Találatok a következő kifejezésre: Vetélés után 6 (25 db)

Lehet-e baja a babának ha a vetélésem után 6 héttel teherbe estem?

Júliusban vetéltem és 6 hét után lefeküdtem a párommal de az óvszer kiszakadt és terhes lettem szerintetek lehet-e baja a picinek ezmiatt?

Legjobb válasz: Nem hinném. Én tavaly áprilisban vetéltem el sajnos, és ugyanúgy rá 6 hétre teherbe estem. Én rábíztam a természetre, és a dokim is azt mondta a missed ab. mûtéti befejezése után, hogy két hónap múlva ott leszek terhesen. Most lesz 7 hónapos a kisfiam, és tökéletesen egészséges! Minden jót kívánok! Ja, és a doki sem szólt semmit, hogy túl korán jött volna, vagy ilyesmi. Annyi, hogy veszélyeztetett terhes voltam az elsõ pillanattól, és jobban odafigyeltek ránk.

Nem hinném. Én tavaly áprilisban vetéltem el sajnos, és ugyanúgy rá 6 hétre teherbe estem. Én rábíztam a természetre, és a dokim is azt mondta a missed ab. mûtéti befejezése után, hogy két hónap múlva ott leszek terhesen. Most lesz 7 hónapos a kisfiam, és tökéletesen egészséges! Minden jót kívánok! Ja, és a doki sem szólt semmit, hogy túl korán jött volna, vagy ilyesmi. Annyi, hogy veszélyeztetett terhes voltam az elsõ pillanattól, és jobban odafigyeltek ránk.
Közvetlenül vetélés után egy újabb vetélés veszélye kicsit nagyobb. Minél idõsebb volt a megszakadt terhesség annál inkább. De nem akarlak megijeszteni: a nõk többsége vetélés után azonnal is képes kihordani az újabb magzatot.
Nekem februárban volt vetélésem a 8. héten. Rá 3 héttel (!!) estem teherbe - védekezés mellett-. Azóta a 27. hetet tapossuk a kislányommal és minden vizsgálat arra mutat, hogy tökéletesen egészséges. Sokat pihentem az elején, figyeltem a testem jelzéseit. (Ha éhes voltam ettem, ha álmos aludtam, stb.) De a lényeg, hogy próbáld meg nem agyon stresszelni magad! Minden jót nektek!

Ez év jan.8-ai vetélés után, 6 hetes terhes vagyok. Mennyire áll fenn a vetélés veszélye?

Legjobb válasz: Ez attól is függ, hogy a vetélésnél hány hetes terhes voltál. Addig kritikus a következõ terhességnél is. De szerintem utána is nagyon oda kell figyelni. Kérdezd meg a dokidat, hogy mi a teendõ.

Ez attól is függ, hogy a vetélésnél hány hetes terhes voltál. Addig kritikus a következõ terhességnél is. De szerintem utána is nagyon oda kell figyelni. Kérdezd meg a dokidat, hogy mi a teendõ.
A kérdező hozzászólása: 9 hetes terhes voltam, nem volt szívmûködése a babának. Elsõ terhességem volt 35 évesen
Szia! Együtt érzek veled, nekem is 9 hetes volt a babám, amikor leállt a szive. Tegnap volt a mûszeres befejezésem. Nekem már van egy 7 éves kisfiam. 31 éves vagyok. Nekem kb. fél évet mondtak, hogy ennyi idõ kell a regenerálódáshoz. Nagyon vigyázz magadra!

Titeket mikor küldött vissza melózni a doki egy spontán vetélés után? (6. hétben)

Legjobb válasz: Én nem voltam táppénzen, miért van arra szükség? Egyetlen napon nem tudtam dolgozni, mikor nagyon véreztem és el kellett mennem a kórházba, hogy megnézzenek. Nem is bírtam volna itthon, biztos csak rágódtam volna a történteken.

Én nem voltam táppénzen, miért van arra szükség? Egyetlen napon nem tudtam dolgozni, mikor nagyon véreztem és el kellett mennem a kórházba, hogy megnézzenek. Nem is bírtam volna itthon, biztos csak rágódtam volna a történteken.
A kérdező hozzászólása: Engem már elõtte egy héttel kiirt, feküdnöm kellett, m véreztem és aztán el is ment a baba.
Ha szükség van még mûtétre, akkor +1 nap itthon.
Én mûtét után másnap még otthon voltam, de spontán után már másnap dolgoztam!
A kérdező hozzászólása: Engem nem akar engedni még 1 hétig, pedig kitisztult teljesen.
Én missed ab után 2 hétig voltam otthon. Elõször nem értettem, de aztán nem bántam meg, mert nem ment minden rögtön olyan könnyedén! Nem ártott pihenni! 24hkm
Nekem másfél hete volt vetélésem 9 hetesen:-(.Mûtétileg fejezték be. Két napot mondott a doki pihenni, és aztán mehetek dolgozni, de ne emeljek.Mondtam hogy ahol dolgozok kell emelni ezért egy hetet voltam otthon.

Junius 6-án volt egy spontán vetélésem.12-én elmult a vérzés azóta minden nap együtt vagyunk a párommal, azaz 1 napot hagytunk eddig csak ki. összejöhet közvetlen vetélés után?

Legjobb válasz: Már ne haragudj,de nektek nem mondták,hogy vetélés után 4-6 hétig nem kellene sexuális életet élni? (Mondjuk nekem a lelkem se vitt rá,de nem vagyunk egyformák). Nem hiszem hogy rögtön terhes lennél,a szervezetednek újra peteérést kell produkálnia.

Már ne haragudj, de nektek nem mondták, hogy vetélés után 4-6 hétig nem kellene sexuális életet élni? (Mondjuk nekem a lelkem se vitt rá, de nem vagyunk egyformák). Nem hiszem hogy rögtön terhes lennél, a szervezetednek újra peteérést kell produkálnia.
Ha a doki azt mondta lehet, mert befejezett vetélésed volt, akkor tényleg nem baj. Csak akkor lenne baj ha ki kellett volna kaparniuk, de így csak olyan volt mint egy erõsebb menses. És ezután sokkal könnyebb teherbeesni, nem a hcg akadályozza meg a peteérést, hanem a progeszteron, de az a vetélés után rögtön lezuhan!Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: azt mondta a doki nem kell várni lehet próbálkozni mert kitisztult rendesen
szia! Nem fog összejönni!! terhes voltál! a hcg még elég magas ahhoz hogy a szervezet hormonjai beinduljanak.. gondold végig: egy terhesség alatt sem lehet újra teherbe esni.. De minimum 6 hét pihi kell hogy a következõ terhességed egészséges legyen.. és még keveset is mondtam.. a dokik 12 hetet mondanak! álljatok le kicsit! fizikailag sem tesz jót..A méhszájat is hagyni kell regenerálódni..
A kérdező hozzászólása: de megjött rendesen meg nagyon korai volt még. Meg akkor a doki miért mondta h lehet?
volt pozitiv teszted? vagy ha nagyon korai volt honnan tudod hogy terhesség volt (nem rosszindulatuan kérdem csak érdeklõdöm)
A kérdező hozzászólása: volt halvány pozi tesztem, a doki a papiron mikor elõször mentem ezt irta 14 mm endom 2 mm felritkulás, utánna volt a nagy semmi tmikor 9-én mentem.
volt már rá példa, hogy vetélés utáni ciklusban egybõl kismami lett valaki
Sziasztok! Nekem 5 hónapja volt vetélésem, amit sajnos mûszeresen fejeztek be! Azt mondta a doki, a 4. hónaptól próbálkozhatunk. Pár napja pozitívat teszteltem. 2 napig örülhettünk, mert spontán vetéltem. Bekerültem a sürgõsségire, ott a doki újabb 6 hónap pihenõt javasolt. Ilyen sok idõ kell a regenerálódáshoz?
Ha jól tudom, "természetes kiürülés" esetén normális a 3 hét, mûtéti befejezés esetén szokott a 4-6.héten megjönni.
Nekem sajnos mindkettõben volt részem, és rendesen egy hónap múlva jött meg.

Vetélés után mikor próbálkoztatok? Nekem januárba volt egy vetélésem amit műtétileg fejeztek be. Az orvos azt mondta, hogy várjunk 6 hónapot és utána próbálkozhatunk. Nem sok ez a 6 hónap? Baj ha mi már most próbálkozunk?

Második babám lett volna,az els? egészségesen megszületett már 5 éves.

Legjobb válasz: Nekem is 6 hónapot mondott a dokim, de én már 9 hónapja vetéltem el. Nem bírnám még egyszer elviselni, ha elvetélnék!

Nekem is 6 hónapot mondott a dokim, de én már 9 hónapja vetéltem el. Nem bírnám még egyszer elviselni, ha elvetélnék!
Én személyszerint Jobban ajánlanám Neked a Femibion 800 nevû vitamint!Sokkal több vitamin van benne ami hasznos a babának!Én még folsavat is szedek plusszba! Az, hogy sagít-e teherbe esni....hát, nem tudom, viszont, ha jön a baba, már felleszünk töltve vitaminnal és ezzel is már tettünk a vetélés ellen valamit! Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Hálistenek a párom is sokat segit!Május 1. óta elkeztem az Elevitett szedni szerintetek ez is sokat fog segiteni hogy hamar teherbe essek?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek aki írt!Én lelkileg már jól vagyok!Az 5 éves kislányom ad nekem erõt!Már õ is szeretne kistesót.De majd csak összejön.
Fúúú!Hát ezt nem is csodálom!!!!! Nekem is azörnyû volt elveszteni a 6 hetes babámat!Hát akkor Neked!!!!!! Szívbõl sajnálom!!!!!!
Nekem 6 hónapot mondott a doki, hogy rendbejöjjek, bár szerinte lelkileg több idõbe fog telni. Nekem most április elsején született meg, illetve spontán vetélésem volt 22-23 hetesen. Nagyon félek. Remélem többet nem fordul ez elõ velem, mert azt nem élném túl. Nagyon szeretnék én is babát, de a doki szerint míg lelkileg nem állok készen nem javasolja. Szerinte lehet, hogy egy év is lesz (pszihologust javasolt).
Nekem is 3 hónapot mondtak az orvosok!Állítólag ennyi idõ kell a szervezet regenerálódására, és a méh nyálkahártya újbóli megvastagodására!
Nekem 3 hónapot mondtak, de van akinak csak 6 hetet!Nem értem mi alapján "osztják", de szerintem ti már belevághattok!Ha készen áll a szervezeted úgyis sikerül, ha meg nem akkor legfeljebb késõbb jön össze, de esélyt lehet adni neki!!
Nekem is 6 hónapot mondott az orvosom, de 5 hónapra "besikerült". Nem terveztük, csak jött. Egészséges, már 14 hós:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!A menstruáciom azóta mindig napra pontosan megjön!
Szia! Nekem is volt missed ab-om 11 hetesen, nekem is 6 hónapot mondtak, hogy várjak, a másik 4 hót, a harmadik 3 hót, de nekem kellett is az a 6 hónap, amire teljesen rendbe jöttem, mert a mensim nehezen állt helyre utána. De ha te úgy gondolod, hogy rendben van, szerintem próbálkozhattok, mert eltelt már annyi idõ.
A kérdező hozzászólása: Kösszi hogy drukolsz.Aranyos vagy!

Mire jók ezek a gyógyszerek, amit az orvos írt fel? Nem áratnak a babának? 2 korábbi vetélés után most 6 hetes vagyok.

4 hetesen voltam dokinál és korábbi vetélések miatt írt fel Duphastont és Utrogestant. Ezeket még ismerem is, tudom mire jók, de szednem kell még Aspirin Protectet és Clexane injekciót is kaptam, ami véralvadásgátló. Ezek mire jók? Használhatnak, hogy minden ok legyen?

Legjobb válasz: Az Utrogestan és Duphaston is progeszteron származék, abban az esetben segít, ha a vetélés hátterében progeszteron hiány áll. Clexane-t vagy már véralvadásgátló kezelést akkor szoktak alkalmazni ha valakinek veleszületett trombózis hajlama (pl. Leiden mutáció) van. Ez is lehet a többszörös vetélések egyik oka.

Az Utrogestan és Duphaston is progeszteron származék, abban az esetben segít, ha a vetélés hátterében progeszteron hiány áll. Clexane-t vagy már véralvadásgátló kezelést akkor szoktak alkalmazni ha valakinek veleszületett trombózis hajlama (pl. Leiden mutáció) van. Ez is lehet a többszörös vetélések egyik oka.
Az Utrogstant 12-13.hétig kell lehet szedni tovább nem .Nekem a doki mondta hogy tovább nem szabad.A véralvadásgátlót a terhesség végéig szokták adni úgy hallottam.Boldog babvárást.
Szia! Korábban nekem is volt egy vetélésem és most Utrogestant kapok, illetve nekem is szednem kell az Aspirin protectet. Õszintén szólva én sem tudtam pontosan miért is kapom az Aspirint, az orvos csak annyit mondott, hogy magzatelhalás ellen. Hát, én szót fogadok és minden beszedek:)
A kérdező hozzászólása: És ezeket mennyi ideig kell majd szedni /szúrni? Végig a terhesség alatt? Vagy abba lehet majd hagyni elõbb is, ha minden ok?
A kérdező hozzászólása: Kedves Utolsó! Én is ezt csinálom, mondta tehát szedem. De ez az injekciózás ez kezd sok lenni, nem beszélve arról, hogy már tiszta lila a hasam. :(

6 hós várandósan szobabicikli? Mennyi ideig? Milyen intenzitással? 2 vetélés után és veszélyezetettt terhesen.10. héten vérzés lépett fel, azóta minden rendben volt.

Legjobb válasz: azt még hozzátenném h 15 éve sportolok, de a vetélések után nem mertem folytatni. MOst viszont már annyira hiányzik egy picike mozgás. Kb 10-15 perc bicóra gondoltam, kis intenzitással + az eddig végzett gyakorlatok. Csak a bicikliben nem vagyok biztos.. h jó ötlet-e..

A kérdező hozzászólása: azt még hozzátenném h 15 éve sportolok, de a vetélések után nem mertem folytatni. MOst viszont már annyira hiányzik egy picike mozgás. Kb 10-15 perc bicóra gondoltam, kis intenzitással + az eddig végzett gyakorlatok. Csak a bicikliben nem vagyok biztos.. h jó ötlet-e..
Ilyen elõzményekkel NAGYON rossz ötlet. Sétálj, ne kockáztass.
Ha zárt a méhszáj, nincs keményedés, jól vagy és a doki is engedi, akkor lehet lassan keveset, amíg jól esik.
Mindenképp kérdezd meg az orvosod, mielõtt elkezdenéd. Elhiszem, hogy hiányzik a sport, de elõtte konzultálj szakemberrel, nehogy baj legyen belõle (bár nem hiszem).
Séta.

Mennyi időnek kell eltelnie egy 6 hetes vetélés után, hogy újra próbálkozzunk?

Legjobb válasz: Az orvos mit mondott? Érdemes kivárni legalább egy menstruációt, különben magas az újabb vetélés kockázata.

Az orvos mit mondott? Érdemes kivárni legalább egy menstruációt, különben magas az újabb vetélés kockázata.
nekünk anno azt mondták, kell 3 hónap pihenés a testnek.
Nekem spontán vetélésem volt 5 hetesen, és a dokim 3 hónapot javasolt.
Szia! A legrövidebb idõ egy teljes rendes menzi megvárása és utána már lehet.Ez még korai vetélésnek számit, de azért ajánlanék valamilyen multivitamin szedését!:) Remélem hamarosan újra terhes leszel!:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a hozzászólást. Nekem azt mondta a dokim várjam meg a következõ menszit.

Vetélés után elég 6 hetet (max. 2 menstruációs ciklust) várni az újabb próbálkozással?

2 hete volt m?vi vetélésem és ?szintén szólva a 6 hetet kivárom max. 2 menszi és ismét probálkozni szeretnénk. Ha volt igy vki h csak ennyit várt nyugtasson meg h elég ennyi idö? lelkiekben feldolgoztam a történteket.

Legjobb válasz: Hát nekem három hónapot javasolt a doki, nekem is vetélésem volt. Azt mondta várjak 3 jó erõs nyálkaképzõdést, és én szót fogadok, mert egyrészt gondolom tapasztalatból mondta, másrészt meg ebbõl az élménybõl elég volt egy is.

Hát nekem három hónapot javasolt a doki, nekem is vetélésem volt. Azt mondta várjak 3 jó erõs nyálkaképzõdést, és én szót fogadok, mert egyrészt gondolom tapasztalatból mondta, másrészt meg ebbõl az élménybõl elég volt egy is.
Nekem szeptemberben volt vetélésem, kiegyeztünk 2 mesivel, azóta próbálkozunk, és ma + lett a tesztem :) 4 mesit váratott, szóval ha jönni akkar akkor már az elsõ után jönni fog, ha a szervezeted és a méhed összeszedte magát! SOk sikert! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!