Találatok a következő kifejezésre: Vettem egy de (2064 db)

Vettünk egy Hyundai Smart televíziót, amin USB wifi hardverkulccsal lehetne internetezni. Milyen Usb kulcs kellene huzzá, mert vettünk egyet de az nem jó. Valaki?

Legjobb válasz: talan nezd meg a TV leirasat, hogy milyen 'hardverkulcsot' kell hasznalni. gyanitom nem barmelyik USB-s wifi adaptert fogadja el, csak bizonyos tipusokat. egyaltalan van otthon wifi router, amire ra tudna csatlakozni...?

talan nezd meg a TV leirasat, hogy milyen 'hardverkulcsot' kell hasznalni. gyanitom nem barmelyik USB-s wifi adaptert fogadja el, csak bizonyos tipusokat. egyaltalan van otthon wifi router, amire ra tudna csatlakozni...?
Mi a TV pontos típusa, mi a WIFI stick típusa, mi a router típusa?

A gyártó lepróbálja a mosogatógépeket? Ma vettem egyet, de otthon kiszedtem a szúrőt és vizes volt. Átvertek, és már használtat vettem, vagy a gyár lepróbálta?

Legjobb válasz: Jól gondolod, víz minden új mosógépben van, mivel kipróbálják a gyártás során. A mosógép használati útmutatója is elvileg jeli, hogy éppen azért kell átmosni a gépet elsõ használat elõtt lehetõleg 90 fokos vízzel.

Jól gondolod, víz minden új mosógépben van, mivel kipróbálják a gyártás során. A mosógép használati útmutatója is elvileg jeli, hogy éppen azért kell átmosni a gépet elsõ használat elõtt lehetõleg 90 fokos vízzel.
A kérdező hozzászólása: Köszi!
át kell mosni, csak tégy is bele pár ruhát, mert ha üresen járatod a motorja túlpörög és leég.

Lányok, nektek milyen érzés, amikor vibrátort használtok? Én vettem egyet, de nem olyan jó, mint gondoltam.

Ha a csiklómat ingerlem vele, az elég jó, vagyis mondjuk, hogy gyorsan el lehet t?le élvezni, de ha feldugom, az nem olyan jó, mint az igazi.

Legjobb válasz: Nekem bevállt.Igaz hogy a csiklómat ha simizem vele nagyon hamar elmegyek de én nem panaszkodom rá.Jó kis "bajtárs"!!

Nekem bevállt.Igaz hogy a csiklómat ha simizem vele nagyon hamar elmegyek de én nem panaszkodom rá.Jó kis "bajtárs"!!
A f*rkam a legjobb..

Fisher Price játék, akinek ilyen van segítene? Hogy zenél ez? Mert vettünk egyet de sehogy sem zenél, bármit csinálunk vele.

A honlapon azt írják,felhúzhatós és egy dalt játszik.

Legjobb válasz: nincs az elem környékén egy keményebb fólia darab, amit ki kell venni, hogy mûködjön? csak tipp ...

nincs az elem környékén egy keményebb fólia darab, amit ki kell venni, hogy mûködjön? csak tipp ...
Szia! Mi is kaptunk ilyet annak idején, de én például nem is tudtam, hogy ennek zenélni kéne. :) Délután elõkeresem és megnézem, hátha közösen rájövünk. :)
El kell hogy keserítselek, de ez a fajta nem felhúzós és nem zenél.Mi is kaptunk ilyet ajándékba.Csak akkor ad ki hangot ha ütögeti a baba.
Nekünk is van, de nem zenél, nem is tudtam, h zenélnie kéne.
A kérdező hozzászólása: Köszi!Rájöttem, hogy a Brendonnak a csengetés is zene:) )Szóval csak csenget, de nem zenél.Csak nem értem miért írták oda hogy felhúzós.
akármikor beteheted, csak ne erõlködj a wc-n
Ha utána fekszel pár órát, akkor nappal is lehet. Azért kell este, hogy ne másszon ki belõled a nagy része és mivel éjjel vízszintesben vagy, így nagyobb esélye van teljesen felszívódni.
Én is használtam. Szerintem amiatt kell este, mert eléggé kiszárít odalenn, és a harmadik felhelyezése már elég fájdalmas volt (nekem legalább is.). Másnapra tejszerû anyagot képez, ami szépen foltokat hagy, és bizony kifolyik, így ajánlom mellé a tisztasági használatát. 24/L
Mert kifolyik, és az még hagyján, hogy mindent összeken, de nem is hat. Nem estig, hanem lefekvésig kell kibírnod.
Hogy a gravitációnak engedelmeskedve ne potyogjon ki 5 perc után. Alvás kközben viszont, vizszintesen forgolódva, csak körbefolyik benned. Tényleg ne ijedj meg, másnap reggel-délelõtt elég maszatosan fog távozni a felesleg!
meg feküdj utána
Szerintem ha kiakarod kuráltatni magad akkor menj el az orvoshoz irass fel egy normális gyógyszert amit abból a 2500 Ft-ból kiváltassz! Elõre megmondom hogy 1-2 hétre lesz jobb csak vagy talán még annyi se!

Vettem egy myaudio tabletet de álandoan lefagy és közben sercegő hangot ad ki és most be sem kapcsol már vagy 3-om hete vettem ki cserélik?

Legjobb válasz: Elvileg az ilyen elektronikai cuccokat fél évig kicserélik vagy visszaadják a pénzt. Egyébként ne csodálkozz ezen ezek a készülékek nem a minõségükrõl híresek sztem ha vissza viszed ahova vetted kérd vissza a pénzt és vegyél egy kicsivel drágábbat de egy megbízható minõséget

Elvileg az ilyen elektronikai cuccokat fél évig kicserélik vagy visszaadják a pénzt. Egyébként ne csodálkozz ezen ezek a készülékek nem a minõségükrõl híresek sztem ha vissza viszed ahova vetted kérd vissza a pénzt és vegyél egy kicsivel drágábbat de egy megbízható minõséget
Francokat cserélik ki. 3 napon belül vissza viszed a vásárlás után akkor. Egyébként nekem is recseg a hangszórója de amúgy nagyon gyors.

Vettem egy kesztyűt, de csak otthon vettem észre, hogy kőolajszagú. Kimostam 3-szor, de még mindig. Mit tehetnék?

Legjobb válasz: Kínaiban vagy árusnál vetted? Én így jártam egy szobapapuccsal, töbször is kimostam, öblítõben áztattam, de semmi , majd begyújtottam vele a kályhába. Jól égett.

Kínaiban vagy árusnál vetted? Én így jártam egy szobapapuccsal, töbször is kimostam, öblítõben áztattam, de semmi , majd begyújtottam vele a kályhába. Jól égett.
A kérdező hozzászólása: Árusnál vettem. Én is áztattam öblítõben, aztán újra kimostam, de még mindig.
nem gyapjú kesztyû? a gyapjúnak jellegzetes szaga van:/
A kérdező hozzászólása: Sajnos ez nem gyapjúszag :/

Vettem egy ruhát ami nagyon drága volt, de meggondoltam magam. Csere hogyan lehetséges?

Ki lehet cseréltetni vagy levásárolni egy ruhát amit nemrég vettem?Egyszer sem volt rajtam csak nem tetszik a színe.megvan a blokkja is.Tudjátok milyen jogszabályok vonatkoznak erre?

Legjobb válasz: Attól függ, hogy hol vetted. Például a New Yorker és a C&A-ben is 14 napon belül lehetséges a csere. A blokkra is rá szokták írni, persze nem mindenhol, de a turkálón kívül blokkal együtt is vissza kell váltaniuk, ha meg van hozzá az árcédula is. Az Invázióban múltkor le lehetett vásárolni, de ott a pénzt is visszaadták volna, de így könnyebb. Szóval függ attól, hogy hol vetted, meg hogy csereköteles-e a termék. Érdemes próbálkozni, szerintem visszaváltják neked.

Attól függ, hogy hol vetted. Például a New Yorker és a C&A-ben is 14 napon belül lehetséges a csere. A blokkra is rá szokták írni, persze nem mindenhol, de a turkálón kívül blokkal együtt is vissza kell váltaniuk, ha meg van hozzá az árcédula is. Az Invázióban múltkor le lehetett vásárolni, de ott a pénzt is visszaadták volna, de így könnyebb. Szóval függ attól, hogy hol vetted, meg hogy csereköteles-e a termék. Érdemes próbálkozni, szerintem visszaváltják neked.

2 HETE vettem egy Technika márkájú vezeték nélküli bilentyűzetet + egeret (egy csomagba) és nem tudom miért de az egér az 4 nap múlva meg adta magát és most meg a bilentyűzet! Mit csináljak mi lehet a gond?

Legjobb válasz: esetleg valami zavarja az egér frekvenciáját, szokott rajta lenni egy gomb, amivel át lehet tenni más frekvenciával tönkrement az elem ha másik gépnél is rossz, akkor vidd vissza ahol vetted, és garanciával még kicserélik(ha újonnan vetted)

esetleg valami zavarja az egér frekvenciáját, szokott rajta lenni egy gomb, amivel át lehet tenni más frekvenciával tönkrement az elem ha másik gépnél is rossz, akkor vidd vissza ahol vetted, és garanciával még kicserélik(ha újonnan vetted)
a gond az, hogy amikor elromlott, nem vitted vissza...most fogd a számlát és vidd vissza a tuskóba...
Elemes vagy akkus? Fel van töltve? Én azért nem szeretem a vezeték nélküli cuccokat mert "megadják" magukat. Páromnak volt egy 2 ceruza akkus logitech egere, de 2 hetente megadta magát (elemcsere/töltés egy idõ után kiborító)...max fél év múlva ment is a levesbe, hogy ez nem kell. Persze vannak okosabb/jobb megoldások is, de azok akik közvetlen a gép közelében ülnek jobban szeretik a vezetékes cuccokat szerintem.

Vettem egy 3éves Angol Bulldogot elég vékony mert az előző gazdája nem etette úgy ahogy kellet volna én vettem neki mindenféle jó kajákat vanis étvágya de majdnem minden evés után hány egy kicsit a kutya nemtudom mi lehet a gond valaki jártmár így?

Legjobb válasz: Szerintem, ha ilyen helyrõl vetted menj vele orvoshoz, mert más baja is lehet! Lehet hogy meg sincsenek az oltásai. Addig adj neki sok vizet, száraztápból csak egy keveset. És szeresd nagyon!

Szerintem, ha ilyen helyrõl vetted menj vele orvoshoz, mert más baja is lehet! Lehet hogy meg sincsenek az oltásai. Addig adj neki sok vizet, száraztápból csak egy keveset. És szeresd nagyon!
Ha rosszul volt tartva, nem szabad azonnal leterhelni erõs étellel. Sokszor, keveset. De ajánlatos lenne egy jó orvossal átvizsgáltatni általános állapot felméréssel.
Az is lehet, hogy csak túl mohón eszik. De mivel ilyen helyrõl mentetted meg, tényleg legjobb ha elviszed egy állatorvoshoz.
Utolsónál a pont. Alultáplált kutyának naponta többször és keveset adj enni. És persze jó lenne ha látná egy doki.
A 3 hete hozzánk került kutya is alultáplált volt, a legolcsóbb "tápot"kapta. Most naponta 2X Orijent eszik. Elmúlt a hányás, puffadás.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!