Találatok a következő kifejezésre: Veszprémben a heti (7 db)

Veszprémben a 32. heti ultrahangon lehet képet kérni?

Azt tudom hogy a kórgázban lehet, de az sztk-ban van erre mód? Ha igen, mennyibe kerül?

Hol tudnam videkikent Budapesten megcsinaltatni a jogositvanyomat? Megvannak a vizsgaim, de itt Veszpremben tobb het mire megjon, es nekem lehetoleg 1-2heten belul kellene.

Legjobb válasz: Én Budapesti vagyok hívatásos jogosítványom van A,BE,CE,DE,TR kat PÁV 12 stb.. 1 hónap alatt kaptam meg sajnos ! :( Amugy bármelyik okmányiroda megcsinálja az okmányírodák nem lakóhelyhez kötöttek hanem szabadon választott a rendszerbe mindenhól benne vagy úgyan is egy rendszer van! :) 4000.- ft illeték

Én Budapesti vagyok hívatásos jogosítványom van A, BE, CE, DE, TR kat PÁV 12 stb.. 1 hónap alatt kaptam meg sajnos ! :( Amugy bármelyik okmányiroda megcsinálja az okmányírodák nem lakóhelyhez kötöttek hanem szabadon választott a rendszerbe mindenhól benne vagy úgyan is egy rendszer van! :) 4000.- ft illeték


Veszprémbe a szülészetre megyek 12 heti ultrahangara. Kell oda beutaló? Mert nekem senki sem mondta! Vagy csak elég a kiskönyvem is?

KÖSZÖNÖM ELÖRE IS A VÁLASZOKAT!

Legjobb válasz: Én nem veszprémi vagyok, de nálunk nem kell beutaló. Csak elõtte telefonon idõpontot kell kérni az uh-ra és mikor megyek csak a kiskönyvet kell odaadni. Szerintem hívd fel a kórházat.

Én nem veszprémi vagyok, de nálunk nem kell beutaló. Csak elõtte telefonon idõpontot kell kérni az uh-ra és mikor megyek csak a kiskönyvet kell odaadni. Szerintem hívd fel a kórházat.
A kh-k ban még idõpontegyeztetés sincs.Szülészetre és nõgyógyászati szakambulancia a nem beutalóköteles helyek közé tartozik.Megfogod a kiskönyved és odamész.Megkeresed az UHs helyet, és vársz amíg sorrakerülsz.Esetleg ha van kartonozó be kell jelentkezni.(Nem vp-i vagyok)
A kérdező hozzászólása: Szíjasztok!Köszönöm lányok a segicséget!Itt Veszprémbe nem igen törödnek a kismamákkal sajnos, egy kismama nem kismama.Terhesgondózoba is nagyon ellen szenvesek.Túl nagy ez a város, és kevés az idõ egy kismamára.Csak kicsit bószantó ez az egész.Én meg nem tudok egy magándokinak 2 hetente, havonta 12000Ft füzetni:(Voltam 2x ott is de párperc alatt lerendezet.Sok kismamától hallotam, hogy igy viselkednek itt vele.
Igen, ez sajnos elég szomorú, hogy sokszor a kismamáknak kell utánajárni, rákérdezni mindenre, mert nem törödnek rendesen velünk. Biztos ami biztos hívd fel a kórházat és kérdezd meg nálunk hogy szokás, kell-e idõpontot kérni, stb. (1. válaszoló)
náluk (nem nálunk, bocsi, elírtam...)
Szia!! A 12 hetes ultrahangra nem kell beutaló...legyen nálad minden papírod, tb kártya, kiskönyv stb Sajnálom h neked rossz tapasztalataid vannak, velem mindig nagyon kedvesek mindenhol. Az igaz, ha nem kérdezel nem mondanak semmit, de ne félj kérdezni és hidd el kézségesen fognak segíteni. Persze vannak kivételek, de sztem ez a ritkább boldog babavárást kavánok neked Egy veszprémi 34 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a választ!Lehet azért vagyok ilyen bizalmatlan, mert nem számitottam arra, hogy terhes leszek, és valahogy semmi semúgy müködik.Meg úgye bár még nem voltam ilyen helyzetbe, és nem vagyok biztos magamba sem.Remélem idõvel meg válltozok, és nem leszek ilyen.Amúgy egy karakán, talpra esett nõ vagyok, csak mióta terhes vagyok minden meg válltozott, lehet bennem van a hiba nem az orvosokban.KÖSZÖNÖM MÉG EGYSZER NEKTEK!!!

Veszprémbe szeretnék szülni de nem tudom hogy szülés előtt pár héttel jelentkezzek-e vagy csak szülni menjek. Nálunk sjnos megszüntették a szülészetet. Előre be kell jelentkezni a választot kórházba?

Legjobb válasz: Hová valósi vagy? Én tavaly szültem Veszprémben és ha minden igaz, jövõre is itt fogok. Szerintem mindenképp jobb, ha már elõtte odamész, nem csak a szülésre. Védõnõd nem tud ebben segíteni?

Hová valósi vagy? Én tavaly szültem Veszprémben és ha minden igaz, jövõre is itt fogok. Szerintem mindenképp jobb, ha már elõtte odamész, nem csak a szülésre. Védõnõd nem tud ebben segíteni?
A kérdező hozzászólása: Tapolcán lakom , a védõnõ nem igazán tud segiteni mert azt mondja van aki Keszthelyt dicséri van aki Veszprémet.De Én Keszthelyrõl több rosszat halottam ezért szeretnék V-prémbe.Mindenképp felkeresem a kórházat jóval szülés elõtt , kösszönöm a tanácsot.
Szia! Na és Ajka? Én arról is hallottam jót. :)

Veszprémben fogok szülni 3-4 hét múlva, de nem fogadtam dokit. Mire számítsak? Az apuka mindenképp bejöhet? Érdemes lenne mostanában benéznem a szülészetre? Adnak felvilágosítást, ha körül akarok nézni, vagy ne erőltessem?

Legjobb válasz: Szia!Ne aggódj,én máma jöttem ki a Veszprémi kórházból,igaz még nem szülés miatt de gondok vannak a terhességemmel.Nekem az a véleményem,hogy mindenki nagyon kedves a szülészeten is meg a nõgyógyászati osztályon is.Sajnos mind két helyen voltam.Nem kell félned nincs mitõl,bármit kérdést feltehetsz majd nekik szívesen válaszolnak,és segítenek neked.Én bármit kérdeztem a szülõszobán a szûlésznõtõl mindenre szívesen válaszolt,és az orvosok is kedvesek voltak,és segítettek.Egy fólytába nézték babámat a szülõszobán nst-én.Most vagyok a 32 hétben,és párhét,és császároznak.Egy doki nem jöttbe a Jósa doktor,valahogy nem szimpi,furcsa egy pasi,de a többi tök rendi.Szóval ne félj nincs mitõl,ja és nincs fógadott dokim.

Szia!Ne aggódj, én máma jöttem ki a Veszprémi kórházból, igaz még nem szülés miatt de gondok vannak a terhességemmel.Nekem az a véleményem, hogy mindenki nagyon kedves a szülészeten is meg a nõgyógyászati osztályon is.Sajnos mind két helyen voltam.Nem kell félned nincs mitõl, bármit kérdést feltehetsz majd nekik szívesen válaszolnak, és segítenek neked.Én bármit kérdeztem a szülõszobán a szûlésznõtõl mindenre szívesen válaszolt, és az orvosok is kedvesek voltak, és segítettek.Egy fólytába nézték babámat a szülõszobán nst-én.Most vagyok a 32 hétben, és párhét, és császároznak.Egy doki nem jöttbe a Jósa doktor, valahogy nem szimpi, furcsa egy pasi, de a többi tök rendi.Szóval ne félj nincs mitõl, ja és nincs fógadott dokim.
Igen apuka bemehet...De Tatabányán kéthónapja szült a sógornõm neki sem volt fogadott orvosa vele kiba×ott bunkók voltak az orvosok. de remélem veled nem így lesz.
Én is Veszprémben fogok szülni, remélem 1-2 napon belül. Én vegyes véleményeket hallottam, volt, aki dicsérte, volt, aki szidta. Én rákérdeztem, hogy bejöhet-e az apuka. Azt mondták, hogy igen, de csak akkor engedik be, ha már vagy 5 percesek a fájások, vagy 5 cm-es a tágulás. Egyébként nekem a Jósa a dokim (persze csak a terhesgondozásra járok hozzá, a szülésre õt sem lehetett megfogadni) és velem nagyon rendes volt végig, imádom! :) Egyedül a súlynövekedés a mániája, de mivel 8 kg-t híztam, így engem nem piszkált. Szerintem nyugodtan benézhetsz, és kérhetsz felvilágosítást, biztos fognak segíteni. Könnyû szülést kívánok (és magamnak is :-))
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, akkor be fogok nézni a szülészetre...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!