Találatok a következő kifejezésre: Veszprémben milyen van a (12 db)

Veszprémbe szeretnénk költözni. Tudtok infókat a városrészekről? Melyik milyen és milyen messze van a belvárostól?

Legjobb válasz: A pokoltornyot kerüld el, a város többi része lakható. Itt van térkép a városrészek elhelyezkedésérõl: http://hu.wikipedia.org/wiki/F%C3%A1jl:Veszprem_varosreszek...

A pokoltornyot kerüld el, a város többi része lakható. Itt van térkép a városrészek elhelyezkedésérõl: http://hu.wikipedia.org/wiki/F%C3%A1jl:Veszprem_varosreszek...
A kérdező hozzászólása: Ez jó hír, köszönöm!
Kicsit 'álmos' város, de szerethetõ. Sok koncert van, két színház is (ha esetleg ez érdekel). Közel van a Balaton part ez sok lehetõséget kínál. Szerintem az egyik legélhetõbb város az országban.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen. Mi szocreál városból szeretnénk végre kiszakadni, és a gyermekeinknek szórakozási lehetõségeket nyújtani a kocsmán kívül. Szerinted jó várost választottunk?
Átlagos panelnegyed. A belvárostól gyalog kb. 25-30 percre van. Mellette van egy nagyobb bevásárlóközpont (Interspar, ruhaboltok, dm...stb). Normális környék, a város többi részéhez képest viszonylag nagy a forgalom. A közepén van egy általános iskola, a középiskolák messzebb vannak.
Cholnoky az lakótelep.Nyugodt környék, közel van Interspar.Nyugodtan költözhetsz Veszprém bármelyik részére.Pokoltoronyba meg csak romák laknak azért mondják, hogy kerüld el.
A kérdező hozzászólása: Cholnky városrész milyen? Egy kiskamasszal mennénk, és egy 3 évessel!
Egy lakóház a Házgyári úton. Nem embernek való hely.
A kérdező hozzászólása: mi az a pokoltorony?
A kérdező hozzászólása: Várok még infókat, bármit a városról, jót és rosszat egyaránt!

Veszprémben milyen árban vannak a nőgyógyászati magánrendelések? Van 7000-nél olcsóbb orvos?

Legjobb válasz: Pesten az átlag 5-6 ezer. Szerintem drága, biztos van olcsóbb.

Pesten az átlag 5-6 ezer. Szerintem drága, biztos van olcsóbb.
A kérdező hozzászólása: Konkrétan a rákszûrésre lennék kíváncsi. Akiket tudok, 7000 fölött vannak...
nekem a háziorvosom hivta fel rá a figyelmem, mert tudta h magánnõdokihoz járok, h a rákszûrés, akkor is ingyenes évente egyszer, az Oep kifizeti a dokinak....sajn nem tudom melyik tv-t emlitette....amire lehet hivatkozni!itt rákszûréssel együtt a vizsgálat 5000ft...szhelyen.de persze itt is van irdatlan drága doki
elsõ valaszado vagyok. én mielott terhes lettem, elmentem dokihoz, hogy vizsgaljon meg. a rákszûrés, a vizsgálat, a vérkép, az, hogy egy tonna leletet atnezett (pco-s voltam), bekuldott ujakra, stb az volt 5000. Pesten. Most kismamagondozasként ugy, hogy barmikor hivhatom, kérés nélkul csinal kepet a babarol, mindig turelmes, amikor bajom volt a korhazban, ott is ott termett viszonylag hamar, és ugyanolyan kedves volt, mint maganrendelesen, tamogatja a homeos dolgokat, stb, igy hatezret fizetek. Ahogy olvastam itt, kb 3-4-5 ezer videken, pesten az atlag 5-6 ezer, és néhány orvos hihetetlen sokat kér, akár 15 ezret is.
A kérdező hozzászólása: Tegnap voltam rákszûrésen. Vagyis szerettem volna rákszûrést csináltatni.De a nõgyógyász elküldött, mivel még nem telt le az egy év.!!!!November 12.-én lesz egy éve , hogy voltam.Az utolsó két mensim barna volt, errõl is kérdeztem, azt mondta, nem számít. És elküldött idõpontot kérni, december1.-re kaptam...ezek után elgondolkodtam a magánrendelésen. Vagy pont így akarják elérni, hogy oda menjen az ember?
A kérdező hozzászólása: Barátnõm is jött velem, neki meg a mellét felejtette el megnézni. Eddig megnézték azt is...
nem sok
A kérdező hozzászólása: Ha valaki tud mondani konkrét helyeket, annak örülnék!
veszprémben leginkább kocsmákat tudsz látogatni, nem tudom milyen zenei beállítottságú vagy, az egyetemisták által kedvelt helyeket tekintve, a gesztiben pl. zenegépbõl szól az edda és társai, a rózsában néha gitározós esték vannak, canyon a legbulizósabb, mert ott tudsz "táncolni" is az mr2 slágerekre. nagyjából ennyi, ha majd kinyit az expresszó, ott is hallhatsz más zenét.


Veszprémben milyen ellátás van a szülészeten?

Rengeteg rosszat hallottam, nem régóta élek a városban, és nagyon izgulok emiatt.

Fordító MA-re szeretnék menni, az ELTE után másodikként a Miskolci Egyetemet vagy a Pannon Egyetemet (Veszprém) jelölnétek meg a helyemben? Milyen infóitok vannak ezekről a helyekről?

Legjobb válasz: én miskolcra megyek szeptemberben, elég jó helynek tûnik, és eddig csak jót hallottam róla.. jó közösséi élet stb .. sztem miskolc :)

én miskolcra megyek szeptemberben, elég jó helynek tûnik, és eddig csak jót hallottam róla.. jó közösséi élet stb .. sztem miskolc :)

Veszprémben a főtér környékén milyen kocsmák vannak?

Legjobb válasz: gesztenyés! már sajnos a canyon is az, de mindegyik jó!

gesztenyés! már sajnos a canyon is az, de mindegyik jó!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!