Találatok a következő kifejezésre: Veszprémben hol ki (8 db)

Kislányom 5 éves, a gyerekorvos tegnapi vizsgálata során kiderült hogy a szeméremajkak kb 1cm-re össze vannak tapadva. A szétválasztással kapcsolatban kinek milyen tapasztalata van? Veszprém megyében kinek hol végezték ezt a beavatkozást?

Legjobb válasz: Kislányom 1 éves volt mikor észre vettem.elvittem gyerek nõgyògyászhoz.hát csak annyit tudok mondani,hogy senkinek nem kívánom azt amit akkor ott õ átélt.....engem is megviselt lelkileg,pedig nem vagyok egy gyenge jellem...:'(

Kislányom 1 éves volt mikor észre vettem.elvittem gyerek nõgyògyászhoz.hát csak annyit tudok mondani, hogy senkinek nem kívánom azt amit akkor ott õ átélt.....engem is megviselt lelkileg, pedig nem vagyok egy gyenge jellem...:'(
Az én kislányom is 1 éves volt, amikor észrevette nála a gyerekorvos. Neki annyira össze volt tapadva, h már pisilni is alig bírt. (Sajnos nem hallottam elõtte ilyen problémáról, nem tudtam, h létezik, azért nem figyeltem) Érzéstelenítés nélkül választották szét egy mûanyag pálcával, két másodperc volt az egész. Azt mondta az orvos, h ez egyáltalán nem fáj és vannak gyerekek, akik észre sem veszik (ezt én erõsen kétlem), de tény, h olyan nagy fájdalom valóban nem lehetett, mert abban a pillanatban, amikor befejezte a doki, abbahagyta a sírást, és olyan volt, mint aki megkönnyebbült. Most 2 éves, és azóta még 2X voltunk, persze nem ilyen szintû összenövéssel. Csinálom , amit az orvos tanácsol, de mégis mindig elkezd neki összetapadni. Állítólag pubertás korban szûnik meg a panasz. :( Ja, és ne aggódj, nem fog vérezni, 1 napig talán picit pirosabb lesz, de se pisilésnél, se fürdésnél nem fog gondot okozni.
Elsõ egy éves anyukája vagyok.az én kislányomnak vérzett és rikogatott, és remegett annyira fájt neki.minden pisiléskor ordított mert ahogy a pálcával szétszakították ott nyílt seb mardt és csípte neki.ugyanúgy fürdetéskor is.nem ilyesztegetés csak az igazat írom..hát és aki erre azt mondja hogy nem fáj...hasonlokat kívánok neki!
Az én lányomnál 2 éves korban kezdõdött a probléma, többször volt húgyúti fertõzése, állítólag ez indította be. Nemsoká 5 éves lesz, kb félévente megyünk azóta is, mert összetapad, bármit csinálok. Azt mondják, kevés az ösztrogén, majd akkor rendezõdik, ha már menstruálni fog. Neki már többféleképp csinálták, több helyen is voltunk, érzéstelenítést soha nem kapott. Biztos hogy fáj nekik maga a beavatkozás is, nyilván függ az összetapadás méretétõl is, meg utána egy napig szokott rossz lenni pisiléskor, volt, hogy borzasztó sokáig viszatartotta a pisilést, de erre azt mondta az orvosunk, ebbõl nem lehet baj, ha megtelik a hólyag, úgyis pisilni fog.

Veszprémben hol és ki csinál 4D-s ultrahangot?

Legjobb válasz: dr.Csongrády Attila, a Kossuth utcán van a magánrendelõje.

dr.Csongrády Attila, a Kossuth utcán van a magánrendelõje.
Így van, én is nála voltam 24 hetesen.Nagyon rendes.A száma:06-30-947-6510. 27 hetes kismama
Veszprémben tuti hogy nincs

Hol van Veszprémben az SZTK? Nőgyógyászhoz szeretnék menni, pénzem nincs rá, ezért akarok sztk-ba. De ott is kihez menjek? Segítseteeek!

Legjobb válasz: http://lmgtfy.com/?q=Veszpr%C3%A9m+SZTK+n%C5%91gy%C3%B3gy%C3.. elsõ találat alatt egész jól kivesézik a témát

http://lmgtfy.com/?q=Veszpr%C3%A9m+SZTK+n%C5%91gy%C3%B3gy%C3.. elsõ találat alatt egész jól kivesézik a témát
Már a kórházban van a nõgyógyászat, nem az SZTK-ban :)
A kérdező hozzászólása: köszi

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!