Találatok a következő kifejezésre: Veszprémben hol mennyiért (8 db)

Veszprémben hol találok hullámos papagáj tenyésztőt, illetve mennyiért lehet tenyésztőtől beszerezni fiatalabb példányokat?

Legjobb válasz: expressz .hu ott beirod hogy hullámos papagáj és kiválasztod a várost/megyét megnyomod a keresés gombot és csomót ki fog hozni az ára meg kb 500-2000 ft-ig van

expressz .hu ott beirod hogy hullámos papagáj és kiválasztod a várost/megyét megnyomod a keresés gombot és csomót ki fog hozni az ára meg kb 500-2000 ft-ig van

Veszprémben hol tudnék microdermal piercinget csináltatni, és mennyiért?

Fullánk tattoba vállalnak ilyet?

Legjobb válasz: Fullánkba mindent csinálnak most akcióba minden piercing 3500 volt, de menny fel a honlapjukra, lehet h még mindig akcióznak..

Fullánkba mindent csinálnak most akcióba minden piercing 3500 volt, de menny fel a honlapjukra, lehet h még mindig akcióznak..


Veszprémben hol és mennyiért lehet 4D ultrahangot csináltatni?

Most költözöm a környékre, úgyhogy nem ismerem a viszonyokat... Úgy hallottam még a 30. hét el?tt érdemes menni 4D-re, mi most a 27.-ben járunk.

Legjobb válasz: A Kossuth utcán van Csongrády dr.-nak a rendelõje, Õ csinál 4D-t. Ha itt rákeresel telefonszámot is kapsz, mert már volt ez a kérdés nem is egyszer.

A Kossuth utcán van Csongrády dr.-nak a rendelõje, Õ csinál 4D-t. Ha itt rákeresel telefonszámot is kapsz, mert már volt ez a kérdés nem is egyszer.

Veszprém megyében hol, és mennyiért csinálnak 4D UH-ot?

Legjobb válasz: Veszprémben sajna én sem tudom, de Siófokon van, és lehet, hogy uaz a doki Fehérváron is csinálja.Van honlapja a dokinak:Bata Barnabás. Fehérváron Deák Csaba is csinál, sõt a kórházban is van már 4D.

A kérdező hozzászólása: Azért köszi!!!! :)
Veszprémben sajna én sem tudom, de Siófokon van, és lehet, hogy uaz a doki Fehérváron is csinálja.Van honlapja a dokinak:Bata Barnabás. Fehérváron Deák Csaba is csinál, sõt a kórházban is van már 4D.
Veszpremben a Csongradi doktor csinal, azt hiszem 12 ezer ft.
Sajnálom:(
A kérdező hozzászólása: Köszi, ez már jobban hangzik :)
Szia! Itt Veszprémben dr. Csongrády Attila csinál 4D-s ultrahangot. Nagyon kedves, és lelkiismeretes, nekünk nem igazán feküdt jól a baba, de megvárta amíg áthelyezkedett, nem nézte hogy hány perc a vizsgálat. Nem engedett el minket amíg nem tudott jó képeket csinálni. Az elõzõ válaszoló jól írta, 12000 Ft-ba kerül, pen dirve-ot kell vinni, és ha jól emlékszem minuszos dvd-t (de ezt úgyis elmondja telefonba). Elvileg keddenként rendel délután, de mondjuk mi hétfõ reggelre kaptunk idõpontot. Este 6 körül érdemes hívni. Én két tel. számot tudok: 06-30/947-6510 06-20/390-3447 A rendelõje pedig a Kossuth utcán van a T-mobile bolt alatt még, a tetováló szalonnál a lépcsõház elsõ emeletén. Jó mozizást és további boldog babavárást nektek!
Szia, mi Balatonfüredre járunk a Naturmed-be Dr. Beleznay Gáborhoz. A vizsgálat 10000 Ft, dvd-tés fotót is adnak. Bejelentkezés:87-580-730
Én pápa mellett lakom mi gyõrbe voltunk 4 d-n.Veszprémbe talán csinálnak.3 éve gyõrbe 9000ft volt.
A kérdező hozzászólása: Hát az sincs túl közel... :(
A kérdező hozzászólása: Az sajna messze van, bár az ára nem rossz. Aki esetleg tud Veszprémben, légyszi írjon minél több infót róla. (ki csinálja, tel.szám)
A kérdező hozzászólása: köszi szépen :)

Esküvőre szeretnénk dekorálni, de mindenképpen kellene a lufikhoz hélium, úgy tudom. Hol-hogyan és mennyiért lehet "szerezni" Veszprém megyében? (Főként Veszprém és környéke érdekel)

Legjobb válasz: Biztos, hogy csak héliummal lehet megoldani? Nálunk az esküvõkön (vendéglátós család) általában sima lufik voltak rögzítve vagy csokorba fogva, fonva, és nagyon jól mutattak.

Biztos, hogy csak héliummal lehet megoldani? Nálunk az esküvõkön (vendéglátós család) általában sima lufik voltak rögzítve vagy csokorba fogva, fonva, és nagyon jól mutattak.
szia:) Én is veszprémi vagyok. Ezt találtam neked!!! http://www.lufidekor.hu/bemutat.htm Óhegyi Gyõzõ 8200 Veszprém, Sigray u. 3. Telefon/fax: 88/408-458 Mobil: 30/9 570-562 e-mail: [email protected]
esetleg még innen tudsz rendelni http://www.unnepekaruhaza.hu/
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm!Nem tudom, hogy jó e, mi "lufiszívet"csinálunk, és ahhoz azt mondják kell a hélium, mert csak úgy áll meg.én nem tudom, jó lenne ha meg lehetne oldani másképp is.A Lufidekort pedig nagyon szépen köszönöm, csak az a baj vele, hogy 50.e-nél kezdõdik elvileg náluk az alap, és azt mi nem engedhetjük meg magunknak, ezért próbáljuk magunk megoldani a baráti társasággal.(a szívhez kaptunk alapot, egy másik pártól) Mégegyszer köszönöm szépen a válaszokat!
Szia.Irod, hogy van alap.Akkor mennyetek el a dekoroshoz és vegyetek egy halom lufit felfújva héliummal.Sõt, azt is el tudom képzelni, hogy viszitek az alapot és megcsinálja õ rá.Meg kell kérdezni így mennyibe kerülne a lufi+munkadíj
mi nem rég szerveztünk egy esküvõt ahová héliumos lufikat szerettünk volna felfújogatni. nos ott kezdõdik ezzel a gond, hogy azt mondták hogy a héliumon kívül+még vmilyen zselés anyagot is bele kell tenni, ami rettentõen drága.ráadásul nem mindegy, hogy mennyit(ha kevés az sem, ha sok az sem jó)teszünk bele, ezért hivatásos díszítõket kéni hívni.na ez még +költség, drágának találtuk, ugyhogy kitaláltunk másik verziót, a falakra lufivirágot kötözgettünk, szimpla levegõvel felfújt lufikból, és ha ez fenntmaradt, akkor szerintem a szivecske is fenntfog. Sok Boldogságot!
minap szembejött velem egy eldobható, héliummal töltõ palack. 17.000 Ft+Áfa és 50 db lufit írt, na abból biztos, hogy 8 kipukkad már fújás alatt. Nem mindig az az olcsó, amit maga csinál meg az ember.
Lehet venni valahol (talán gázosnál) kis kiszerelésben héliumot, amit használhatsz. Bár tudtommal elég drága. Mi egy rendezvényre vettünk egy kisebb adagot, nem tudom pontosan, de 4-5-6ezer körül volt az ára, és hát elsõ pár lufit nem is sikerült felfújni, mert bénáskodtunk.

Veszprém megyében hol és mennyiért lehet eladni hajat?

az én saját hajamra gondolok..még növesztem csak ha ugy adódik eladnám..mennyit kaphatnék érte??:)elég sok van és nehéz is....és hosszuu

Legjobb válasz: színházban azt hiszem megveszik, jelmez(paróka)készítéshez.nem tudom, hogy mennyiért, de jócskán adnak érte, fõleg ha szép

színházban azt hiszem megveszik, jelmez(paróka)készítéshez.nem tudom, hogy mennyiért, de jócskán adnak érte, fõleg ha szép
Azt hiszem tudok neked segíteni a hajaddal kapcsolatosan. Priviben keress meg.
A kérdező hozzászólása: okéjs köszi
Ha esetleg érdekel, én szívesen megvenném majd, pesze attól függ, hogy milyen. Várom visszajelzésed privátban.
Szerintem nem lehet kapni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!