Találatok a következő kifejezésre: Veszélyeztetheti a hetes (2 db)

S. O. S kijött az ajakherpeszem! Mit használhatok rá várandósan? Veszélyeztetheti a babát? 22 hetes vagyok!

Legjobb válasz: Arra emlékszem, hogy Zoviraxot nem ajánlotta nekem anno a patikus, de Compeed herpesz tapaszt használhattam.

Arra emlékszem, hogy Zoviraxot nem ajánlotta nekem anno a patikus, de Compeed herpesz tapaszt használhattam.
Szia, Lehet, hogy furcsan hangzik, de nekem a babapopsi kenocs jott be. Semmilyen herpesz elleni szer nem segitett, am a 2-3 napos Neogranormonos kenegetes tokeletesen bevalt!
ha nem raksz rá semmit és ha kenegeted, akkor is ugyanannyi idõ alatt múlik el.
Ha máskor is volt már herpeszed, akkor semmi gondot nem okoz a babánál ne aggódj. Nyugodtan használd a Zoviraxot vagy a Telvirant, vagy amit eddig használtál. Viszont ha ez az elsõ eset, hogy kijött a herpeszed akkor beszélj a dokiddal.
Én herpesztapaszt vettem azt lehet és én azért is szeretem, mert azzal nem fáj és nem érzékeny. 27 hkm
én megvártam, hogy magától leessen. Nem éri meg kockáztatni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Már volt herpeszem, általában évente egyszer kijön.Tavaly is november 1 felé jött ki.Szóval akkor ha jól értem nem lesz baja a babámnak. huhhh!!! Ma nem tettem rá mást, csak pálinkával áttöröltem többször.holnap bekérdezek a gyógyszertárba akkor.

Veszélyeztetheti a 8 hetes magzatomat, ha megfáztam és nagyon folyik az orrom?

Lázam nem volt, gyógyszert nem vettem be, csakis forró tea, méz és narancs volt a kúra!

Legjobb válasz: Szia! Nyugodj, meg, nem lesz semmi baja a babának! Ezeket a dolgokat kibírja! Pihenj rengeteget, és kúráld magad! Amiket írtál azok teljesen jók! Ne izgulj, alig van olyan kismama, aki nem esik át egy kiadós megfázáson, vagy náthán, ebben az öszi-téli idõszakban! Arra viszont figyelj, hogy ha lázad is van, akkor azt rövid idõn belül le kell vinni, mert az sokkal rosszabb a magzatra nézve. Akkor mindenképp beszélj a dokiddal! Ha ennyi volt, nincs semmi baj szerintem!

Szia! Nyugodj, meg, nem lesz semmi baja a babának! Ezeket a dolgokat kibírja! Pihenj rengeteget, és kúráld magad! Amiket írtál azok teljesen jók! Ne izgulj, alig van olyan kismama, aki nem esik át egy kiadós megfázáson, vagy náthán, ebben az öszi-téli idõszakban! Arra viszont figyelj, hogy ha lázad is van, akkor azt rövid idõn belül le kell vinni, mert az sokkal rosszabb a magzatra nézve. Akkor mindenképp beszélj a dokiddal! Ha ennyi volt, nincs semmi baj szerintem!
szia!én 6 hetesen lettem nagyon beteg, és az orvosom mindenféle gyógyszert megtiltotta hogy szedjek!c vitamint adtak hogy azt szedjem!2 nap múlva már nem volt semmi bajom!Én is nagyon aggódtam hogy baja lesz a kicsinek de most 34 hetes vagyok és egészséges a babám!üdv: grat a babához!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!