Találatok a következő kifejezésre: Vetélés után jött meg a menszim (2 db)

Vetélés után most jött meg a menszim 7 hétre és ez a 2. napom. Nagyon erősen vérzek. Normális dolog ez?

Legjobb válasz: Szia!Hogy mennyire normális nem tudom, de ha megnyugtat nekem is igy volt missed ab után.Azt hittem elvérzek....épp aféle nyaraláson voltam elég rosszul jött ki mert szinte ömlött belõllem. De ha nagyon nyugtalanit hivd fel a dokit.Õ bizti tudja mi a normális és mi nem. Puszi 36 hetes kismami

Szia!Hogy mennyire normális nem tudom, de ha megnyugtat nekem is igy volt missed ab után.Azt hittem elvérzek....épp aféle nyaraláson voltam elég rosszul jött ki mert szinte ömlött belõllem. De ha nagyon nyugtalanit hivd fel a dokit.Õ bizti tudja mi a normális és mi nem. Puszi 36 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Szia! Hány napig tartott neked ez az erõs vérzés? Köszi a választ, boldog babázást kívánok neked!
Szia! Ne izgulj, teljesen normális, sajna én is átéltem, ugyanúgy missed ab. után, nekem is majdnem 2 hóra jött meg, és az elsõ 2-3 nap volt nagyon erõs, ennyi vért még nem is láttam.Maxi tampon+betét fél óráig volt elég. Ráadásul pont dolgoztam egy lagziban, a legnagyobb nyárban, gondolhatod, ráadásul még be is voltam fájdalomcsillapítózva. Mindenesetre sztem normális, a következõnél nekem teljesen visszaállt az eredeti, közepes erõsségûre.
Kiegészítés:ha 5-6 nap után nem enyhül, mindenképp menj el dokihoz, kitartás!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a választ. Már nagyon szeretnék túllenni ezen a dolgon! Minden jót neked!

Mennyi napra jött meg a menszitek spontán vetélés után?

7.hétben spontán elvetéltem eü.kaparást végeztek +anti-d szurit kaptam ez 45.napja történt.Türelemmel,nyugalommal vártam a mensit kb.35.napig.Ma 45.napon vagyok most már aggódom miért nem jön meg.Mi lehet a gond?Félek dokihoz menni cyszta végett.görcsölget a méhem,derekam még sem jön meg

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy terhes vagy? Nekem mondjuk magátol kiürült utána rendesen 26napra megjött. De szerintem menj el dokihoz. Ha van az késõbb is kiderülhet. De jobb, ha tisztában vagy a dolgokka, nem szabad az ilyeneket halogatni! Sok sikert!

Nem lehet, hogy terhes vagy? Nekem mondjuk magátol kiürült utána rendesen 26napra megjött. De szerintem menj el dokihoz. Ha van az késõbb is kiderülhet. De jobb, ha tisztában vagy a dolgokka, nem szabad az ilyeneket halogatni! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Szia Köszönöm írtál nekem.Azóta nem voltunk együtt. Lelkileg padló söpörgetjük egymást, jól esik mindkettõnknek egymáshoz bújni, beszélgetni sirocskálni.Tudom hogy ettõl nem lesz jobb, de egy kicsivel könnyebb.Sajnos márciusban is spontán elvetéltem akkor cyst.pete volt 2cm-es az után 35.napra jött meg egymás után kétszer igaz 2-3napig elég sok de szépen elmúlt az 5.napon.A doki 2ciklus pihenõnapot javasolt aztán próbálkoztunk.Sajnos újra elvetéltem, 20g endom darabkák, magzat-magzati elemek nem láthatóak.Nem értjük mi lehet a gond "szervi gondot nem mutatható ki.Úgy érzem hogy lelki lehet a probléma.Így hogyan próbálkozzunk.Várnám hogy megjöjjön.Aggódom most már félek a cisztától.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a jó kívánságokat, nagyon ránk férne már a jó. Kisfiúnk mellé kistesóka szülessen teljes lenne a Boldogságunk!Te mikor történt a vetélés?Azóta hogy haladtok?Van siker?
Erre nem is gondoltam bocsi.Nekünk még így is, hogy semmi beavatkozás nem történt fél év szünetet javasoltba doki.Azóta 1, 5év sikertelen próbálkozáson vagyunk túl.Most kezdõdtek a kivizsgálások. Rem mostmár lesz valami.
Nagyon sajnálom.:(( A lelki része tényleg borzasztó. Nekem 6 hétre rá jött meg.
A kérdező hozzászólása: Nehéz nagyon. Voltam kedden uh.-n az idegesség nyomja a tarkómat. Aggódtam, féltem nehogy ciszta legyen de hála nincs. Endom:8mm.Jobb o.:Üres.Bal o.:19mm foll. Érdekes mert épp a jobb o.érzek szúrásokat. Doki:Nyugi, türelem.Jó ok köszi Ma 51.napon vagyok.soha nem volt még így mindig rendes, rendszeres a mensi tutira mindig megjött 28.nap reggelére.Ez van amikor a természet rendjét megbolygatjuk és ebbe én egyeztem bele. Köszönöm a válaszodat.Neked mikor történt a vetélés? Sajnálom.Azóta hogy haladtok?Puszi
Több mint 2 éve volt a vetélésem, vártam utána, de nem történt semmi. Kerestem egy másik orvost, csinált HSG vizsgálatot, és írt fel clostilbegytet. A 2. gyógyszeres hónapban terhes lettem. Hál Istennek egészséges kisfiam született, aki már 9 hónapos. :) Mindenesetre elkeserített, hogy 2 évig semmi nem történt, de még annyi sem, hogy továbbküldtek volna, hogy keressek másik orvost. :( Mi is szeretnénk kistestvért, remélem õ nem várat magára annyit. Annyira már nem vagyok fiatal.:(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!