Találatok a következő kifejezésre: Vetélés után teherbe esni vagy (5 db)

Múlt héten volt vetélésem, az orvos szerint 3 hónap szünet kell, hogy következzen. Nehéz vetélés után újra teherbe esni vagy könnyebb?

tapasztalatok érdekelnének. köszönöm!

Legjobb válasz: a hugom vetélése tavaly juniusban volt, azóta sajna nem jön össze nekik.De ez egyénenként változó.Reméljük sikerülni fog

a hugom vetélése tavaly juniusban volt, azóta sajna nem jön össze nekik.De ez egyénenként változó.Reméljük sikerülni fog
Nekünk 6 hót kellett várni a próbálkozással, majd ezután kb 4-5 hó telt el az újabb babáig.Vetélés után az is számít lelkileg kész vagy-e az újabb próbára.Amíg én görcsösen akartam nem jött össze csak amikor átléptem az elõzõ sikertelen terhesség emlékein.Ez nem könnyû, de mást nem tudsz tenni.Nekem a doki javasolta már a vetélés utántól az Elevitet, folsavat és E vitamint.
szia nekem eddig 3 vetélésem volt az elsõ az spontán igy utána nem kellett várakozni a következõ hónapban sikerült is ababó õ meg is született nem volt velel gond, utána egy 8 hetes babó halt el vele mûtöttek 3 hóa szünet és már sikerült is a következõ baba de õ vele is elvetéltem 5 hetes volt szintén mûtét következett azóta már eltelt 3 hónap és mostpedig várjuk az újabb babó jelentkezését
Szia! A fiam elsõ próbálkozásra, kb a 3. gyógyszermentes hónapban fogant meg és 9 hónapra szintén meg is született. Amikor testvárt szerettünk volna neki, akkor rövid ídõn belül lett is neki. 19 hónap köztük a korkülönbség. Majd sajnos vártunk néhány évet, jó én is idõsebb lettem, talán ez is befolyásolta a dolgokat. Januárban terhes lettem, de a petezsák egyszer csak üres lett, elkezdtem vérezni, görcsölni és a dokim missed ab-ot csinált, nehogy valami gond legyen a késõbbiekben. Csak 1x jött meg a menstruációm utána, mert kisbabát hordok a szívem alatt, már a 31. héten vagyunk. A legjobbakat kívánom neked!
nemakarok pofátlan lenni de milyen az mikor nehezen vetél el?görcsöl?

Vetélés után könnyebb teherbe esni vagy nehezebb?

Els? terhességem volt Closty-tól jött össze. Újból kell majd szednem vagy annélkül is összejöhet?

Legjobb válasz: 34 éves vagyok

A kérdező hozzászólása: 34 éves vagyok
Szia! nekem volt egy barátnõm, aki tavaly 2 hónaposan elvetélt. Õ 35 éves volt, 3 hónapra rá megint terhes lett és most van az 5. hónapban, minden rendben van a babájukkal. Sok szerencsét Nektek!
Szia. Nekem tavaly nyáron mûszeres befejezésem volt, 10 hetes babánál. Kivártuk a javasolt 3 hónapot és szinte azonnal összejött. Állítólag azok könnyebben esnek teherbe akiknek mûszeres befejezés volt, merthogy a méh ki lett "tisztítva". Én nem tudom ez igaz-e, csak a saját tapasztalatomat tudom leírni. Üdv, 37 hetes kismama
a missed ab vetélést jelent. szokták mondani, de nem törvényszerû
Igen:a missed ab vetélést jelent.Az abrtusszal nem ér fel, mert ott élõ magzatot vesznek el.Nem lesz nehéz teherbe esned, ha fejben és lélekben sikerül magad összerakni.Kitartást és sok szerencsét.
Hát elvileg fizikailag ugyanúgy zajlik, mint az abortusz. Viszont a te esetedben elvileg, bár nem törvényszerû ez sem, de már a szervezeted is dolgozott a vetélésen, így például a méhszájad lehetséges, hogy kissé már kitágult és nem kellett mesterségesen olyan szinten tágítani, mint egy abortusznál. 3 hónapot várj ki, ha a mûtét problémamentesen zajlott le, akkor nem lesz gond a teherbeeséssel. Sajnos, mint minden mûtétnek, ennek is megvannak a maga kockázatai, de egyáltalán nem törvényszerû, hogy nehezebb legyen teherbe esned, de egy szövõdménymentes abortusz után sem törvényszerû.

Veteles utan vagyok 2honappal, milyen teat ajanlotok (teherbe szeretnek nyaron esni) ami segitene baratcserje, palast fu. Stb ami segitene?

Legjobb válasz: én nem kisérleteznék a helyedben (tapasztalatbol) inkább keresd fel a dokit aki átnéz és vagy ad gyogyszert vagy probálkoztok spontán:)

én nem kisérleteznék a helyedben (tapasztalatbol) inkább keresd fel a dokit aki átnéz és vagy ad gyogyszert vagy probálkoztok spontán:)
Semmilyen teát nem ajánlanék neked. Vetélés után meg pláne nem. Töltsd fel a szervezeted vitaminnal , folsavval, és hagy spontán a dolgokat , hacsak nem vagy PCOs vagy pajzsmirigyes. Vetélés után ha nincs komoly baj, akkor hamarabb össze jöhet a baba. De úgy is úgy csinálod ahogy akarod:)

Jan 25-én volt egy vetélésem amit műtéttel fejeztek be, szerintetek tényleg hamarabb teherbe lehet esni egy ilyen után, mert még emlékszik a terhességre a szervezet? Vagy ez nem igaz? Ti ilyen után mikor estetek teherbe?

Legjobb válasz: engem is erdekelne a valasz, mert nekem meg tegnap volt mutetem:( a doki 3 honap pihenoidot javasolt, nemtudom ha betartjuk mind a 3at

engem is erdekelne a valasz, mert nekem meg tegnap volt mutetem:( a doki 3 honap pihenoidot javasolt, nemtudom ha betartjuk mind a 3at
Az elsõ vetélésem után 2 évre sikerült teherbe esnem. Kivártuk a 3 hónapot. Született egy fiam. Aztán szerettünk volna tesót. Sajnos nem sikerült, vetélés lett abból is. Ez a terhesség kb 5 hónap alatt jött össze. A vetélés után 2 hónapot vártunk és már próbálkoztunk. A harmadik hónapon jött össze.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Sajnálom! (elsõ válaszoló) Nekem is azt mondta a doki, hogy 3 hónap, de mielõbb szeretnénk! Visszaszámoltam, hogy kb márc 17-én volt peteérésem, mert ezeket én nem nagyon tudom követni mert van mikor össze-vissza menstruálok, lényeg hogy pont akkor voltunk együtt, és pont azok a tüneteim vannak, 3 napja, mint az elõzõ terhességnél, ami sajnos nem sikerült! Van már két kislányom 4 és 3 évesek! MIndegyiknél az volt az elsõ tünetem mikor még a teszt sem mutatta ki, hogy kotyorgott a hasam, meg olyan érzésem volt mikor, mindjárt megjön! Most is ez van, meg fejfájás, puffadás, sokszor pisilek, meg pattanások, mellfájdalom! Még hiába is csinálnék tesztet, szerintem nem mutatna ki még semmit sem! Létezik, hogy a beágyazódást érzem? Nagyon szeretnék babát!! :)
A kérdező hozzászólása: Sajnálom mind kettõtöket!! Engem azzal vigasztalt a doki, hogy nem lett volna eglszséges!!! Remélem jól alakulnak a dolgok mindenkinek!
Nekem tavaly márciusban volt, és azóta sem jött össze, de már rajta vagyunk a kivizsgálásokon.. Remélem nektek hamar sikerül majd!!!
Nekem szept. 23-án volt a mûtétem, 14. héten vetélés súlyos vashiány miatt (orvosi hiba). Dec. 1-én csörögtem a dokinak, hogy megint van egy pozitívom, akkor voltam 6 hetes. Dec 10-én ismét kórház, vetélés fertõzés és ugyanúgy vashiány miatt. Most késik, de a tesztek negatívok. Várd ki a 3 hónapot azért, biztos ami biztos. Tudom, hogy nehéz, de nem véletlenül mondják... neked is lehet belõle fertõzés. Sok sikert kívánok a mihamarabbi gondtalan babaváráshoz!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Én is mindenkinek tiszta szívbõl kívánom a legjobbakat!! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!