Találatok a következő kifejezésre: Vetélés után idővel (63 db)

Missed ab spontán vetélés után időre 5 hét és 3 napra megjött, igaz elég kevés és hol volt menzi hol meg semmi, azt mondták ez nem baj. Már nem védekezünk. Mennyi az esélyem az újabb terhességre?

Legjobb válasz: Szia! Én még várnék,lelkileg most lehet úgy érzed,hogy most vagy soha.A testednek idõ kell!Igaz nem írtad a terhesség korát,de a testednek regenerálódni kell,ha nem akarod Õt is elveszíteni.Nem beszélve a hormonokról,szerintem a furcsa mensi is megerõsíti!

Szia! Én még várnék, lelkileg most lehet úgy érzed, hogy most vagy soha.A testednek idõ kell!Igaz nem írtad a terhesség korát, de a testednek regenerálódni kell, ha nem akarod Õt is elveszíteni.Nem beszélve a hormonokról, szerintem a furcsa mensi is megerõsíti!
Szerintem most a beavatkozás miatt kevés a vérzésed. Nem gondolnám, hogy jól jönne most a méhednek egy baba, majd a következõ ciklusban, gyógyulnia kell. Esély persze megvan rá.
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek a gyors választ.a terhességem 12 hetes volt:(
A kérdező hozzászólása: a szûlésznõm azt mondta hogy már lehet próbálkozni, direkt megkérdeztemnem akarok hülyeséget és baj csinálni
Szia! Én az elsõ válaszoló vagyok.A 12hetes baba már nagy, ezért várj még.Megéri várni, hogy elkerüld azt amitõl félsz.Az én kisbabám 1hónaposan halt meg(szül.után) a testem kész, de a lelkem nem.Szerintem megéri várni, még akkor is, ha most rettenetesen vágysz egy babára.Én tudom mit érzel!Nekem 6hónapot mondott a doki.
A kérdező hozzászólása: jaj istenem nagyon sajnálom a babádat részvétem!!!!!! most még tuti nem is sikerûlne a baba nekem se mert még gyászolom.!!!!!!
Szia! Nekem hétfõn volt missed ab miatt mûtétem. Nekem is azt mondta az orvos, hogy fél évet legalább várjunk az újabb probálkozással. De hogy a kérdésedre válaszoljak sokan mondják, hogy ilyenkor hamarabb teherbe lehet esni. És sok ellenvélemény is van, hogy várjak. Megmondom, neked õszintén, hogy én most nem merek probálkozni, ha majd meglesz a szövettan eredménye annak függvényében megyek tovább, de fél évig biztos nem szeretnék terhes lenni. Sok sikert a továbbíkban!

Vetélés után fertőzés? Va itt valaki aki fertőzést kapott, mert nem tisztitották ki rendesen? Vagy azt mondták nincs szükség küretre és mégis kellett. Mik voltak a tünetei? Mennyi idő mulva kapott fertőzést vetélés után?

Legjobb válasz: Miért gondolsz fertõzésre? Nálam úgy volt,hogy missed ab után,2 hónapig iszonyatosan véreztem,kb. hetente vissza mentem a kórházba (sajna nem volt orvosom)azt mondta a doki(aki épp ott volt),hogy ez természetes,amikor utoljára mentem vissza akkor kaptam injekciót,mondván ez nem normális dolog.Aztán kerestem egy magán dokit ott elmeséltem mi történt fel volt háborodva,hogy ilyen felelõtlen orvosok vannak!!Nem fertõzés volt hanem valószínû (ugye utolag nehéz kideríteni)medencefenék gyulladás,amit nekik tudni kellett volna és antibiotikumot adni!Nagyon nehezen jött össze a babánk utána!

Miért gondolsz fertõzésre? Nálam úgy volt, hogy missed ab után, 2 hónapig iszonyatosan véreztem, kb. hetente vissza mentem a kórházba (sajna nem volt orvosom)azt mondta a doki(aki épp ott volt), hogy ez természetes, amikor utoljára mentem vissza akkor kaptam injekciót, mondván ez nem normális dolog.Aztán kerestem egy magán dokit ott elmeséltem mi történt fel volt háborodva, hogy ilyen felelõtlen orvosok vannak!!Nem fertõzés volt hanem valószínû (ugye utolag nehéz kideríteni)medencefenék gyulladás, amit nekik tudni kellett volna és antibiotikumot adni!Nagyon nehezen jött össze a babánk utána!
7 hetesen veteltem es nem volt kaparas mert elindult a verzes es ugy nezett ki az uhn hogy tisztulok...elovigyazatossagbol felirt a doki antibiotikumot es 2 naponta nezett uhn hogy lassa titszta-e mar a mehem...felhivta a figyelmemet arra hogy ha lazosodok vagy budos a ver ami tavozik akkor azonnal irany a surgossegi...szerencsere nem volt gond...6 nap alatt olyan lett a mehem mint azelott
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!Kedves elsõ válaszoló:nekem se volt fogadott orvosom decemberbe vetéltem el 8hetes voltam, azt mondta a doki tisztulok, januárba még voltam vissza de akkor már nem csinált ultrahangot, hanem csak át tapogatta a méhemet.mostmeg néha szurkál a méhem meg a petefészkem, fõleg menseskor és félek, hogy mégse tisztultam ki.csak kedden tudok menni dokihoz, mert heti 1x jár ki, sajnos magánrendelsre nem tellik.ez volt a 3ik mensesem de minden redben zajlott, nemvolt darabos, bûzös se.

Egy spontán vetélés után kinek mennyi idő után sikerült a baba?

Már a 2. menszim van azóta, csak +teszt igazolja hogy terhes voltam, mert kicsi volt még, orvosom sem mondott semmit, hogy védekezzünk eddig vagy addig.

Legjobb válasz: Szia! Mi a spontán vetélés után hat hónapot vártunk, (mûvi befejezés volt, a doki ennyit javasolt) kér évre rá sikerült. Ha a dokid nem mondott semmit, akkor nyugodtan "dolgozzatok". A doki tudja a pozitív tesztet? Ha igen megvizsgált? Ultrahang? Mondjuk van olyan ismerõsõm akinek szintén pici volt és nem csináltak vele sem semmit, de õk is vártak hat hónapot, nekik utána mindjárt sikerült. Sok sikert.

Szia! Mi a spontán vetélés után hat hónapot vártunk, (mûvi befejezés volt, a doki ennyit javasolt) kér évre rá sikerült. Ha a dokid nem mondott semmit, akkor nyugodtan "dolgozzatok". A doki tudja a pozitív tesztet? Ha igen megvizsgált? Ultrahang? Mondjuk van olyan ismerõsõm akinek szintén pici volt és nem csináltak vele sem semmit, de õk is vártak hat hónapot, nekik utána mindjárt sikerült. Sok sikert.
Na, mizu? Csináltál tesztet? REmélem nem jött meg, egy kis barna az nem számitana.
A kérdező hozzászólása: Mára nem vártam, de barnázok:(((Ez sem sikerült most. De ha holnap is fönn lesz a hõm csinálok tesztet, mert, ha + akkor biztos valami a beágyazódás körül nem stimmel.
11.02 Persze, hogy bizakodhatsz! Mondom én is azt hittem, hogy biztos bekevert nálam és nem lehetek az, azért is teszteltem csak egy hét után, ami erõs + lett. Nem akartam elhinni. Valószinûleg már elõbb is kimutatta volna a teszt. Jó, hogy nem vártam tovább, mert nem is akartam csinálni. Én drukkolok neked! Mikorra nem várod? Ird majd meg mi lett! :-)
A kérdező hozzászólása: Gratula akinek sikerült, hajrá aki még dolgozik rajta!
A kérdező hozzászólása: Szerintem nekem sem volt utána pé, mert nagyon kevés vérzésem volt. Most nem várom a 2. menszit azóta, de most éreztem a tüszõrepedést. Bizakodhatok?
Nekem idén februárban volt missedem. 9 hetesen megállt a szíve. Mûszeres befejezés lett a vége. Nekünk a doki 3 hónap pihit javasolt a babaprojektben. Májusban voltam nála, azt mondta, nagyon szépen rendbe jöttem, folytathatjuk. Teltek a hónapok, és egyre mérgesebb lettem, hogy azt mondták, sokkal könnyebben fog sikerülni, meg sokkal hamarabb (rá 2 évet vártunk), és csak nem jött. Mostanáig. 3-ai tesztem + lett.
Nekem is azt mondták, hogy nem kell várni. Próbálkoztunk is de 1. hónapban nem jött össze, és elég sokat késett is, valószinûleg megkeveredett. A 2. hónapban viszont (most) sikerült, pedig azt hittem, hogy most se, és 1 hét után csináltam tesztet ami + lett. Azóta már doki is megerõsitette. Sok sikert nektek is! :-)
Nekem 10 hetesen kellett befejezni a terhességet, mert a baba felszívódott. Ez 2006. szept. elején történt. Akkor fél év pihenõt javasoltak, azóta próbálkozunk a babával, de sajnos nem sikerül.
Nekem 8 hetesen volt spontan vetelesem. Nekunk egy mensit kellett megvarni es lehetett probalkozni. Nem kellett muvi befejezes. Nekunk ra fel evere sikerult a baba. A veteles utani 3 honapon keresztul nem volt peteeresem, a szervezetem nem allt meg keszen egy ujabb terhessegre hiaba is probalkoztunk.
A kérdező hozzászólása: Kórházban vizsgálgattak 3 napig. Uh, vérvétel, de nem mondták, hogy várnunk kéne.
A kérdező hozzászólása: Sajna ma megindult rendesen! :(((

Spontán vetélés után mennyi idő alatt jött össze a baba?

Legjobb válasz: A barátnõmnek idén februárban volt spontán vetélése, és áprilisban már terhes lett. Most 11 hetes, és teljesen rendben van a baba.

A barátnõmnek idén februárban volt spontán vetélése, és áprilisban már terhes lett. Most 11 hetes, és teljesen rendben van a baba.
Szia!!2 vetélésen vagyok túl, az elsõnél kivárunk 3 hónapot, a 4.hónapban már nem jött meg, most 5 éves a nagylányom:-)Másodszorra tavaly május 8-án volt egy spontán vetélésem, júliusban pedig pozitív lett a tesztem.Bár nem is védekeztünk, úgy voltunk vele, ha erõs, és szeretne jönni, hát jöjjön!!!Most 4 hónapos a kislányom, mindkét terhességemmel minden rendben volt, 4330 és 4050 grammal születtek.Kitartás, és kívánom, hogy mielõbb babás legyél!!!:-)Üdv:Tamy
Mi a vetélés után 3 hónappal álltunk neki újra. Rá 3 hónappal + lett a teszt.
Az elsõmnél a három hós várakozást megvártuk, rá harmadik próbára sikerült, tehát kb 5 hónap. A másodikomnál vártunk két és fél hónapot és ekkor elsõre sikerült, tehát három hónap. Most vagyok 37 hetes kismama. Kitartás!!!
Nekem 6 hónapot javasolt az orvosom. Kivártuk, és rögtön sikerült a babóka, aki most már 5 hónapos hugica. :)
A kérdező hozzászólása: mi is 2 hónap múlva gondoltuk hogy ráállunk aktívan! Most volt a vetélés a napokban!
Nem kellett mûszeresen befejezni, így szünetet sem kellet a doki javaslatára.Pontban rá 3 hónap múlva sikerült, egészséges baba, gondtalan terhességbõl.
Nekem decemberben volt egy tovább nem fejlõdõ terhességem, 9 hetesen nem volt szívhang. Mûszeres befejezés volt. 2 ciklus szünetet javasolt az orvos, így kihagytuk a decembert és a januárt. Február 7-én menstruáltam utoljára, ma töltöttem be a 24. hetet. Novemberre lesz baba. :) Fel a fejjel!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Teljesen magabiztosan állok a dolgokhoz! Még nagyon az elején voltunk! Menszi szerint 6 hetes voltam, de a "baba", csak 2, 5 hetes, így sima menszivel ment el, nem volt nagy vérzés és görcsölés, így bízom benne hamarosan kopogtat majd!
Nekunk az orvos 3 honap szunetet ajanlottt, 4 honap utan osszejott a baba, most 35 hetesek vagyunk es minden rendben.
A kérdező hozzászólása: Na tegnap voltam dokinál és annyira kitisztultam hogy azt se látta hogy terhes voltam, pedig 1 hete uh-val megállapította, annyit mondott 1 menszit még várjunk és utána belevághatunk!

6 hós várandósan szobabicikli? Mennyi ideig? Milyen intenzitással? 2 vetélés után és veszélyezetettt terhesen.10. héten vérzés lépett fel, azóta minden rendben volt.

Legjobb válasz: azt még hozzátenném h 15 éve sportolok, de a vetélések után nem mertem folytatni. MOst viszont már annyira hiányzik egy picike mozgás. Kb 10-15 perc bicóra gondoltam, kis intenzitással + az eddig végzett gyakorlatok. Csak a bicikliben nem vagyok biztos.. h jó ötlet-e..

A kérdező hozzászólása: azt még hozzátenném h 15 éve sportolok, de a vetélések után nem mertem folytatni. MOst viszont már annyira hiányzik egy picike mozgás. Kb 10-15 perc bicóra gondoltam, kis intenzitással + az eddig végzett gyakorlatok. Csak a bicikliben nem vagyok biztos.. h jó ötlet-e..
Ilyen elõzményekkel NAGYON rossz ötlet. Sétálj, ne kockáztass.
Ha zárt a méhszáj, nincs keményedés, jól vagy és a doki is engedi, akkor lehet lassan keveset, amíg jól esik.
Mindenképp kérdezd meg az orvosod, mielõtt elkezdenéd. Elhiszem, hogy hiányzik a sport, de elõtte konzultálj szakemberrel, nehogy baj legyen belõle (bár nem hiszem).
Séta.

Vetélés után mennyi idővel szünnek meg a terhes. Tünetek? Hasszurka utána is van? Mert nekem van, lehet akkor még megvan a baba és csak sima menzim volt? Egy hónapos vagyok a

Legjobb válasz: 5 héten volt spontán vetélésem, még egy hét múlva is volt tünetem (mellfeszülés) - erõs görcsökkel megjött a menzim mit értesz az alatt, hogy sima menzi? terhesség alatt semmilyen vérzés nem normális

5 héten volt spontán vetélésem, még egy hét múlva is volt tünetem (mellfeszülés) - erõs görcsökkel megjött a menzim mit értesz az alatt, hogy sima menzi? terhesség alatt semmilyen vérzés nem normális
A kérdező hozzászólása: úgy hallottam vannak akik mentstruálnak még az elsõ két hónapban de nekem nem múlnak el a tünetek, nem is csökkenek...vagy nemtom...hasszurkám megint van, de lehet azért mert összehúzódik a méh? Hányingerem van, hangulatingadozás, álmosság, hasszurka, mellnyilallgatás/feszülés...
Akár még egy év múlva is beszúrhat. Tapasztalat :(
És az orvos mit mondott a vérzésrõl? Ez a lényeg, nem a tüneteid.

Vetélés után (műszeres befejezéssel) jellemző, hogy teljesen felborul a ciklus? Mennyi ideig normális, és milyen ciklusok várhatók?

Nekem 3x teljesen normálisan megjött, most viszont egy nagyon rövid ciklusom volt, lehetséges, hogy a vetélés miatt?

Legjobb válasz: Nekem is nehezen jött helyre.3x normálisan (nem görcsös,nem darabos,4-5 napos,28 napos ciklus),aztán a 4.vérzés 2 héten át tartott (minimális),elmentem orvoshoz,megvizsgált,vérvétel...minden rendben volt a leletekkel,az orvos a vetélésnek tudta be,azóta minden rendben van,percre pontosan 28 naposak a ciklusaim.

Nekem is nehezen jött helyre.3x normálisan (nem görcsös, nem darabos, 4-5 napos, 28 napos ciklus), aztán a 4.vérzés 2 héten át tartott (minimális), elmentem orvoshoz, megvizsgált, vérvétel...minden rendben volt a leletekkel, az orvos a vetélésnek tudta be, azóta minden rendben van, percre pontosan 28 naposak a ciklusaim.
A kérdező hozzászólása: Köszi, hát akkor ezzel a 4. ciklussal lehet valami probléma... Neked sikerült már azóta a baba? Vagy még nem próbálkoztok újra?
Nem sikerült azóta sem (1 éve volt a vetélés), de az elsõ sem pikk-pakk jött össze.Bizakodom hogy most végre összejön/összejött.
A kérdező hozzászólása: Ó, akkor sajnos nagyon egy cipõben járunk :( Nekünk 3 év után jött össze :( Félek, hogy többször nem is fog, elég sok bajom van sajnos. De nagyon drukkolok neked, hogy sikerüljön!
Én is drukkolok! :)
milyen vizsgálatokat csináltak eddig? bocs hogy nem a kérdésre válaszolok.
A kérdező hozzászólása: Hormonvizsgálat, Torch, és immunológia volt idáig.
szia! nekem csináltak méhtükrözést, és volt egy missed abortuszom is, tehát össze tudom hasonlítani milyen a kettõ. (és van egy 1, 5 éves kislányom). szerintem inkább egy méhtükrözés, mint egy újabb vetélés. Nem vészes és sok minden kiderülhet belõlle. párodat vizsgálták már? lehet, nála nem stimel valami (pl. gyulladás). egy uh-t nála is érdemes csináltatni.
elsõ vagyok. csak azért kérdeztem, mert unokatesómnak a trombózishajlama miatt mentek el a babák, azt is érdemes kivizsgálni. + candida gombát is, az is okozhat vetélést.
A kérdező hozzászólása: 2. válaszoló neked mikor volt a vetélés? A kislányod születése elõtt vagy után? Mert nekem a kisfiam születése után, ezért gondolom úgy, hogy ha akkor sem volt semmi gond, most sincs. Egyébként milyen volt a méhtükrözés? Nekem altatás nélkül fogják csinálni. Utolsó válaszoló nekem nem csináltak ilyen vizsgálatokat. Nagyon jó dokim van, és õ azt mondta, hogy nincs szükség más vizsgálatokra. Remélem igaza van. Egyébként a férjemnél ilyenkor milyen gondok lehetnek? Milyen gyulladás okozhat vetélést?
szia! a 2. vagyok. nekem a kislányom születése után volt a vetélés. nem vagyok orvos, de ha nem volt életképes az embrió akkor az lehet a hímivarsejt miatt is. azt írod, hogy jó az orvosod: hát akkor szerintem ha a méhtükrözést tanácsolja, akkor meg kell csináltatni. nekem egyébként altatásban csinálták, kb 10 perc volt mindennel együtt.

Mennyi időnek kell eltelnie egy 6 hetes vetélés után, hogy újra próbálkozzunk?

Legjobb válasz: Az orvos mit mondott? Érdemes kivárni legalább egy menstruációt, különben magas az újabb vetélés kockázata.

Az orvos mit mondott? Érdemes kivárni legalább egy menstruációt, különben magas az újabb vetélés kockázata.
nekünk anno azt mondták, kell 3 hónap pihenés a testnek.
Nekem spontán vetélésem volt 5 hetesen, és a dokim 3 hónapot javasolt.
Szia! A legrövidebb idõ egy teljes rendes menzi megvárása és utána már lehet.Ez még korai vetélésnek számit, de azért ajánlanék valamilyen multivitamin szedését!:) Remélem hamarosan újra terhes leszel!:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a hozzászólást. Nekem azt mondta a dokim várjam meg a következõ menszit.

Két vetélés után mennyi idővel érdemes újabb terhességbe kezdeni? Egyáltalán bele merjek-e vágni? Nagyon szeretnék, de félek.

Két terhességem is megszakadt, mindkett? koraterhességi elhalás volt, 12. hét alatti. Orvos szerint az okát nem tudják, lehet, genetikai, vagy bármi más...

Legjobb válasz: szia, en ugyanebben a cipoben jarok. 2 vetelesem volt, az egyik a 6. hetben a masik a 12. hetben. Azota 8 honap telt el, es most merek ujra probalkozni. Nalam sem talatak semmit a dokik

szia, en ugyanebben a cipoben jarok. 2 vetelesem volt, az egyik a 6. hetben a masik a 12. hetben. Azota 8 honap telt el, es most merek ujra probalkozni. Nalam sem talatak semmit a dokik
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat 2. válaszolónak: nekem még ezek után is azt mondták, hogy 1-2 vérzés elég, de lehet, hogy elmegyünk genetikai vizsgálatra...
Szia!En most a baratnom tortenetet irom le.Neki 3 vetelese volt az elso ketto a 6.heten a harmadik a 12 heten.Neki az orvosa az elso ket vetelese utan azt mondta h 3 honapig kell varni es utana lehet probalkozni.Most a harmadik vetelese utan elkuldte oket genetikai vizsgalatra es azt mondta h majd az eredmenyek utan fogja megmondani h mikor lehet ujra probalkozni. Viszont a napokba volt itt egy hasonlo kerdes es a kismamak szerint ez orvostol fugg.Es tenyleg ahanyan irtak szinte annyi idopontot.Tehat ezt erdemes az orvosoddal megbeszelned. Kitartas es ne aggodj:) . Udv:20 hetes kismami

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!