Találatok a következő kifejezésre: Vettem egy DVD-írót, (15 db)

Vettem egy dvd irot Asus DRW-24B1LT (sata) es az a gond vele hogy ha adato irok (avi-t) akkor érvénytelen blokkcím üzenetet ir es leáll az irás, mi lehet a gond?

Volt már olyan is hogy megirta rendesen a lemezt de ritkán, a többi formátummal nincs gond

Legjobb válasz: Rémlik valami 1GB-os mérethatár,de nem tudom pontosan mire vonatkozik.Nagyobbak 1 gigánál azok a fájlok amit nem sikerült kiírni?

Rémlik valami 1GB-os mérethatár, de nem tudom pontosan mire vonatkozik.Nagyobbak 1 gigánál azok a fájlok amit nem sikerült kiírni?
A kérdező hozzászólása: Változó de kipróbáltam most csak kissebekkel es ugyse jo
Az egy más dolog. Amire te gondoltál az az UDF vs ISO fájlrendszer. A konkrét probléma pedig lehet lemez és eszköz gond is! Próbáld más típusú lemezzel!

Lehetséges, hogy megjavult a dvd írom? Vettem egy új gépet, de a dvd olvasót nem cseréltem le, pedig a régi gépemben 10-ből 9x nem írta meg a dvd-t.

Viszont most megírtam egy csomó dvd-t, és mind jó. A régi gépemben egy noname táp volt. Lehet , hogy a táp volt a ludas?

Legjobb válasz: Meglehet, hogy nem bírta már el a DVD írót, de az is lehet, hogy a régi alaplapoddal nem éppen volt kompatibilis.

Meglehet, hogy nem bírta már el a DVD írót, de az is lehet, hogy a régi alaplapoddal nem éppen volt kompatibilis.

Van egy régebbi tipusú számítógépem amibe a dvd írónak a foglalatja IDE kimenetü, vettem egy SATA/IDE átalakítót és hozzá egy SATA dvd írót. Mi lehet a gond?

Az áramot átadja a gép az írónak de valamiért nem ismeri fel.Hogy lehet úgy megcsinálni hogy felismerje átalakítóval a dvd írót?? Http://www.pcvasar.hu/images/szamitastechnika/termek_14513/20245-k1. jpg

Legjobb válasz: Ugye tápot is kap a cucc, és nemcsak a sata kábelt dugtad rá? Így kõ: http://kutyubazar.hu/egyeb-szamitastechnikai-kutyuk/121-ide-..

Ugye tápot is kap a cucc, és nemcsak a sata kábelt dugtad rá? Így kõ: http://kutyubazar.hu/egyeb-szamitastechnikai-kutyuk/121-ide-..
A kérdező hozzászólása: Táp kábelt rádugtam; SATA kábelt összedugtam az átalakitóval és az iróval átalakitòt meg bedugtam az alaplap ide foglalatjába áramot kap de valaniért mégse ismeri fel mi lehet a probléma? Ha lehet részletes összeszerelési útmutatót kérek. Köszi


Vettem egy gépet amibe nincs cd dvd író csak olvasó. Fujitsu simens esprimo. Használt. Ngyon nem értek hozzá lehet bele tenni dvd írót és hogyan?

Legjobb válasz: Kedves elsõ hozzászóló. Nem mindenki vágja ezeket a számítástechnikai dolgokat. Ha értene hozzá, gondolod, hogy megkérdezte volna.Te meg lehet, hogy a konyhában bénáznál. Nem kell fölényeskedni, csak válaszolni egy szimplán feltett kérdésre.

Kedves elsõ hozzászóló. Nem mindenki vágja ezeket a számítástechnikai dolgokat. Ha értene hozzá, gondolod, hogy megkérdezte volna.Te meg lehet, hogy a konyhában bénáznál. Nem kell fölényeskedni, csak válaszolni egy szimplán feltett kérdésre.
Kispofa75: beletrafáltál bénázok a konyhában, ezért gáztûzhely vásárlás elõtt megkérdek egy szakembert és nem utána kérdezem meg, hogy ez légkeveréses-e v. nem...
Mondjuk, ez igaz. Ott a pont.
Az látszik, hogy nem értesz hozzá, mert nem vetted volna meg... Nyah de mindegy, tehetsz bele DVD írót igen, IDE-set kell venned valószínûleg, de azért írj egy pontos típust!
A kérdező hozzászólása: 'IDE-set kell venned valószínûleg'Ez mit jelent?
Az IDE a csatlakozóra utal.http://www.olcsobbat.hu/szamitastechnika/adattarolas/cd_es_d.. Azért nézz utána pontosan, hogy a gépedbe milyen kell. Nehogy rosszat vegyél.
2007-ben vettem egy használt gépet, azonnal kicseréltük benne CD-DVD író-olvasóra. (De ez már nem az a gép, rég túladtam rajta). Optikai meghajtó a neve egyébként. Ilyen egyébként, szervízben öt perc alatt kicserélik.

Vettem egy samsung dl dvd irot. Xbox 360 jatek irasara. Mindenki pioneert javasolt. Ehelyett lett a samsung kiirtam az elso jatekot es megirta sikeresen maxell lemezre!?

Most akkor miert mondjak hogy samsungot ne me szar?persze mindenki azt isteniti ami van neki

Legjobb válasz: Miért mit gondoltál.Hogy veszel 1 vadi új samsung dvd írót és nem fog mûködni? :D Vannak emberek akik hozzá vannak esküdve márkákhoz a többit meg lemondják.a samsung 1 jó márka. Nincs vele semmi gond.

Miért mit gondoltál.Hogy veszel 1 vadi új samsung dvd írót és nem fog mûködni? :D Vannak emberek akik hozzá vannak esküdve márkákhoz a többit meg lemondják.a samsung 1 jó márka. Nincs vele semmi gond.
Én meg a pioneert rühellem, mert egy lemezválogatós vacak. Gyorsan amortizálódik, hamar jelentkeznek lemez olvasási gondok. LG, Samsung, NEC... tökéletes optikai meghajtókat gyárt!
Na'h meg a márka név választás is inkább gyerekes és fellengzõs. "pioneer" => úttörõ Habár lehet benne valami, mert ha már mérgedben nekivágod a betonnak, mert elfogyott a türelmed miután a kutya által megrágott gyári lemezeket olvassa, de az általa lassan írt hibátlan CD -ket nem, akkor képes lesz feltörni az utat mikor mérgedben hozzá vágod.
A kérdező hozzászólása: Rendben koszonom, bar mondom eddig egy jatekot irtam lassan 2.4 szeresen abgx 1.0.6 al atfuttatva..clone cd vel.az se mind 1 mit kell kiirni es milyen lemezre...bar a maxell fos verba jobb de dragabb is..

Vettem egy LG dvd írót de miután kipróbáltam nagyon lassan ír.12x-esen írok most is filmeket 14:52-óta és a folyamat jelző megse moccant, pedig új 2 éves garivan rajta. Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Attól is függ, hogy milyen progit használsz. Én letöltöttem egy programot, az 4 óra alatt írt ki 700 mb-ot...Aztán találtam a nérót azzal se-perc.

Attól is függ, hogy milyen progit használsz. Én letöltöttem egy programot, az 4 óra alatt írt ki 700 mb-ot...Aztán találtam a nérót azzal se-perc.
Class hányas az eszköz?
Szia! Ha a pendrájvot nem ismeri fel , próbáld ki másikkal is.Ha a videoformátumot nem ismeri fel, akkor kódold DivX-be.
A kérdező hozzászólása: 4Gb a pendrive.

Vettem egy maxell dvd+R Dl-t kiakartam írni egy játékot és azt írja ki hogy nincs elég hely a dvd-n. Akkor ki írjam?

akkor ha kiírom a játékot nem lesz jó?

Legjobb válasz: És xbox360 játékot

A kérdező hozzászólása: És xbox360 játékot
Hány gigás a DVD, és hány gigás a játék. Amúgy nem lehet hogy a DVD író program sima DVD-re van beállítva?
A kérdező hozzászólása: A dvd 8.5 gb , a játék 8.3 és imgburnal írom

Nekem megvan az eredeti Counter-Strike Source dvd de használtan vettem és azt írja ki h már egy másik gépen is használják és a steam nem engedi elindítani hogy tudnám ezt megoldani?

Legjobb válasz: Nem maga a DVD számít, hanem a termékkulcs. Sikeresen beregisztráltad a steam accodba? Ha nem, akkor tedd meg. Ha nem engedi, akkor vedd fel a supporttal a kapcsolatot, hogy töröljék az elõzõ aktiválást (elõzõ tulajt) és beírhasd újra.

Nem maga a DVD számít, hanem a termékkulcs. Sikeresen beregisztráltad a steam accodba? Ha nem, akkor tedd meg. Ha nem engedi, akkor vedd fel a supporttal a kapcsolatot, hogy töröljék az elõzõ aktiválást (elõzõ tulajt) és beírhasd újra.
A kérdező hozzászólása: a termékkulcsot hol találom meg rajta? mert kézikönyv nem volt hozzá
Akkor téged rendesen átvertek. A kulccsal már nem mész semmire, mert az elõzõ tulaj aktiválta egy Steam accounton. Ahhoz, hogy játszhass ezzel, el kell kérned tõle annak az accountnak a felhasználónevét és jelszavát.
A kérdező hozzászólása: de hol találnám meg a termék kódot?
Benne kell(ene) lennie egy papíron.

Vettem egy új DVD írót, be is kötöttem, az írón lévő kis zöld lámpa folyamatosan villog, ám hiába nyomom a rajta lévő nyitógombot, nem nyílik ki?

Ha minden igaz akkor érzékelve van, mert a sajátgépben ott az E meghajtó DVD-meghajtó felírattal (azt hiszem az nem a daemon tools által létrehozott virtuális meghajtó.) Az író típusa: DVD ÍRÓ LG GH-22NS70RBBB OEM SATA Black Az alaplap típusa: MSI 990XA-GD55

Legjobb válasz: sata II vagy III? megfelelõ sta kábellel kötötted be? Az ezközkezelõben nézd meg és ha ott kijelzi minden sárka felkiáltójel vagy kérdõjel nélkül akkor az E meghajtó az E ha nem vagy biztos benne kapcs ki szereld ki kapcs be megnézed a meghajtókat aztán kikapcs berakod bekapcs megnézed felismertee az uj meghajtót

sata II vagy III? megfelelõ sta kábellel kötötted be? Az ezközkezelõben nézd meg és ha ott kijelzi minden sárka felkiáltójel vagy kérdõjel nélkül akkor az E meghajtó az E ha nem vagy biztos benne kapcs ki szereld ki kapcs be megnézed a meghajtókat aztán kikapcs berakod bekapcs megnézed felismertee az uj meghajtót
A kérdező hozzászólása: A SATA kábellel volt a gond, köszi a segítséget!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!