol, de a turkálón kívül blokkal együtt is vissza kell váltaniuk, ha meg van hozzá az árcédula is. Az Invázióban múltkor le lehetett vásárolni, de ott a pénzt is visszaadták volna, de így könnyebb. Szóval függ attól, hogy hol vetted, meg hogy csereköteles-e a termék. Érdemes próbálkozni, szerintem visszaváltják neked.

Attól függ, hogy hol vetted. Például a New Yorker és a C&A-ben is 14 napon belül lehetséges a csere. A blokkra is rá szokták írni, persze nem mindenhol, de a turkálón kívül blokkal együtt is vissza kell váltaniuk, ha meg van hozzá az árcédula is. Az Invázióban múltkor le lehetett vásárolni, de ott a pénzt is visszaadták volna, de így könnyebb. Szóval függ attól, hogy hol vetted, meg hogy csereköteles-e a termék. Érdemes próbálkozni, szerintem visszaváltják neked.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!