Találatok a következő kifejezésre: Vettem analóg a (12 db)

Vettem analóg kart a számítógépes játékokhoz, hogy egyszerűbben játszhassak, de hiába próbálom feltelepíteni, nem működnek vele a játékok. Mit csinálhatok rosszul?

Legjobb válasz: ha csak "próbálod feltelepíteni", nem is fognak mûködni a játékok :)) ha kaptál hozzá telepítõt, használd azt, egyébként a rendszernek is van 1 ilyen funkciója. windóznál játékvezérlõknek hívják

ha csak "próbálod feltelepíteni", nem is fognak mûködni a játékok :) ) ha kaptál hozzá telepítõt, használd azt, egyébként a rendszernek is van 1 ilyen funkciója. windóznál játékvezérlõknek hívják
Ja, és a játékban is be kell állítani!
nah nekem is volt 1 olyan probléma, hogy megvettem a méregdrága joysticok és nem bírtam feltelepíteni. 1szerûen annyit írt hogy unkown device. mert ezek az eszközök az usb 2.0-val mûködnek, usb1.0-val nem. Na az alaplapom elég gagyi és aszitte a joystick-ról hogy 1.0-ás és ezért esze ágába se volt felismerni. A lényeg az hogy a problémát úgy tudom kiküszöbölni, hogy veszek 1 ilyen usb hosszabbítót (mint amiket ez mp3 lejátszókhoz annak) és beleteszem a gép és a joystick közé. És a gép egybõl észreveszi hogy 2.0-ás, és így már fel is ment. nemtom a hiba okát, biztos a béna alaplap. remélem érthetõ...

Vettem egy full HD tévét, amin a HD adások tökéletesek, de az analóg adások képei nem szépek, sőt. Ez hiba, vagy normális?

A HDMI kábellel hozzá csatlakoztatott házimozis DVD filmek se tiszták :(

Legjobb válasz: Hd tvén minimum digitális adásokat kellene nézni. Ha analógot nézel akkor normális mert túl kicsi a felbontása.

Hd tvén minimum digitális adásokat kellene nézni. Ha analógot nézel akkor normális mert túl kicsi a felbontása.
A tv nem tudja feljavítani az adást, tehát ami nem HD az nem is fog olyan minõségben megjelenni. Ugyanez érvényes a DVD-re is.
Az analóg adásokat az ilyen tv-k mindig rosszabbul jelenítik meg mint egy képcsöves tv, mert digitális adáshoz lettek optimalizálva. Ami a hdmi részt illeti ha házimozi, lehet a felvétel gyenge minõségû, illetve ellenõrizd, h azonos e a két hdmi típusa a tv-n és a dvd-n és próbáld meg másik kábellel.
normális igen az analóg adás miatt nem kell aggódni már nem sokáig lesz, országos váltás lesz digitálisra. a régi dvd filmeket meg majd úgy is hanyagolni fogod, én már abszolút nem is nézek dvd formátumot, csak hd vagy full hd azt meg nem érdemes kiírni sima dvd re nem fél rá. leszeded gépre aztán azon keresztül lejátszod.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Megnyugodtam, hogy nem én vettem xar tévét. Bár a DVD filmek miatt kissé csalódott vok, hiszen az eredeti filmek sem tiszták. Gondolom ezért találták ki a Blue Ray lemezeket, mert azok HD-sek?!
Igen.
a jobb oldali analógot nekem se érzékeli valamiért:S neked sikerült megoldani azóta?
A kérdező hozzászólása: nem!:'(
van rajta egy gomb h analog vagy ilyesmi azt megnyomod világít a led és jó lesz
sikerült??? 2.
A kérdező hozzászólása: nem, de már mind1 nem fifázok a gépen:) kaptam karácsonyra X-Box360 at és azon sokkal faszább minden játék, és nincs semmi probléma semmivel. de köszi :)


Vettem egy SpeedLink Xeox Pro usbs gamepadot, ésa bajom, hogy nemtudom már win-be sem belkalibrálni a bal analógot! Nem engedi teljesen körkörözni, rendre kihagyja a 6-9 órás állást, vagy ugrálva tudom odavinni miért?

próbálam már sok mindent. win 7,64 bites rendszerem van. igazi a fifám is és támogatja a játék a padot.Fifa 13-ban pedig lépked mgátol a kurzorom felfelé. Valami ötlete valakinek?

Legjobb válasz: Driver?

Driver?
A kérdező hozzászólása: fel van rakva a drivere. fel is ismeri sl 6555 sbk néven.
Normális. Minimum digitális adás kéne neki.
Ez normális hiszen elképesztõen rossza párosítás. Analóg ktv még régi képcsöves tv-n is rossz minõségû idejemúlt elavult technológia. Minimum digitális ktv szolgáltatás illene manapság meghát a tv igényeit nézve.Ez szinte semmivel sem kerül többe csak igényelned kellene a szolgáltatódtól.A minõség is fényévekkel jobb lenne sõt több szolgáltatást és több csatornát kapnál pár száz forint különbséggel. Viszont egy modern 50 colos lcd/plazma tv megérdemelné a digitális HD csomagot.E kettõ lehetõség nélkül felesleges egy ilyen tv készüléket tartani.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Vettem egy digitális átalakítót analóg TV-hez, és lehet-e vhogy a kódolást feltörni, h legalább az alap ingyenes csatornákat fogjam, vagy 1-2 egyéb adást?

Legjobb válasz: DVB-T tunner? Annál ott a MindigTv 7 ingyenesen fogható digitális adása. Ha annál több kell,akkor már chipkártya kell.

DVB-T tunner? Annál ott a MindigTv 7 ingyenesen fogható digitális adása. Ha annál több kell, akkor már chipkártya kell.
A kérdező hozzászólása: csak az a gond, h ezt a 7 alapot sem tudom behozni, csak a kódoltak ugranak elõ

Vettem egy uj gamepadot a neve, , pv44'' es nem tudok a fifa 12-ben vele cselezni! Mert nem tudok cselezni a jobb analoggal?

Volt egy masik gamepadom is de azzal se tudtam cselezni!

Legjobb válasz: mert béna vagy.

mert béna vagy.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!