Találatok a következő kifejezésre: Vetélés után jött meg (18 db)

Vetélés után hányadik nap jött meg újból a menzeszetek?

Március 21-én múlt el a vérzésem, ami a vetélésből adódott (márc 9.), és már három napja menzi szerű görcseim vannak. Lehet ez már a mensturáció vagy még korai lenne? Mitől függ, mikor jön meg vetélés után?

Legjobb válasz: Nekem mindig is hosszú ciklusaim voltak és sosem jött meg napra pontosan, de azért mondhatni rendszeres volt. Én mindig úgy számoltam, hogy utolsó mensi elsõ napjától kerek egy hónap és akkor azon a héten megjött valamikor. Ez vetélés után sem történt másként... vérzés elsõ napja után egy hónappal, mindig ahogy szokott. De, hogy mitõl függ, hogy kinek mikor jön meg azt nem tudom.

Nekem mindig is hosszú ciklusaim voltak és sosem jött meg napra pontosan, de azért mondhatni rendszeres volt. Én mindig úgy számoltam, hogy utolsó mensi elsõ napjától kerek egy hónap és akkor azon a héten megjött valamikor. Ez vetélés után sem történt másként... vérzés elsõ napja után egy hónappal, mindig ahogy szokott. De, hogy mitõl függ, hogy kinek mikor jön meg azt nem tudom.
Nekem mûtét után kerek négy hétre megjött.
Nekem pontosan a vetélés után 28. napon jött meg. (Spontán, nem volt mûtét.) Nem tudom mitõl függ, gondolom attól mikor lesz újra peteérésed.
Dec.12.én volt vetélésem, spontán, 20.áig vérezgettem, 26.án rendesen megjött és azóta pontosan 28-29naposak a ciklusaim. Nem tudom mitõl függ, sztem nincs rá pontos meghatározás, mindenkinél más.
Nekem nov.13-án volt vetélésem mûvi befejezéssel.A mûtét után 2 hátig véreztem utána az elsõ menstruációm dec.24-én volt, utána febr.1-én és az utolsó márc.14-én.Úgyhogy nagyon összevissza jön meg nekem.Vetélés elõtt mindig pontos 28-29 naposak voltak a ciklusaim.
Szia! Nekem mûszeres ab. befejezés volt. :( Kb 3 napig vérezgettem, majd elmúlt. Semmi görcs. Majd az elsõ menstruációm a mûtét után 4 hétre jött meg, iszonyú erõs volt! Tampon, 2 dupla betét, és még így is átáztam! Az nagyon durva volt. Majd 4 hétre megjött, "normálisan" és azóta mint az óra pontosság úgy jön meg! De baba még sehol sem:( Már lassan 2 éve volt! Szerintem ez embertõl is függ! Nagyon erõs görcseim is voltak az elõtt, sokszor ki sem tudtam mozdulni annyi fájt minden porcikám (hányás, hasmenés, puffadás) de a mûtét óta nem voltak ehhez hasonló tüneteim!
Nekem 3 hét után jött meg, de engem mûtöttek sajnos! Mûtét után még 10 napig véreztem kb., aztán a mûtéttõl számítva a 22. napon jött meg! Utána 30 nap, és azóta nem, mert még nem volt esedékes!
Nekem több mint 5hete volt spontan vetelesem, es harom hete voltam dokinal , akor azt mondta hogy 1-2het mulva megfog jönni. Azota még semmi, nemjött meg. Remelem ujra babas vagyok "

6 hete volt vetélésem (14 hét után) és még nem jött meg a havim. Érdemes még várnom, vagy forduljak orvoshoz? Volt aki többet várt?

Legjobb válasz: Szia! Nagyon sajnálom! Nekem missed ab-om volt (a terhesség elhalt, de nem indult be magától a vetélés), és a mûtét után nekem a 9. héten jött meg. Nekem azt mondták, hogy 6-8 hetet várjak. Aztán mire kaptam idõpontot, azon a héten pont megjött magától. Nem is érzel semmi tünetet, hogy megjönne?

Szia! Nagyon sajnálom! Nekem missed ab-om volt (a terhesség elhalt, de nem indult be magától a vetélés), és a mûtét után nekem a 9. héten jött meg. Nekem azt mondták, hogy 6-8 hetet várjak. Aztán mire kaptam idõpontot, azon a héten pont megjött magától. Nem is érzel semmi tünetet, hogy megjönne?
Nekem is missedem volt.9 hetes voltam.Mûtét után 5 hétre jött meg, semmi tünete nem volt. 8-9 hétig normális ha nem jön meg, utánna viszont érdemes orvoshoz fordulni.Adnak gyógyszert rá! Jobbulást!
Én úgy tudom, hogy 5-10 hét a normális. Nekem a 6.héten jött meg elõször.
2. vagyok. Na ez az!Nekem 3 ciklust mondtak!kettõn már túl vagyok hála!
A kérdező hozzászólása: Pár napja volt egy kis feszülés a melleimben, de elmúlt. Azt hiszem várok még 2 hetet aztán felhívom a dokit. Minél elõbb meglenne a 2 ciklus, annál elõbb próbálkozhatnánk...:)
A kérdező hozzászólása: Szia 2. "Irigyellek". Sok sikert a következõhöz!
A kérdező hozzászólása: 5 napos norcolut kúrát 3 napja fejeztem be, és ma reggelre megjött "végre". Ha a következõ rendesen megjön, akkor mi is kezdhetjük a baba projectet! :)

Spontán vetélés után mikor jött meg a havid? Késett vagy pedig a várt időpontra jött?

Én egy hónapja vetéltem, 10-ére vártam a havim, ma csináltam egy tesztet, de negatív lett. Lehet hogy ez a havim csak úgy kimarad magától?

Legjobb válasz: szia nekem okt4 volt egy vetélésem 5 hetesen azota még nem jött meg!

szia nekem okt4 volt egy vetélésem 5 hetesen azota még nem jött meg!
6 hetes vetélésnél, a mensim ugyanúgy jelentkezett a következõ ciklus napon, még csak nem is késett. szerencsére mert a következõ mensim után már meg se jött.
7-8- hetes vetélés után egyáltalán nem jött meg. Két hónap után elmentem orvoshoz. Kiderült, hogy újra teherbe estem.

A norcolutot milyen adagban és vetélés után mennyi havi kimaradása után írták fel? Utána meg is jött a havitok?

Legjobb válasz: Nekem mûtét után 13héttel irta fel a doki. 10 napig szedtem, és 3 nap múlva jött meg.

Nekem mûtét után 13héttel irta fel a doki. 10 napig szedtem, és 3 nap múlva jött meg.
A kérdező hozzászólása: Azóta volt bármilyen egyéb hormonális problémád, vagy kellett szedned más hormon készítményt?
Szia! Nekem a mûtét után 12 héttel írta fel a dokim a Norcolutot, 10 napig szedtem, rá 1napra meg is jött. Utána rögtön Clostilbegytet kaptam, mert nekem a baba elõtt sem volt mindig peteérésem. Most viszont a gyógyszertõl lett, a 16.napon, de sajnos megjött. Sebaj, most márlegalább az esély megvan egy babára... Kitartást!

Spontán vetélés után amihez nem kellett műszeres befejezés, mikor állt helyre vagy mikor jött meg ujra a menstruációd?

mikor estél ujra teherbe?

Legjobb válasz: Sajnálom, ami történt. Nekem 8 hetesen ment el a baba spontán, de azért bementem megnézetni, így volt egy kis mûszeres beavatkozás. Pontosan 4 hétre jött meg utána, a következõ hónapban meg már nem jött meg. Ez év január végén született meg a kisfiam. Remélem nálad is hamar jönni fog a baba!! Addig is kitartás!

A kérdező hozzászólása: ez nekem most egy akora törés volt, hogy már nem nagyon alszom, állandóan sirógörcsöt kapok, és mostanába nem hiszem hogy túl leszek rajta.majd valahogy összekaparom magam , aztán ujra nekiállunk.
Nekem 6 hetesen ment el, 2 hetig vereztem utana, tisztult a szervezetem, aztan ahogy elmult ra 4 hetre jott meg a rendes menszies fel evre ra sikerult megint teherbeesnem, hozzateszem voltak olyan honapok, amikor nem probalkoztunk a fel ev alatt. Es sajnalom ami veled tortent. 37+1hkm
Sajnálom, ami történt. Nekem 8 hetesen ment el a baba spontán, de azért bementem megnézetni, így volt egy kis mûszeres beavatkozás. Pontosan 4 hétre jött meg utána, a következõ hónapban meg már nem jött meg. Ez év január végén született meg a kisfiam. Remélem nálad is hamar jönni fog a baba!! Addig is kitartás!
elsõ v. igen normál vérzésnek mondta a doki 4 hetes baba volt nem fejlõdött tovább. azt mondták azonnal lehet próbálkozni és sikerült!
A kérdező hozzászólása: az én babám is 4 hetes volt, azt mondta az orvos hogy ilyenkor nem lehet pontosan tudni kinek mikor jön meg ujra, lehet elõbb megjön de lehet késõbb.januárba megyek vissza kontrollra, és azt mondta egybõl nekiállhatunk ujra, ha felkészültem rá.szedem a terhesvitamint tovább és hát várom a csodát.
Fel a fejjel! Sok sikert !!!!!
Ez nekem is egy-két hét múlva fog kiderülni, de gondolom, hogy a rendes idõben lesz újra menstruáció, mert a szervezet ezt egy "normál vérzésnek" értékeli. De majd kiderül.
rá egy hónapra megjött, az még kicsit erõsebb volt.1-2 hónapra rá megint volt egy vetélésem, aztán kb egy évre rá teherbe estem.Októberben született meg a kisfiam:) De ez nem mindenkinél van így, lehet hamar teherbe esel majd!sok sikert, kitartást!!:)
A kérdező hozzászólása: hát rettenesen érzem magam fõleg hogy elsõ baba lett volna.na mindegy csak elõre nézek, és próbálom magam tultenni rajta.
Nekem áprilisban ment el egy babám a 6. héten. A vérzésem a vetélést követõ 28. napon jelentkezett újra. Utána nem próbálkoztunk egy ideig, mert elõbb szerettem volna leszoktatni a lányomat a szopizásról (õ akkor volt 11 hónapos). Augusztusban befejeztem a szoptatást, szeptembertõl próbálkoztunk. Október 13-án volt az utolsó menstruációm. Most 8(+1) hetes terhes vagyok, uh szerint minden oké. Ne keseredj el, nagyon sok nõ átesik ezen, a legtöbb terhesség ki sem derülne, ha nem lennének ezek a szuper tesztek. Csak egy megkésett menzesznek hinnénk a dolgot. Ha nem kellett mûszeres befejezés, akkor lehet akár a következõ ciklusban újra próbálkozni. Sok sikert!
Szia! Nekem 2009.áprilisban 10 hetesen volt a mûszeres befejezés, elsõ baba lett volna és fél évig próbálkoztunk elõtte. Nekem 4 hét múlva rendesen megjött. Majd szinte napra pontosan az elsõ baba fogantatásához képest egy év múlva teherbe estem :) és most itt szuszog a kislegény a másik szobában. Nagyon nehéz túllenni a dolgon, igazából teljesen sosem lehet, de kitartás és nagyon remélem, hogy max egy év múlva már neked is a karodban lesz az eredménye :D Egy két hetes baba anyukája
Októberben volt. Nem kellett bef. Rá hat hétre jött volna meg de sikerült a baba abban a ciklusban. Pé egészen a miki környékén volt a 4. hét közepén.

Vetélés után miért nem jött meg?

4 hete volt egy spontán itthoni vetélésem. Nem is tudtam, hogy terhes vagyok. 1 hete kellett volna megjönnie, de eddig semmi csak a szokásos tünetek. természetesen voltam orvosnál mert fájdalmaim voltak. Megállapitotta hogy méhnyálkahártya gyulladásom van és adott antibiotikumot. Pont 1 hétre rá éjjel er?sebbé váltak a görcsök, szúrások. Kaptam rám Sumamed antibiotikumot amit?l már esére elmúlt a fájdalom. Megvizsgált 2x, ultrahang is volt. Nem maradt vissza semmi és nincs másik magzat sem. Akkor miért nem jön meg? Normálisnak mondható ez ilyenkor? Els? terhességemnél ikreket vártam de a 7h+3napon elment az egyik baba.

Legjobb válasz: Maga a vetélés is megbolondíthatja a ciklust, de a gyulladás is, nem beszélve a gyógyszerekrõl amiket szedsz. És sajnos a lelki tényezõk is rátesznek még egy lapáttal. Ha nem jön meg egy héten belül, akkor már érdemes lenne orvost felkeresni.

Maga a vetélés is megbolondíthatja a ciklust, de a gyulladás is, nem beszélve a gyógyszerekrõl amiket szedsz. És sajnos a lelki tényezõk is rátesznek még egy lapáttal. Ha nem jön meg egy héten belül, akkor már érdemes lenne orvost felkeresni.
Elég sok minden van nállad, ami miatt késhet a mensid: maga a vetélés, az antibiotikumok és a stressz is. Ha így nézzük, szinte normális, hogy késik.
Nekem a spontán vetélés után 6 hétre jött meg elõször.Szerintem még nem kell aggódni.Várj még két hetet és ha nem jön meg menj el dokihoz.

Szerintetek babás vagyok? Ha igen, akkor nem nagy probléma hogy csak a vetélés után 1 és fél hétig véreztem, azóta nem, vajon akkor meg is jött vagy csak tisztultam? Így hogy fognak számolni?

Március 13.a körül volt egy vetélésem 7 hetesen,minden szépen kiürült,a doktorn? azt mondta nem kell várnunk..Mikor úgy éreztem peteérésem van együtt voltunk,no de nem direkt mert én várni akartam míg egyszer megjön,utána próbálkozni..Szóval most ott tartok hogy még nem jött meg..2 napja néha szurkál az alhasam (nem görcsöl mintha megjönne) székrekedésem is van és újra kezdek fáradékony lenni..

Legjobb válasz: Aminek ki kellett jönnie az ki is jött szerintem vetélésnél, Nagyon sajnálom amúgy:(, viszont most lehet ismét reménykedni a babában, fõleg, hogy nem jött meg neked!! Tesztet nem csináltál??

Aminek ki kellett jönnie az ki is jött szerintem vetélésnél, Nagyon sajnálom amúgy:(, viszont most lehet ismét reménykedni a babában, fõleg, hogy nem jött meg neked!! Tesztet nem csináltál??
Szia. Az nem probléma, hogy csak másfél hétig véreztél. Én mindössze 4 napig véreztem. Lehet, hogy nálad akkor az menzesz volt. Ha babás vagy, akkor majd az ultrahangon látott méretek alapján számolnak. Szerintem már tesztelhetnél. Sok sikert! Mindenképp írd meg, hogy baba-e! :) Szurkolok! :)
A kérdező hozzászólása: Akkor lehet hogy holnap tesztelek!De lehet hogy még várok egy hetet..Köszönöm nektek a válaszokat!:) És mindenképp megírom a végeredményt!:)
Én egy percet se bírnék várni a teszttel:) de nagyon drukkolok neked, és várom a híreket:)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Hát sajnos azóta megjött..De köv héten lesz, számításaim szerint peteérés, úgy hogy már fel vagyunk készülve!:)

Vetélés után most jött meg a menszim 7 hétre és ez a 2. napom. Nagyon erősen vérzek. Normális dolog ez?

Legjobb válasz: Szia!Hogy mennyire normális nem tudom, de ha megnyugtat nekem is igy volt missed ab után.Azt hittem elvérzek....épp aféle nyaraláson voltam elég rosszul jött ki mert szinte ömlött belõllem. De ha nagyon nyugtalanit hivd fel a dokit.Õ bizti tudja mi a normális és mi nem. Puszi 36 hetes kismami

Szia!Hogy mennyire normális nem tudom, de ha megnyugtat nekem is igy volt missed ab után.Azt hittem elvérzek....épp aféle nyaraláson voltam elég rosszul jött ki mert szinte ömlött belõllem. De ha nagyon nyugtalanit hivd fel a dokit.Õ bizti tudja mi a normális és mi nem. Puszi 36 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Szia! Hány napig tartott neked ez az erõs vérzés? Köszi a választ, boldog babázást kívánok neked!
Szia! Ne izgulj, teljesen normális, sajna én is átéltem, ugyanúgy missed ab. után, nekem is majdnem 2 hóra jött meg, és az elsõ 2-3 nap volt nagyon erõs, ennyi vért még nem is láttam.Maxi tampon+betét fél óráig volt elég. Ráadásul pont dolgoztam egy lagziban, a legnagyobb nyárban, gondolhatod, ráadásul még be is voltam fájdalomcsillapítózva. Mindenesetre sztem normális, a következõnél nekem teljesen visszaállt az eredeti, közepes erõsségûre.
Kiegészítés:ha 5-6 nap után nem enyhül, mindenképp menj el dokihoz, kitartás!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a választ. Már nagyon szeretnék túllenni ezen a dolgon! Minden jót neked!

Korai vetélés (5. hét) után mikor jött meg a mensitek?

Nekem ha a vetélést nem számítom most kéne, de semmi jele!Mégis mikorra várhatom, mikor áll vissza a rendes ciklus?!

Legjobb válasz: Nekem is 5. héten ment el a babym, a második hónapban jött meg, és eléggé hosszan, bõven tartott.

Nekem is 5. héten ment el a babym, a második hónapban jött meg, és eléggé hosszan, bõven tartott.
Lehet hogy baba?:)
Nekem is ilyen tájt ment el a babom:( nekem is hosszan sok menzim volt.
Két héttel a nem várt mensi napja után megjött, nekem erre mondta az orvos, mivel volt pozitív tesztem, hogy korai vetélés volt. Ezután 28 nappal jött meg ismét a menstruációm. Tehát folytatódott minden a normális kerékvágás szerint.
Nekem sajnos több korai vetélésem is volt az 5-6. héten. Egyszer se kellett mûteni. Olyan volt, mint egy erõsebb elhúzódó menses. Utána nagyjából rendes idõre megjött. Talán 1-2 nap csúszás volt. Mikor kaptam gyógyszert sárgatest-elégtelenségre, megmaradt a babám is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, tehát a vetéléses vérzést úgy nézem, mintha megjött volna és rá kb. egy hónapra kéne újra véreznem? Akkor viszont van még egy hetem.Gondolom ezalatt az idõ alatt nem lehet, hogy újra babás lennék?Az korai lenne!
Igen, így kell nézned, legalábbis nálam így volt (ahogy írtam). Ami a teherbeesést illeti, bármi megtörténhet, ha volt peteérésed, akkor megtermékenyülés is történhetett. Nekem októberben volt a korai vetélés, amirõl írtam, és december végén már nem jött meg a menstruációm, tehát viszonylag hamar teherbe estem.
De teherbe eshetsz simán.

Vetélés után mikor jött meg az első mestruációtok?

Nov.21-én 10 hetesen elhalt a terhességem. A dokim azt mondta, hogy az els? három hétben lehet vérzés, ez a tisztulás - ez meg is volt. Majd 4-6 hét között várható az els? rendes vérzés. Múlt pénteken telt le a 6 hét. Alhasi fájdalmaim vannak néha. De még mindig nem mestruálok. Nektek hogy volt? Mi van ha most már terhes vagyok?

Legjobb válasz: Az elõzõ vagyok megint. Nekem a dokim azt mondta, hogy 2 menstruáció után biztonságos már ha terhes leszek. Az alatt az idõ alatt tutira regenerálódik a szervezetem.

Az elõzõ vagyok megint. Nekem a dokim azt mondta, hogy 2 menstruáció után biztonságos már ha terhes leszek. Az alatt az idõ alatt tutira regenerálódik a szervezetem.
A kérdező hozzászólása: Igen mi is azt mondjuk biztos így jobb, mert lehet hogy beteg lett volna... de hát akkor is nagyon fáj. Bíztunk benne hogy a második sikerülni fog de sajnos nem:-( reméljük az idei év már több jót tartogat. Neked gratuálok a babához. Nagyon sok boldogságot és egészséget Nektek:-) Nagyon szeretnénk babát így örülünk ha hamar érkezik a gólya. Nem tudom hogy most megint babát várok vagy normális hogy még nem vérzek.
Szia! Nekem is volt két elhalt terhességem, mindkettõ kb a 10. héten. Nekem naggyából a 6. héten mindkettõ után megjött, bár nekem volt mindkétszer kaparás is, így én nem véreztem csak 1-2 napig utána. Neked nem volt mûtét?
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönöm a válaszodat! Nekem márciusban és novemberben is 10 hetesen ment el mindkettõ terhességem. Mindkettõnél volt orvosi befejezés. Az elsõnél 5 hét után volt az elsõ vérzés, de nem volt ez a tisztulás ami most. Igen nekem is azt mondták, hogy két normál mestruációt meg kell várni, hogy regenerálódjon a szervezet. Neked megtudták mondani, hogy mitõl ment el?
Azt mondták, hogy valami nem volt rendben vele, hogy ez normális, sõt jobb is, mintha valamilyen rendellenességgel születne. Valami genetikai rendellenesség... Azóta nem végeztettem semmilyen vizsgálatot, és nem is derült ki, hogy mi volt a baj, de ma töltöttem be a 17. hetet :-))) és (lekopogom)eddig minden rendben a kicsivel, pedig semmilyen "óvintézkedést" nem tettem! Szerintem ne aggódj! Van aki szülés után is rögtön terhes lesz, mégis minden rendben(ha esetleg terhes lennél), ami meg a menstruációt illeti... Olyan nincs, hogy nem jön meg elõbb, vagy utóbb :-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!