Találatok a következő kifejezésre: Veszprémben fogok és (2 db)

Akik Veszprémben szülnek és nem fogadnak orvost, ti tényleg mind fizettek a szülésért?

Csak érdekel a többség véleménye, mivel itt ugye csak 3 orvost lehet fogadni, ha azokat nem, akkor az ügyeletesnél lehet csak szülni.

Legjobb válasz: Most nem értelk, az ügyeletes orvosnak is fizettek a szülésért??? Veszprémben ez a módi? Vagy nem értem. Miért fizetsz az ügyeletes orvosnak?

Most nem értelk, az ügyeletes orvosnak is fizettek a szülésért??? Veszprémben ez a módi? Vagy nem értem. Miért fizetsz az ügyeletes orvosnak?
A kérdező hozzászólása: Látod ezt nem értem én sem.. Ezért kérdezem! Itt nem lehet az orvosodat megfogadni, csak 3 dokit, akik szerzõdésben állnak a kórházzal. Elõzõ szülésemnél csak lestem, mindenki arról beszélt, ki mennyit és mikor adott. Én úgy gondolom, ha ügyeletesnél szülök (nem az én kedvemért jön be dolgozni, munkaideje van), akkor mire föl fizessek.
Én is ügyeletesnél szültem, eszembe se jutott hálapénzt adni neki. Igaz, a hazamenetel reggelén megvizsgált, akkor ugyancsak õ volt ügyeletben, és mikor elköszöntem tõle és kérdezték a szobában, h adtam-e neki, akkor kapcsoltam, h lehet, h várta volna (nem csinált úgy, csak szimpla vizsgálat volt). Visszagondolva örülök, h így alakult, mert végig ez járt volna a fejemben a vizsgálat alatt, h õ most várhat vmit.
Senkinek semmit :) Örültem, hogy kiszabadultam onnan a babával. Szó szerint elsírtam magam mikor otthon beléptem az ajtón...nem a szülés miatt, hanem a körülmények amik vannak a kórházban...persze soha senki nem beszél róla, még az ott szült nõk sem. Nem illik...
13.39-es vagyok. Nekem nem volt bajom a kórházzal, higiénikusabb mint a szent istván. Ott is szültem 2szer, most a veszprémiben, mert gyakorlatilag oda tartozom, állandó lakcím szerint, valójában máshol lakom. Engem leginkább az zavart, h egymás mellett szülnek a nõk. De mellettem nem volt senki, meg akkor már nem is érdekelt. A 3. gyerek szinte kirepült belõlem. A vajúdóban is csak másfél órát töltöttel a burokrepesztéstõl, túlhordás miatt. Bocs az OFFért, de ezt jónak láttam leírni. Azt meg tudomásul kell venni, hogy a kórház úgy általában nem szálloda és szerencsére nem az otthonunk. Ami nekem még pozitívum, h egy szobatársammal tartjuk a kapcsolatot, pedig 200 km-re lakunk egymástól. Nekem ez hiányzik. Együtt vajúdás, közös szoba=barátságok alakulhatnak ki. Én ezt sajnálom, h nem ott lakom.
Kérdezõ bocs az offért. Utolsónak. Igen, nem szálloda, de talán 50 nõre jutó 2 db wc ami egyfolytában tiszta vér és mocsok, az 50 nõre jutó 6 db zuhany amibõl folyik vissza a szennylé azért kicsit durva, hogy a zuhanyfüggönyön és a tálcán lévõ fél kiló penészrõl ne is beszéljünk... Amíg benn voltam veszélyeztetettként nem egy kismamát láttam aki ott benn kapott fertõzést és került a babája az intenzívre!!! Úgyhogy számomra nemhogy széppé nem tették az anyaság kezdetét, de egyenesen undorodtam bármihez hozzáérni, s megfogadtam, ha valaha az életben szülök, akkor vagy otthon, vagy Fehérváron!
Én is a veszprémi kórházban szültem teljesen váratlanul indult meg a szülés, nem maszek nõgyógyászhoz jártam és nem volt fogadott orvosom sem, és mégis normálisan elvégezte a dolgát az orvosom.A kórházban pedig úgy voltam ha megérdemli éppen akinél szülök, és úgy áll hozzám utólag adunk neki, de még csak nem is úgy állt hozzám, és igy is elvégezte a dolgát.Aki meg fogad orvost azt tuti biztos pont mikor menni kell a kórházba akkor nem fog ráérni, nem egy és nem kettõ ilyen esetet hallottam.Mi a párommal ezeket a nem kevés összegeket, amit az ember kifizetett volna az orvosoknak az elejétõl kesdve, mi inkább levetettük az Õssejtet a babának, (250 ezer ft)volt 20 évre tárolva!!
nem
A kérdező hozzászólása: Veszprémben, bocsi
Szia! Én úgy tudom, hogy nem lehet választani. Bár lehet, hogy csak a dokikra vonatkozik...
A kérdező hozzászólása: Köszi, ettõl tartottam én is...Ha már dokit nem lehet, legalább a szülésznõt megengednék.
Nekem azt mondták, hogy szülésznõt lehet. A héten utánajárok.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!