Találatok a következő kifejezésre: Veszprémben hol mennyiért lehet (5 db)

Esküvőre szeretnénk dekorálni, de mindenképpen kellene a lufikhoz hélium, úgy tudom. Hol-hogyan és mennyiért lehet "szerezni" Veszprém megyében? (Főként Veszprém és környéke érdekel)

Legjobb válasz: Biztos, hogy csak héliummal lehet megoldani? Nálunk az esküvõkön (vendéglátós család) általában sima lufik voltak rögzítve vagy csokorba fogva, fonva, és nagyon jól mutattak.

Biztos, hogy csak héliummal lehet megoldani? Nálunk az esküvõkön (vendéglátós család) általában sima lufik voltak rögzítve vagy csokorba fogva, fonva, és nagyon jól mutattak.
szia:) Én is veszprémi vagyok. Ezt találtam neked!!! http://www.lufidekor.hu/bemutat.htm Óhegyi Gyõzõ 8200 Veszprém, Sigray u. 3. Telefon/fax: 88/408-458 Mobil: 30/9 570-562 e-mail: [email protected]
esetleg még innen tudsz rendelni http://www.unnepekaruhaza.hu/
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm!Nem tudom, hogy jó e, mi "lufiszívet"csinálunk, és ahhoz azt mondják kell a hélium, mert csak úgy áll meg.én nem tudom, jó lenne ha meg lehetne oldani másképp is.A Lufidekort pedig nagyon szépen köszönöm, csak az a baj vele, hogy 50.e-nél kezdõdik elvileg náluk az alap, és azt mi nem engedhetjük meg magunknak, ezért próbáljuk magunk megoldani a baráti társasággal.(a szívhez kaptunk alapot, egy másik pártól) Mégegyszer köszönöm szépen a válaszokat!
Szia.Irod, hogy van alap.Akkor mennyetek el a dekoroshoz és vegyetek egy halom lufit felfújva héliummal.Sõt, azt is el tudom képzelni, hogy viszitek az alapot és megcsinálja õ rá.Meg kell kérdezni így mennyibe kerülne a lufi+munkadíj
mi nem rég szerveztünk egy esküvõt ahová héliumos lufikat szerettünk volna felfújogatni. nos ott kezdõdik ezzel a gond, hogy azt mondták hogy a héliumon kívül+még vmilyen zselés anyagot is bele kell tenni, ami rettentõen drága.ráadásul nem mindegy, hogy mennyit(ha kevés az sem, ha sok az sem jó)teszünk bele, ezért hivatásos díszítõket kéni hívni.na ez még +költség, drágának találtuk, ugyhogy kitaláltunk másik verziót, a falakra lufivirágot kötözgettünk, szimpla levegõvel felfújt lufikból, és ha ez fenntmaradt, akkor szerintem a szivecske is fenntfog. Sok Boldogságot!
minap szembejött velem egy eldobható, héliummal töltõ palack. 17.000 Ft+Áfa és 50 db lufit írt, na abból biztos, hogy 8 kipukkad már fújás alatt. Nem mindig az az olcsó, amit maga csinál meg az ember.
Lehet venni valahol (talán gázosnál) kis kiszerelésben héliumot, amit használhatsz. Bár tudtommal elég drága. Mi egy rendezvényre vettünk egy kisebb adagot, nem tudom pontosan, de 4-5-6ezer körül volt az ára, és hát elsõ pár lufit nem is sikerült felfújni, mert bénáskodtunk.

Veszprém megyében hol és mennyiért lehet eladni hajat?

az én saját hajamra gondolok..még növesztem csak ha ugy adódik eladnám..mennyit kaphatnék érte??:)elég sok van és nehéz is....és hosszuu

Legjobb válasz: színházban azt hiszem megveszik, jelmez(paróka)készítéshez.nem tudom, hogy mennyiért, de jócskán adnak érte, fõleg ha szép

színházban azt hiszem megveszik, jelmez(paróka)készítéshez.nem tudom, hogy mennyiért, de jócskán adnak érte, fõleg ha szép
Azt hiszem tudok neked segíteni a hajaddal kapcsolatosan. Priviben keress meg.
A kérdező hozzászólása: okéjs köszi
Ha esetleg érdekel, én szívesen megvenném majd, pesze attól függ, hogy milyen. Várom visszajelzésed privátban.

Veszprémben hol találok hullámos papagáj tenyésztőt, illetve mennyiért lehet tenyésztőtől beszerezni fiatalabb példányokat?

Legjobb válasz: expressz .hu ott beirod hogy hullámos papagáj és kiválasztod a várost/megyét megnyomod a keresés gombot és csomót ki fog hozni az ára meg kb 500-2000 ft-ig van

expressz .hu ott beirod hogy hullámos papagáj és kiválasztod a várost/megyét megnyomod a keresés gombot és csomót ki fog hozni az ára meg kb 500-2000 ft-ig van


Veszprémben hol és mennyiért lehet 4D ultrahangot csináltatni?

Most költözöm a környékre, úgyhogy nem ismerem a viszonyokat... Úgy hallottam még a 30. hét el?tt érdemes menni 4D-re, mi most a 27.-ben járunk.

Legjobb válasz: A Kossuth utcán van Csongrády dr.-nak a rendelõje, Õ csinál 4D-t. Ha itt rákeresel telefonszámot is kapsz, mert már volt ez a kérdés nem is egyszer.

A Kossuth utcán van Csongrády dr.-nak a rendelõje, Õ csinál 4D-t. Ha itt rákeresel telefonszámot is kapsz, mert már volt ez a kérdés nem is egyszer.
Szerintem nem lehet kapni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!