Találatok a következő kifejezésre: Vetélés után próbálkozhatunk (8 db)

Ha a (komplett) vetélésem barna folyással indult az az alacsony progeszteron (sárgatest) szint jele? A vetélés után, ha nem volt műtét mennyit kell várni, illetve kell várni feltétlenül míg újra próbálkozhatunk?

Legjobb válasz: Szia! Én a helyedben ahogy azt elõzõleg is írták, csináltatnék egy hormonvizsgálatot. Nekem is csináltak, de nekem a 3. és a 21. napokon. A progeszteronszintet nyilván a 21. napon nézték. Én úgy tudom, hogy spontán vetélés esetén elég kivárni egy ciklust és jöhet az újabb próbálkozás. Ha kiderül, hogy terhes vagy, egybõl menj dokihoz és ír fel neked bogyókat, amik progeszteron tartalmúak. Ha kéred, ha nem, egy vetélés után általában javasolni szokták. Az elõzõ válaszolónak: nem bántásként mondom, de a sárgatest nem szerv.

Szia! Én a helyedben ahogy azt elõzõleg is írták, csináltatnék egy hormonvizsgálatot. Nekem is csináltak, de nekem a 3. és a 21. napokon. A progeszteronszintet nyilván a 21. napon nézték. Én úgy tudom, hogy spontán vetélés esetén elég kivárni egy ciklust és jöhet az újabb próbálkozás. Ha kiderül, hogy terhes vagy, egybõl menj dokihoz és ír fel neked bogyókat, amik progeszteron tartalmúak. Ha kéred, ha nem, egy vetélés után általában javasolni szokták. Az elõzõ válaszolónak: nem bántásként mondom, de a sárgatest nem szerv.
A vetélésedet sajnos valóban okozhatta egy progeszteron elégtelenség, soknak ez okozza, de nem tudnak róla. Én azt tanácsolnám, hogy elõször várj egy ciklusst, nézesd meg a progeszteron szintedet. ezt úgy kell, hogy a ciklusod 16-ik napjától érdemes 3 vérvétellel megnézni, közöttük teljes el 2 teljes nap. ha a csúcsérték sem magasabb mint, ha jól emlékszem 21, akkor esetleg lehetne próbálkozni egy kis Clostilbegyt nevû gyógyszerrel, ez egy jó erõs ovulációt csinál és a progeszteron szintet megemeli, hogy a terhesség fennmaradjon. Nekem ugyanígy történt és ma egy boldog 4, 5 hónapos baba anyukája vagyok. sok sikert kívánok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Még egy kérdésem lenne. A hormonszint egyéni adottságoktól függ, vagy bármikor változhat. Ha igen, akkor mitól csökken esetleg. Azért kérdezem, mert van már egy gyermekem. Vele minden "sima" volt a terhesség alatt...

Hová jelentkezzek kivizsgálásokra 4 vetélés után? Egy hete volt mised ab.10 hetesen. 35 multam, még nincs gyermekünk, és az orvosom csak annyit mond, hogy 10 hét múlva próbálkozhatunk ismét.

Legjobb válasz: Sajnálom ami történt. Keresni kellene valakit aki az alkati vetélések ügyében az átlagnál jobban otthon van, de a lakhely ismerete nélkül nem nagyon lehet konkrét orvost ajánlani. Ez az oldal egy picit másról szól, de többszörös vetélés ügyben is van néhány érintett. http://www.angyalokszulei.hu/

Sajnálom ami történt. Keresni kellene valakit aki az alkati vetélések ügyében az átlagnál jobban otthon van, de a lakhely ismerete nélkül nem nagyon lehet konkrét orvost ajánlani. Ez az oldal egy picit másról szól, de többszörös vetélés ügyben is van néhány érintett. http://www.angyalokszulei.hu/
Szia! Feltétlenül javaslom a hozzátok legközelebbi Kaáli Intézetet. Lehet, hogy egy egyszerû gyógyszeres kezelést kapsz, s a következõ babád már megmarad, lehet, hogy komolyabb beavatkozásra lesz szükség, a doki megmondja. Sajnálom, ami történt. Ne várj tovább! Igaz, hogy ez fizetõs, de "megéri" elmenni.
Én a Budai Meddõségi Centrumot ajánlanám. Ingyenes, alaposak és segítenek. Félre ne értsd, nem azért ingyenes, mert a csórók, lepukkantak járnak oda, hanem mert az a doki, aki alapította, erre tette fel az életét. Novemberben kerültem oda, most lesz az inszem. Teljes hjormonvizsgálattal követik a ciklust is és majdan a terhességet is.
Szia !Mindenkèppen orvost kell vàltanod! 4 vetèlès utàn csak ennyit mondani egy orvosnak nagyon szànalmas dolog ès szakmai felkèszületlensègre utal. Szerintem is pròbàlj meg egy Meddôsègi központot ès genetikai vizsgàlat sem àrtana.
Én a 2. válaszoló vagyok. Azért ajánlottam Kaálit, mert nem derült ki, hogy Bp-i vagy-e. Természetesen a Budai Meddõségi Központ is nagyon jó! Sajnos, hasonló cipõben járok, én Debrecenben lakom. Ha mégis Kaáliba tudsz menni, minél hamarabb egyeztess idõpontot velük, mert van úgy, hogy több hónapot kell várni, mire fogadni tud a doki. Mielõbbi gyermekáldást, mindent jót!!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszaitokat. Bp-i vagyok és megpróbálom a budai meddõségi centrumot. Sok sikert Mindnyájatoknak!

Vetélés után mikor próbálkoztatok? Nekem januárba volt egy vetélésem amit műtétileg fejeztek be. Az orvos azt mondta, hogy várjunk 6 hónapot és utána próbálkozhatunk. Nem sok ez a 6 hónap? Baj ha mi már most próbálkozunk?

Második babám lett volna,az els? egészségesen megszületett már 5 éves.

Legjobb válasz: Nekem is 6 hónapot mondott a dokim, de én már 9 hónapja vetéltem el. Nem bírnám még egyszer elviselni, ha elvetélnék!

Nekem is 6 hónapot mondott a dokim, de én már 9 hónapja vetéltem el. Nem bírnám még egyszer elviselni, ha elvetélnék!
Én személyszerint Jobban ajánlanám Neked a Femibion 800 nevû vitamint!Sokkal több vitamin van benne ami hasznos a babának!Én még folsavat is szedek plusszba! Az, hogy sagít-e teherbe esni....hát, nem tudom, viszont, ha jön a baba, már felleszünk töltve vitaminnal és ezzel is már tettünk a vetélés ellen valamit! Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Hálistenek a párom is sokat segit!Május 1. óta elkeztem az Elevitett szedni szerintetek ez is sokat fog segiteni hogy hamar teherbe essek?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek aki írt!Én lelkileg már jól vagyok!Az 5 éves kislányom ad nekem erõt!Már õ is szeretne kistesót.De majd csak összejön.
Fúúú!Hát ezt nem is csodálom!!!!! Nekem is azörnyû volt elveszteni a 6 hetes babámat!Hát akkor Neked!!!!!! Szívbõl sajnálom!!!!!!
Nekem 6 hónapot mondott a doki, hogy rendbejöjjek, bár szerinte lelkileg több idõbe fog telni. Nekem most április elsején született meg, illetve spontán vetélésem volt 22-23 hetesen. Nagyon félek. Remélem többet nem fordul ez elõ velem, mert azt nem élném túl. Nagyon szeretnék én is babát, de a doki szerint míg lelkileg nem állok készen nem javasolja. Szerinte lehet, hogy egy év is lesz (pszihologust javasolt).
Nekem is 3 hónapot mondtak az orvosok!Állítólag ennyi idõ kell a szervezet regenerálódására, és a méh nyálkahártya újbóli megvastagodására!
Nekem 3 hónapot mondtak, de van akinak csak 6 hetet!Nem értem mi alapján "osztják", de szerintem ti már belevághattok!Ha készen áll a szervezeted úgyis sikerül, ha meg nem akkor legfeljebb késõbb jön össze, de esélyt lehet adni neki!!
Nekem is 6 hónapot mondott az orvosom, de 5 hónapra "besikerült". Nem terveztük, csak jött. Egészséges, már 14 hós:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!A menstruáciom azóta mindig napra pontosan megjön!
Szia! Nekem is volt missed ab-om 11 hetesen, nekem is 6 hónapot mondtak, hogy várjak, a másik 4 hót, a harmadik 3 hót, de nekem kellett is az a 6 hónap, amire teljesen rendbe jöttem, mert a mensim nehezen állt helyre utána. De ha te úgy gondolod, hogy rendben van, szerintem próbálkozhattok, mert eltelt már annyi idõ.
A kérdező hozzászólása: Kösszi hogy drukolsz.Aranyos vagy!

Áprilisi vetélésem után, küretem volt.3 hónap szünet után újra próbálkozhatunk, de nem akar összejönni. Hasonló helyzetben valaki?

Holnap kellene megjönnie, most se nagyobb mellfeszülést se egyebet nem tapasztalok, viszont a tamponon kevés barna valamit tapasztaltam. Szerintetek?

Legjobb válasz: http://videoklinika.hu/video/dr._vass_mi_lesz_ha_megreped_a_..

Ez még csak a 2. hónapotok. Nem kell elkeseredni! Ugyanígy jártunk, nekünk a 3. próbálkozós hónapban jött össze.
így van! ez még csak a 2. hónapotok volt! fel a fejjel, nekünk is a 3. hónapban jött össze és még mi tartozunk a szerencsések közé! sajnos ez nem jön kívánság szerint... :( sok sikert! :)
Szia, ugyanez a szitu, missed áprilisban. Nekem megjött vasárnap, sajnos. M.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek.Nincs változás. Igyekszem nem elkeseredni, csak nehéz mert lassan körülöttem mindenki babás. Mindenkinek sok sikert, boldog várakozást.
missed ab 2010 október és végre a kislányom megszületett 2012 március-ban és lombikbaba lett, mert 2 évig nem történt semmi, és minden eredményünk rendben volt. Diagnózis:Ismeretlen eredtû meddõség
szia. érdekelne, hogy összejött-e a babaprojekt. Írd meg légyszíves.

Vetélés után mikor próbálkozhatunk?

7 hetes terhességemnél nem volt szívhang és m?szeresen kellett befejezni, ez azért is nehéz, mert egy év hormonszuris kezelés után a második babánk lett volna.Az egyik orvos azt mondja 3 ciklust meg kell várni, de az én orvosom szerint a következ? rendes ciklusnál ár próbálkozzunk az injekciós hormonkezeléssel is nyugodtan, hiszen minimális az esélye, hogy els?re összejön, viszont ki kell használni, hogy a szervezetem a terhességre rendezkedett be. Nem tudom melyiknek hidjek, mindkett?jük igen nagy szaktekintély ezen e területen, ha valaki járt már így kérem írjon.

Legjobb válasz: Én február 10-én vetéltem el természetes úton a doktor bácsim azt mondta, hogy várjak 2-3 hónapot. Mi nem tartottuk be a férjemmel úgy voltunk, hogy a szervezet majd eldönti, hogy mikor. Jelenleg most vagyok a 2. hónapnál, de lehet, hogy most összejött. Mi így döntöttünk lehet, hogy nem helyes. Igaz most szedek vitaminokat E-, C-vitamint és folsavat.

Én február 10-én vetéltem el természetes úton a doktor bácsim azt mondta, hogy várjak 2-3 hónapot. Mi nem tartottuk be a férjemmel úgy voltunk, hogy a szervezet majd eldönti, hogy mikor. Jelenleg most vagyok a 2. hónapnál, de lehet, hogy most összejött. Mi így döntöttünk lehet, hogy nem helyes. Igaz most szedek vitaminokat E-, C-vitamint és folsavat.
Nekem 7 hetesen spontán vetélésem volt. Utána rögtön újra terhes lettem. Eddig minden rendben megy (12. hét) (ha arra gondolok, hogy a terhsségek jelentõs százaléka -kb 25- még az elsõ hónapban abortál a rendes menzesz idejével egyideûleg, és arra, hogy miért mondhatja a dokid, hogy várjatok - gondolom, a biztos beágyazódás miatt. Akkor akár nyugodtan próbálkozhattok is, hiszen ha készen áll a szervezeted, akkor simán therbe is fogsz esni, hogy megmarad-e az a magzattól függ, ha minden rendben megy sikerülhet, ha meg nem, akkor jön, a második doki véleménye: úgysem jön össze elsõre). Sok sikert!
Szia. Várj 3 hónapot, nekem ennyit javasolt a doki.
Szia! Január közepén mûtétileg kellet befejezni a 6 hetes terhességemet. 3 hét múlva menstruáltam, majd terhes lettem. Mostmár 7 hetes is elmúltam. A legjobbakat!

Spontán vetélés után ha az orvos szerint nemkell várjunk, téleg probálkozhatunk újra?

hèt hetesen ment el a babám tegnap voltam a dokinal.müszeres beavatkozas nelkül. és szerinte nemkell varnunk egy honapot sem az ujabb babaval " esetleg valaki akinek sikerült az ujabb baba és nemvolt gond a terhesseg alatt? nemmintha volna egyenlöre kedvem ... csak szeretnem tudni kinek milyen a tapasztalata ezzel kapcsolatban

Legjobb válasz: Ha õ azt mondta, akkor igen. Egy hét hetes terhesség nem elõrehaladott, nem hiszem, hogy gondot okozna egy következõ. Kívánom, hogy legyen minden rendben.

Ha õ azt mondta, akkor igen. Egy hét hetes terhesség nem elõrehaladott, nem hiszem, hogy gondot okozna egy következõ. Kívánom, hogy legyen minden rendben.

2 napja volt spontan vetelesem 11 het utan. Meddig fogok meg verezni, fajni a hasam? Mikor probalkozhatom ujra? Lelkileg hogy lehet tul tenni magad?

Mar 1 betet eleg lenne 1 napra.Legtobbszor csak pisileskor verzek ahogy nyomok.A hasam meg enyhen faj.Arra neha veszek be gyogyszert.

Legjobb válasz: Szia! Nagyon sajnálom ami veled történt. Nekem is volt elhalt terhességem 4 az elmúlt öt évben. Fizikailag 1,5 hét alatt rendbejöttem. A második elhalt terhesség után kezdtem el járni egy kineziologushoz aki segitett feldolgozni a tragédiát. Most a 7. hétben járok és remélem minden rendben lesz. Az orvosok kb 3 hónap várakozást szoktak mondani, de ugyis Te fogod érezni, hogy mikor vagy rá felkészülve és leginkább lelkileg. Mielõbbi gyógyulást kivánok, és ne add fel sikerülni fog !!!!!!

Szia! Nagyon sajnálom ami veled történt. Nekem is volt elhalt terhességem 4 az elmúlt öt évben. Fizikailag 1, 5 hét alatt rendbejöttem. A második elhalt terhesség után kezdtem el járni egy kineziologushoz aki segitett feldolgozni a tragédiát. Most a 7. hétben járok és remélem minden rendben lesz. Az orvosok kb 3 hónap várakozást szoktak mondani, de ugyis Te fogod érezni, hogy mikor vagy rá felkészülve és leginkább lelkileg. Mielõbbi gyógyulást kivánok, és ne add fel sikerülni fog !!!!!!
Szia nekem Tavaly volt egy müvi uton befejezett terhességem sajnos nagyon megviselt lelkileg, testileg nagyon hamar rendbejöttem.Most újra terhes vagyok a 17. hétben nagyon nagy parázgatások voltak de hál istennek semmi baj.most sem vagyok nyugodt majd ha a kezemben tarthatom a babám 3 hónapot kellett várni.A vérzés és a görcs miatt egy kontroll UH-t javasolnék neked mert nekem is bent maardt valami.Sok sikert a következõ babához.Kitartás és légy Erõs.

4 hete volt egy spontan vetelesem.1.5 het utan vissza mentem dolgoni.2 napja fajogat a hasam alja. Lehet hogy most van peteeres? Megfog jonni? Ha megjon probalkozhatunk ujra?

Nem kellett vissza mennem a dokihoz.De a biztonsag kedveert vissza menjek?

Legjobb válasz: Szerintem menjj vissza és kérdezd meg, az biztosabb!

Szerintem menjj vissza és kérdezd meg, az biztosabb!
Nekem is volt már ilyenben részem csak nekem nem ment el a baba magától és el kellett venni kétszer is mert egyszer bennem hagytak valamit.Menj vissza az orvoshoz az a biztos és 3 hónap után ujra probálkozhattok.mi is ezt tettük most 20 hetes vagyok.Remélem segíthettem.Üdv

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!