Találatok a következő kifejezésre: Vettem egy DT (5 db)

Vettem egy Yamaha dt 50-et És a kipufogóra az van ráírva hogy Malaguti. Ez jelent valamit?

Vagy nem is Yamahát vettem? Vagy csak a kipufogó malagutiról volt áttéve?

Legjobb válasz: Ez 3 dolgot jelenthet. 1. Vettél egy malagutit csak á[email protected] 2. Vettél egy yamahát és kicserélték a kipufogót. 3. Vettél egy yamahát, aminek a kipufogójára valaki ráírta hogy malaguti

Ez 3 dolgot jelenthet. 1. Vettél egy malagutit csak á[email protected] 2. Vettél egy yamahát és kicserélték a kipufogót. 3. Vettél egy yamahát, aminek a kipufogójára valaki ráírta hogy malaguti
A kérdező hozzászólása: A motornak megvan a gyári külföldi papírja, de nincs rajt az sem hogy yamaha meg az se hogy malaguti Yamaha idomok vannak rajt és úgy is néz ki, csak ez a kipufogón lévõ felírás zavar.
ha a blokk, váz stb yamaha akkor nyilván a motor az yamaha, csak lehet, hogy egy olyan kipufogót talált az elõzõ tulaj, ami egy malagutin volt, és passzol a dt-re. bár a 2t-nél nagyon fontos, hogy milyen kipufogó van rajta.
A kérdező hozzászólása: Ez lenne az. https://www.google.hu/search?client=opera&hs=oRJ&channel=sug..
Van olyan malaguti mint a yamaha pl malaguti xsm ami full yamaha csak a malaguti gyártja.Gondolom ez a te ested tehát át lettél cseszve. A malaguti olcsóbb és valaki yamahaként akarja drágábban eladni. De mûszakilag ès minõségileg megegyezik.

Vettem egy orion 3d tvt az a problámám hogy nem tudom nézni a 3 dt pendrájra tettem filmet és azt irja ki hogy nem támogatott mi kell hozzá hogy tudjam nézni esetleg mit kell venni hozzá még?

Legjobb válasz: A TV támogatja a video filmek lejátszását? Ha igen, nincs más dolgod, mint a jelenlegi filmet átkonvertálni egy olyan filmformátumra amit támogat. Másik megoldás ha veszel egy médialejátszót.

A TV támogatja a video filmek lejátszását? Ha igen, nincs más dolgod, mint a jelenlegi filmet átkonvertálni egy olyan filmformátumra amit támogat. Másik megoldás ha veszel egy médialejátszót.
nézd meg a tv leírásában hogy milyen formátumot támogat és annak megfelelõen rakd pendrive-ra.
ha nem támogatja az mkv-t (gondolom abban van) akkor szívás.

Vettem egy Yamaha DT 125-ös motort és csak egy adásvátelim van róla meg egy külföldi forgalmi hogyan tudnám forgalomba helyeztetni? Mennyibe kerülne kb.?

Legjobb válasz: Szia! Be kell menned az okmányirodába, ott kapsz hozzá rendszámot, és magyar forgalmit is, de lehet, hogy le is kell vizsgáztatnod!

Szia! Be kell menned az okmányirodába, ott kapsz hozzá rendszámot, és magyar forgalmit is, de lehet, hogy le is kell vizsgáztatnod!


Persze. Mennek ezek annyit bõven.
A kérdező hozzászólása: Mennyi volna a legjobb maximális sebesség hogy ne hajtsam szét a motort? Mondjuk 70 km? Mert gondolom a 80-85 nem nagyon használ neki.
Folyamatosan full gázon nem is szabad hajtani. Igazából a motor fordulatszámából lehet megállapítani, hogy milyen sebesség egészséges még neki. Ez a tartomány valószínûleg a gázkar 2/3 részénél lesz valahol.
Igen, alapból mennek ennyit, ha minden fojtás ki van szedve belõle. De falun kivül nyugodtan húzhatod neki, csak majd faluban lassits, és igy kimélheted a motort. Persze ha valami 100 km-es útra mész vele, akkor ne húzd neki jobban, mint 70 km/h.

Vettem egy yamaha dt 125, honnan tudhatom hogy a kipufogoban benn van-e meg a folytas?

Legjobb válasz: "folytas" biztosan nincs benne! Ilyen szó nem létezik.

"folytas" biztosan nincs benne! Ilyen szó nem létezik.
A kérdező hozzászólása: fojtás


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!