Találatok a következő kifejezésre: Vetélés után nap (34 db)

Vetélés után milyen volt az azt követõ 3 menzeszed? Hanyadik napra jöttek meg és meddig tartottak? Bõvebb vagy kevesebb volt a megszokottnál?

Ha eltértek kb mikorra rendezõdött a ciklusod?

Legjobb válasz: Az elsõ vetélésem után bekavarodott. Azt hiszem nem tisztultam ki eléggé. De a menszim állaga is ezt mutatta. 2 nap barnázás, 1 nap nagyon nagyon gyenge, következõ másfél nap ömlött belõlem, aztán mintha elvágták volna. De valami azért volt, hogy nehogy már jó legyen. Barnázással együtt 9 napig tartott általában. 26-30 napra jött meg, de ezek szinte mindig szabályosan így követték egymást. 5 hónapig ez ment, aztán megint terhes lettem, de sajnos az a terhesség is elhalt, de azt már kaparással fejezték be. Az elsõ menszim 32 napra jött meg, és még csak most vagyok a második ciklus közepén, de már az elsõ menszi mutatta, hogy vissza fogok állni-remélem. Állaga és lefolyása is olyan volt, mint elõtte. 5 napig tartott, nem volt barnázás, és épp ma vagyok 14. nap és minden jel arra utal, hogy peteérésem van, ami azt jelenti, hogy 14 nap múlva megjön, tehát szépen 28 napos lesz a ciklus. Elõzõleg is 28-29 napos volt, így visszaáll eredetibe:D Nem tudom mennyi idõ kellett volna, hogy az elsõ vetélés után rendezõdjek, ha 5 hónap nem volt elég. Neked már lement az elsõ három, vagy még elõtte állsz? Milyenek voltak menszik, ha voltak már?

Az elsõ vetélésem után bekavarodott. Azt hiszem nem tisztultam ki eléggé. De a menszim állaga is ezt mutatta. 2 nap barnázás, 1 nap nagyon nagyon gyenge, következõ másfél nap ömlött belõlem, aztán mintha elvágták volna. De valami azért volt, hogy nehogy már jó legyen. Barnázással együtt 9 napig tartott általában. 26-30 napra jött meg, de ezek szinte mindig szabályosan így követték egymást. 5 hónapig ez ment, aztán megint terhes lettem, de sajnos az a terhesség is elhalt, de azt már kaparással fejezték be. Az elsõ menszim 32 napra jött meg, és még csak most vagyok a második ciklus közepén, de már az elsõ menszi mutatta, hogy vissza fogok állni-remélem. Állaga és lefolyása is olyan volt, mint elõtte. 5 napig tartott, nem volt barnázás, és épp ma vagyok 14. nap és minden jel arra utal, hogy peteérésem van, ami azt jelenti, hogy 14 nap múlva megjön, tehát szépen 28 napos lesz a ciklus. Elõzõleg is 28-29 napos volt, így visszaáll eredetibe:D Nem tudom mennyi idõ kellett volna, hogy az elsõ vetélés után rendezõdjek, ha 5 hónap nem volt elég. Neked már lement az elsõ három, vagy még elõtte állsz? Milyenek voltak menszik, ha voltak már?
Az elsõ a vetélés után 28 napra jött meg, utána 27-28 napra a következõk. Ugyanolyan mennyiség volt mint elõtte.
Szerencsére nem kavarodott be, ugyanugy 28naponként megjött!

5hónapja elvetéltem mert volt egy be vérzés a méhembe! Az igaz hogy vetélés után hamarabb teherbe esek? Volt egy olyan gondom is hogy nem volt elötte pé. Se! Most meg az ovu. Mikr. -on egyik nap van páfrány másik nap meg nincs! Akkor ilyenkor mi van?

Legjobb válasz: A világon még nincs olyan otthon használatos ketyere amely 100%-ban megmutatja hogy van-e peteérés vagy sem. A vetélés után minden bizonnyal hamarbb teherbe lehet esni mert a hormonrendszer a terhességre van berendezkedve. Én a vetélés után 2 hónappal teherbe estem, meg is született a babám, már fél éves.

A világon még nincs olyan otthon használatos ketyere amely 100%-ban megmutatja hogy van-e peteérés vagy sem. A vetélés után minden bizonnyal hamarbb teherbe lehet esni mert a hormonrendszer a terhességre van berendezkedve. Én a vetélés után 2 hónappal teherbe estem, meg is született a babám, már fél éves.

Junius 6-án volt egy spontán vetélésem.12-én elmult a vérzés azóta minden nap együtt vagyunk a párommal, azaz 1 napot hagytunk eddig csak ki. összejöhet közvetlen vetélés után?

Legjobb válasz: Már ne haragudj,de nektek nem mondták,hogy vetélés után 4-6 hétig nem kellene sexuális életet élni? (Mondjuk nekem a lelkem se vitt rá,de nem vagyunk egyformák). Nem hiszem hogy rögtön terhes lennél,a szervezetednek újra peteérést kell produkálnia.

Már ne haragudj, de nektek nem mondták, hogy vetélés után 4-6 hétig nem kellene sexuális életet élni? (Mondjuk nekem a lelkem se vitt rá, de nem vagyunk egyformák). Nem hiszem hogy rögtön terhes lennél, a szervezetednek újra peteérést kell produkálnia.
Ha a doki azt mondta lehet, mert befejezett vetélésed volt, akkor tényleg nem baj. Csak akkor lenne baj ha ki kellett volna kaparniuk, de így csak olyan volt mint egy erõsebb menses. És ezután sokkal könnyebb teherbeesni, nem a hcg akadályozza meg a peteérést, hanem a progeszteron, de az a vetélés után rögtön lezuhan!Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: azt mondta a doki nem kell várni lehet próbálkozni mert kitisztult rendesen
szia! Nem fog összejönni!! terhes voltál! a hcg még elég magas ahhoz hogy a szervezet hormonjai beinduljanak.. gondold végig: egy terhesség alatt sem lehet újra teherbe esni.. De minimum 6 hét pihi kell hogy a következõ terhességed egészséges legyen.. és még keveset is mondtam.. a dokik 12 hetet mondanak! álljatok le kicsit! fizikailag sem tesz jót..A méhszájat is hagyni kell regenerálódni..
A kérdező hozzászólása: de megjött rendesen meg nagyon korai volt még. Meg akkor a doki miért mondta h lehet?
volt pozitiv teszted? vagy ha nagyon korai volt honnan tudod hogy terhesség volt (nem rosszindulatuan kérdem csak érdeklõdöm)
A kérdező hozzászólása: volt halvány pozi tesztem, a doki a papiron mikor elõször mentem ezt irta 14 mm endom 2 mm felritkulás, utánna volt a nagy semmi tmikor 9-én mentem.
volt már rá példa, hogy vetélés utáni ciklusban egybõl kismami lett valaki
Sziasztok! Nekem 5 hónapja volt vetélésem, amit sajnos mûszeresen fejeztek be! Azt mondta a doki, a 4. hónaptól próbálkozhatunk. Pár napja pozitívat teszteltem. 2 napig örülhettünk, mert spontán vetéltem. Bekerültem a sürgõsségire, ott a doki újabb 6 hónap pihenõt javasolt. Ilyen sok idõ kell a regenerálódáshoz?

Vetélés után hányadik nap jött meg újból a menzeszetek?

Március 21-én múlt el a vérzésem, ami a vetélésből adódott (márc 9.), és már három napja menzi szerű görcseim vannak. Lehet ez már a mensturáció vagy még korai lenne? Mitől függ, mikor jön meg vetélés után?

Legjobb válasz: Nekem mindig is hosszú ciklusaim voltak és sosem jött meg napra pontosan, de azért mondhatni rendszeres volt. Én mindig úgy számoltam, hogy utolsó mensi elsõ napjától kerek egy hónap és akkor azon a héten megjött valamikor. Ez vetélés után sem történt másként... vérzés elsõ napja után egy hónappal, mindig ahogy szokott. De, hogy mitõl függ, hogy kinek mikor jön meg azt nem tudom.

Nekem mindig is hosszú ciklusaim voltak és sosem jött meg napra pontosan, de azért mondhatni rendszeres volt. Én mindig úgy számoltam, hogy utolsó mensi elsõ napjától kerek egy hónap és akkor azon a héten megjött valamikor. Ez vetélés után sem történt másként... vérzés elsõ napja után egy hónappal, mindig ahogy szokott. De, hogy mitõl függ, hogy kinek mikor jön meg azt nem tudom.
Nekem mûtét után kerek négy hétre megjött.
Nekem pontosan a vetélés után 28. napon jött meg. (Spontán, nem volt mûtét.) Nem tudom mitõl függ, gondolom attól mikor lesz újra peteérésed.
Dec.12.én volt vetélésem, spontán, 20.áig vérezgettem, 26.án rendesen megjött és azóta pontosan 28-29naposak a ciklusaim. Nem tudom mitõl függ, sztem nincs rá pontos meghatározás, mindenkinél más.
Nekem nov.13-án volt vetélésem mûvi befejezéssel.A mûtét után 2 hátig véreztem utána az elsõ menstruációm dec.24-én volt, utána febr.1-én és az utolsó márc.14-én.Úgyhogy nagyon összevissza jön meg nekem.Vetélés elõtt mindig pontos 28-29 naposak voltak a ciklusaim.
Szia! Nekem mûszeres ab. befejezés volt. :( Kb 3 napig vérezgettem, majd elmúlt. Semmi görcs. Majd az elsõ menstruációm a mûtét után 4 hétre jött meg, iszonyú erõs volt! Tampon, 2 dupla betét, és még így is átáztam! Az nagyon durva volt. Majd 4 hétre megjött, "normálisan" és azóta mint az óra pontosság úgy jön meg! De baba még sehol sem:( Már lassan 2 éve volt! Szerintem ez embertõl is függ! Nagyon erõs görcseim is voltak az elõtt, sokszor ki sem tudtam mozdulni annyi fájt minden porcikám (hányás, hasmenés, puffadás) de a mûtét óta nem voltak ehhez hasonló tüneteim!
Nekem 3 hét után jött meg, de engem mûtöttek sajnos! Mûtét után még 10 napig véreztem kb., aztán a mûtéttõl számítva a 22. napon jött meg! Utána 30 nap, és azóta nem, mert még nem volt esedékes!
Nekem több mint 5hete volt spontan vetelesem, es harom hete voltam dokinal , akor azt mondta hogy 1-2het mulva megfog jönni. Azota még semmi, nemjött meg. Remelem ujra babas vagyok "

Egy vetélés után, egyből elölről indul a havi ciklus, vagy mikorra várjam a következő menstruációt? Ha beáll ciklus új napokra fog tevődni?

Múlt hónap 12.-én teherbe estem, és 27.-én valószín?leg vetélésem volt.

Legjobb válasz: Az hogy mikor lesz az elsõ menstruációd, az attól függ, hogy mennyire gyorsan gyógyulsz. Gondold meg, hogy a havi ciklusnál, a leváló vérrel teli nyálkahártya, most ha egészségügyi küret volt, akkor a méh fala, erõteljesen le van vakarva. Idõ kell neki, mire a méh újra termeli a nyálkahártyát. Van akinek 6 hét, van akinek elég 28 nap. Ha bele számítod, hogy küret után, még egy hétig húslé szerû ürül a méhbõl, akkor már ott van, hogy 34 nap

Az hogy mikor lesz az elsõ menstruációd, az attól függ, hogy mennyire gyorsan gyógyulsz. Gondold meg, hogy a havi ciklusnál, a leváló vérrel teli nyálkahártya, most ha egészségügyi küret volt, akkor a méh fala, erõteljesen le van vakarva. Idõ kell neki, mire a méh újra termeli a nyálkahártyát. Van akinek 6 hét, van akinek elég 28 nap. Ha bele számítod, hogy küret után, még egy hétig húslé szerû ürül a méhbõl, akkor már ott van, hogy 34 nap
Onnan, hogy felkeresed a dokid! A vetélés nem mindig rendezõdik magától!
Menj dokihoz, az megmondja, hogy tényleg terhes voltál-e, vagy vagy-e, mert elõfordulhat jóindulatú vérzés is, nem csak vetéléskor.
A kérdező hozzászólása: reggel voltam dokinál, éppen amíg vártam rá kezdtem el vérezni. Amikor elindultam még nem volt semmi, de elmentem a wc-re, és akkor vettem észre. Tehát mondtam ezt neki, annyit mondott menjek haza, és pihenjek, valószínû spontán vetélésrõl van szó.
Nekem volt spontán vetélésem...1-2 napig csak vérezgettem hébe-hóba aztán "bedurvult" , erõsebb lett és eltartott vagy 7 napig.Erõsebb volt mint egy sima menses. Aztán rá 1 hónapra visszaállt minden.A tesznek még kell egy kis idõ, míg ki nem ürül a hormon, addig mutatni fogja a 2 csíkot. Nagyon sajnálom amúgy:(hány hetes vagy?
Kérlek ne vedd sértõnek, hogy megkérdezem, de honnan tudod, hogy elvetéltél??:-S Én úgy lettem terhes, hogy 5 napig véreztem, igaz nagyon minimálisan, (kb, mint mikor a mensim 5 napja volt) úgyhogy én azt gondoltam, hogy késett és kész, most meg megjött. Rá két hétre iszonyú hányinger tört rám ekkor sem gyanakodtam, már olyan régen (1éve) szerettünk volna babát, hogy nem is gondoltam álmaimban sem, hogy összejött. Azért mentem el a nõgyógyászhoz, mert barnás folyásom lett és féltem, hogy valami gyulladás vagy ilyesmi. Akkor közölte velem a nõgyógyász, hogy gratulál, mert kismama vagyok. Potyogtak a könnyeim, annyira örültem neki!! Szóval ne gondolj mindjárt a legrosszabbra, a nõ test "kifürkészhetetlen"!!

A vetélés után (5 hetes voltam) 46 napra napra jött meg, 3 napig normális és 2 napig 1-2 csepp. De előtte 11 nappal voltunk együtt a férjemmel. Lehetséges hogy teherbe essek újra így?

A válaszaitokat el?re is köszönöm, kérlek írjatok. Nagyon szeretnénk már babát.

Legjobb válasz: Persze, hogy lehetséges. De ellenõrizted bármi módon, hogy volt-e peteérésed?

Persze, hogy lehetséges. De ellenõrizted bármi módon, hogy volt-e peteérésed?
A kérdező hozzászólása: sajnos nem ellenõriztem, csak annyi volt hogy krémes folyásom volt. Néha fáj a cicim és most, 1 héttel a menzi elmúlása után néha szúrkál a hasam. De nem úgy fáj a cicim hogy feszül, csak néha elég kellemetlen hogy ott van. A hõm is fent van 37.0 Lehet hogy megint terhes vagyok? Vagy csak azért van mert nagyon szeretnék babát?
A kérdező hozzászólása: ha tesztelnék már pozitívnak kéne lennie? Nem merek mert félek a csalódástól. :(

Normális, ha spontán vetélés után esetén a vérzés már 11 napja tart?

Legjobb válasz: Elvileg mûtéti befejezés után úgy tudom, hogy normális. De szerintem, ha nem volt mûtét, akkor is. Viszont én mindenképpen elmennék dokihoz azért (vagy legalább telefonon megkérdezném). Sajnálom!

Elvileg mûtéti befejezés után úgy tudom, hogy normális. De szerintem, ha nem volt mûtét, akkor is. Viszont én mindenképpen elmennék dokihoz azért (vagy legalább telefonon megkérdezném). Sajnálom!
A kérdező hozzászólása: A történet csak annyi, h késett, csináltam 25ös tesztet, negatív, aznap délután olyan erõs görcseim voltak, mint aki szülni megy, de nem volt vérzés. Másnap barnázással indult, majd erõsödött és most a 11. napon vagyok, még mindig piros véres-vizes valami van. Tegnap voltam orvosnál, aki mgvizsgált, nincs baj. Volt uh is. Ma viszont megtaláltam azt a tesztet és ott a 2 csík. Tudom, idõn túl nem értékeelhetõ. Mondjuk nekem volt már 2 ilyen veetélésem, amikor ilyen halvány volt a csík, a doki látta, de mégis elment a baba. Ebbõl gondolom.
Nekem azt mondta az orvos, ha tovább tart a vérzés mint 7 nap, menjek vissza és megmût!
Nekem a héten volt spontán vetélésem. A doki azt mondta, hogy a vérzésnek nem szabad 7 napnál tovább tartania, ha igen, hívjam fel õt...
Én is îgy voltam késett elötte két negativ teszt marha erõs görcs ami érdekes volt hogy a jobb petefészkem is és rengeteg vér 3 napon vagyok de erõs darabos a vérzés. Mi is próbàlkozunk a babàval de én egy kis felfàzàsnak gondoltam a görcsös erös darabos késõ vérzést. Akkor lehet hogy még sem ? Elõfordulhat egy korai vetélés is?
4-es vagyok: nekem az elsõ tesztem halvány pozitív volt, rá pár napra egyértelmûen pozitív. Másnap pedig elvetéltem...
Volt mûtéti befejezés? Mindenképpen menj orvoshoz!

Spontán vetélés után lehet-e önkielégítést végezni csikló izgatással? 5 napja volt az abortuszom!

Legjobb válasz: 5 napja volt abortuszod és a masztizáson izgulsz?:S Ez durva,elég kiábrándító :S

5 napja volt abortuszod és a masztizáson izgulsz?:S Ez durva, elég kiábrándító :S
Nem kellene. Minden olyan dolgot kerülni kell, ami alhasi vérbõséget okoz.
Szerintem meg nem az élet nem áll meg! Enni is fogsz bármi történik, ez is teljesen normális (csak te nem)!

9 hetes terhes vagyok, és két vetélés után elég ideges vagyok a mostani terhességemmel. Mi van akkor, ha a melle két napja nem feszül, nem fáj, és elkezdett lógni, és a hasam alja szúrkál. Ez normális? Nincs semmi baja a babának?

Legjobb válasz: A legtöbb nõnél nem is jelentkezik tünet.Ez természetes.Akad akiknél korán elmúlnak a tünetek és akad olyan akinél mindvégig megmaradnak.A babának nincs baja ettõl.Az hogy kicsit lógnak a melleid lehet a hormonoktól.Fog az még úgy duzzadni,hogy mindjárt kidurran érzésed lesz,ez sem jele annak,hogy bármi baja lenne a babádnak.A hasszurka teljesen normális.A méhszalagok húzódnak,feszülnek és ettõl van ez az érzés.Én a mai napig szenvedek az alhasi szurkálástól.29 hetes km vagyok.Minden jót nektek!

A legtöbb nõnél nem is jelentkezik tünet.Ez természetes.Akad akiknél korán elmúlnak a tünetek és akad olyan akinél mindvégig megmaradnak.A babának nincs baja ettõl.Az hogy kicsit lógnak a melleid lehet a hormonoktól.Fog az még úgy duzzadni, hogy mindjárt kidurran érzésed lesz, ez sem jele annak, hogy bármi baja lenne a babádnak.A hasszurka teljesen normális.A méhszalagok húzódnak, feszülnek és ettõl van ez az érzés.Én a mai napig szenvedek az alhasi szurkálástól.29 hetes km vagyok.Minden jót nektek!
Hasi szurka a terhesség elsõ harmadában elég gyakori, nekem is volt, az pedig, hogy nem feszül a melled egy dolog, lehet, hogy 1-2-3 nap elteltével újra fog, de az sem baj, hogyha nem, hiszen mindenkinek más a szervezete és a hormonháztartása.Ez a két dolog tehát önmagában nem jelent semmit, viszont ha bármilyen pecsételõ barnázás, vérzés, rózsaszínes váladék elõfordul, vagy elkezdesz görcsölni, ne késlekedj azonnal fordulj orvoshoz és õ ír neked valami terhességmegtartó vitamint/pl.ustrogestan/.Nekem is így volt.Nyugodj meg!Üdv:26 hetes
szia, elõször is gratula a babához! Másodszor, szerintem az idegeskedés nem jó annak a babának. Nem törvényszerû, hogy állandóan egyforma terhességi tüneteid legyenek nap-mint nap. A tested változik alakul. Próbálj meg pozitívan arra gondolni, hogy hát persze hogy nincs semmi baja! Tudom, hogy az elõzményeket tekintve ez nem lehet könnyû, de az idegeskedés és a szorongás a legrosszabb! Drukkolok Neked!
Próbálj meg nem nagyon idegeskedni (bár ebben a helyzetben lehet hogy ez kivitelezhetetlen) Nekem az elsõ pár hét alatt megnõtt a mellem, s azóta ugyanakkora. 15 hetes vagyok. Emiatt ne aggódj!
A kérdező hozzászólása: Utrogestant most is szedek, de olyan parás vagyok, hogy mi lehet e vele, él e még, mert az orvos azt mondtam, hogy veszélyeztetett terhes vagyok, és bármikor elvetélhetek, az elsõ 12 hétben, és csak akkor múlik el a veszélyeztetettségem, ha letelik a 12 hét!
Nekem is volt már vetélésem, így át tudom érezni, mennyire aggódhatsz! A terhességi tünetek nem minden nap jelentkeznek egyformán. Mikor kell visszamenned a legközelebbi uh-ra? Ha egy héten belül, akkor próbálj addig nem idegeskedni és kibírni. Ha csak hetek múlva kell menned, akkor én elmennék egy magán uh-ra, akár a dokimtól kikönyörögném megnyugtatásként és meg is fogja érteni. Akár egy 4D-re, ha a dokid nem hajlik mégsem rá, hogy megnézze minden rendben van-e. Fontos, hogy ne idegeskedj, mert akkor a méhed is görcsben van, szedj magnéziumot, az segít ellazulni, oldja a stresszt is. Próbálj ne arra gondolni, hogy Õt is elveszítheted. Menj el mihamarabb egy uh-ra!
Szia! Tegnapi 15.36-os vagyok. Hogy vagy?
Szia! Én egyszer voltam úgy, hogy elkezdett fájni a mellem és hirtelen már nem éreztem. El is vetéltem. Persze nem tudom, hogy ez így törvényszerû-e másnál is..
Nem akarlak elkeseríteni, de nekem is elmúlt a mell feszülésem, szinte egyik napról a másikra.Rá pár napra el is vetéltem.Ez múlt héten történt.Utrogestant szedtem.De nem törvényszerû, hogy nálad is ez fog történni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!