Találatok a következő kifejezésre: Vetélés után 6 hetet (10 db)

Lehet-e baja a babának ha a vetélésem után 6 héttel teherbe estem?

Júliusban vetéltem és 6 hét után lefeküdtem a párommal de az óvszer kiszakadt és terhes lettem szerintetek lehet-e baja a picinek ezmiatt?

Legjobb válasz: Nem hinném. Én tavaly áprilisban vetéltem el sajnos, és ugyanúgy rá 6 hétre teherbe estem. Én rábíztam a természetre, és a dokim is azt mondta a missed ab. mûtéti befejezése után, hogy két hónap múlva ott leszek terhesen. Most lesz 7 hónapos a kisfiam, és tökéletesen egészséges! Minden jót kívánok! Ja, és a doki sem szólt semmit, hogy túl korán jött volna, vagy ilyesmi. Annyi, hogy veszélyeztetett terhes voltam az elsõ pillanattól, és jobban odafigyeltek ránk.

Nem hinném. Én tavaly áprilisban vetéltem el sajnos, és ugyanúgy rá 6 hétre teherbe estem. Én rábíztam a természetre, és a dokim is azt mondta a missed ab. mûtéti befejezése után, hogy két hónap múlva ott leszek terhesen. Most lesz 7 hónapos a kisfiam, és tökéletesen egészséges! Minden jót kívánok! Ja, és a doki sem szólt semmit, hogy túl korán jött volna, vagy ilyesmi. Annyi, hogy veszélyeztetett terhes voltam az elsõ pillanattól, és jobban odafigyeltek ránk.
Közvetlenül vetélés után egy újabb vetélés veszélye kicsit nagyobb. Minél idõsebb volt a megszakadt terhesség annál inkább. De nem akarlak megijeszteni: a nõk többsége vetélés után azonnal is képes kihordani az újabb magzatot.
Nekem februárban volt vetélésem a 8. héten. Rá 3 héttel (!!) estem teherbe - védekezés mellett-. Azóta a 27. hetet tapossuk a kislányommal és minden vizsgálat arra mutat, hogy tökéletesen egészséges. Sokat pihentem az elején, figyeltem a testem jelzéseit. (Ha éhes voltam ettem, ha álmos aludtam, stb.) De a lényeg, hogy próbáld meg nem agyon stresszelni magad! Minden jót nektek!

Titeket mikor küldött vissza melózni a doki egy spontán vetélés után? (6. hétben)

Legjobb válasz: Én nem voltam táppénzen, miért van arra szükség? Egyetlen napon nem tudtam dolgozni, mikor nagyon véreztem és el kellett mennem a kórházba, hogy megnézzenek. Nem is bírtam volna itthon, biztos csak rágódtam volna a történteken.

Én nem voltam táppénzen, miért van arra szükség? Egyetlen napon nem tudtam dolgozni, mikor nagyon véreztem és el kellett mennem a kórházba, hogy megnézzenek. Nem is bírtam volna itthon, biztos csak rágódtam volna a történteken.
A kérdező hozzászólása: Engem már elõtte egy héttel kiirt, feküdnöm kellett, m véreztem és aztán el is ment a baba.
Ha szükség van még mûtétre, akkor +1 nap itthon.
Én mûtét után másnap még otthon voltam, de spontán után már másnap dolgoztam!
A kérdező hozzászólása: Engem nem akar engedni még 1 hétig, pedig kitisztult teljesen.
Én missed ab után 2 hétig voltam otthon. Elõször nem értettem, de aztán nem bántam meg, mert nem ment minden rögtön olyan könnyedén! Nem ártott pihenni! 24hkm
Nekem másfél hete volt vetélésem 9 hetesen:-(.Mûtétileg fejezték be. Két napot mondott a doki pihenni, és aztán mehetek dolgozni, de ne emeljek.Mondtam hogy ahol dolgozok kell emelni ezért egy hetet voltam otthon.
Ha jól tudom, "természetes kiürülés" esetén normális a 3 hét, mûtéti befejezés esetén szokott a 4-6.héten megjönni.
Nekem sajnos mindkettõben volt részem, és rendesen egy hónap múlva jött meg.

A vetélésem, vagy a műtét után 6 héttel számoljak az első menstruációmmal? (Mert a kettő között eltelt 3 hét? )

Jún.3-án 9 hetesen elvetéltem...Azt mondták semmi teendő,kitisztulok magamtól...3 hét után nem múlt el a vérzésem,visszamentem jún 21-én,és azonnal megműtöttek.

Legjobb válasz: Nekem a mûtét után 4 héttel jött meg.

Nekem a mûtét után 4 héttel jött meg.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ...Nekem a mûtét 4 hete volt, de a vetélés 7 hete, és ezzel vagyok gondban, honnan számoljam a heteket?Csak azért érdekel ennyire, mert szeretnénk próbálkozni újra...
Szerintem a mûtéthez számold, de a próbálkozással még várjatok, majd a doki megmondja, hogy mennyit kell várni addig.
kb 4 het, de a probalkozassal en is varnek egy kicsit regeneralodjon a mehed(a hat hetet minden kepp a szexig)harom honapot egy ujabb gyerekkel, nehogy ne tudjon jol meg tapadni
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek!Igazatok volt.A mûtét után 5 hétre, és 2 napra jött meg!

6 hete volt vetélésem (14 hét után) és még nem jött meg a havim. Érdemes még várnom, vagy forduljak orvoshoz? Volt aki többet várt?

Legjobb válasz: Szia! Nagyon sajnálom! Nekem missed ab-om volt (a terhesség elhalt, de nem indult be magától a vetélés), és a mûtét után nekem a 9. héten jött meg. Nekem azt mondták, hogy 6-8 hetet várjak. Aztán mire kaptam idõpontot, azon a héten pont megjött magától. Nem is érzel semmi tünetet, hogy megjönne?

Szia! Nagyon sajnálom! Nekem missed ab-om volt (a terhesség elhalt, de nem indult be magától a vetélés), és a mûtét után nekem a 9. héten jött meg. Nekem azt mondták, hogy 6-8 hetet várjak. Aztán mire kaptam idõpontot, azon a héten pont megjött magától. Nem is érzel semmi tünetet, hogy megjönne?
Nekem is missedem volt.9 hetes voltam.Mûtét után 5 hétre jött meg, semmi tünete nem volt. 8-9 hétig normális ha nem jön meg, utánna viszont érdemes orvoshoz fordulni.Adnak gyógyszert rá! Jobbulást!
Én úgy tudom, hogy 5-10 hét a normális. Nekem a 6.héten jött meg elõször.
2. vagyok. Na ez az!Nekem 3 ciklust mondtak!kettõn már túl vagyok hála!
A kérdező hozzászólása: Pár napja volt egy kis feszülés a melleimben, de elmúlt. Azt hiszem várok még 2 hetet aztán felhívom a dokit. Minél elõbb meglenne a 2 ciklus, annál elõbb próbálkozhatnánk...:)
A kérdező hozzászólása: Szia 2. "Irigyellek". Sok sikert a következõhöz!
A kérdező hozzászólása: 5 napos norcolut kúrát 3 napja fejeztem be, és ma reggelre megjött "végre". Ha a következõ rendesen megjön, akkor mi is kezdhetjük a baba projectet! :)

6 hós várandósan szobabicikli? Mennyi ideig? Milyen intenzitással? 2 vetélés után és veszélyezetettt terhesen.10. héten vérzés lépett fel, azóta minden rendben volt.

Legjobb válasz: azt még hozzátenném h 15 éve sportolok, de a vetélések után nem mertem folytatni. MOst viszont már annyira hiányzik egy picike mozgás. Kb 10-15 perc bicóra gondoltam, kis intenzitással + az eddig végzett gyakorlatok. Csak a bicikliben nem vagyok biztos.. h jó ötlet-e..

A kérdező hozzászólása: azt még hozzátenném h 15 éve sportolok, de a vetélések után nem mertem folytatni. MOst viszont már annyira hiányzik egy picike mozgás. Kb 10-15 perc bicóra gondoltam, kis intenzitással + az eddig végzett gyakorlatok. Csak a bicikliben nem vagyok biztos.. h jó ötlet-e..
Ilyen elõzményekkel NAGYON rossz ötlet. Sétálj, ne kockáztass.
Ha zárt a méhszáj, nincs keményedés, jól vagy és a doki is engedi, akkor lehet lassan keveset, amíg jól esik.
Mindenképp kérdezd meg az orvosod, mielõtt elkezdenéd. Elhiszem, hogy hiányzik a sport, de elõtte konzultálj szakemberrel, nehogy baj legyen belõle (bár nem hiszem).
Séta.

Vetélés után nem 6 hétre, hanem KÉSÕBB jön meg a menses az baj?

Holnap lesz 6 hete hogy elvetéltem,de menses sehol.

Legjobb válasz: Nem szentírás a 6 hét. Vissza kell rendezõdni a hormonjaidnak. De ha még 2-3 hét múlva sem jön meg, akkor menj el nõgyógyászhoz.

Nem szentírás a 6 hét. Vissza kell rendezõdni a hormonjaidnak. De ha még 2-3 hét múlva sem jön meg, akkor menj el nõgyógyászhoz.

6. héten spontán vetélés után (nem volt műtét) mennyi ideig tart a vérzés? Lehet csak 1-2nap?

Legjobb válasz: Nekem 8 napig tartott-ugyan úgy 6.héten és nem volt mûtét.

Nekem 8 napig tartott-ugyan úgy 6.héten és nem volt mûtét.
Ez igy tenyleg gyanus....
A kérdező hozzászólása: 16.-ára van idõpontom...:(
Hát, azért nem ártan egy uh, a biztonság kedvéért, nehogy baj legyen. Az 1-2 nap elég gyanús.
A kérdező hozzászólása: holnap lesz egy hete hogy voltam akkor azt mondta:ebbõl hamarosan egy rendes menstruáció lesz de elõtte sem meg akkor sem láttak petezsákot....
Ezt megint csak orvos tudja megmondani, ugye látott már?
Nekem 5. héten volt vetélésem, nem kellett mûtét, 16 napig véreztem. Mondjuk a vége felé, már kevés volt.
A kérdező hozzászólása: és ha csak ennyi volt nem lehet hogy terhes maradtam?
Azt majd a doki mondja meg, h kitisztult e v sem. Kitisztulhat ennyitõl is, de nagyobb az esélye akkor, ha erõsebb, több vérzés van. Görcseim nekem se voltak, de véreztem rendesen.
A kérdező hozzászólása: de kitisztult ha csak 2nap pecsételt 1nap megindult meg egy éjszaka, meg egy nap még pecsételt?nem görcsöltem meg nem is fájt...meg azóta sem érzek semmit
Nekem az elsõnél kereken egy hét, a másodiknál csak négy nap.
A kérdező hozzászólása: az történt hogy megnézett a doki és minden oké tehát simán lehet hogy egy napig véreztem... 2-3 hónapot kell várnunk és lehet próbálkozni, de most meg megint kívánom a savanyút meg idegbeteg vagyok.....:)

Vetélés után elég 6 hetet (max. 2 menstruációs ciklust) várni az újabb próbálkozással?

2 hete volt m?vi vetélésem és ?szintén szólva a 6 hetet kivárom max. 2 menszi és ismét probálkozni szeretnénk. Ha volt igy vki h csak ennyit várt nyugtasson meg h elég ennyi idö? lelkiekben feldolgoztam a történteket.

Legjobb válasz: Hát nekem három hónapot javasolt a doki, nekem is vetélésem volt. Azt mondta várjak 3 jó erõs nyálkaképzõdést, és én szót fogadok, mert egyrészt gondolom tapasztalatból mondta, másrészt meg ebbõl az élménybõl elég volt egy is.

Hát nekem három hónapot javasolt a doki, nekem is vetélésem volt. Azt mondta várjak 3 jó erõs nyálkaképzõdést, és én szót fogadok, mert egyrészt gondolom tapasztalatból mondta, másrészt meg ebbõl az élménybõl elég volt egy is.
Nekem szeptemberben volt vetélésem, kiegyeztünk 2 mesivel, azóta próbálkozunk, és ma + lett a tesztem :) 4 mesit váratott, szóval ha jönni akkar akkor már az elsõ után jönni fog, ha a szervezeted és a méhed összeszedte magát! SOk sikert! :)

Ezt a vetélés után 2-3 héttel írták a papíromra mit jelent? 80x37 mm-es ut.7.6 mm-es endom

Legjobb válasz: Az elsõ két szám a méhed mérete (ut.=uterus=méh) A második a méhnyálkahártya vastagsága (endom.=endometrium=méhnyálkahártya).

Az elsõ két szám a méhed mérete (ut.=uterus=méh) A második a méhnyálkahártya vastagsága (endom.=endometrium=méhnyálkahártya).
2000 forint körül van. Nagyon bízom benn , hogy használni fog.
Beágyazódáshoz minimum 11 mm-nek.
A kérdező hozzászólása: Kedves 10/11-es! És mennyi ez a csepp? Én most palástfûteát iszok napi 2x 2dl:)
Köszönöm, remélem én is. :-)
A férjem vett MASTODYNON CSEPP-et, egy ismerõsöm ajánlotta, õ az elsõ hónapban kismama lett. Szóval én megpróbálom, remélem hatásos lesz, és mellette mérem a hõmet is, és folsavat is elkezdek majd szedni!
A kérdező hozzászólása: Én is sajnálom!:( Így van én is nagyon remélem:)
Nagyon sajnálom! Remélem hamarosan pozitívat tesztelünk!
A kérdező hozzászólása: Köszi:) És a terhességhez milyen vastagnak kéne a nyálkahártyának lennie?
Az e-vitamint ajánlják, még a férfiaknak is! Sok sikert! Nekem márciusban volt vetélésem, azóta semmi! :-(
A kérdező hozzászólása: És ezt valahogy lehet így természetes úton növelni? Vagy elég a terhesvitamin? Csak azért kérdem mert szeretnénk babócát:)
Bocsi, rosszul emlékeztem. Minimum 8 mm.
A kérdező hozzászólása: Nekem ezt tavaly augusztus végén volt:( Mi is vártunk aztán most szeretnénk, vagy 4 hónapja próbálkozunk. Neked is sok sikert:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!