Találatok a következő kifejezésre: Vetélés után teherbe lehet (12 db)

Vetélés után mikor lehet teherbe esni és egyáltalán próbálkozni? Teherbe estem rövid idő után, de sajnos elvetéltem!

December elején vetéltem el, voltam orvosnál, azt mondta, hogy nyugodtan próbálkozhatunk ismét! Nagyon szeretnénk már kisbabát, de sajnos azóta nem jött meg! Nem vagyok terhes, csináltam tesztet is! Már ez a 37. nap, hogy azóta nem jött meg! Volt valakinek hasonló tünete vetélés után? Mit csináltatok ebben a helyzetben? Türelmesen várjam, hogy végre megjöjjön és végre ismét próbálkozhassunk? Mit?l lehet ez?

Legjobb válasz: Bár nem vetéltem, és nem tudom, miért nem jött meg, de azt hiszem 3 hónapot javasolnak. Amúgy meg van egy olyan nézet, hogy bármikor, hisz ha a szervezeted nem tudja felnevelni a babát, akkor nem fogan meg-okosan van ez kitalálva. Egy dokit az ért keress fel, nézesd meg magad.

Bár nem vetéltem, és nem tudom, miért nem jött meg, de azt hiszem 3 hónapot javasolnak. Amúgy meg van egy olyan nézet, hogy bármikor, hisz ha a szervezeted nem tudja felnevelni a babát, akkor nem fogan meg-okosan van ez kitalálva. Egy dokit az ért keress fel, nézesd meg magad.
Ne izgulj, vetélés után az elsõ vérzés akár 6-7 hét múlva is jöhet. Legalábbis nekem ezt mondta az orvos; én a 7-8. héten vetéltem el. S nekem a következõ próbálkozásra azt mondta, hogy várjak meg két rendes menzeszt. Ez nálam a harmadikat jelentette, mert az elsõ csak 6 hét múlva jött meg.
Szia, Nekem is azt mondta a dokim veteles utan, hogy azonnal probalkozhatunk. Mondjuk ez fugg attol is, hogy mi all a veteles hattereben: kolleganomnek hormonbajai vannak, neki veteles utan 6 honapot kellett varnia es gyogyszereket szednie.
Nekem volt 1 vetélésem 12 hetesen, aztán megjött úgy 5 héten belül, és bár nem gondoltam , h összejön de megtörtént, tehát 1 rendes ciklusom volt csak és megint terhes voltam:) Nem tartott sokáig az örömöm, 20 hetesen ment el. Most már ha abban a helyzetben lennék legalább 3 ciklust várnák. Azóta eltelt 10 hónap lassan, megerõsõdtem testileg, lelkileg is, lassan ismét próbálkozunk. Ha azt veszed észre, h semmiképp nem akar megjöbbi, menj el a dokihoz, h megnézzen, lehet ad is vmit, h meghozza! Aztán szerintem várj 3 ciklust, bár tudom, h az is hosszúnak tûnik majd. Ez az én véleményem, a tapasztalataim alapján, természetesen nem Szent Írás!!! Minden jót!!
Nekem 8 hetesen volt egy vetelesem. A mensim ra 6 hetre jott meg. Mi ket ciklust vartunk es utanna kezdtunk el probalkozni, de a baba csak fel evre ra fogant meg. Igaza van annak a valaszadonak aki azt irta, hogy ha a szervezeted nem keszult fel egy ujabb terhessegre akkor nem fog megfoganni a baba. Nekem veteles utan a 3 es 4-dik ciklusban meg peteeresem sem volt sajnos. Utanna mar mutatta az ovulacios teszt is a peteerest es meg is fogant a babank. Kivanom neked/nektek, hogy minel hamarabb sikeruljon.
Mi is 3 hónapot vártunk, nekem mûtétem volt, utána 5 hét múlva jött meg elõször. Egyébként nem teljesen igaz, hogy nem fogan meg a baba, ha még nincs felkészülve a szervezet az baba kihordására. Sajnos a barátnõm járt úgy, hogy vetélés után nagyon hamar ismét teherbe esett, de újra elvetélt. Mint utóbb kiderült, nem volt elég a sárgatesthormon. Ezért is ajánlják a várakozást valameddig, általában 2-3 ciklus erejéig. ez idõ alatt a hormonháztartás is visszaáll. Szóval lény türelmes, megjön az hamarosan, beáll a ciklusod, és lehet újra próbálkozni. Nekünk 3 hónap után az elsõ "éles" bevetés sikeres volt :-))) Minden jót! (35+ 6 hetes mami)
December elejém volt egy vetélésem mûvi befejezéssel és ma jött meg a mensesem azóta.A doki 6-8 hetet mondott addig belefér.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat! Nagyon jól esik, hogy megírjátok a véleményeteket, valamint a tapasztalataitokat!

Vetélés után egyből teherbe lehet esni?

Legjobb válasz: Nem! Egy vetélés után szüksége van a méhnek, hogy kitisztuljon. A dokik szerint legalább 6 hónapot kell várni. Sajnos az egyik rokonom is elvetélt, és nem hallgatott a dokira, szinte rögtön megint teherbe esett. Most van egy súlyosan szellemi fogyatékos kisfia. Nem akarlak ijesztgetni, de sajnos ilyen következményei lehetnek. Attól függetlenül kérdezz meg egy dokit!

Nem! Egy vetélés után szüksége van a méhnek, hogy kitisztuljon. A dokik szerint legalább 6 hónapot kell várni. Sajnos az egyik rokonom is elvetélt, és nem hallgatott a dokira, szinte rögtön megint teherbe esett. Most van egy súlyosan szellemi fogyatékos kisfia. Nem akarlak ijesztgetni, de sajnos ilyen következményei lehetnek. Attól függetlenül kérdezz meg egy dokit!
Én úgy hallottam, hogy 6 hetet kell várni. De valaki azt írta itt, hogy a szervezet úgysem engedi beágyazódni a babát, ha gond van. A szervezeted tudja, mikor készült fel. Az elõzõ hozzászóláshoz annyi, hogy közel sem biztos, hogy emiatt lett fogyatékos a gyerek!
Szia Nekem is volt vetélésem, két menstruációt kellett megvárnunk, mert már nagyon akartuk, és simán ment minden, legalábbis remélem. A fogyatékosság az genetikai, illetve a kromoszómák miatt van, és semmi köze a vetéléshez. Max annyi, hogy gyenge még a méhed fala, akkor viszont úgysem fog beágyazódni. Szóval egyet-kettõt mesizzél, és ne védekezz, éld az életed. Fel a fejjel. Tartson életben az, hogy én már 12 hetes vagyok, és minden ok! Kitartást nemsokára utolérsz, engem és nagyon sok "társunkat". :)
szia, szedjél bio-folsavat, hogy jol visszaerösödjön(megvastagodjon)a méhed, és lehet probálkozni.27 hetes kismama.
Én 2x vetéltem különbözõ okokból.A dokim azt tanácsolta , hogy ha nagyon sietünk akkor 3 hónap után próbálkozhatunk, de biztosabb a 6 hónap mert ekkorra a méh is visszaerõsödik és a méhnyak korai nyilásának kockázata is a minimálisra csökken.Mi kivártuk a hosszabb idõt és most már a 22.hétben amikor rúg és fickándozik azt mondom , hogy megérte kivárni.Ezenkivül vannak olyan vitaminok amik addig felkészitik a szervezetedet a terhességre, próbáld szedni.Szerintem ne siesd el legyen minden megfelelõen felkészülve , mert nincs annél rosszabb mintha a túlzott sietség miatt megint elvetélnél.Sok sikert a babagyártáshoz.
az én ismerõsömnek 3hónap türelmi idõt javasoltak.de õ mondjuk még lelkileg se készült fel az újabb terhességre!
Mi az hogy bio folsav?

Vetélés után 3 hónappal megint teherbe estem. Lehet nekem vagy a picinek valami bajunk?

Legjobb válasz: Szia Szerintem nem lehet gond, Én úgy hallottam hogy 3 hónap az idõ amit ajánlanak megvárni vetélés után. Sok sikert és boldog babavárást 12 hetes kismama

Szia Szerintem nem lehet gond, Én úgy hallottam hogy 3 hónap az idõ amit ajánlanak megvárni vetélés után. Sok sikert és boldog babavárást 12 hetes kismama
A legfontosabb, hogy ne aggódj , nyugodj meg.Biztos hogy nem lesz semmi bajotok.A nõvéremnek is nemrég volt vetélése és a doki neki is azt mondta nyugodtan próbálkozhat 3 hónap múlva.
A barátnõm hasonló helyzetben volt-van, jelenleg 18 hetes boldog kismama.
Nekem is volt vetelesem a tavaly es 3 honap utan estem teherbe, de minden a legnagyobb rendben! A baratnom is elvetelt es meg fertozest is kapott(1 minimalisat)es az akkori dokija elfelejtette vele kozolni a 3 honap pihit...es masik honapban ujra terhes lett(amitol a doki kiakadt teljesen....), de minden a legnagyobb rendben volt vegig, kicsit jobban odafigyeltek ra , nem emelhetett , erolkodhetett...annak ellenere sem h nem volt veszelyeztetett es most van 1 gyonyoru , makk egeszseges, eros 6 hetes fia! Gratulalok a babahoz! Nyugodj meg, semmi baj nem lehet! 20 hetes pocakos
Semmi baj nem lesz! Nekem is volt vetélésem a 7. hétben. Azt hittem nem élem túl!!! Épp 3 hónap múlva lettem újra terhes és született egy gyönyörû kislányom. Szuper volt végig a babavárás. Õ most 4 és fél éves. Ja, és jön a kistesó, aki még 14 hetes a pocakomban:-)! Csak jó dolgokra gondolj és örüljetek a picinek! Boldog babavárást!
Szia! Nekem most lesz egy hónapja hogy volt egy miss.abom -nem volt szívverése a babánknak. MOst hétfõn kellett mennem vissza kontrollra, és azt mondta a doki hogy szeptember végén, októberben lehet újra próbálkozni. Szóval nyugi elég a 3 hónap. Remélem minden rendben lesz. Én nagyon fogok szorítani Nektek. Néha írhatnál egy kis lejelentkezést, hátha én is okosabb leszek tõle. Nagyon izgulok már elére hogy mi lesz a következõ babával. Vigyázzatok magatokra!
A kérdező hozzászólása: Azt hittem eltelt a 3 hónap vetélés után de nem!Elmentem dokihoz ahol kiderült hogy kb 1, 5 hónappal vetélés után estem teherbe.Nagyon féltem, de már a 12hetes ultrahangon is túl vagyok, a baba jól van, jók a méretei és olyan jó volt látni az ultrahangon ahogy kalimpált a pici kezeivel.:-)Remélem neked is hamarosan sikerül, drukkolok neked!!!

Jan 25-én volt egy vetélésem amit műtéttel fejeztek be, szerintetek tényleg hamarabb teherbe lehet esni egy ilyen után, mert még emlékszik a terhességre a szervezet? Vagy ez nem igaz? Ti ilyen után mikor estetek teherbe?

Legjobb válasz: engem is erdekelne a valasz, mert nekem meg tegnap volt mutetem:( a doki 3 honap pihenoidot javasolt, nemtudom ha betartjuk mind a 3at

engem is erdekelne a valasz, mert nekem meg tegnap volt mutetem:( a doki 3 honap pihenoidot javasolt, nemtudom ha betartjuk mind a 3at
Az elsõ vetélésem után 2 évre sikerült teherbe esnem. Kivártuk a 3 hónapot. Született egy fiam. Aztán szerettünk volna tesót. Sajnos nem sikerült, vetélés lett abból is. Ez a terhesség kb 5 hónap alatt jött össze. A vetélés után 2 hónapot vártunk és már próbálkoztunk. A harmadik hónapon jött össze.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Sajnálom! (elsõ válaszoló) Nekem is azt mondta a doki, hogy 3 hónap, de mielõbb szeretnénk! Visszaszámoltam, hogy kb márc 17-én volt peteérésem, mert ezeket én nem nagyon tudom követni mert van mikor össze-vissza menstruálok, lényeg hogy pont akkor voltunk együtt, és pont azok a tüneteim vannak, 3 napja, mint az elõzõ terhességnél, ami sajnos nem sikerült! Van már két kislányom 4 és 3 évesek! MIndegyiknél az volt az elsõ tünetem mikor még a teszt sem mutatta ki, hogy kotyorgott a hasam, meg olyan érzésem volt mikor, mindjárt megjön! Most is ez van, meg fejfájás, puffadás, sokszor pisilek, meg pattanások, mellfájdalom! Még hiába is csinálnék tesztet, szerintem nem mutatna ki még semmit sem! Létezik, hogy a beágyazódást érzem? Nagyon szeretnék babát!! :)
A kérdező hozzászólása: Sajnálom mind kettõtöket!! Engem azzal vigasztalt a doki, hogy nem lett volna eglszséges!!! Remélem jól alakulnak a dolgok mindenkinek!
Nekem tavaly márciusban volt, és azóta sem jött össze, de már rajta vagyunk a kivizsgálásokon.. Remélem nektek hamar sikerül majd!!!
Nekem szept. 23-án volt a mûtétem, 14. héten vetélés súlyos vashiány miatt (orvosi hiba). Dec. 1-én csörögtem a dokinak, hogy megint van egy pozitívom, akkor voltam 6 hetes. Dec 10-én ismét kórház, vetélés fertõzés és ugyanúgy vashiány miatt. Most késik, de a tesztek negatívok. Várd ki a 3 hónapot azért, biztos ami biztos. Tudom, hogy nehéz, de nem véletlenül mondják... neked is lehet belõle fertõzés. Sok sikert kívánok a mihamarabbi gondtalan babaváráshoz!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Én is mindenkinek tiszta szívbõl kívánom a legjobbakat!! :)

Lehet-e baja a babának ha a vetélésem után 6 héttel teherbe estem?

Júliusban vetéltem és 6 hét után lefeküdtem a párommal de az óvszer kiszakadt és terhes lettem szerintetek lehet-e baja a picinek ezmiatt?

Legjobb válasz: Nem hinném. Én tavaly áprilisban vetéltem el sajnos, és ugyanúgy rá 6 hétre teherbe estem. Én rábíztam a természetre, és a dokim is azt mondta a missed ab. mûtéti befejezése után, hogy két hónap múlva ott leszek terhesen. Most lesz 7 hónapos a kisfiam, és tökéletesen egészséges! Minden jót kívánok! Ja, és a doki sem szólt semmit, hogy túl korán jött volna, vagy ilyesmi. Annyi, hogy veszélyeztetett terhes voltam az elsõ pillanattól, és jobban odafigyeltek ránk.

Nem hinném. Én tavaly áprilisban vetéltem el sajnos, és ugyanúgy rá 6 hétre teherbe estem. Én rábíztam a természetre, és a dokim is azt mondta a missed ab. mûtéti befejezése után, hogy két hónap múlva ott leszek terhesen. Most lesz 7 hónapos a kisfiam, és tökéletesen egészséges! Minden jót kívánok! Ja, és a doki sem szólt semmit, hogy túl korán jött volna, vagy ilyesmi. Annyi, hogy veszélyeztetett terhes voltam az elsõ pillanattól, és jobban odafigyeltek ránk.
Közvetlenül vetélés után egy újabb vetélés veszélye kicsit nagyobb. Minél idõsebb volt a megszakadt terhesség annál inkább. De nem akarlak megijeszteni: a nõk többsége vetélés után azonnal is képes kihordani az újabb magzatot.
Nekem februárban volt vetélésem a 8. héten. Rá 3 héttel (!!) estem teherbe - védekezés mellett-. Azóta a 27. hetet tapossuk a kislányommal és minden vizsgálat arra mutat, hogy tökéletesen egészséges. Sokat pihentem az elején, figyeltem a testem jelzéseit. (Ha éhes voltam ettem, ha álmos aludtam, stb.) De a lényeg, hogy próbáld meg nem agyon stresszelni magad! Minden jót nektek!

Vetélés után, ajánlana vki, vmilyen praktikát, amivel gyorsan teherbe lehet esni? Gondolok itt vitaminra, teára, stb?

Legjobb válasz: Sztem nem semmiért vetéltél el! Hagyj idõt a szervezetednek, nehogy megint elmenjen a baba!! Fél évet mondtak az egyik ismerõsömnek, hogy várjanak. Attól lehetsz terhes, de valószínûbb a vetélés, mint a szülés!!!

Sztem nem semmiért vetéltél el! Hagyj idõt a szervezetednek, nehogy megint elmenjen a baba!! Fél évet mondtak az egyik ismerõsömnek, hogy várjanak. Attól lehetsz terhes, de valószínûbb a vetélés, mint a szülés!!!
Ja, és nekem egy hónap szünetet kért a korházi fõorvos. Csak pozitívan!
Nekem 3 ciklust javasoltak!Addig is regenerálódik a szervezet!Amit tudok tanácsolni, hogy szedj méhmempõ kapszulát meg e-vitamint, pé-tõl meg palástfû teát mensiig! De mindenképp hagyj idõt a szervezetednek, úgy is õ dönti el, hogy készen áll-e egy újabb terhességre. Sajnálom, hogy így alakult és mihamarabbi gyógyulást testben és lélekben!
szia!palástfû tea segít regenerálni a méhet.2kávéskanál füvet leforrázni 2.5dl vízzel, reggel és este kell inni.sok sikert!!jobbulást!!
Szia! Szerintem várj meg 1 teljes rendes menzit és utána szedjél barátcserje kapszulát.Segit visszaállitani a hormonokat és segiti a megtermékenyülést! Mielõbbi babásodást kivánok!:)
Nekem áprilisba volt egy korai vetélésem. elkezdtem immunerõsitõt szedni , palástfû, cickafarkfû teát és most 8 hetes terhes vagyok. Bár nem tudom ennek köszönhetõ-e vagy csupán csak szerencsém lett, de ártani nem árt. Egy kora vetélésnél a szervezet elég hamar regenerálódik mint egy késeinél.Sok sikert!!!
Azért nem kellene így íjesztgetni az embereket a vetélés miatt.
Szia!Hagyj idõt!Én az elsõ vetélés után 1 mensit vártam, utána a következõ hónapban terhes lettem.Sajnos ez is elment spontán.Nem hormomális oka volt.Szerintem még nem volt elég erõs a méhem, és nem tudott úgy beágyazódni.Rá kellett jönnöm, nem lehetek ennyire türelmetlen.Most kivárom a 3 hónapot.Teák, vitaminok, nem rágörcsölés.Sajnos az egész nyaram ráment erre, a lelkemrõl, meg a párom lelkérõl már nem is beszélek.IDÕ!!

Sok spontán vetélés után végre teherbe estem. Most 12 hetes vagyok, és a nagy boldogságból egyik napról a másikra olyan törés történt a kapcsolatunkban, hogy szakítani akar velem. Nagyon padlón vagyok. Lehet baja a babának?

Megjegyzem, hogy mindketten hibásak vagyunk, de ? nem ismeri el a hibáját. Nagyon félek egyedül felnevelni egy babát. Viszont nem hiszem, hogy mégegyszer sikerülne... Segítsetek nekem...

Legjobb válasz: Az nem kérdés h megtartsd a babát hisz annyit vártál rá és õ nem tehet az egészrõl. Hidd el így is nagyon imádni fogod!!! A kapcsolat meg remélem rendbejön én szurkolok!!! Probálj nyugiba lenni mert a sok idegeskedés korán vetéléshez késõbb koraszüléshez vezethet! 18hetes kismama

Az nem kérdés h megtartsd a babát hisz annyit vártál rá és õ nem tehet az egészrõl. Hidd el így is nagyon imádni fogod!!! A kapcsolat meg remélem rendbejön én szurkolok!!! Probálj nyugiba lenni mert a sok idegeskedés korán vetéléshez késõbb koraszüléshez vezethet! 18hetes kismama
Elõször is próbálj meg megnyugodni, mert az idegeskedés se neked, se a babának tesz jót és a kapcsolatotok sem jön rendbe tõle. Bár a részleteket nem ismerem, próbálj meg azon dolgozni, hogy együtt maradjatok. Ha mindketten hibásak vagytok, és mégis fontosak egymásnak, ki lehet egyezni egy döntetlenben és okosan tovább lehet lépni. Azt azonban sose feledd, hogy csak a gyerek miatt nem szabad együtt maradni. Én nagyon remélem, hogy rendbe jöttök, próbálj meg hatni a párod józan eszére, és a babára pedig vigyázzatok! Drukkolok!
Szia.Csak akkor tartsd meg a babát, ha anyagilag is be tudod vállalni.És ha nem egy feszültséggel teli környezetben tudod felnevelni.Sokat segít ilyenkor, ha a családod Melletted áll.Sok sikert!
Nagyon kíváncsi vagyok azóta hogy alakult az életetek. Leírnád, mi van veletek? Megvan a baba? Együtt maradtatok?

Vetélés után 1 hónappal lehet nemi életet élni és teherbe lehet esni?

mikortól szabad lefeküdni a párunkkal vetélés után? Vetélést követő menstruáció után összejöhet a baba? Előre is köszi.

Legjobb válasz: Nekem 2 hét szexmentes idõszakot javasolt a doki, és 3 hónap várakozást a következõ tervezett teherbeesésig.

Nekem 2 hét szexmentes idõszakot javasolt a doki, és 3 hónap várakozást a következõ tervezett teherbeesésig.
Szia! Szerintem ez egyénfüggõ... Van, aki nem kívánja jó darabig.. Nekem március 24.vetélés, 2 hétig eszembe sem jutott olyan bánatos voltam. Addig nem is kívántam. Utána ovszert használtunk. 6hét múlva megjött, május 3-án.azota élesben ment. Nem védekeztünk 20-án volt ovum, vezetem a görbém, ma pedig elkezdtem barnázni Úgyhogy én NEM tartozom azok közé, akik vetélés után RÖGTÖN teherbe tudtak esni :-((
6 hét után lehet, akár azonnal is teherbe eshetsz sajnos nekem nem így lett már 6 hónapja nem sikerül :(
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! És sajnálom hogy nem jönnek össze a babák! Remélem mielõbb anyukák lesztek, sok sikert! :)
Nekünk nem mondott a doki szextilalmat, a vérzés elmúlta után szexeltünk. 3 hónapig nagyjából védekeztünk (ovukor mindenképp) utána élesbe próbálkoztunk 4 hónapig, utána jött össze. Remélem most minden rendben lesz. Én is sokaktól olvastam, hogy nagyon hamar összejött utána, mi sem voltunk köztük, de szerintem ennyi várakozás még nem vészes, kellett is egy kis lelki pihenés.
Vetélés és mûtét után 3 héttel fogant a kicsink, ma 11 napos egészséges baba :) Szurkolok mindenkinek, hogy mielõbb sikerüljön!
A kérdező hozzászólása: olyan hamar összejött? Eddig ez a legrövidebb idõ, ami a vetélés utáni terhességekrõl hallottam. 3 hét, hûha :D Gratulálok a csöppséghez!

Spontán vetélés után milyen gyorsan lehet teherbe esni?

Legjobb válasz: Szia 3hónap kötelezõ várakozás, majd egybõl siker. Remélem szerencsével jársz.

Szia 3hónap kötelezõ várakozás, majd egybõl siker. Remélem szerencsével jársz.
Az orvosok azt mondják, ugyanannyi, mintha semmi nem történt volna, mégis sok olyan történetet hallok, hogy ilyenkor sokkal könnyebb a teherbeesés. És valóban: mi megvártuk a 3 hónap pihenõt, amit a doki javasolt, és utána egybõl terhes lettem. Neked is ugyanezt kívánom, üdv. 11 hetes kismami
szia!amiko elment a kisbabám, természetesen megvártuk a kötelezõ három hónapot, de nekünk nem sikerült olyan hamar.hét hónapra rá lettem terhes!sok sikert kívánok nektek
Szia! Nekem márc. 26-án volt egy spontán vetélésem, de teljesen kitisztultam, nem kellett mûtétileg befejezni. aztán ápr. 28-án jött meg utoljára, most 12 hetes terhes vagyok :-) De ha lett volna mûtét, nem biztos, hogy így siettünk volna!
Várni kellett volna 3 hónapot, de már harmadszorra nem jött meg. Most 8 hetes terhes vagyok.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat! Nekem májusban volt sajnos, de teljesen kitisztultam, nem kellett mûtét. Gratulálok mindenkinek a babákhoz!!! nekem azt mondta a doki hogy mivel elég fiatal terhességem volt és teljesen kitisztult hogy 6 hetet várjak. Most vagyok 2 és fél hónapnál, ez az elsõ próbálkozás. Remélem hogy összejön a baba mert nagyon szeretnénk!
nekem 6honapot mondtak, de la alkudtam 5re, de azt ki vártuk
én is erre lennék kiváncsi

Szerintetek miert lehet problemas ha valaki tul koran esik megint teherbe veteles plusz kaparas utan? Mondjuk 2-3 honapon belul?

Elveteltem a 14-ik hetben 3 honapja.. Megint terhes vagyok, kimaradt a mensim es csinaltam 2 tesztet es mindketto pozitiv! Szerintetek lehet valami baj abbol hogy ilyen hamar terhes lettem??

Legjobb válasz: Azt szokták mondani, hogy nem elég vastag a méhnyálkahártya a beágyazódáshoz. De ha ez nálad megtörtént, akkor már nincs baj, szerintem. Tapasztalatom sajnos nincs. Tudom, hogy érzékeny téma, és õszinte részvétem a veszteséged miatt, de én a 13. hétben vagyok, nemsokára 14. és nagyon érdekel, mi történt? Miért ment el a babád? Azt hittem, 12. hét után már nem akkora a kockázat. Most megijedtem.

Azt szokták mondani, hogy nem elég vastag a méhnyálkahártya a beágyazódáshoz. De ha ez nálad megtörtént, akkor már nincs baj, szerintem. Tapasztalatom sajnos nincs. Tudom, hogy érzékeny téma, és õszinte részvétem a veszteséged miatt, de én a 13. hétben vagyok, nemsokára 14. és nagyon érdekel, mi történt? Miért ment el a babád? Azt hittem, 12. hét után már nem akkora a kockázat. Most megijedtem.
Attól függ, hogy regenerálódott a méhed! Gondolj bele, kikaparták a babát, sebes volt belül a méhed, aminek meg kell gyógyulnia, hogy megint meg tudjon tapadni az új baba
A kérdező hozzászólása: Ne aggodj, a 12-ik het utan az arany nagyon lecsokken. 50-bol 1 no vetel el. Barmikor el lehet vetelni! Csak a 24-ik het utan mar nem vetelesnek hivjak.. Nem volt elojele a vetelesemnek. Elkezdtem pecsetelni. Bementunk a korhazba, ott tartottak. Masnap jobban vereztem es gorcsoltem is. Aznap ejjel beindultak a fajasok es elment a magzatvizem. elve szuletett a kisfiunk de termeszetesen azonnal meghalt. Nem tudtak megmondani miert volt a veteles. Van ez igy es nem lehet mit tenni ellene. Mindig egeszseges voltam nem dohanyzunk, nem vagyunk koverek stb.. Van mar egy 3 eves lanyunk is akivel a terhessegem tokeletes volt... Miota ez tortent velem nagyon sok novel talalkoztam aki hasonlo helyzetet elt at, csak az emberek nem tesznek ilyesmit kozhirre elsore... Ez a termeszet torvenye es el kell fogadni! Az ember csak tervezhet. A legjobbakat remelem neked es magamnak is...
Szia!Nekem anno a 10.héten volt egy missed.ab-m, január közepén.Áprilisban már nem jött meg, teljesen rendben volt végig a terhességem, egy gyönyörû, egészséges mostanra már 6 éves lányom született.A szervezeted valószínûleg készen áll egy következõ várandósságra, és egyébként szülés vagy vetélés után sokkal hamarabb teherbe lehet esni, mint egyébként, mert a méhnyálkahártya frissül.Szóval szerintem ez nem fogja befolyásolni a terheséged kimenetelét.Én Elevitet, magne b6-ot szedtem végig, semmi gond nem volt.Kívánom neked, hogy panaszmetntes terhesség után egészséges kisbabának adj életet!!!Vigyázz magatokra, szedj magzatvédõ vitamint, és ne stresszelj!!!!Üdv:Tamy
Bátorításul: mûtét után 3 héttel fogant a babánk, aki a napokban születik.:) Eddig minden vizsgálat tökéletes. Igaz, Utrogestant szedtem kb. a 15. hétig. Ezt fontos lenne tudnod, szükség van-e rá?
én most 2hete vetéltem, 6hetesen. Nehezen jött össze 1, 5évet vártunk rá.az orvos azt mondta hogy 3honapig ne probálkozzunk, mert bár könnyebben teherbe esnék nagyobb az ujboli vetélés kockázata.de ha becsuszik nem kel megijjedni csak el kel hozzá menni és ad gyogyszert nehogy kilöködjön. Amugy 2 honap mulva kel visszamennem és probálkozás elött is szednem kel valami antibiotikum szerüt meg valami mást.mondta a nevét de nem emlékszem.a lényeg hogy nehogy megint megtörténjen.sztem szolj neki. Mi megvárjuk a 3 honapot bár most van is már peteérésem, de nem merjük igy megkockáztatni. Drukkolok h minden rendbe legyen.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!