Találatok a következő kifejezésre: Vetélés után veszélyeztetett terhes leszek (2 db)

Vetélés után autómatikusan veszélyeztetett terhes leszek?

ha minden igaz csütörtökön lesz a m?tétem, sajnos nincs szívhangja a manónak 11 hét után. utána ha összejön majd a következ? lurkó veszélyeztetett terhes leszek?

Legjobb válasz: Nekem is volt vetélésem, de a doki nem mondott semmit, nekem meg jelenleg nincs is panaszom. Fel a fejjel!

Nekem is volt vetélésem, de a doki nem mondott semmit, nekem meg jelenleg nincs is panaszom. Fel a fejjel!
Nagyon sajnálom. Csak abban az esetben ha gond van. Annyi "következménye" van a köv várandósságra, hogy akkor jobban fognak rád figyleni az elsõ trimeszterben. S lehet te is jobban izgulsz. Barátnõm sajnos a 12. héten járt így. második terhesség alatt a 26 hét után lett veszélyeztetett mert magas volt a cukra. De ez nem függöt a mûtéttõl.
Szia. Én 10 hetes babát veszítettem el, és a köv terhességemnél rá írták mindenhova, hogy veszélyeztetett vagyok, de igazából semmi különöset nem mondtak, hogy mit csináljak másként. Szerencsére minden rendben velünk. Sajnálom ami veled történt. Fel a fejjel, 3 hónap és újra próbálkozhattok. Üdv, 37 hetes kismama

Vetélés után automatikusan veszélyeztetett terhesnek nyilvánítanak majd, ha újra terhes leszek?

Legjobb válasz: Egy vetélés után automatikusan veszélyeztetettnek kell számíts a következõnél.Én is így vagyok.Ortvost sajnos nem tudok ajánlani. 11 hetes kismami

Egy vetélés után automatikusan veszélyeztetettnek kell számíts a következõnél.Én is így vagyok.Ortvost sajnos nem tudok ajánlani. 11 hetes kismami
Orvosa válogatja.Méhen kívülim volt 11 hónapja, de ha most tényleg az vagyok, ahogy remélem, akkor nem leszek veszélyeztetett, mert elég idõ eltelt azóta.Általában egy missed ab után, ha 3 hónapon belül babás maradsz, a legtöbb doki veszélyeztetettnek titulál.Ha nagy mûtéten estél át, akkor 6 hónap.Ha ezen az idõkön túllépsz, akkor valszín nem leszel az, ha nem hánysz görcsösen, nem fogysz nagyon, nem vérzel erõsen, és még sorolhatnám...Ne félj ettõl, elsõ császáros baba után sem biztos, hogy a második császáros lesz.Gondolj arra, hogy minden rendben lesz, és akkor nem lesz gáz!Sok sikert, és kitartás!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!