Találatok a következő kifejezésre: Vetélés után jött (28 db)

Vetélés után hányadik nap jött meg újból a menzeszetek?

Március 21-én múlt el a vérzésem, ami a vetélésből adódott (márc 9.), és már három napja menzi szerű görcseim vannak. Lehet ez már a mensturáció vagy még korai lenne? Mitől függ, mikor jön meg vetélés után?

Legjobb válasz: Nekem mindig is hosszú ciklusaim voltak és sosem jött meg napra pontosan, de azért mondhatni rendszeres volt. Én mindig úgy számoltam, hogy utolsó mensi elsõ napjától kerek egy hónap és akkor azon a héten megjött valamikor. Ez vetélés után sem történt másként... vérzés elsõ napja után egy hónappal, mindig ahogy szokott. De, hogy mitõl függ, hogy kinek mikor jön meg azt nem tudom.

Nekem mindig is hosszú ciklusaim voltak és sosem jött meg napra pontosan, de azért mondhatni rendszeres volt. Én mindig úgy számoltam, hogy utolsó mensi elsõ napjától kerek egy hónap és akkor azon a héten megjött valamikor. Ez vetélés után sem történt másként... vérzés elsõ napja után egy hónappal, mindig ahogy szokott. De, hogy mitõl függ, hogy kinek mikor jön meg azt nem tudom.
Nekem mûtét után kerek négy hétre megjött.
Nekem pontosan a vetélés után 28. napon jött meg. (Spontán, nem volt mûtét.) Nem tudom mitõl függ, gondolom attól mikor lesz újra peteérésed.
Dec.12.én volt vetélésem, spontán, 20.áig vérezgettem, 26.án rendesen megjött és azóta pontosan 28-29naposak a ciklusaim. Nem tudom mitõl függ, sztem nincs rá pontos meghatározás, mindenkinél más.
Nekem nov.13-án volt vetélésem mûvi befejezéssel.A mûtét után 2 hátig véreztem utána az elsõ menstruációm dec.24-én volt, utána febr.1-én és az utolsó márc.14-én.Úgyhogy nagyon összevissza jön meg nekem.Vetélés elõtt mindig pontos 28-29 naposak voltak a ciklusaim.
Szia! Nekem mûszeres ab. befejezés volt. :( Kb 3 napig vérezgettem, majd elmúlt. Semmi görcs. Majd az elsõ menstruációm a mûtét után 4 hétre jött meg, iszonyú erõs volt! Tampon, 2 dupla betét, és még így is átáztam! Az nagyon durva volt. Majd 4 hétre megjött, "normálisan" és azóta mint az óra pontosság úgy jön meg! De baba még sehol sem:( Már lassan 2 éve volt! Szerintem ez embertõl is függ! Nagyon erõs görcseim is voltak az elõtt, sokszor ki sem tudtam mozdulni annyi fájt minden porcikám (hányás, hasmenés, puffadás) de a mûtét óta nem voltak ehhez hasonló tüneteim!
Nekem 3 hét után jött meg, de engem mûtöttek sajnos! Mûtét után még 10 napig véreztem kb., aztán a mûtéttõl számítva a 22. napon jött meg! Utána 30 nap, és azóta nem, mert még nem volt esedékes!
Nekem több mint 5hete volt spontan vetelesem, es harom hete voltam dokinal , akor azt mondta hogy 1-2het mulva megfog jönni. Azota még semmi, nemjött meg. Remelem ujra babas vagyok "

Spontán vetélés után mikor jött meg a havid? Késett vagy pedig a várt időpontra jött?

Én egy hónapja vetéltem, 10-ére vártam a havim, ma csináltam egy tesztet, de negatív lett. Lehet hogy ez a havim csak úgy kimarad magától?

Legjobb válasz: szia nekem okt4 volt egy vetélésem 5 hetesen azota még nem jött meg!

szia nekem okt4 volt egy vetélésem 5 hetesen azota még nem jött meg!
6 hetes vetélésnél, a mensim ugyanúgy jelentkezett a következõ ciklus napon, még csak nem is késett. szerencsére mert a következõ mensim után már meg se jött.
7-8- hetes vetélés után egyáltalán nem jött meg. Két hónap után elmentem orvoshoz. Kiderült, hogy újra teherbe estem.

A norcolutot milyen adagban és vetélés után mennyi havi kimaradása után írták fel? Utána meg is jött a havitok?

Legjobb válasz: Nekem mûtét után 13héttel irta fel a doki. 10 napig szedtem, és 3 nap múlva jött meg.

Nekem mûtét után 13héttel irta fel a doki. 10 napig szedtem, és 3 nap múlva jött meg.
A kérdező hozzászólása: Azóta volt bármilyen egyéb hormonális problémád, vagy kellett szedned más hormon készítményt?
Szia! Nekem a mûtét után 12 héttel írta fel a dokim a Norcolutot, 10 napig szedtem, rá 1napra meg is jött. Utána rögtön Clostilbegytet kaptam, mert nekem a baba elõtt sem volt mindig peteérésem. Most viszont a gyógyszertõl lett, a 16.napon, de sajnos megjött. Sebaj, most márlegalább az esély megvan egy babára... Kitartást!

Spontán vetélés után mennyi idő alatt jött össze a baba?

Legjobb válasz: A barátnõmnek idén februárban volt spontán vetélése, és áprilisban már terhes lett. Most 11 hetes, és teljesen rendben van a baba.

A barátnõmnek idén februárban volt spontán vetélése, és áprilisban már terhes lett. Most 11 hetes, és teljesen rendben van a baba.
Szia!!2 vetélésen vagyok túl, az elsõnél kivárunk 3 hónapot, a 4.hónapban már nem jött meg, most 5 éves a nagylányom:-)Másodszorra tavaly május 8-án volt egy spontán vetélésem, júliusban pedig pozitív lett a tesztem.Bár nem is védekeztünk, úgy voltunk vele, ha erõs, és szeretne jönni, hát jöjjön!!!Most 4 hónapos a kislányom, mindkét terhességemmel minden rendben volt, 4330 és 4050 grammal születtek.Kitartás, és kívánom, hogy mielõbb babás legyél!!!:-)Üdv:Tamy
Mi a vetélés után 3 hónappal álltunk neki újra. Rá 3 hónappal + lett a teszt.
Az elsõmnél a három hós várakozást megvártuk, rá harmadik próbára sikerült, tehát kb 5 hónap. A másodikomnál vártunk két és fél hónapot és ekkor elsõre sikerült, tehát három hónap. Most vagyok 37 hetes kismama. Kitartás!!!
Nekem 6 hónapot javasolt az orvosom. Kivártuk, és rögtön sikerült a babóka, aki most már 5 hónapos hugica. :)
A kérdező hozzászólása: mi is 2 hónap múlva gondoltuk hogy ráállunk aktívan! Most volt a vetélés a napokban!
Nem kellett mûszeresen befejezni, így szünetet sem kellet a doki javaslatára.Pontban rá 3 hónap múlva sikerült, egészséges baba, gondtalan terhességbõl.
Nekem decemberben volt egy tovább nem fejlõdõ terhességem, 9 hetesen nem volt szívhang. Mûszeres befejezés volt. 2 ciklus szünetet javasolt az orvos, így kihagytuk a decembert és a januárt. Február 7-én menstruáltam utoljára, ma töltöttem be a 24. hetet. Novemberre lesz baba. :) Fel a fejjel!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Teljesen magabiztosan állok a dolgokhoz! Még nagyon az elején voltunk! Menszi szerint 6 hetes voltam, de a "baba", csak 2, 5 hetes, így sima menszivel ment el, nem volt nagy vérzés és görcsölés, így bízom benne hamarosan kopogtat majd!
Nekunk az orvos 3 honap szunetet ajanlottt, 4 honap utan osszejott a baba, most 35 hetesek vagyunk es minden rendben.
A kérdező hozzászólása: Na tegnap voltam dokinál és annyira kitisztultam hogy azt se látta hogy terhes voltam, pedig 1 hete uh-val megállapította, annyit mondott 1 menszit még várjunk és utána belevághatunk!

Vetélés után miért nem jött meg?

4 hete volt egy spontán itthoni vetélésem. Nem is tudtam, hogy terhes vagyok. 1 hete kellett volna megjönnie, de eddig semmi csak a szokásos tünetek. természetesen voltam orvosnál mert fájdalmaim voltak. Megállapitotta hogy méhnyálkahártya gyulladásom van és adott antibiotikumot. Pont 1 hétre rá éjjel er?sebbé váltak a görcsök, szúrások. Kaptam rám Sumamed antibiotikumot amit?l már esére elmúlt a fájdalom. Megvizsgált 2x, ultrahang is volt. Nem maradt vissza semmi és nincs másik magzat sem. Akkor miért nem jön meg? Normálisnak mondható ez ilyenkor? Els? terhességemnél ikreket vártam de a 7h+3napon elment az egyik baba.

Legjobb válasz: Maga a vetélés is megbolondíthatja a ciklust, de a gyulladás is, nem beszélve a gyógyszerekrõl amiket szedsz. És sajnos a lelki tényezõk is rátesznek még egy lapáttal. Ha nem jön meg egy héten belül, akkor már érdemes lenne orvost felkeresni.

Maga a vetélés is megbolondíthatja a ciklust, de a gyulladás is, nem beszélve a gyógyszerekrõl amiket szedsz. És sajnos a lelki tényezõk is rátesznek még egy lapáttal. Ha nem jön meg egy héten belül, akkor már érdemes lenne orvost felkeresni.
Elég sok minden van nállad, ami miatt késhet a mensid: maga a vetélés, az antibiotikumok és a stressz is. Ha így nézzük, szinte normális, hogy késik.
Nekem a spontán vetélés után 6 hétre jött meg elõször.Szerintem még nem kell aggódni.Várj még két hetet és ha nem jön meg menj el dokihoz.

Vetélés után most jött meg a menszim 7 hétre és ez a 2. napom. Nagyon erősen vérzek. Normális dolog ez?

Legjobb válasz: Szia!Hogy mennyire normális nem tudom, de ha megnyugtat nekem is igy volt missed ab után.Azt hittem elvérzek....épp aféle nyaraláson voltam elég rosszul jött ki mert szinte ömlött belõllem. De ha nagyon nyugtalanit hivd fel a dokit.Õ bizti tudja mi a normális és mi nem. Puszi 36 hetes kismami

Szia!Hogy mennyire normális nem tudom, de ha megnyugtat nekem is igy volt missed ab után.Azt hittem elvérzek....épp aféle nyaraláson voltam elég rosszul jött ki mert szinte ömlött belõllem. De ha nagyon nyugtalanit hivd fel a dokit.Õ bizti tudja mi a normális és mi nem. Puszi 36 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Szia! Hány napig tartott neked ez az erõs vérzés? Köszi a választ, boldog babázást kívánok neked!
Szia! Ne izgulj, teljesen normális, sajna én is átéltem, ugyanúgy missed ab. után, nekem is majdnem 2 hóra jött meg, és az elsõ 2-3 nap volt nagyon erõs, ennyi vért még nem is láttam.Maxi tampon+betét fél óráig volt elég. Ráadásul pont dolgoztam egy lagziban, a legnagyobb nyárban, gondolhatod, ráadásul még be is voltam fájdalomcsillapítózva. Mindenesetre sztem normális, a következõnél nekem teljesen visszaállt az eredeti, közepes erõsségûre.
Kiegészítés:ha 5-6 nap után nem enyhül, mindenképp menj el dokihoz, kitartás!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a választ. Már nagyon szeretnék túllenni ezen a dolgon! Minden jót neked!

Szerintetek babás vagyok? Ha igen, akkor nem nagy probléma hogy csak a vetélés után 1 és fél hétig véreztem, azóta nem, vajon akkor meg is jött vagy csak tisztultam? Így hogy fognak számolni?

Március 13.a körül volt egy vetélésem 7 hetesen,minden szépen kiürült,a doktorn? azt mondta nem kell várnunk..Mikor úgy éreztem peteérésem van együtt voltunk,no de nem direkt mert én várni akartam míg egyszer megjön,utána próbálkozni..Szóval most ott tartok hogy még nem jött meg..2 napja néha szurkál az alhasam (nem görcsöl mintha megjönne) székrekedésem is van és újra kezdek fáradékony lenni..

Legjobb válasz: Aminek ki kellett jönnie az ki is jött szerintem vetélésnél, Nagyon sajnálom amúgy:(, viszont most lehet ismét reménykedni a babában, fõleg, hogy nem jött meg neked!! Tesztet nem csináltál??

Aminek ki kellett jönnie az ki is jött szerintem vetélésnél, Nagyon sajnálom amúgy:(, viszont most lehet ismét reménykedni a babában, fõleg, hogy nem jött meg neked!! Tesztet nem csináltál??
Szia. Az nem probléma, hogy csak másfél hétig véreztél. Én mindössze 4 napig véreztem. Lehet, hogy nálad akkor az menzesz volt. Ha babás vagy, akkor majd az ultrahangon látott méretek alapján számolnak. Szerintem már tesztelhetnél. Sok sikert! Mindenképp írd meg, hogy baba-e! :) Szurkolok! :)
A kérdező hozzászólása: Akkor lehet hogy holnap tesztelek!De lehet hogy még várok egy hetet..Köszönöm nektek a válaszokat!:) És mindenképp megírom a végeredményt!:)
Én egy percet se bírnék várni a teszttel:) de nagyon drukkolok neked, és várom a híreket:)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Hát sajnos azóta megjött..De köv héten lesz, számításaim szerint peteérés, úgy hogy már fel vagyunk készülve!:)

Spontán vetélés után amihez nem kellett műszeres befejezés, mikor állt helyre vagy mikor jött meg ujra a menstruációd?

mikor estél ujra teherbe?

Legjobb válasz: Sajnálom, ami történt. Nekem 8 hetesen ment el a baba spontán, de azért bementem megnézetni, így volt egy kis mûszeres beavatkozás. Pontosan 4 hétre jött meg utána, a következõ hónapban meg már nem jött meg. Ez év január végén született meg a kisfiam. Remélem nálad is hamar jönni fog a baba!! Addig is kitartás!

A kérdező hozzászólása: ez nekem most egy akora törés volt, hogy már nem nagyon alszom, állandóan sirógörcsöt kapok, és mostanába nem hiszem hogy túl leszek rajta.majd valahogy összekaparom magam , aztán ujra nekiállunk.
Nekem 6 hetesen ment el, 2 hetig vereztem utana, tisztult a szervezetem, aztan ahogy elmult ra 4 hetre jott meg a rendes menszies fel evre ra sikerult megint teherbeesnem, hozzateszem voltak olyan honapok, amikor nem probalkoztunk a fel ev alatt. Es sajnalom ami veled tortent. 37+1hkm
Sajnálom, ami történt. Nekem 8 hetesen ment el a baba spontán, de azért bementem megnézetni, így volt egy kis mûszeres beavatkozás. Pontosan 4 hétre jött meg utána, a következõ hónapban meg már nem jött meg. Ez év január végén született meg a kisfiam. Remélem nálad is hamar jönni fog a baba!! Addig is kitartás!
elsõ v. igen normál vérzésnek mondta a doki 4 hetes baba volt nem fejlõdött tovább. azt mondták azonnal lehet próbálkozni és sikerült!
A kérdező hozzászólása: az én babám is 4 hetes volt, azt mondta az orvos hogy ilyenkor nem lehet pontosan tudni kinek mikor jön meg ujra, lehet elõbb megjön de lehet késõbb.januárba megyek vissza kontrollra, és azt mondta egybõl nekiállhatunk ujra, ha felkészültem rá.szedem a terhesvitamint tovább és hát várom a csodát.
Fel a fejjel! Sok sikert !!!!!
Ez nekem is egy-két hét múlva fog kiderülni, de gondolom, hogy a rendes idõben lesz újra menstruáció, mert a szervezet ezt egy "normál vérzésnek" értékeli. De majd kiderül.
rá egy hónapra megjött, az még kicsit erõsebb volt.1-2 hónapra rá megint volt egy vetélésem, aztán kb egy évre rá teherbe estem.Októberben született meg a kisfiam:) De ez nem mindenkinél van így, lehet hamar teherbe esel majd!sok sikert, kitartást!!:)
A kérdező hozzászólása: hát rettenesen érzem magam fõleg hogy elsõ baba lett volna.na mindegy csak elõre nézek, és próbálom magam tultenni rajta.
Nekem áprilisban ment el egy babám a 6. héten. A vérzésem a vetélést követõ 28. napon jelentkezett újra. Utána nem próbálkoztunk egy ideig, mert elõbb szerettem volna leszoktatni a lányomat a szopizásról (õ akkor volt 11 hónapos). Augusztusban befejeztem a szoptatást, szeptembertõl próbálkoztunk. Október 13-án volt az utolsó menstruációm. Most 8(+1) hetes terhes vagyok, uh szerint minden oké. Ne keseredj el, nagyon sok nõ átesik ezen, a legtöbb terhesség ki sem derülne, ha nem lennének ezek a szuper tesztek. Csak egy megkésett menzesznek hinnénk a dolgot. Ha nem kellett mûszeres befejezés, akkor lehet akár a következõ ciklusban újra próbálkozni. Sok sikert!
Szia! Nekem 2009.áprilisban 10 hetesen volt a mûszeres befejezés, elsõ baba lett volna és fél évig próbálkoztunk elõtte. Nekem 4 hét múlva rendesen megjött. Majd szinte napra pontosan az elsõ baba fogantatásához képest egy év múlva teherbe estem :) és most itt szuszog a kislegény a másik szobában. Nagyon nehéz túllenni a dolgon, igazából teljesen sosem lehet, de kitartás és nagyon remélem, hogy max egy év múlva már neked is a karodban lesz az eredménye :D Egy két hetes baba anyukája
Októberben volt. Nem kellett bef. Rá hat hétre jött volna meg de sikerült a baba abban a ciklusban. Pé egészen a miki környékén volt a 4. hét közepén.

Vetélés után mikor jött a vérzés?

A vetélés napjától kell számítani?

Legjobb válasz: nekem okt 7-én volt a mûtét missed ab miatt,és nov.15-én jött meg.

nekem okt 7-én volt a mûtét missed ab miatt, és nov.15-én jött meg.
Nekem december 10-en volt a vetelesem es januar 16-an jott meg.
Igen, a vetélés napjától kell számolni. nekem okt 31-én volt a missed ab és december 12-én jött meg.
Nekem dec 9.-év volt missed-ab om, utána jan. 5.-én jött meg, azután már nem. 12 hetes leszek:)
A kérdező hozzászólása: Az a probléma, hogy nekem nem volt mûvi befejezés, így nem tudom, pontosan honnan számoljak! Az az igazság probálok nem foglalkozni vele, majd megjön egyszer, vagy nem! Köszi a válaszokat, úgy látom, hogy 4-7 hét az átlag.
nekem volt mûvi befejezés, 26 napra jött meg, de a te esetedben én a vetélés elsõ vérzési napjától számolnám

Kinek jött össze spontán vetélés után a következö honapban?

mult héten 5hetesen spontán el ment a picink ö let volna a4dik babánk töb pozitiv teszt után egyszer csak el kezdtem vérezni és uh-n meg is állapitoták már nincs!Az orvosom azt mondta nyugodtan kezdhetünk ujra probálkozni mert ilyenkor nem kell várni az érdekel kinek jött ugyanigy össze a következö honapban?És rendben volt e ot már minden?

Legjobb válasz: Én 6 hetes voltam amikor spontán elvetéltem, de nekem volt kismûtétem ahol kitisztítottak. Elvileg kellett volna várnunk 6 hetet, de nem vártunk. A mûtét június 5.-én volt, és július 1.-én kellett volna megjönnie. Most vagyok 14+5 napos terhes. Eddig minden rendben van, a kombinált tesztem is jó volt, negatív, 24.-én megyek dokihoz csak mert szabin van most. Már van egy 22 hónapos kisfam és õ most egy kislány lesz, ha minden igaz. A dokim azt mondta, hogy nem gond ha nem vártuk ki a 6 hetet, ha a természet úgy akarja akkor úgy is megmarad, ha nem akkor meg megint elment volna, de hála istennek õ velünk akart maradni. És még annyi, hogy nem akartam mûtétet, de a dokim azt mondta, hogy higgyjem el, hogy a mûtét után sokkal hamarabb teherbe fogok esni, mert ki leszek tisztulva. Hát így is lett.

Én 6 hetes voltam amikor spontán elvetéltem, de nekem volt kismûtétem ahol kitisztítottak. Elvileg kellett volna várnunk 6 hetet, de nem vártunk. A mûtét június 5.-én volt, és július 1.-én kellett volna megjönnie. Most vagyok 14+5 napos terhes. Eddig minden rendben van, a kombinált tesztem is jó volt, negatív, 24.-én megyek dokihoz csak mert szabin van most. Már van egy 22 hónapos kisfam és õ most egy kislány lesz, ha minden igaz. A dokim azt mondta, hogy nem gond ha nem vártuk ki a 6 hetet, ha a természet úgy akarja akkor úgy is megmarad, ha nem akkor meg megint elment volna, de hála istennek õ velünk akart maradni. És még annyi, hogy nem akartam mûtétet, de a dokim azt mondta, hogy higgyjem el, hogy a mûtét után sokkal hamarabb teherbe fogok esni, mert ki leszek tisztulva. Hát így is lett.
Utolsó vagyok, ma pozitívat teszteltem, nagyon drukkolok mindenkinek!
Augusztus elején a 7. héten volt spontán vetélésem, azóta még nem jött a baba. Nagyon szeretnénk, ha mielõbb összejönne.
Köszönöm!
15. heti vetélés után, 1. hónapban teherbe estem. Azt a babót 7. héten vesztettem el... azóta semmi, ennek lassan 2 éve.
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek !
Nekem! Esélytelen hõgörbével, "rossz idõben" történt szexeléssel a vetélést követõ ciklusban terhes lettem a kicsi fiammal, aki ma már 18 hónapos. Minden rendben volt, leszámítva, hogy nála is pecsételtem az elején, szóval hülyére aggódtam magam, hogy megint elvetélek. (Sajnos 18 hónappal korábban is vetéléssel végzõdött egy terhességem, és most júliusban is, amikor 16 hónapos lett a fiam, a pozi teszt után vérezni kezdtem ... Nem maradok könnyen terhes :-(
ha spontán elment a pici akkor nem kell várni 6 hetet. ez nem egy mûtéti beavatkozás volt. abortusz után nagyon erõs az elsõ mensi, de ez egy másik dolog. Nekem ugyan nem az elsõ hónapban, de a 2.-ban sikerült.
A kérdező hozzászólása: barackvirág köszönöm szépen a hsz-t!Boldog baba várást kivánok neked!
én 7 hetesen vetéltem, nem kapartak. most jött meg az elsõ menzim azóta 5 nap késéssel és iszonyú erõs vérzéssel, vérdarabokkal. azt mondják, tisztul méhem. vetéléskor nem volt feleennyire erõs vérzésem se!
A kérdező hozzászólása: De jo gratulálok nektek ilyen korán meg tudták mondani kislányotok lesz most?:-)igaz én is 3szor tudtam már a 12hetes uh-n boldog baba várást!
gratulálok kedves utolsó! vigyázz magadra és a babádra!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!