Találatok a következő kifejezésre: Veszprémben lehet tenisz edzésekre járni Vagy (1 db)

Veszprémben lehet valahol tenisz edzésekre járni? Vagy valahol a környéken van?

Legjobb válasz: Probald meg az egyetemen! Ott nem csak sima teniszpalya hanem fedett is van! Esetleg meg Balatonalmadiban lattam a vasutallomastol nem messze a part fele.

Probald meg az egyetemen! Ott nem csak sima teniszpalya hanem fedett is van! Esetleg meg Balatonalmadiban lattam a vasutallomastol nem messze a part fele.
A buszpályaudvartól nem messze van pálya, ott szoktak is játszani, szerintem ott lehet. (a munkácsi ut fele)
Én is a balatonalmádi pályát tudnám ajánlani. Én is oda járok, jók a pályák, edzõ, stb.. Az, hogy melyik edzõ és milyen árkategóriában tud elvállalni az már más kérdés de szerintem érdeklõdj személyesen.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mit gondoltok? Szerintem, ha valakik akkor a szombathelyiek megérdemlik ezt a stadiont.

http://www.haladas.hu/hirek/ilyen-stadiont-szeretnenek-a-hal..

8

Elmagyarázná valaki fociban a becsúszás szabályait?

1

Befolyásol ez valamit is? Hogyan dekázzak?

Idén bekerültem focicsapatba, most felmérések alatt az egyik feladat... dekázzak amennyit tudok. Szégyen szemre alig tudtam 5-6-ot míg másoknak megy 80-100 is egy huzamba!

Befolyásol ez valamit, hogy nem tudok jól dekázni? Labdaérzékem nem olyan rossz, egész pontosan passzolok, DE nem tudok dekázni. Hogy javíthatom, ha kellene egyáltalán?

3

Hol Képzenek futball edzőket?

1

A Magyar válogatott kijut a világbajnokságra, vagy sem? Tipp?

A Hollandokat meg kell verni, szerintem erre nem sok esély van, az egy pont is nagyon nagy szó lenne. Vagy: Románia nem nyer Észtország ellen....

Vagy:

Még a Török válogatott is befuthat nevető harmadikként.

Ti mit gondoltok?

9

12 éves fiú vagyok 11. kerületben lakom és szeretnék röplabda egyesületben inkább Budán, de sehol sem találok, valami ötlet, segítség?

0

Online sport csatornák?

Régebben láttam olyan oldalakat, ahol havi x €-ért lehet nézni sport eseményeket. Na engem most egy ilyen oldal érdekel. Tulajdonképpen focit és teniszt szeretnék nézni, de azon belül szinte minden mérkőzés érdekel. A lényeg az lenne, hogy nagy legyen a választék, tehát fociból pl. az összes nagyobb európai bajnokság és teniszből a nagyobb kupák. Rengetek ingyenessel találkoztam, de van amelyik el sem indul vagy akad, vagy nagyon rossz a felbontás. Ezért érdekelne valamilyen fizetős oldal, ahol reális összeg fejében kaphatók egy olyan szolgáltatást, ahol közel olyan minőségű adást kapok, mint ha a tv-ben nézném. Ebben kérnék tőletek segítséget, hogy hol találok egy ilyen oldalt, ahol ezek a feltételek teljesülnek és természetesen megbízható is?

2

Mitől "Aranycsapat" az Aranycsapat?

Tudtommal nem szerzett az "Aranycsapat" aranyérmet. Miért szerepel a mai napig is így?

1

Szerintetek megverheti magyarország hollandiát a vb selejtezőn? Láttok rá esélyt?

7

A Törökök le tudták győzni a román labdarúgó válogatottat Bukarestben, mi miért nem?

Mi miért nem tudtunk itthon Budapesten nyerni a románok ellen? 2-1 - es győztes meccset engedtünk ki a kezünkből az utolsó percekben és lett egy szar döntetlen hazai pályán.
Azt meg nagyon sajnálom, hogy ennyire betojtunk a Bukaresti szurkolói atmoszférától.
Ennyire nem vagyunk képesek normális eredményre idegenben egy tökösebb csapat ellen?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!