Találatok a következő kifejezésre: Vetélés után megjön (9 db)

Spontán vetélés után 21. ciklusnapon lehet, hogy már megjön a menzeszem?

Én a 21. ciklusnapomon tartok még csak, de nagyon úgy érzem, hogy meg fog jönni ma. December 30-án volt spontán vetélésem nem kellett m?téti befejezés. Lehet, hogy nekem ilyen hamar fog megjönni? Ez normális lenne?

Legjobb válasz: nekem dec 26.an volt. a dokim azt mondta hogy minden ugyan olyan lesz mint elotte. ebben a ciklusban is volt ovum csak annyi kulombseggel hogy a 17. napra esett es nem a 15.re...valoszinuleg a jovoheten valamikor meg is fog jonni...neked mar meg is jott vagy meg csak fajdogal? attol hogy faj meg huzhatod egy par napot es akkor mar majdnem me gis lesz a 4 het. csak azt tudom mondanihogy veteles utan ha nem faj oruletesen es nem budos darabos a ver akkor minden normalis...orulj neki ha ilyen hamar megjon mert akkor gondolom ti is nekilattok megint a gyerektemanak

nekem dec 26.an volt. a dokim azt mondta hogy minden ugyan olyan lesz mint elotte. ebben a ciklusban is volt ovum csak annyi kulombseggel hogy a 17. napra esett es nem a 15.re...valoszinuleg a jovoheten valamikor meg is fog jonni...neked mar meg is jott vagy meg csak fajdogal? attol hogy faj meg huzhatod egy par napot es akkor mar majdnem me gis lesz a 4 het. csak azt tudom mondanihogy veteles utan ha nem faj oruletesen es nem budos darabos a ver akkor minden normalis...orulj neki ha ilyen hamar megjon mert akkor gondolom ti is nekilattok megint a gyerektemanak
A kérdező hozzászólása: Még nem jött meg, de nagyon érzem, hogy készülõdik. Igen szeretnénk mi is folytatni a "gyerektémát". 10 hónapot vártunk a babára, de sajnos rövid volt az öröm, mert 6 hetesen elhagyott minket. Remélem nem megint 10 hónapot várnunk a következõ pocaklakóra. Neketem hány hónap után sikerült?
nekem mar van egy fiam akit november 10.ig szoptattam es amint abbahagytam egybol sikerult is a baba (pont azert valasztottam el hogy legyen kisteso)...en is 6 hetes voltam...gondolom nektek elso baba lett volna. nagyon sajnalom es remelem hogy nem kell ilyen sokat varnotok megint...
6hetesen vesztettem el a babámat, és a következõ menstruációm hamrabb jelentkezett a szokottnál!
Ha jól tudom, "természetes kiürülés" esetén normális a 3 hét, mûtéti befejezés esetén szokott a 4-6.héten megjönni.
Nekem sajnos mindkettõben volt részem, és rendesen egy hónap múlva jött meg.

3 napos késés már terhességnek számít? Azaz ha 3 nap késés után megjön az már vetélés? Nagyon kétségbe vagyok esve. Már túl vagyok egy baba elvesztésén.

Legjobb válasz: Sosem feltétlenül azért késik, mert terhes lettél. Ezer oka lehetett 3 nap késésnek. És ha tudod, hogy terhes vagy, és vérzel, az sem jelenti azt egybõl, hogy elvetéltél. Ha terhes vagy és vérzel, akkor egybõl fordulj orvoshoz, az elõzõ vetélésed miatt jobban oda kell figyeljen rád.

Sosem feltétlenül azért késik, mert terhes lettél. Ezer oka lehetett 3 nap késésnek. És ha tudod, hogy terhes vagy, és vérzel, az sem jelenti azt egybõl, hogy elvetéltél. Ha terhes vagy és vérzel, akkor egybõl fordulj orvoshoz, az elõzõ vetélésed miatt jobban oda kell figyeljen rád.
Szia! Elsokent tesztelj gyorsan, a hcgnek ido mire kiurul, halvany pozitiv is jelezheti azt. De lehet csak kesett a mensid. Spk no ugy vetel el, hogy eszre sem veszi mert mensi alkalmaval el is megy! Fontos azert tesztelni, mert ha igen, akkor a doki segitsegere lesz szukseged, 9+4hkm
Lehet hormon zavar, stressz is amiért késik!
A késés önmagában nem jelent terhességet, sok más oka is lehet. De ha teszteltél pozitívat, és úgy jön meg, akkor az már igen, lehet vetélés. De mondom, ha nem voltál biztos abban, hogy terhes vagy, lehet hogy csak megjött 3 nap késéssel.
Ha 3 nap után lenne esetleg korai vetélésed arra nem érdemes úgy gondolnod, mint egy baba elvesztésére. Az akkor még nem baba, és valószínûleg oka van, ha nem marad meg... Én úgy tudom (és orvos barátnõm sûrûn bólogat), hogy a korai vetélések akkor keletkeznek, ha nem képes osztódni a sejt, tehát nem elég egészséges ahhoz, hogy baba fejlõdjön belõle. Szóval gondolj úgy rá, hogy egyébként menzeszkor is kijön egy petesejt, ha ha 3 nap utn jön ki, az még ugyanúgy csak egy menzesz...
Terhességnek a terhesség számít. A vérzésed késésének ezer oka lehet; pl az is, hogy nagyon szeretnél terhes lenni. Ha a vérzés elõtt teszteltél pozit, akkor valószínûleg egy nagyon korai vetélésed lehetett. Ha ilyen volt az elõzõ is, nem ártana kivizsgáltatni, hogy mitõl nem tud megtapadni a megtermékenyült petesejt.

Veteles utan mikor mar nem verzek, akkor mikor megjon a menzim az fajdalmasabb lesz mind altalaban volt?

Legjobb válasz: Nem,semmi extra.Nekem ugyanúgy volt,mint elõtte,nem fájt és nem is tartott tovább.Szerintem nem fájhat.

Nem, semmi extra.Nekem ugyanúgy volt, mint elõtte, nem fájt és nem is tartott tovább.Szerintem nem fájhat.
Nem, olyan lesz (kellene) mint elõtte volt.
A kérdező hozzászólása: koszonom a valaszokat

Normális, hogy vetélés után 3 héttel megjön a menzesz, vagy a heggel lett baj?

10 hetes terhességet veszítettem el, melyet m?szeresen fejeztek be.

Legjobb válasz: Szerintem nem kell aggódnod, a ciklusod könnyen felborulhat a baba és elvesztése miatt, de holnap irány a doki!

Szerintem nem kell aggódnod, a ciklusod könnyen felborulhat a baba és elvesztése miatt, de holnap irány a doki!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Voltam dokinál és õ is megnyugtatott. Üdv.

Hogy viselitek azt, amikor egy teljes hónap terhességi tünet után megjön? Mert engem totál kiborított, amúgy ez lehet vetélés? Nem vérzek erősen csak barnázok és NAGYON fáj.

Legjobb válasz: Én így lettem terhes, azt hittem hogy megjött de csak egy barnás váladék volt, és másnapra elmúlt. Nem tudtam mire vélni, és csináltam egy tesztet - pozitív lett :-) Hátha nálad hasonlóan alakulnak majd a dolgok -szurkolok! és mindenképpen írd meg, hogy mik a fejlemények, kiváncsi vagyok! Üdv: egy 9 hónapos kisfiú anyukája

Én így lettem terhes, azt hittem hogy megjött de csak egy barnás váladék volt, és másnapra elmúlt. Nem tudtam mire vélni, és csináltam egy tesztet - pozitív lett :-) Hátha nálad hasonlóan alakulnak majd a dolgok -szurkolok! és mindenképpen írd meg, hogy mik a fejlemények, kiváncsi vagyok! Üdv: egy 9 hónapos kisfiú anyukája
Azt elfelejtettem írni, ha vetélés lenne akkor élénk piros, darabos vérzésed lenne, úgyhogy szerintem nem az. Nekem nagoyn fájt a hasam kb. 12. hétig!
Még nem biztos semmi, szerintem várd meg a holnapot. Ha megszûnt a vérzés, csinálj egy tesztet. Még akármi is lehet belõle :-)
Sajnálom, ne add fel!! Elõbb-utóbb neked/nekünk is összejön. Gondolj arra, hogy ennek így kellett lennie valamiért, de el fog jönni az ideje!!!! Már én sem bízom a testem tüneteiben, lehet hogy csak bebeszélem magamnak a dolgokat. Én próbálok lazítani, másra koncentrálni, ha jönni akar a baba, úgyis jön majd!!
Én is jártam így, nagyon kész voltam, mikor mégis megjött, bíztam abban, amiket olvastam, hogy menszi alatt is lehet vk terhes, csak akkor gyengébben menstruál. Nahát amikor rákezdett és erõsebb lett, akkor nagyon kész voltam. Utólag belegondoltam. Abban az idõben nagyon sok beteg volt a környezetemben, sok kisgyerek, bárányhimlõ, influenza, stb., persze ezek utólag derültek ki. Akkor úgy gondoltam, talán még jobb is, hogy a sors vigyáz rám és nem hagyta, hogy esetleg elvetéljek v beteg gyerekem szülessen. És aztán itt az újabb lehetõség! Fel a fejjel! ;-)
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Neked fájt amikor azt hitted megjött? Mert én per pillanat mindenemet kiszedném, annyira kemények a fájdalmak... és nagyon szomorú vagyok...
A kérdező hozzászólása: Ja, akkor itt a válasz is a kérdésemre. NAgyon nehéz akárhogyis elviselni, nem?
A kérdező hozzászólása: Nem hiszitek el, de bõgök itt mint egy kis tini liba. :-(((( 9 hónapja nem jön össze és most minden úgy tûnt, hogy mégis meglett. És most egy világ dõlt össze bennem :-((( Amúgy azt hiszem, holnapra rendes vérzés lesz.
A kérdező hozzászólása: Köszi a biztatásokat, még egyszer. Sajnos, amint tegnap sejtettem, mára rendesen vérzek. Semmi más tünetem nincs már. Alig várom, hogy elmúljon, és irány az orvos :-( Nektek minden jót kívánok!

Vetélés után rendesen megjön a mensi?

Volt egy vetélésem (spontán) kb. az 5. héten. Most nem igazán tudom mikor kéne megjönnie mert eddig is össze-vissza jött meg (31-34-36 napra)Volt már valaki akinek vetélés után rögtön összejött a baba?

Legjobb válasz: köszi szépen a választ.. két pozitív tesztem volt, utána 3 negatív. pont mentem az orvoshoz vizsgálatra, de akkor már tudtam hogy gond lehet a negatív tesztek miatt.. meg is jött sajnos, és nagyon erõs volt a vérzésem.

A kérdező hozzászólása: köszi szépen a választ.. két pozitív tesztem volt, utána 3 negatív. pont mentem az orvoshoz vizsgálatra, de akkor már tudtam hogy gond lehet a negatív tesztek miatt.. meg is jött sajnos, és nagyon erõs volt a vérzésem.
Szia! Elhalt terhességem volt, a 9. héten leállt a baba szivmüködése. Müszeres befejezést alkalmaztak utána pontosan idõben megjött. Ez volt tavaly októberben. Vártunk 3 hónapot és februárban sikerült ismét teherbe esnem. Szóval fel a fejjel!!!

Pozitív teszt után, ha megjön a menzi, akkor az vetélés?

Volt már ilyen valakinek? s akkor el kell menni n?dokihoz? Ma teszteltem pozit, de olyan érzésem van, mintha meg akarna jönni. Halvány volt a csík, s elvileg az is pozitív ugye, de remélem nem akar mégis megjönni?

Legjobb válasz: Igen a halvány pozi is pozi! A legtöbb kismama elsõ észrevétele a "mindjárt megjön" érzés. De ha meglátsz egy csepp vért is azonal, haladéktalanul ügyelet, vagy ha fogad akkor az orvosod!

Igen a halvány pozi is pozi! A legtöbb kismama elsõ észrevétele a "mindjárt megjön" érzés. De ha meglátsz egy csepp vért is azonal, haladéktalanul ügyelet, vagy ha fogad akkor az orvosod!
Nekem a terhességem elején volt 2-3nap barnázásom. A doki azt mondta, hogy a beágyazódáskor is lehet ilyen. Amúgy a "mindjárt megjön érzés" még el fog tartani egy pár napig. De reméljük, hogy nem jön meg :)
A kérdező hozzászólása: Elõzõ terhességnél volt barnázás, ami aztán elmúlt. Holnap megyünk nyaralni:( mi van ha lesz közben valami... :( Próbálok poziítv lenni, de aggódom is
Nekem ilyen még nem volt. Vérzés - ha enyhe - lehet beágyazódáskor is. Ha 2 vonalat láttál, az pozitív eredmény. Nekem pozitív eredmény után volt olyan érzésem, mintha meg akarna jönni, de ez abbamaradt pár nap után. Nem tudok okosat mondani. Menj el nõdokihoz, mondd el, mi a helyzet! Megvizsgál és mindjárt elõrébb jutsz az ügyben :)
A nemvárt idején simán érezhetõ a "mindjárt megjön" érzés de az nem jelent semmit ha vérzés társul hozzá azzal már kell foglalkozni de az sem feltétlen vetélést jelent. Hallottam olyat aki terhesen menstruált 2 hónapot igaz jóval kevesebb és másabb is volt.Természetesen dokihoz mindenképp kell menned és õ kielégítõbb válaszokat ad majd!! Nyugi és NO PARA! Nincs semmi baj azzal amit írtál! Drukkolok.
Nekem is ugyanilyen volt. Azt hittem megjön, fájt a hasam, puffadtam, minden bajom volt. Aztán mikor már 5 napja késett vettem egy tesztet. Nagyon halvány pozi volt. Vártunk még 2 napot, akkor csináltam még egyet, az már egyértelmû volt :) )) Úgyhogy ne aggódj, normális hogy menzi-szerû tüneteid vannak. Gratulálok! :) ))
én a nemvárt napján már sejtettem hogy baba lesz belõle... mindg hajnalban szokott megjönni, de még délután sem volt sehol. viszont folyton azaz érzésem volt hogy mindjárt megjön. amíg nem teszteltem folyton rohangáltam a mosdóba ellenõrizni. este megcsináltam a tesztet ami erõs pozi lett.de még vagy 2-3 napig éreztem hogy mindjárt megjön. remélem összejön, sok sikert 8hkm
A kérdező hozzászólása: pár napig éreztem még, de elmúlta a mindjárt megjön érzés. S 3 nap után már erõs pzi is. Volt közben barna folyás, de az is elmúlt.
Gratulálok!!! Én is barnáztam, úgyhogy írt fel a dokim gyógyszert, errõl mindenféleképpen szólj majd neki. Boldog babavárást :) )))

4 hete volt egy spontan vetelesem.1.5 het utan vissza mentem dolgoni.2 napja fajogat a hasam alja. Lehet hogy most van peteeres? Megfog jonni? Ha megjon probalkozhatunk ujra?

Nem kellett vissza mennem a dokihoz.De a biztonsag kedveert vissza menjek?

Legjobb válasz: Szerintem menjj vissza és kérdezd meg, az biztosabb!

Szerintem menjj vissza és kérdezd meg, az biztosabb!
Nekem is volt már ilyenben részem csak nekem nem ment el a baba magától és el kellett venni kétszer is mert egyszer bennem hagytak valamit.Menj vissza az orvoshoz az a biztos és 3 hónap után ujra probálkozhattok.mi is ezt tettük most 20 hetes vagyok.Remélem segíthettem.Üdv

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!