Találatok a következő kifejezésre: Vetünk a egy (402 db)

Mit jelent az, hogy ha egy pasi meg veti a nőket?

Legjobb válasz: Ebben a mondatban a helyesírást figyelembe véve a „meg” kötõszóként szerepel. Szóval az „egy pasi _meg_ veti a nõket” az azt jelenti, hogy „valakik csinálnak valamit, _és_ egy férfi nõket dobál, hajigál”. Amirõl Berta ír az a megvetés, ebben az esetben pedig a „meg” egy igekötõ, ami az ige elõtt áll, így azzal egybeírandó. (A magyar helyesírás szabályai, tizenegyedik kiadás, 131. a) – http://hu.wikisource.org/wiki/A_magyar_helyes%C3%ADr%C3%A1s_.. Szerintem stimmel a helyesírás kategória…

Ebben a mondatban a helyesírást figyelembe véve a „meg” kötõszóként szerepel. Szóval az „egy pasi _meg_ veti a nõket” az azt jelenti, hogy „valakik csinálnak valamit, _és_ egy férfi nõket dobál, hajigál”. Amirõl Berta ír az a megvetés, ebben az esetben pedig a „meg” egy igekötõ, ami az ige elõtt áll, így azzal egybeírandó. (A magyar helyesírás szabályai, tizenegyedik kiadás, 131. a) – http://hu.wikisource.org/wiki/A_magyar_helyes%C3%ADr%C3%A1s_.. Szerintem stimmel a helyesírás kategória…
"Amúgy nem értem, miért ebben a kategóriában írtad ki a kérdésedet..." Talán azért, hogy az igekötõs igék egybeírására felhívjuk a figyelmét. ("meg veti" => "megveti") A megvetés egyfajta (általában bármiféle alapot nélkülözõ) lenézésbõl, a nõk alacsonyabb rendûnek, vagy éppen butábbnak, ostobábbnak, illetve bármilyen szempontból kevesebbet érõnek tartásából ered. Aki megvet valakit, az a megvetett személyt valamilyen szempontból kevesebbet érõnek tartja saját magánál. A "nõk megvetése" így, ahogy ezt általánosan használják, erkölcsileg elég erõsen negatív megnyilvánulás, hiszen egy embercsoportot (a nõket) nemi identitásuk alapján szegregál. Pedro
De úgy is értelmezhetõ, hogy mezõgazdasági munkát végez velük... Példamondat: Három pasi aratja, egy pasi meg veti a nõket. (bocs, ez még nekem is fájt...) Pedro
Ó, tényleg, el is felejtettem megemlíteni a kérdésbeli helyesírási hibát. :( Akkor most pótolom a már-már szokásos módon: Ha az igekötõ az ige elõtt áll, akkor egybeírandók; általános iskola 3. osztálya... :DDD Viszont a magyarázatod bár helyes, 2. válaszoló, de egy kicsit nyakatekert. A kérdésbõl azért simán meg lehet érteni, mire gondolt a kérdezõ, a példamondatod pedig csak kiemelve állja meg a helyét.
Köszke... Nagyon jók a csereképek! :-) Pedro
A "tápot" azonnal cseréld!!!!!!
Mi a fenének teszed fel 5x ugyanazt a kérdést? Oké tudjuk, vettél egy szarra se jó hulladék gagyi videokártyának nevezett vackot, és van a gépedbe egy szintúgy szutyok Codegen táp. Talán ki kéne cserélni a tápot egy FSP, Chieftec kategóriájú normális tápra, és akkor talán elfog indulni az a szemétbe való kártyád. De lehet hogy nem, mert a Codegány tápot leégette az egész konfigot az új gány VGA-val együt, aztán most vehetsz új gépet. Minden esetere vegyél egy FSP Hexa 400W vagy Chieftec CTG 400W-t, ha mûködik szerencséd van.
:D mar kiirta(d) párszor? lehet ddr5 ösröl van szó talán... legalább . igen kikapod használtan is valami fps, chieftec re tápot aztán kész ha meg nem akor ugyis csak szerviz marad talán akinek kevés a pénze annak nem kéne "ugrálni" vagyis elöbb részletesen sokhelyen utána jár és utána kérdez a dolgoknak mert a szegény(pénzben) az mindég ráfizett csal általában mert úgy sporolna hogy inkább ócskát vesz ami tönkre megy minthogy jót vet volna lehet azonos árban is... akár használtan (általában mindég mesze jobban jársz használtan mint egy új ócska vacakal)

Egyedül töltöm otthon a Szilvesztert, szerintetek nagyon nagy vétek meginni egyedül egy üveg vörösbort az este alatt? 19/F

Nem hívtak idén sehova, ilyen még nem volt velem, hogy az önszántamon kívül itthon maradtam volna, inni sem szoktam egyedül, de most valahogy jól esne ebben a helyzetben.Természetesen ennyit?l nem leszek részeg, nem is akarok. Szerintetek? 19/F

Legjobb válasz: Szerintem nem az,ha ehhez van kedved akkor tedd azt!:)

Szerintem nem az, ha ehhez van kedved akkor tedd azt!:)
Miért lenne vétek?
Én is így vagyok, én kettõvel tervezek...mármint üveggel. Már egynek a felénél járok. Igyad nyugodtan, amíg jólesik. Boldog Új Évet Kívánok!
Nem vétek egyáltalán, legalább egyszer az évben megteheted. Én is egyedül vagyok, egyik karomban egy üveg vörösborral, másikban a macskámmal búcsúztatnám ezt a szar évet, ha szegény cica nem bújt volna el félelmében a petárdázástól. Így maradok kettesben a borral és itt olvasgatok.
Semmi gáz, ez csak egy kényszeres [email protected] nap, nem kell erõlteni.Nem vétek.
Igyál nyugodtan. Én tavaly megittam magamban 6, 5 liter pezsgõt és nem volt semmi bajom, tök normális voltam utána is.
szerintem nem vétek :D mi mindjárt forralt bort fogunk csinálni a barátommal :D
egészségedre ! *kocc
Igyál nyugodtan!Amig jól esik és az se baj ha egy kicsit berugsz!Most meg lehet tenni! Csak ne legyen semmi bajod!
A kérdező hozzászólása: Örülök, hogy ezt írjátok, igazság szerint eddig ilyesmi eszembe se jutott volna, de most valahogy mégis... BÚÉK Nektek!
10-es küldjetek nekem is !!! :D

2 hónap múlva 18 leszek nagy gáz lenne ha elmennék egy prostituálthoz és véget vetnék a szüzességemnek?

nem útszéli, hanem valami jóféle bulához

Legjobb válasz: Minél idõsebb az ember, annál nehezebb változtatnia az életmódján. Csak mert te otthonülõs vagy jelenleg, nem kell hogy az is maradj egész életedre és 60 éves korodig k*rvához járj. Menj fel egy rohadt társkeresõ oldalra és emellett még járj el otthonról is, így már kétszeres esélyed lesz arra hogy valahol találj valakit.

Minél idõsebb az ember, annál nehezebb változtatnia az életmódján. Csak mert te otthonülõs vagy jelenleg, nem kell hogy az is maradj egész életedre és 60 éves korodig k*rvához járj. Menj fel egy rohadt társkeresõ oldalra és emellett még járj el otthonról is, így már kétszeres esélyed lesz arra hogy valahol találj valakit.
Nagyon gáz, ez olyan, mintha feladnád.
GÁZ!
nem kicsit gáz
Ne egy prostival veszítsd már el!!! Igen, gáz!
A kérdező hozzászólása: ütöm agyon, de elõtte jól megfarkalom
Annyit megér neki szerintem a szüzesség elvesztése:D
A kérdező hozzászólása: hát azért ha van rá mód ne rókázzon össze. de ha mégis sikerül akkor a sörényével törlöm le
Én is debreceni vagyok néha nézz el a kikötõbe ott összeszoktak jönni a dolgok :D
[email protected] diszkós ribivel vigyázz, mert a legváratlanabb pillanatban hányhat pofán:S
Ha esetleg beindulna, akkor a trükköt áruld el:D
A kérdező hozzászólása: valahol elkéne kezdeni, mert ha egyszer egy üzlet beindul...xD
Nem egyszerûek ezek a dolgok kérem szépen:D itt vmi cselhez kell folyamodni.
:D:D:D:D
A kérdező hozzászólása: gondolkodtam már azon is hogy egyszer hajnali 3-4 körül a beb*szott discos ribik közül kellene egyet nyársa tûznöm az legalább ingyen lenne
A kérdező hozzászólása: 73-as ha ez mind igy lenne, ahogy leirtad most is a paplan alatt maszatolnék valakivel. akk lehet elkéne menni tanórákat venni a ribiktõlxD
Szerintem egyáltalán nem gáz. A fiatalok túlnyomó része sem veszti el normálisabb körülmények között (beivott, bedrogozott csajokkal, vagy csajként). Ne mesélje be nekem senki, hogy szerelembõl vesztette el, mert az elenyészõ százalék lesz.
Szerintem nem lenne gáz. De egyébként sincs hozzá köze senkinek.
Szerintem nagyon is helyénvaló. Régebben az apák vitték el prostituálthoz a fiaikat, hogy vezesse be õket az szex rejtelmeibe. Ez bevett szokás volt, úgy tudom. Ha már az apád nem vitt el, akkor menj önként! De egy idõsebb tapasztalthoz menj! Jobban jársz.
Én biztos undorodnék egy olyan pasitól, aki egy lotyóval feküdt le elôször...pfuj!
Kamu kérdés. ha nem akkor gáz. egy elenyészõ százalékbeli.
Dehogy gáz! Énis prostituáltal vesztettem el. De én lány vok, ugy h igy egy picit gáz :Xs
Az a gáz hogy kérdezed. De csak normális prostihoz menny! Az meg 18-22 ropi. Na az is gáz.
Semmiképp ne erõltesd, fõleg ne prostikkal! Mindennek eljön az ideje. Ennek is. Te magad fogsz majd elcsodálkozni hogy milyen gyorsan peregnek az események.
Egyáltalán nem gáz. Sõt, sztem jól teszed. Õk már tudják mi a pálya, tudnak bánni veled, és nem csak ott szerencsétlenkedted mindketten, mint két tizenéves az elsõ alkalommal. Ha engem kérdezel-bár úgyis így lesz-nem állsz meg egynél. Így amikor találsz egy lányt akivel szeretitek egymást, már te sem fogsz beègni. Amúgy meg nem tudom mért fikázza mindenki a k.rvákat?! Tök kedves, közvetlen, segítõkész, udvarias csajok(fõleg az escort lányok). Bár némely üzletben lennének ilyen figyelmesek az eladók, mint õk. Nek fogod megbánni.
Egy szopás még annyira nem gáz. A szüzességed meg tartogasd valakinek aki megérdemli. Vagy egy házibulin egy ittas csajnak. Igazából tök mindegy. :D
aki egy ilyen kérdésre olyan választ ír hoigy nem gáz, mert már õ is 45 és eddig nem jött össze semmi, az is ugyanolyan vesztes, mint a kérdés feltevõje. Persze hogy menj el, ha már keffentettél egyet, utána sokkal könnyebb lesz nem csak örömlányokkal.
nem gáz, csak tegyél félre rá 60 ezret.mert kb annyi 2 óra de akkor megmaszíroz, táncol stb stb.szerintem élmény amit ki kell próbálni :)
Bocsid e szerintem gáz h prostival akarod jó elhiszem rossz érzés mikor az ember tapasztalatlan és télleg valahonnan tapasztalatot kell szerezni de inkáb egy normális aranyos láyhoz fordúlj akit szeretsz és õ is szeret szerelem nélkûl nem jó a szeretkezés fõleg nem az elsõ :) 16/L
Jó is lenne, ha az ember lengetné az úton a pélóját és kapása lenne:D
Nekem se úgy alakultak a dolgok, azért gondolkodom én is rajta:D
21:44 Az 5000-es prosti engem is érdekelne:D
A kérdező hozzászólása: nincs haver akivel bulizni lehetne menni, de nekem csak szex kell nem barátnõ
ha egy hús-vér nõ kell neked, akkor ne ülj otthon a tv elõtt, hanem menj el barátokkal bulizni, ide-oda, és hidd el, találni fogsz egy lányt magadnak! sokkal gázabb, ha elmész egy prostihoz, aztán 5000-ért elveszi a szûzességed... -.-"
Szerintem nem gáz, csináld ha jól esik!
A kérdező hozzászólása: ok, még jó hogy nem mondanám el
GÁZ Ha nekem tetszenél, de megtudnám, hogy egy prostival vesztetted el, akkor húzhatnál a francba...
A kérdező hozzászólása: á de nem akarok társkeresõkön sz*rakodni, nekem hús vér nõ kell akit állandóan bebarangolhatok.
Neten keresgélj...én pl Badoon jöttem össze egy 33 éves csajjal...csak nyiss úgy hogy : Komoly kapcsolatot keresel? Utána rögtön levágja és a tied:D 18F
Mindenképpen védekezz, nehogy elkapj valamit.
A kérdező hozzászólása: de nem járok sehova, mással nem tudnám és már nagyon jólesne
A kérdező hozzászólása: úgy tom 5k-ért csak cidáznak
igen ez rohadt gáz... tapasztalat? az lessz a tapasztalat majd amikor az elsõ szerelmednek elmondod, hogy nem õ vele veszted el a szüzességedet hanem egy prostivel történt meg.
Jaja, dobj meg engem is az elérhetõségével!
Menj ki az utcára ha jó külsõd van , farkad is egy 20 as akkor könnyen találsz!
Alaphangon vagy 13k-s a tarifája némelyiknek. Igaz az 1 óra, ahogy olvasgattam neten:D de felesbe csak olcsóbb.
A kérdező hozzászólása: van egyet fizet kettõt kap akció?
Árban is csak jobban kijösz:D
Én Miskolc. Mondom, ha közelebb lettél volna elmehettünk volna vmi prostihoz, azt kenterbe verjük:D
A kérdező hozzászólása: Debrecen
Honnan írsz am?
A kérdező hozzászólása: ezért kellene valami tanítós ribihez menni aki leteszi az alapokat
Társkeresõn a csajok többsége csak egónövelés céljából van fent, meg olyan elvárásaik vannak az úriemberekkel szemben, hogy maguk se gondolják komolyan...
Én is, de ha 5000-ért mindent vállal, akkor jó a tarifája:D
A kérdező hozzászólása: de tapasztalatot kellene már szerezni valahogy:S
hát nézz utána neten és mutads meg neki vagy szakértõt kérdezzen !
szia! szerintem ezt te csak úgy tudod megoldani ha elviszed a barátnõdet egy pszichológushoz és mellette állsz h tudja h rád mindig számíthat! Ez lenne sztem a legjobb megoldás! 19/L
Az esemény utána a terhességet akadályozza meg.
Az elõttem szólóhoz: mit szóltál volna hozzá, ha téged néztek volna kezdetleges életnek, akinek még nincs tudata? Az esemény utáni tabletta és az abortusz közt csak annyi a különbség, hogy a tablettánál nem lehet tudni, volt-e egyáltalán megtermékenyített petesejt. Nála azt írod, védekeztek, tehát az esélye elhanyagolható. Ha ezt nem éri fel ésszel, lehet hogy jó volna ha pszihológus segítene neki.
Már nem azért, de az abortusz egy kezdetleges életet szüntet meg, akinek még nincs tudata. A 72 órás tabletta a teherbeesést gátolja meg. Szóval a 72 órás az olyan szintû mint a gumi ha úgy vesszük, szóval ennyi erõvel már maszturbálni is bûn...
Hát igen... a nõk nem ésszel gondolkodnak.
Valahogy arról kellene meggyõznöd õt, hogy annak ellenére bocásson meg magának, hogy úgy érzi, mintha abortusza lett volna. Ha megígéri magának, hogy többet ilyet nem csinál, taláén könnyebben menne neki. Abban igaza van, hogy ez egyfajta kémiai abortusz, csak nem lehet tudni, tényleg volt-e magzatkezdemény, vagy sem. Lehet, hogy nem volt. Próbáljon erre koncentrálni. ha egy pár a termékeny idõben közsül, csak 20% az esélye arra, hogy megfogannak, és 80% az esélye annak, hogy nem lesz belõle baba.
már bocsika, nem lehet hogy felfújja a barátnõd a dolgot?minek után nem is volt oka bevenni, hisz védekeztek, így közel nem biztos sõt mondhatnám hogy 99, 99999 százalék hogy nem volt terhes.
A kérdező hozzászólása: Az nem segítség, hogy hallgasson az eszére és hasonló megjegyzések... Minden másban tud az eszére hallgatni, de ebben nem:(
Igen, a nõk valahogy mindig fölcserélik, hogy mikor kell az eszükre és mikor a szívükre hallgatni.
A kérdező hozzászólása: Felnõtt nõ, nem 15 éves, de úgy érezte abból a kapcsolatból nem jöhetett volna baba (egyszer feküdtek le, védekeztek, mégis megijedt), pedig akkor is gyõzködtem, hogy szinte 0 % esélye lett volna, hogy teherbe esett. Sokat gondol azóta is erre, nagyon ritkán beszél róla, de tudom, hogy nem bocsátott meg magának.
A kérdező hozzászólása: Azóta is sokat beszélgettünk errõl és nem jutottunk elõrébb:( Hátha valakinek van valami jó ötlete.
A kérdező hozzászólása: Rengeteget utánaolvasott, nõdokival is beszélt, az esze tudja, hogy mi a különbség, csak a szíve, lelke nem. A megbocsátás sajna nem észbõl jön... :(
A kérdező hozzászólása: Úgy látom, nemcsak én nem tudok segíteni, látom másnak sincs hasznos ötlete:( Kedves utolsó válaszadó: gondolkodni nemtõl függetlenül mindenki ésszel szokott, csak van ami túlmegy azon, hogy ésszel megoldható legyen. (érzelmek, megbocsátás, harag stb.)
A 72 órás tabletta leválasztja a méhnyálkahártyát, hogy megakadályozza a terhesség létrejöttét.. hiszen ha nincs amin megtapadhat a megtermékenyített petesejt, akkor nincs terhesség sem. Ezért van az, hogy az eseményutáni tabletta bevétele után pár nappal a menstruációs ciklustól függetlenül vérzés jelentkezik. A létrejött terhességet már nem szünteti meg a tabletta. Ha ezt elmondod neki, az talán segít, bár valószínû h ezt már nemegyszer hallotta..

Az edesapam vett nekem egy HP Pavilion g6 os laptopot. Ebben a laptopban ket fajta videokartya van. Hogy lehet atrakni?

Intel(R) HD Graphics 4000 Radeon(TM) HD 7670M Nekem alapból az Intel fajta videokártya van beállitva. Az a kérdesem hogy hogyan lehetne beállitani hogy a Radeon menjen?

Legjobb válasz: Eszközkezelõbe tiltsd le, vagy lehet hogy bios-ban ki lehet választani az elsõdleges kártyát!

Eszközkezelõbe tiltsd le, vagy lehet hogy bios-ban ki lehet választani az elsõdleges kártyát!

Mit gondoltok? A barátom vett magának egy Armani szemüveget és azt hiszi, hogy b. in néz ki. Szerintetek?

Nagyon drága volt és most nem meri fel venni.

Legjobb válasz: akko miért veszi ha b*zis?

akko miért veszi ha b*zis?
Ja, sztem is b.zis.
A kérdező hozzászólása: Nem sokat segítettetek:(
most õszintén! honnan a fészkes fenébõl tudjuk??????
Adja nekem!
Most látatlanban mégis hogyan tudnánk segíteni? Képet linkelhetnél esetleg...

A nővérem vett nekem egy ilyen "besz*ros" gatyát. De én utálom az ilyen ruhadarabokat. (? )

Tudja nagyon jól, hogy gy?lölöm ezeket a baggy gatyákat, de a baráti körömben elterjedt és én állandóan mondtam, hogy ennek is van, meg annak is és amannak is, és az én drága tesóm meglepett eggyel.

Legjobb válasz: micsoda probléma

micsoda probléma
nekem odaadhatod, ha neked nem kell:D amúgy szerintem örülj, hogy VAN nõvéred, aki ilyen jófej, még akkor is, ha olyat vesz neked, ami nem a te stílusod:) )
tapintatos egy teremtés vagy, boldog életed lesz, az tuti...
Én a helyedben visszavinném, ha 8 napon belül vagy, visszakapod a pénzt, vagy (ez valószínûbb) levásárolhatod az árát.
A kérdező hozzászólása: Én örülök, hogy van nekem ez a lökött nõszemély :) És már megszokhatta, hogy kimondom ami zavar :) Õ is ugyan ezt megteszi, csak én nem vagyok annyira szentimentális mint õ, és nem veszem a szívemre a dolgokat. De már belátta, és mondta is, hogy jobb ez így hogy elmondtam, mert az még rosszabbul esett volna, ha a közös barátainktól hallja vissza, hogy ócsárolom a nacit :) Én 22 õ 25 éves. De már oda adtuk az unoka hugunknak aki úgy örült neki, hogy majdbetojt :D :)
Képet nemtudsz róla rakni?:) Nekem is rosszul esett volna ha ilyet mondott volna a tesóm, de nem sértõdtem volna meg.Add oda annak akinek tetszik a baráti társaságból vagy neki, ha szereti. Az ilyen [email protected] gatyák jól néznek ki, de láttam olyanokat akiken rosszul áll..próbáld fel, lehet nem is rossz;) hány éves vagy?:)
A kérdező hozzászólása: Persze, hogy megmondtam, meg hát tudta is nagyon jól, hogy nem szeretem amikor ilyet láttam ócsároltam ahogy tudtam :) Szóval nem értem a bánatát...
A kérdező hozzászólása: Nincs meg a számla... nem kell egy pelenka nadrág? Ingyért neked adom :D
jaj nemár hogy megmondtad neki hogy nem tetszik?:D necsodáld hogy megsértõdött, nekem is rosszul esett volna. Amúgy ha jó rá akkor hordja õ, ez is egy opció. Én is rühellem amúgy a török gatyókat:)
Olyan az mint az elefánt seg-ge. Olyan jókat nevetek ezeken a buggyos seg-gû nõkön az útcán. Egyszerüen nem bírom megállni hogy ne röhögjek, szinte harapom a szám. Jó volna ha mind valagra feszülõsben tolná, mint eddig is, az aszép. Egyébként én fel nem venném egy percre sem. F 26

A barátom vett használtan egy iPodot, de sehogysem tudunk filmeket rámásolni az eszközre. Tudtok nekem segíteni? Köszönöm előre is.

Eleinte zenéket sem tudtunk,de mióta kipipáltam a kézi beállítást a szinkronizálásnál,azóta legalább az megy.

Legjobb válasz: ugyan úgy mint zenét csak olyan formátumnak kell lennie amit támogat az ipod pl. mp4, az avi-t nem támogatja.

ugyan úgy mint zenét csak olyan formátumnak kell lennie amit támogat az ipod pl. mp4, az avi-t nem támogatja.
A kérdező hozzászólása: Igen, köszi, ez idáig ok. Átkonvertáltam, de hiába próbáltam áthúzni, nem engedte, és még csak hibaüzit sem írt ki....amikor az iPhone-omra húztam át, azzal nem volt probléma.
Milyen iPodról van szó?
A kérdező hozzászólása: iPod Classic, 80 G
Hányadik generációs?
A kérdező hozzászólása: Próbáltam többet kideríteni, de csak azt tudom, ami a hátoldalán van, 2007-es cucc!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!