Találatok a következő kifejezésre: Veszprémben vagy környéken (46 db)

Ajánlanátok Veszprémben vagy környékén jó smink tetoválót?

Köszönöm!

Legjobb válasz: Szia! Veszprémben van egy sminktetováló a Móricz Zs. utcán (egyetem alsó és felsõ kampuszát összekötõ utca). Én személy szerint nem tudom, hogyan dolgozik, de másoktól már hallottam elég jó véleményeket róla! Remélem, segítettem!

Szia! Veszprémben van egy sminktetováló a Móricz Zs. utcán (egyetem alsó és felsõ kampuszát összekötõ utca). Én személy szerint nem tudom, hogyan dolgozik, de másoktól már hallottam elég jó véleményeket róla! Remélem, segítettem!

Van e Veszprém vagy környékén valaki aki tud xbox 360-at chippelni?

Legjobb válasz: xbox 360-ra flash és rgh létezik ezeknek is vannak feltételei, flash csak akkor ha 2011.08.11 elõtt gyártották, rgh pedig ha 2011.08.15 elõtti gyártású és 14699 vagy ennél régebbi dashboard van rajta, és nem adok linket mert ezt nem nagyon szokták reklámozni, googlebe keres rá az ottani konzol üzletekre és hívd fel õket kérdez rá, úgy is válaszolnak, hogy igen csinálunk és mennyiért, Flash 10eft körül a slimeken, arcade kb 7eft, rgh pedig 15eft körül. remélem tudtam segyteni

xbox 360-ra flash és rgh létezik ezeknek is vannak feltételei, flash csak akkor ha 2011.08.11 elõtt gyártották, rgh pedig ha 2011.08.15 elõtti gyártású és 14699 vagy ennél régebbi dashboard van rajta, és nem adok linket mert ezt nem nagyon szokták reklámozni, googlebe keres rá az ottani konzol üzletekre és hívd fel õket kérdez rá, úgy is válaszolnak, hogy igen csinálunk és mennyiért, Flash 10eft körül a slimeken, arcade kb 7eft, rgh pedig 15eft körül. remélem tudtam segyteni
A kérdező hozzászólása: köszi hogy ezt elmagyaráztad. hasznos volt :)
A kérdező hozzászólása: De honnan tudom hogy mikor gyártották?
az xbox hátulján a tetejétõl lefele kb 5 cm-re van egy MFR date oda van írva vagy még esetleg a dobozra is rá van írva, a dashboardot pedig a systelmben lehet megnézni, ha rgh-zni akarod
A kérdező hozzászólása: ok
A kérdező hozzászólása: csak hogy tisztába legyek azt szeretném hogy a kiírt xbox 360as játékok elinduljanak rajta ez a flesh mert slimem van és a gyártása 2011.05.12.


Veszprémben vagy környékén van lehetõség 2 év alatt érettségit szerezni?

Ha igen, hol? Köszönöm ha írtok!

Legjobb válasz: Szia! Itt Pápán régebben volt. Illetve még 3 éves van...

Szia! Itt Pápán régebben volt. Illetve még 3 éves van...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Nincs mit :) Pár napja tudtam meg, hogy még mûködik a suli, ahol 2 év alatt lehet letenni :)
A kérdező hozzászólása: És ez nappali vagy esti, levelezõs lehetõség?

Milyen jó gimnáziumok/szakközépiskolák vannak veszprémben, vagy környékén? Hova érdemes jelentkezni?

átlagom 7. év végén 4,5(de a tesi 2-es meg a rajz 3-as húzta le, nem szeretem a nem tanulós tantárgyakat, nincs érzékem a készségtantárgyakhoz hozzá, vagy félek sok mindentõl benn(tesi))

Legjobb válasz: Én az Ipari SZKI-ba jártam, infóra. Egyetemen rengetegrt segített, hogy már úgy mentem oda, hogy a programozást (bár így visszatekintve csak az alapjait) már értettem plusz ugye kaptam egy OKJ-s papírt. Ezen kívül sok barátom van még a Lovassyból és a Vetésibõl is itt az egyetemen. Alapvetõen legyen jó a logikád, érdekeljen a matek és az infó. (nemcsak a játékok)

Én az Ipari SZKI-ba jártam, infóra. Egyetemen rengetegrt segített, hogy már úgy mentem oda, hogy a programozást (bár így visszatekintve csak az alapjait) már értettem plusz ugye kaptam egy OKJ-s papírt. Ezen kívül sok barátom van még a Lovassyból és a Vetésibõl is itt az egyetemen. Alapvetõen legyen jó a logikád, érdekeljen a matek és az infó. (nemcsak a játékok)
A kérdező hozzászólása: Igen érdekel az infó, már vagy 4 éve programozok c# delphi c++ VB C ASM java python php html javascript stb... nyelveken.Azért a többiek véleményét is várom ugyainis nem csak Veszprém megye hanem környéke is jó.
GYõri Jedlik

Veszprémben vagy környékén hol javítanak gázüzemű (LPG) autót?

Teli tankoljuk gázzal és néhány km után automatikusan átvált benzinre.

Veszprémben vagy környékén tudtok táblagép szervízt?

Legjobb válasz: Sima PC szervízben megcsinálják nincs külön tablet szervíz.

Sima PC szervízben megcsinálják nincs külön tablet szervíz.

Hol csináltathatok olcsón ékszerteknősöknek akváriumot Veszprémben vagy környékén?

Néztem interneten ,de nagyon drágák az akváriumok,amilyen mértekkel akartam árban kb 90.000 ft -ra jönne ki. hosszúság:120/130,szélesség:60/70,magasság:50 ,kb ilyen méretarányokkal szerettem volna. Vagy inkább üvegessel kéne csináltatnom,hogy olcsóbbra kijöjjön?

Legjobb válasz: Szerintem ez neked jó lenne. (Ezt itt találtam:http://www.korallszirtes-akvarium.hu/portal/index.php/forum/.. Sziasztok eladó egy 360 literes akvárium. Méretek Akvárium: üvegvastagság 10mm , hossz 120 cm szélesség 50cm mélység 60cm fekete ragasztás (fél éves az akvárium) Bútor: hossz 120cm szélesség 50cm magasság 70 cm bio fenyõ színû kétajtós Technika 2 db korallia 1 es áramoltató 1 db aqua medic külsõ légpumpás lehabzó 2 db haelia hx-6510 es felnyomó Élõlények 17 kg élõkõ maradt Minden külön külön is megvásárolható Érdeklõdni a 06309864245 ös számon lehet.

Szerintem ez neked jó lenne. (Ezt itt találtam:http://www.korallszirtes-akvarium.hu/portal/index.php/forum/.. Sziasztok eladó egy 360 literes akvárium. Méretek Akvárium: üvegvastagság 10mm , hossz 120 cm szélesség 50cm mélység 60cm fekete ragasztás (fél éves az akvárium) Bútor: hossz 120cm szélesség 50cm magasság 70 cm bio fenyõ színû kétajtós Technika 2 db korallia 1 es áramoltató 1 db aqua medic külsõ légpumpás lehabzó 2 db haelia hx-6510 es felnyomó Élõlények 17 kg élõkõ maradt Minden külön külön is megvásárolható Érdeklõdni a 06309864245 ös számon lehet.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!