Találatok a következő kifejezésre: Vetélés után veszélyeztetett (6 db)

Két vetélés után vagyok. Mikor vállalhatok szerintetek babát? Iszom a cickafark és palástfű teát és méhpempőt is szedek. Ha teherbe esek biztos, hogy feküdnöm kell majd veszélyeztetett terhesként?

Legjobb válasz: Sajnálom.:( Nekem 1 vetélésem volt, rá 7 hónapra sikerült a baba. Most vagyunk 6 hetesek. Nekem mûtéttel kellett befejezni, így 3 hónap pihenõt javasolt a doki, de mi kettõt tartottunk be. Persze, nem jött a baba, de a szervezet úgyis tudja, hogy mikor jó neki... Én C vitamint szedtem, méhpempõt, meg kezdetben terhesvitamint 1-2 hónapig. Utrogestant kell szednem a 12. hétig, és sokat pihennem. Persze mozoghatok ám, de kímélnem kell magam. Ha dolgozol, tutira táppénzre vesz a doki. Én még tanulok, úgyhogy nekem ilyen gondom nincs. Hála Istennek most semmi barnázás nincs...nagyon reménykedem... Kivizsgáltatod magad a köv baba elõtt? Mert 2 vetélés már nem biztos, hogy véletlen!! Nekem kiderült, hogy a vetélésem magas TSH miatt volt, nem volt elég pajzsmirigyhormonom, hogy a baba idegrendszere kialalkuljon. Azóta jó az érték, csak havonta ellenõrizni kell, és variálni a gyógyszeradagot.

Sajnálom.:( Nekem 1 vetélésem volt, rá 7 hónapra sikerült a baba. Most vagyunk 6 hetesek. Nekem mûtéttel kellett befejezni, így 3 hónap pihenõt javasolt a doki, de mi kettõt tartottunk be. Persze, nem jött a baba, de a szervezet úgyis tudja, hogy mikor jó neki... Én C vitamint szedtem, méhpempõt, meg kezdetben terhesvitamint 1-2 hónapig. Utrogestant kell szednem a 12. hétig, és sokat pihennem. Persze mozoghatok ám, de kímélnem kell magam. Ha dolgozol, tutira táppénzre vesz a doki. Én még tanulok, úgyhogy nekem ilyen gondom nincs. Hála Istennek most semmi barnázás nincs...nagyon reménykedem... Kivizsgáltatod magad a köv baba elõtt? Mert 2 vetélés már nem biztos, hogy véletlen!! Nekem kiderült, hogy a vetélésem magas TSH miatt volt, nem volt elég pajzsmirigyhormonom, hogy a baba idegrendszere kialalkuljon. Azóta jó az érték, csak havonta ellenõrizni kell, és variálni a gyógyszeradagot.

Vetélés után automatikusan veszélyeztetett terhesnek nyilvánítanak majd, ha újra terhes leszek?

Legjobb válasz: Egy vetélés után automatikusan veszélyeztetettnek kell számíts a következõnél.Én is így vagyok.Ortvost sajnos nem tudok ajánlani. 11 hetes kismami

Egy vetélés után automatikusan veszélyeztetettnek kell számíts a következõnél.Én is így vagyok.Ortvost sajnos nem tudok ajánlani. 11 hetes kismami
Orvosa válogatja.Méhen kívülim volt 11 hónapja, de ha most tényleg az vagyok, ahogy remélem, akkor nem leszek veszélyeztetett, mert elég idõ eltelt azóta.Általában egy missed ab után, ha 3 hónapon belül babás maradsz, a legtöbb doki veszélyeztetettnek titulál.Ha nagy mûtéten estél át, akkor 6 hónap.Ha ezen az idõkön túllépsz, akkor valszín nem leszel az, ha nem hánysz görcsösen, nem fogysz nagyon, nem vérzel erõsen, és még sorolhatnám...Ne félj ettõl, elsõ császáros baba után sem biztos, hogy a második császáros lesz.Gondolj arra, hogy minden rendben lesz, és akkor nem lesz gáz!Sok sikert, és kitartás!

Vetélés után autómatikusan veszélyeztetett terhes leszek?

ha minden igaz csütörtökön lesz a m?tétem, sajnos nincs szívhangja a manónak 11 hét után. utána ha összejön majd a következ? lurkó veszélyeztetett terhes leszek?

Legjobb válasz: Nekem is volt vetélésem, de a doki nem mondott semmit, nekem meg jelenleg nincs is panaszom. Fel a fejjel!

Nekem is volt vetélésem, de a doki nem mondott semmit, nekem meg jelenleg nincs is panaszom. Fel a fejjel!
Nagyon sajnálom. Csak abban az esetben ha gond van. Annyi "következménye" van a köv várandósságra, hogy akkor jobban fognak rád figyleni az elsõ trimeszterben. S lehet te is jobban izgulsz. Barátnõm sajnos a 12. héten járt így. második terhesség alatt a 26 hét után lett veszélyeztetett mert magas volt a cukra. De ez nem függöt a mûtéttõl.
Szia. Én 10 hetes babát veszítettem el, és a köv terhességemnél rá írták mindenhova, hogy veszélyeztetett vagyok, de igazából semmi különöset nem mondtak, hogy mit csináljak másként. Szerencsére minden rendben velünk. Sajnálom ami veled történt. Fel a fejjel, 3 hónap és újra próbálkozhattok. Üdv, 37 hetes kismama


Szabad gimnasztikai labdán ülni, veszélyeztetett terhesnek, 2 vetélés után? Ha igen hányadik héttől?

Szüléskor a labda jótékony hatású a táguláskor, de jó el?tte is?

Legjobb válasz: Amennyiben csak ülsz rajta és nem pattogsz, kényelmes és nem megerõltetõ azon ülnöd, nem hiszem hogy árthat.

Amennyiben csak ülsz rajta és nem pattogsz, kényelmes és nem megerõltetõ azon ülnöd, nem hiszem hogy árthat.

Vetélés miatt veszélyeztetett vagyok.12. hét után már lehet szexelni?

Dokim nem mondott semmit,igazából csak a lapomon van rajta,nem nagyon tilt dolgokat,de én úgy gondoltam,inkább nem kockáztatok.

Legjobb válasz: Szerintem a legeslegjobb, ha felhívod a dokid. Egy röpke kérdésért nem fog 10ezret kiszámlázni és legalább védve vagy. Ha már elmúlt a veszély és semmi negatívat nem érzel, valamint szeded a magnéziiumodat, akkor egy nagyon óvatos szex nem lesz probléma.

Szerintem a legeslegjobb, ha felhívod a dokid. Egy röpke kérdésért nem fog 10ezret kiszámlázni és legalább védve vagy. Ha már elmúlt a veszély és semmi negatívat nem érzel, valamint szeded a magnéziiumodat, akkor egy nagyon óvatos szex nem lesz probléma.
Én végig el voltam tiltva a szextõl az elsõ két gyereknél.A harmadiknál a vége felé már lehetett simizni, a negyediknél pedig a 14. héttõl engedélyezett volt az óvatos szex.
Az elején barnáztam, utána a 18. héttõl keményedett a pocakom és rövidült a méhnyakam, rengeteg magnéziumot szedtem, én végig le vagyok tiltva a témáról. 38 hetes kismama
Én megkérdezném konkrétan a dokidat, hogy mi is a helyzet e téren, nehogy árts a picinek!! Az a biztos, ha õt kérdezed!! :) 30hkm
Persze, szerintem is az a leglogikusabb, hogy beszélsz a dokiddal. Megahogyan te érzed, ha a magzat veszélyben érzi magát úgy is a tudatodra fogja adni, hogy ezt most nem kellene. Jelzi, hogy fáj a hasadalja, kellemetlen az együttlét. De beszélj az orvossal!!!

Ha már volt egy művi úton befejezett vetélésem, akkor a következő terhesség, veszélyeztetett terhesség lesz?

Legjobb válasz: Nem feltétlenül, önmagában nem. Ha jól záródik a méhszáj és problémamentes a terhesség, nem. Persze egy korábbi vetélés lehet kockázati tényezõ, de nem feltétlenül kell rosszra számítani. Barátnõmnek több vetélése is volt, utána minden gond nélkül kihordta a kislányát, még dolgozott is a végéig.

Nem feltétlenül, önmagában nem. Ha jól záródik a méhszáj és problémamentes a terhesség, nem. Persze egy korábbi vetélés lehet kockázati tényezõ, de nem feltétlenül kell rosszra számítani. Barátnõmnek több vetélése is volt, utána minden gond nélkül kihordta a kislányát, még dolgozott is a végéig.
Önmagától ettõl a ténytõl nem leszel veszélyeztetett terhes. A vetélés spontán indult, akkor jobban figyelj oda, de talán nem lesz gond:-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!