Találatok a következő kifejezésre: Vettünk egy házat és (44 db)

Onnan kezdve kell szerzõdni, hogy birtokba vetted a házat (kifizetted és megkaptad a kulcsait). Ha van 2 házad, akkor nem kötelezõ rögtön átjelentkezni.

Vettünk egy házat, és a volt tulaj majd csak 2 hónap múlva akar kiköltözni, mert ő csak akkor lesz kész az általa vásárolt lakás felújításával. Csakhogy engem is sürget az idő, mert nekem nagyon sok mindent kell a házon. Mit tehetek?

Legjobb válasz: A vételi szerzödésben benne kell lennie, hogy mikorral költözik ki, mikor van a kulcs átadás. ha ez már megtörtént, vagy a kiköltözés egybe esik a vétel dátumával, akkor rendörséget hívni és kirakni. De ha a kiköltözés a szerzödésben csak 2 hónap múlvára esik akkor nem tudtok mit tenni. Minden szerzödésben ezeket a pontokat rögzítik.

A vételi szerzödésben benne kell lennie, hogy mikorral költözik ki, mikor van a kulcs átadás. ha ez már megtörtént, vagy a kiköltözés egybe esik a vétel dátumával, akkor rendörséget hívni és kirakni. De ha a kiköltözés a szerzödésben csak 2 hónap múlvára esik akkor nem tudtok mit tenni. Minden szerzödésben ezeket a pontokat rögzítik.
A kérdező hozzászólása: A szerzõdésbe a fizetési határidõt nov.10.-éig határoztuk meg, de csak a formai dolgok miatt.Akkor a a mérv adó dátum?És mikor célszerû oda bejelentkezni?


Skyrim 5 ben whiterunban vettem egy házat és lydia iritált kinyirtam és a holt testék nem lehet kivinni a házból vagy bárhogy eltüntetni?

előszőr tüzre dobtam de nem akart elégni:SS

Legjobb válasz: Elder scrolls 5: Skyrim, nem Skyrim 5. Nincs Skyrim 1 meg 2 meg 3 meg 4. Egyébként majd el fog tûnni, nekem legalábbis eltûnt az ilyen követõm hullája, igaz sok idõbe telt, mert elég sokáig tárolja a játék a hullákat, de majd eltûnik. Menj kalandozni addig.

Elder scrolls 5: Skyrim, nem Skyrim 5. Nincs Skyrim 1 meg 2 meg 3 meg 4. Egyébként majd el fog tûnni, nekem legalábbis eltûnt az ilyen követõm hullája, igaz sok idõbe telt, mert elég sokáig tárolja a játék a hullákat, de majd eltûnik. Menj kalandozni addig.
Am meg lehet fogni a hullákat?:D Hogy? csak pc-n vagy ps3-on is lehet? me kiprobálnám ezt az elégetési modszertXD
A kérdező hozzászólása: jaja már eltûnt de vagy 1 hétig simán ott henyélt a földön
Hallod, eltûnt már??
A kérdező hozzászólása: miért nem ég el?D:
"elõszõr tüzre dobtam de nem akart elégni:SS" Hát ezen szakadokXD
Sehol, az egy csíííít. Pc-n tudsz ilyenekkel szórakozni, de sose értettem ez miért jó, fõleg egy szerepjátékban. Kinyírtad Lydiát? Vállald a következményeit és bámuld a hulláját :D, pont ezért jó az rpg. De amúgy szerintem majd eltûnik, addig húzd be a hulláját a kamrába :D
A kérdező hozzászólása: azthol tudom kitanulni?:D
van ilyen reanimalo varazs, amivel halottakat leheet mozgasra birni, azzal nem probaltad meg?
Nemtom. Nem számoltam, szerintem egy-két nap alatt, gondolom amíg a memória meg casche kiürül. Ha nem, akkor meg így jártál :D
A kérdező hozzászólása: kb hány nap mulva fog eltünni?:S
Ja, konzolon is lehet. Belsõ nézetbõl mûködik a legjobban, nyomva kell tartani azt a gombot, amelyikkel aktiválod a dolgokat, nemtom ps3-on ez melyik, mert 360-al toltam, gondolom alapból az X.

Vettünk egy házat és most a fürdőt szeretnénk felújítani. Milyen magasságig kell csempézni a falat? Kád lesz, zuhanyzó nem.

Legjobb válasz: Nekem kb az ajtó magasságáig van felcsempézve. Plafonig nem akartam, így jó mert ha zuhanyzok akkor is csak a csempét éri a víz, a falat nem fröcskölöm már össze.

Nekem kb az ajtó magasságáig van felcsempézve. Plafonig nem akartam, így jó mert ha zuhanyzok akkor is csak a csempét éri a víz, a falat nem fröcskölöm már össze.
én is az ajtó magaságig gondolokodom. mi is most csináljuk. nálaunk is ez a kérdés. plafonig nekem kicsit brutál.nekem szebb ha ajtóig van felrakva.
szerintem 250-ig legalább legyen. bár nem tudom milyen a belmagasság. nálunk 270, és zuhanyzó van.
Szerintem a plafonig a legszebb, pláne kis fürdõszobában, mert manapság olyan szép csempéket lehet kapni amik jobban is mutatnak ha teljesen befedik a falat. És akkor csak a plafont kell lefesteni, általában fehérre.Én plafonig fogom a miénket, ha felújítjuk.

Vagyonmegosztás-hogy működik ebben az esetben? Házasság kötésünk után vettünk egy házat, csak a férjem nevére. Most, 23 év után válunk, és a férjem azzal fenyeget, hogy eladja a fejünk felől a házat. Megteheti?

Van egy 15 éves lányunk, és egy 21 éves fiunk. Békés megoldásként 50-50 százalékot javasoltam. Neki ez nem megfelelő. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Igazából ez ettõl bonyolultabb kérdés. Tételezzük fel, hogy a férj kapta ajándékba 23 évvel ezelõtt vagy örökölte, így a saját vagyona, nem házassági közös vagyon. DE! 23 év alatt költöttek a házra, a feleség a saját munkájával hozzájárult az ingatlan értékének növekedéséhez, megtartásához mind pénzben, mind természetben (takarítás). Mindenképp van tulajdonjoga a feleségnek, ha örökség, ajándék vagy bármi volt, akkor is, 23 év alatt nem hiszem, hogy egy felújítás ne történt volna a házon és annak az értéknek a fele már egybõl a feleségé. Ehhez egy jó ügyvéd kell már, mert nem egyszerû ügy, de csak úgy nem adhatja el a férj.

Igazából ez ettõl bonyolultabb kérdés. Tételezzük fel, hogy a férj kapta ajándékba 23 évvel ezelõtt vagy örökölte, így a saját vagyona, nem házassági közös vagyon. DE! 23 év alatt költöttek a házra, a feleség a saját munkájával hozzájárult az ingatlan értékének növekedéséhez, megtartásához mind pénzben, mind természetben (takarítás). Mindenképp van tulajdonjoga a feleségnek, ha örökség, ajándék vagy bármi volt, akkor is, 23 év alatt nem hiszem, hogy egy felújítás ne történt volna a házon és annak az értéknek a fele már egybõl a feleségé. Ehhez egy jó ügyvéd kell már, mert nem egyszerû ügy, de csak úgy nem adhatja el a férj.
Házasság után megszerzett vagyon közösnek minõsül, akárkinek a nevén is "fut". Kivétel, ha szerzõdéssel "nevesítették" azt, akinek ajándékozták, vagy szánták legyen szó akár ingatlanról, akár nagy értékû ajándékról. Akkor az saját, külön vagyon lesz, hiába a házasságkötés után szerzettnek minõsül. (Például szüleid Neked ajándékoztak egy nyaralót. Ilyen esetben hiába a házasságkötés alatt történt, ez külön vagyonodnak minõsül, mert kizárólag Neked szánták. Feljegyzésre kerül az ingatlan-nyilvántartásban. Ha nem nyilvántartott dolgot adnak ajándékba, akkor válás esetén lobogtatod az ajándékozási szerzõdést a bíróság orra elõtt.) Valamint nem lesz közös vagyon a házasságszerzés elõtt meglévõ különvagyonod sem. Még kivétel, ha házassági szerzõdés van köztetek, és abban van erre vonatkozóan kikötés.
Egy lényeges kérdés van! Az ingatlan milyen forrásból származó pénzbõl vettétek?
Nem teheti meg. (illetve az van, amit elsõ mond). Mibõl vettétek a házat? Közös pénz, vagy valaki korábbi pénze, esetleg házasság alatti örökség?
A ház közös szerzeménynek minõsül , mindegy, kinek a nevén van. (hacsak nincs házassági szerzõdés, ami másképp rendelkezik)
3-4 válaszoló! Ha házasság után vesznek valamit, nem biztos, hogy közös. pl: 1) egyik fél házasság elõtti pénzébõl veszi. Csak az övé. 2)egyik fél eladja a korábbi lakását. Itt is csak az övé lesz az új, hiába házas, amikor veszi. 3) Ha valamelyik fél akár a házasság alatt kap pénzt a szüleitõl, és abból vezs házat. 4) örököl a házasság alatt. Szóval kedves kérdezõ, lehet az is, hogy a férjed jogosan adné el, mert csak övé. A kérdés, hogy mibõl vette?
Mivel a házasságkötés után vettétek, közös vagyon. Tehát nem adhatja el a fejetek fölül a házat önhatalmúlag, mert annak 50%-a a tied, 2év után is az lenne, nemhogy 23 év után. Akkor is, ha papíron csak az õ nevén van.
Megteheti, de akkor te is megteheted, hogy vagyonkimentés és sikkasztás miatt feljelented.
"50%-a a tied, 2év után is az lenne" Na már megint ez. Soha semmi nem lesz közös ami házasság elõtt a másik félnek már megvolt, sem 2 sem 200év múlva. Hagyjuk már ezt a hülyeséget, mert semmi törvényi alapja de mindig van valaki aki ezt írja.
nem olyan bizutos az, hogy közös a ház. Hitelre vettétek? mert akkor csak a hitel fele illet meg. Ha viszont bizonyítani tudja, hogy a házasság elõtt szerzett pénzbõl vette az egészet akkor az övé teljes mértékbe.
Jah persze, ha mindent kifizet kp-ban, akkor nem jár tulajdonjog semmibõl, csak ez általában igen ritka. 23 év alatt ráköltenek a házra 4 milliót, abból 2 jár a feleségnek akkor is, ha a ház a férj magánvagyonának számít, csak 2 millát nem mindenki tud kifizetni.
"Az úgy igaz, hogy a másiké nem lesz, de idõvel ha költ rá, tulajdonjogot szerez benne. Pl. elromlik a kocsi, ami elõtte a férjé volt, és már a házasság alatt kerül bele egy új vezérmûszíj, annak a fele egybõl a feleség része. A ház is ilyen. 23 év alatt nem létezik, hogy ne költöttek volna rá közösen, szóval tökmind1, mibõl van, akkor is van tulajdona a feleségnek is benne, csak kérni kell, hogy ezt hivatalosan állapítsák meg." Ez így hülyeség és nem igaz. Ha vettek házasság alatt egy konyhabútort annak az értéke válás után jár a másik félnek, de a váláspillanati ára nem a vásárlási ára. Tulajdonjoga pedig soha nem lesz a lakásra. Az a felújítás ami pedig csak állagmegóvás miatt történt már nem is számít.
Mi is 23 éve vagyunk házasok és majdnem elváltunk. A lányunk 17 a fiunk 22. Nálunk életközépi válság van mindkettõnknél.
Bocs az offért, de elárulod, miért váltok 23 év után? Valami varázs szám lehet, mint a hírhedt 7. év... A számon akadt meg elõször a szemem, mert pont mi is a 23. évben akartunk válni (megcsalás miatt), de végül együtt maradtunk, ennek már 3 éve...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat....ezek után gyorsan cselekszem....nem gondoltam, hogy ennyi bonyodalommal jár.
Ott van, hogy el kell hozzá indítani a vagyonmegosztást, akkor követelés tartozik az ingatlanhoz. Ha a férj gyorsan cselekszik még az ügy elindítása elõtt, akkor el tudja adni hirtelen, késõbb meg lehet pereskedni.
"Nem tudja eladni" vs. "Azt megteheti szemét módon, hogy eladja gyorsan " Na, akkor most mi van? :)
Nem tudja eladni, mert a ház nem teher és követelésmentes, csak ehhez el kell indítani a vagyonmegosztást. Azt megteheti szemét módon, hogy eladja gyorsan (ha tudja) és a pénzt elkölti, utána pereskedhetsz évekig, ha nincs neki mibõl kifizetnie téged.
Utolsó, mivel a férj nevén van, így õ a feleség beleegyezése nélkül is eladhatja...nincs szükség sem a feleség belegyezésére, sem az aláírására. Viszont mivel közös vagyonról van szó, a feleségnek megtérítési igénye keletkezik az eladott közös vagyoni ingatlan értékének felére.
"Házasság kötésünk után vettünk egy házat, csak a férjem nevére." Együtt vették, házasságkötés után. Egyiküké sem volt ez a ház elõtte, szóval jelen pillanatban itt nem errõl volt szó :)
A kérdező hozzászólása: Még annyit, hogy a házat bõvítettük 2001-ben, és fél szocpolt vettünk föl rá. Akkor már az én nevem is szerepelt a papíron. Elõször írtam erre az oldalra, és még nem tudtam mit lehet írni. Köszönöm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a sok jó tanácsot. Közös pénzbõl vettük a házat. Nincs házassági szerzõdés. A férjem már tíz éve nem dolgozik, nincs bejelentett munkahelye. De szerintem ez nem számít.
Az úgy igaz, hogy a másiké nem lesz, de idõvel ha költ rá, tulajdonjogot szerez benne. Pl. elromlik a kocsi, ami elõtte a férjé volt, és már a házasság alatt kerül bele egy új vezérmûszíj, annak a fele egybõl a feleség része. A ház is ilyen. 23 év alatt nem létezik, hogy ne költöttek volna rá közösen, szóval tökmind1, mibõl van, akkor is van tulajdona a feleségnek is benne, csak kérni kell, hogy ezt hivatalosan állapítsák meg.
Azért most már jó lenne, ha a Kérdezõ tisztázná, mibõl is vették a házat.
Ne legyetek más ostobák. Attól, hogy valaki megházasodik attól még nem lesz a másiké a saját maga által megvásárolt ingatlan, kocsi. Ha az õ nevén van a ház és saját pénzbõl, nem hitelbõl vettétek akkor megteheti, de ha még hitelbõl is vettétek fel, mondjuk az õ nevére akkor is, max akkor nem adhatja el a fejetek felõl a házat ha van használati jogod benne, vagy a gyerekeknek akiket köteles vagy felnevelni 18 éves korig abban a házban. Ajánlom, hogy menj el egy ügyvédhez, õ többet tud majd segíteni, attól, hogy itt vannak hasonló cipõben járó nõk, férfiak attól még nem ugyan az a 2 eset!
Jó 10.milliós lakás 1/5-velmit kezd? Eladni nem tudja, hisz ki az a hülye aki megveszi. Bent nem lakhat ha a túlajdonosnak van haszonélvezete, azt a hajára kenheti. Azért az sem mindennapi, hogy egy lakás felújításra 4.milliót költenek.

Párommal hitelre vettünk egy házat. Volt önerőnk, az ő lakásának az ára. Szakítottunk, ő maradt a házban. Nem akarja eladni, de én nem tudom fizetni, és nem is élek ott. Mit lehet tenni?

Legjobb válasz: Ha közös tulajdon, akkor kivásárolhatja a részét, kifizetheti az általad már befizetett összeget, de szerintem nem kötelezhetik rá. A másik lehetõség, hogy fizeted tovább, és van egy "fél" házad. Bár sokra nem mész vele, ha nem adja el, és (ha jól tudom), ha nem laksz ott, adott idõ után elidegenítheti. Szóval ha az aláírásod ott van a papírokon, a bankot nem fogja sajnos érdekelni, hogy ott laksz-e vagy sem. Egy válással talán még jobb lenne a helyzet ilyen szempontból.

Ha közös tulajdon, akkor kivásárolhatja a részét, kifizetheti az általad már befizetett összeget, de szerintem nem kötelezhetik rá. A másik lehetõség, hogy fizeted tovább, és van egy "fél" házad. Bár sokra nem mész vele, ha nem adja el, és (ha jól tudom), ha nem laksz ott, adott idõ után elidegenítheti. Szóval ha az aláírásod ott van a papírokon, a bankot nem fogja sajnos érdekelni, hogy ott laksz-e vagy sem. Egy válással talán még jobb lenne a helyzet ilyen szempontból.
Ha jól értem, nem voltatok házasok. (Mármint megesküdve.) Kinek a nevén van a ház és a hitel?
Kinek a nevén van a hitel??
Közös hitelvállalás esetén (amennyiben bizonyítani is tudod, hogy fizettél bele) megállapítják a "részedet" a lakás értékébõl és azt ki kellene fizetnie Neked. A kérdésed viszont azt sugallja, hogy nem te fizetetted/fizeted a törlesztõt...akkor viszont nincs mit tenni.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyunk házasok. A hitel a kettõnk nevén van. Én nem szeretnék semit onnan, csak azt, hogy lekerüljön a nevem a hitelrõl.Ha nem adjuk el, van más járható út?
és a lakás kinek a nevén van? ha a kettõtökén, akkor Õ kifizet téged, ha a lakás az övé, akkor.....csak hitel van a neveden????

Polgári pert indítsunk? Tavaly vettünk egy házat, tulajdoni lap szerint nem volt rajta adósság! Tavasszal a régi tulaj nevére jött egy levél az önkormányzattól, hogy rendezze régi tartozását, ami csatorna kiépítési díj volt és 75e Ft.

Felkerestük a régi tulajt, elintéztük, hogy részletekben kifizethesse, és azóta húzódik az ügy, eddig két részletet fizetett ki, ami 15e Ft. Már elérni sem tudjuk! Polgári peres eljáráson gondolkodunk? Érdemes indítani? Azt sem tudjuk, hogy van e jelenleg munkahelye! A perköltséget ? fizetné és ha nincs munkahelye? Hogy hajtható be az összeg! Nem nagy pénz, de nem szeretnénk helyette kifizetni, mikor ez már több éves tartozása, rég rendeznie kellett volna! Mit tegyünk?

Legjobb válasz: kezdjük elõrõl. vettetek egy házat, aminek a tulajdoni lapja tiszta volt. Nem volt rajta széljegy? nem akart az önkormányzat semmit? Átkerült a Ti tulajdonotakba. Most akar valamit? most akar rájegyeztetni? ez a vonat elment. Neki az elõzõ tulaj tartozott, perelje azt. Téged szankcionálhat-e) az önkormányzat? Mi lesz, ha nem fizeted be? A házadra nem kötnek csatornát? vagy ? ...

kezdjük elõrõl. vettetek egy házat, aminek a tulajdoni lapja tiszta volt. Nem volt rajta széljegy? nem akart az önkormányzat semmit? Átkerült a Ti tulajdonotakba. Most akar valamit? most akar rájegyeztetni? ez a vonat elment. Neki az elõzõ tulaj tartozott, perelje azt. Téged szankcionálhat-e) az önkormányzat? Mi lesz, ha nem fizeted be? A házadra nem kötnek csatornát? vagy ? ...
A kérdező hozzászólása: Nem volt rajta széljegy! Nem akarják ránk terhelni, de ameddig nincs kifizetve, addig nem tudunk rákötni...és az a poén, hogy az önkormányzat azt mondta, hogy csak úgy tudják "behajtani rajta", ha esetleg meg tudakoljuk, hogy hol dolgozik és akkor a munkáltatónak küldenek letiltást, de máshogy nem!ezt nehezen hiszem el!Ja és ez már kb 10 éves tartozás!!! A volt tulajt meg finoman szólva nem érdekli a dolog, az elején mondtuk, hogy akkor perre megyünk, akkor azt mondta kifizeti, 2 részletet ki is fizetett és most eltûnt.... Mikor ez a dolog kiderült, az ügyvéd aki írta az adásvételit azt mondta, szólítsuk fel fizetésre, ami ugye megtörtént és ha ez nincs rá hatással, akkor pereljünk!Csak jó volna tudni, hogy ez mivel jár!
gondolom abból, hogy az ügyvéd jól megél Bizots, hogy több 60 ezernél. Viszont ha megnyered, akkor a vesztes fél fizeti a költségekkel együtt a tartozást.
Ügyvédként kérdezem, miért aggódsz? Ha nem volt a tulajdoni lapon, akkor üldözze a régi tulajdonost az önkormányzat. Közöd nincs hozzá.

Tavaly vettünk egy házat. Akkor sajnos nem igényeltük a szoc. Polt. Nincs még gyerekünk és nem tudtuk mi lesz még. Szóval ma beszélgettem egy könyvelővel és azt kérdezte miért nem igényeljük meg most?

Tervben van a baba szóval azzal nem lenne gond de szerintem utólag lakás vásárlásra már nem adnak vagy igen?Van olyan aki utólag igényelte?Mert nekem azt mondta a könyvel? ? úgy tudja lehet igényelni de nem a teljes összeget.

Legjobb válasz: Nekem van egy ismerõsöm, aki lakásvásárlás után kapott adókedvezményt, az lejárt, és mivel akkor nem vette igénybe a szocpolt, így most tovább kapja ezt a kedvezményt. Viszont ha venne még egyet, akkkor már elveszik. Ez neki évente 100-120e körül van. Érdemes utána nézni, én sajnos csak ennyit tudok róla...

Nekem van egy ismerõsöm, aki lakásvásárlás után kapott adókedvezményt, az lejárt, és mivel akkor nem vette igénybe a szocpolt, így most tovább kapja ezt a kedvezményt. Viszont ha venne még egyet, akkkor már elveszik. Ez neki évente 100-120e körül van. Érdemes utána nézni, én sajnos csak ennyit tudok róla...
Amirõl az elõzõ beszél, az a lakásvásárlási hitel SZJA kedvezménye. Annak jár aki a hiteltörlesztést 2006-ban megkezdte, 2006-ban és az azt követõ 4 évben. De aki olyan gyermeket nevel aki után családi pótlék jár, mindaddig jár a kedvezmény, amig ilyen gyermeket nevel. Ha 2008-ban vettétek a házat, kezdtétek el fizetni a hiteltörlesztést, akkor már ez a kedvezmény nem jár. De sajnos azt sem tudom elképzelni, hogy utólag adjanak SZOCPOL-t. :(
ha új házat vettetek, és van rajta hitel, akkor ha megszületik a baba a hiteltartozás csökkentésére lehet utólag igényelni szocpolt (ha addigra nem szüntetik meg) megelõlegezõ szocpolt utólag nem vehettek fel. Ja és fontos, hogy a ház vásárlásának pillanatában meg kellett felelnetek a szocpol igénylés feltételeinek.

Vettünk egy házat, de nem akar kipakolni a volt tulaj arra hivatkozva hogy nem tud hova pakolni és nem tudja eladni az ingóságait. Mit tegyünk vele? Szeretnénk elkezdeni az átépítést de míg nincs birtok átadás semmit nem tudunk a házon felújitani.

Legjobb válasz: Az adásvételi szerzödésnek ki kell térnie a birtokbavétel dátumára. ha az a dátum már elmúlt akkor minden a tietek, nyugottan birtokba vehetitek a dolgokat, max hívjatok rendört, hogy bemennétek az ingatlanotokba.

Az adásvételi szerzödésnek ki kell térnie a birtokbavétel dátumára. ha az a dátum már elmúlt akkor minden a tietek, nyugottan birtokba vehetitek a dolgokat, max hívjatok rendört, hogy bemennétek az ingatlanotokba.
Így van, viszont ha a birtokbavétel dátuma az nincs benne, az az ügyvéd hibája, szóval a szerzõdés tartalmilag hibás, az pedig megtámadható. Szóval vagy rendõr magánlaksértésért, vagy vissza az ügyvédhez.
Gondolom, volt birtokba adási dátum, csak ennek ellenére nem költöznek ki. A hivatalos válasz szerint ezt egy birtokvitában döntik el (a jegyzõ is dönthet, rövid úton, de nem fog), fõleg bíróság, ami után még végrehajtást is kell kérni - évekbe telik. Nem hivatalosan (ha már kifizettétek a vételárat) zárcserével próbáljátok meg megoldani valahogy. Még egy hivatalos válasz: bizonyos mértékig jogilag felelõsek vagytok az ott lévõ ingóságokért, így ha van köztük értékes, és esélyes, hogy ha egyszerûen kipakoljátok, akkor eljárást indít, akkor inkább próbáljátok meg egy félreesõ szobában tárolni.
Én is ezt akartam írni, mint a 3.: csak úgy eszedbe nem jusson kipakolni a cuccait, mert még a végén kifizettetik veled!
Amit a korábbi válaszolók írtak, azt kell tenni. Ha szóban megegyeztetek november 30-ban, elég gerinctelen dolog elõbb lépni, azonban addig december 1-én oda lehet menni rendõrrel. Ipse megijed, és talán emberséges dolog UTOLSÓ határidõként megegyezni pár napban azzal a kikötéssel, hogy ha azt nem teljesíti, akkor a rendõrök már nem csak álldogálni fognak. Ezen túlmenõen már csak a balekságotok állhat az ügy útjába. (Ne legyen. :) )
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a választ.Igyekszem emberségesen megoldani a helyzetett.Csak bosszant hogy a volt tulaj hülyének néz.Mi csak naivak voltunk azt gondoltuk ha mi korrektek vagyunk más is az.Hát nem így van.
Dobd fel a vaterára!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a választ!! Váratlan fordulat történt vasárnap (nov.16) felhivtak és közölték, hogy hétfõn átadják a kulcsokat.Ez meg is történt kipakoltak a házból mindent, bár a melléképület tele van kacattal(értéktelen dolgok, szalma, kapa, stb).De innentõl kezdve nem engedem hogy bejöjjön hozzánk én is kitudom dobni a szemétbe.Állitolag megbizott valakit , hogy majd jön és elhordja.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!