Találatok a következő kifejezésre: Veszprémbe a megyek (61 db)

Veszprémbe a szülészetre megyek 12 heti ultrahangara. Kell oda beutaló? Mert nekem senki sem mondta! Vagy csak elég a kiskönyvem is?

KÖSZÖNÖM ELÖRE IS A VÁLASZOKAT!

Legjobb válasz: Én nem veszprémi vagyok, de nálunk nem kell beutaló. Csak elõtte telefonon idõpontot kell kérni az uh-ra és mikor megyek csak a kiskönyvet kell odaadni. Szerintem hívd fel a kórházat.

Én nem veszprémi vagyok, de nálunk nem kell beutaló. Csak elõtte telefonon idõpontot kell kérni az uh-ra és mikor megyek csak a kiskönyvet kell odaadni. Szerintem hívd fel a kórházat.
A kh-k ban még idõpontegyeztetés sincs.Szülészetre és nõgyógyászati szakambulancia a nem beutalóköteles helyek közé tartozik.Megfogod a kiskönyved és odamész.Megkeresed az UHs helyet, és vársz amíg sorrakerülsz.Esetleg ha van kartonozó be kell jelentkezni.(Nem vp-i vagyok)
A kérdező hozzászólása: Szíjasztok!Köszönöm lányok a segicséget!Itt Veszprémbe nem igen törödnek a kismamákkal sajnos, egy kismama nem kismama.Terhesgondózoba is nagyon ellen szenvesek.Túl nagy ez a város, és kevés az idõ egy kismamára.Csak kicsit bószantó ez az egész.Én meg nem tudok egy magándokinak 2 hetente, havonta 12000Ft füzetni:(Voltam 2x ott is de párperc alatt lerendezet.Sok kismamától hallotam, hogy igy viselkednek itt vele.
Igen, ez sajnos elég szomorú, hogy sokszor a kismamáknak kell utánajárni, rákérdezni mindenre, mert nem törödnek rendesen velünk. Biztos ami biztos hívd fel a kórházat és kérdezd meg nálunk hogy szokás, kell-e idõpontot kérni, stb. (1. válaszoló)
náluk (nem nálunk, bocsi, elírtam...)
Szia!! A 12 hetes ultrahangra nem kell beutaló...legyen nálad minden papírod, tb kártya, kiskönyv stb Sajnálom h neked rossz tapasztalataid vannak, velem mindig nagyon kedvesek mindenhol. Az igaz, ha nem kérdezel nem mondanak semmit, de ne félj kérdezni és hidd el kézségesen fognak segíteni. Persze vannak kivételek, de sztem ez a ritkább boldog babavárást kavánok neked Egy veszprémi 34 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a választ!Lehet azért vagyok ilyen bizalmatlan, mert nem számitottam arra, hogy terhes leszek, és valahogy semmi semúgy müködik.Meg úgye bár még nem voltam ilyen helyzetbe, és nem vagyok biztos magamba sem.Remélem idõvel meg válltozok, és nem leszek ilyen.Amúgy egy karakán, talpra esett nõ vagyok, csak mióta terhes vagyok minden meg válltozott, lehet bennem van a hiba nem az orvosokban.KÖSZÖNÖM MÉG EGYSZER NEKTEK!!!

Ajánlana valaki Veszprémben vagy ebben a megyében nyúl tenyésztőt? Törpenyulat szeretnék!

Legjobb válasz: Zircen Horvátné Bakonyi Hajnalka! 06-30-720-4494, vagy mail: [email protected] Törpe kosorrút, oroszlánfejû törpe kosorrút, oroszlánfejû törpenyulat tenyészt!

Zircen Horvátné Bakonyi Hajnalka! 06-30-720-4494, vagy mail: [email protected] Törpe kosorrút, oroszlánfejû törpe kosorrút, oroszlánfejû törpenyulat tenyészt!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!
Mi 26 hetesen voltunk, akkor már pufis volt.
Szia! mi 24+4 naposan voltunk és nagyon aranyos volt és az arcocskája is pufis volt.


Veszprémbe ha megyek akkor hányas helyijárattal tudok menni az autóbusz-állomástól a pannon egyetemig?

http://menetrend.mapline.eu/volan-busz-menetrend/veszprem-he..

Legjobb válasz: köszönöm és nem tudnád véletlenül hogy mennyi a diákbérlet a helyijáraton??

A kérdező hozzászólása: köszönöm és nem tudnád véletlenül hogy mennyi a diákbérlet a helyijáraton??
A 2-es és a 13-as busz is odavisz.

Mi a véleményetek, a Veszprém megyei és a Győr-Moson Sopron megyei, menhelyekről, ktuya iskolákrol, agiliti csapatokról és a gyepmesteri telepekről?

Legjobb válasz: Veszprém megyében egyetlen olyan agility csapat van, akik foglalkoznak versenyszerû agilityvel is. (Én is ide járok) Nevünk, SAT kutyás sportklubb. Ez veszprében van. Ezen kívül, veszprémben két menhely van, személy szerint, én csak az egyiket ismerem, és dolgoztam ott. Állatvédõ egyesület Veazprém nèven fut. Bármi kèrdésed van, írt prívátba:)

Veszprém megyében egyetlen olyan agility csapat van, akik foglalkoznak versenyszerû agilityvel is. (Én is ide járok) Nevünk, SAT kutyás sportklubb. Ez veszprében van. Ezen kívül, veszprémben két menhely van, személy szerint, én csak az egyiket ismerem, és dolgoztam ott. Állatvédõ egyesület Veazprém nèven fut. Bármi kèrdésed van, írt prívátba:)

Szeretnék valamilyen táncos sportra járni Veszprém megyében. Fõleg a jazz balett, ritmikus sportgimnasztika, szertorna hasonlók érdekelnének. Ti jártok ilyesmire? Hova, kihez? Vagy tudtok ilyesmi oktatásról Veszprém megyében?

Kiskoromban mûvészi tornáztam, aztán balettoztam, most már 5 éve versenyaerobikozom szóval nem vagyok teljesen kezdõ az ilyesmiben.

Legjobb válasz: Szia! Én Tapolcán járok táncolni, már 6 éve a Basic Táncstúdió tagja vagyok! Itt tanulhatsz jazz balettet, kortárs táncot, hip-hop-ot. Nagyon jó csapat! Minden évben megyünk versenyekre is,mint a Connector Nemzetközi Táncfesztivál vagy a Fejér Kupa. 😃 Ha kedvet kaptál hozzá, akkor csak üzenj!

Szia! Én Tapolcán járok táncolni, már 6 éve a Basic Táncstúdió tagja vagyok! Itt tanulhatsz jazz balettet, kortárs táncot, hip-hop-ot. Nagyon jó csapat! Minden évben megyünk versenyekre is, mint a Connector Nemzetközi Táncfesztivál vagy a Fejér Kupa. 😃 Ha kedvet kaptál hozzá, akkor csak üzenj!

Excel-hez értők segítség! Meg vannak adva adatoknak a szülőVÁROSok, és a kérdés az, hogy hányan születtek Veszprém megyében?

Legjobb válasz: DARABTELI http://office.microsoft.com/hu-hu/excel-help/darabteli-fuggv.. Az excel magától nem fogja tudni, hogy melyik város van Veszprém megyében, ahhoz kell egy olyan oszlop, ami a megyét is számon tartja. Abból a darabteli már számolni fogja.

DARABTELI http://office.microsoft.com/hu-hu/excel-help/darabteli-fuggv.. Az excel magától nem fogja tudni, hogy melyik város van Veszprém megyében, ahhoz kell egy olyan oszlop, ami a megyét is számon tartja. Abból a darabteli már számolni fogja.

A Balaton környékén (főként Zala és Somogy megye, esetleg Veszprém) mikor lesz motorostalálkozó? Az alsóörsi találkozó mikor van?

Legjobb válasz: Hello én Veszprém megyei vagyok és azt kell,hogy mondjam,hogy ezekrõl igencsak lecsúsztál. A motoros talik júniusba szoktak lenni

Hello én Veszprém megyei vagyok és azt kell, hogy mondjam, hogy ezekrõl igencsak lecsúsztál. A motoros talik júniusba szoktak lenni
Örülök neki, hogy találtál, ne haragudj.Úgy látszik nem vagyok elég tájékozott.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válszod.Közben megtaláltam.... És képzeld! Kettõt is találtam, egyik augusztus, másik szeptember. Sõt, van, ahol októberben lesz a záróbuli. Azért köszi a "hasznos" választ.

Esküvőre szeretnénk dekorálni, de mindenképpen kellene a lufikhoz hélium, úgy tudom. Hol-hogyan és mennyiért lehet "szerezni" Veszprém megyében? (Főként Veszprém és környéke érdekel)

Legjobb válasz: Biztos, hogy csak héliummal lehet megoldani? Nálunk az esküvõkön (vendéglátós család) általában sima lufik voltak rögzítve vagy csokorba fogva, fonva, és nagyon jól mutattak.

Biztos, hogy csak héliummal lehet megoldani? Nálunk az esküvõkön (vendéglátós család) általában sima lufik voltak rögzítve vagy csokorba fogva, fonva, és nagyon jól mutattak.
szia:) Én is veszprémi vagyok. Ezt találtam neked!!! http://www.lufidekor.hu/bemutat.htm Óhegyi Gyõzõ 8200 Veszprém, Sigray u. 3. Telefon/fax: 88/408-458 Mobil: 30/9 570-562 e-mail: [email protected]
esetleg még innen tudsz rendelni http://www.unnepekaruhaza.hu/
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm!Nem tudom, hogy jó e, mi "lufiszívet"csinálunk, és ahhoz azt mondják kell a hélium, mert csak úgy áll meg.én nem tudom, jó lenne ha meg lehetne oldani másképp is.A Lufidekort pedig nagyon szépen köszönöm, csak az a baj vele, hogy 50.e-nél kezdõdik elvileg náluk az alap, és azt mi nem engedhetjük meg magunknak, ezért próbáljuk magunk megoldani a baráti társasággal.(a szívhez kaptunk alapot, egy másik pártól) Mégegyszer köszönöm szépen a válaszokat!
Szia.Irod, hogy van alap.Akkor mennyetek el a dekoroshoz és vegyetek egy halom lufit felfújva héliummal.Sõt, azt is el tudom képzelni, hogy viszitek az alapot és megcsinálja õ rá.Meg kell kérdezni így mennyibe kerülne a lufi+munkadíj
mi nem rég szerveztünk egy esküvõt ahová héliumos lufikat szerettünk volna felfújogatni. nos ott kezdõdik ezzel a gond, hogy azt mondták hogy a héliumon kívül+még vmilyen zselés anyagot is bele kell tenni, ami rettentõen drága.ráadásul nem mindegy, hogy mennyit(ha kevés az sem, ha sok az sem jó)teszünk bele, ezért hivatásos díszítõket kéni hívni.na ez még +költség, drágának találtuk, ugyhogy kitaláltunk másik verziót, a falakra lufivirágot kötözgettünk, szimpla levegõvel felfújt lufikból, és ha ez fenntmaradt, akkor szerintem a szivecske is fenntfog. Sok Boldogságot!
minap szembejött velem egy eldobható, héliummal töltõ palack. 17.000 Ft+Áfa és 50 db lufit írt, na abból biztos, hogy 8 kipukkad már fújás alatt. Nem mindig az az olcsó, amit maga csinál meg az ember.
Lehet venni valahol (talán gázosnál) kis kiszerelésben héliumot, amit használhatsz. Bár tudtommal elég drága. Mi egy rendezvényre vettünk egy kisebb adagot, nem tudom pontosan, de 4-5-6ezer körül volt az ára, és hát elsõ pár lufit nem is sikerült felfújni, mert bénáskodtunk.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!