Találatok a következő kifejezésre: Veszélyeztetett terhes Már a (17 db)

Análisan lehet szeretkezni terhesen? 25 hetes km vagyok és veszélyeztetett terhes. Már az elejétől kezdve nem sexelünk a párommal. Mosz eszembe jutott hátha igy lehetséges

Legjobb válasz: Szia! És miért vagy veszélyeztetett? Nekem sem szabad szexelnem, mert volt már egy vetélésem, és fõ a biztonság. Viszont a szexet épp az orgazmus miatt tiltják, ha jól tudom, mert összehúzódásokat eredményez, ami nem tesz jót.

Szia! És miért vagy veszélyeztetett? Nekem sem szabad szexelnem, mert volt már egy vetélésem, és fõ a biztonság. Viszont a szexet épp az orgazmus miatt tiltják, ha jól tudom, mert összehúzódásokat eredményez, ami nem tesz jót.
Az anális közösülés a fertõzésveszély miatt nem jó. Amúgy a terhességedet nem befolyásolja. Én nagyon csíptem annó az anális szexet, de sajnos rossz dolgok is kialakulhatnak. Nekem volt orvosi beavatkozásom is...úgyh azóta nemigen merem. Így várandósan pedig eszemben sem jut. Mi sem szexelhetünk, nem is nagyon mernék, és a párommal egyéb akciókat csinálunk. Hiányzik a szex, de mivel már a 2.babámat várom, és tudom h többet nem vállalok, az elkövetkezendõ idõben bepótoljuk a szexmentes hónapokat:) Szerencsére párom is egyetért velem, legfontosabb a kisfiúnk. Sose bocsátanám meg magamnak ha egy pillanatnyi élvezet miatt elveszíteném, vagy koraszülött lenne. Lesz idõnk még bõven a szexre. De a kérdésedre válaszolva, én az anális szexet semmilyen formában nem javaslom. Az a lyuk másra való...hidd el, én megtanultam egy életre! Még valami! Az orgazmustól nem tud eltiltani egyetlen doki sem. Gondolj csak azokra, akik éjszaka valami szépet álmodik, és nem tudja befolyásolni az orgazmust álmában, azzal mi a helyzet? Nos mivel kevés a szex nálunk, velem gyakran elõfordul ez a kellemes érzés éjszakánként. De ezt nem lehet befolyásolni. Viszont mikor észnél vagyok, kímélem a méhemet ettõl a feszüléstõl. Fõ h most a férjem részesüljön némi jóban. Aztán majd szülés után megdolgoztatom:) Szép terhességet! 27+5heteske, + egy 5 éves kiscsaj anyukája
Én kipróbálnám miért ne:-))
Én mindig csak azt hallagtom, hogy ilyenkor nem szabad análisan, nekünk még a legelején azt hiszem kétszer becsúszott, nem volt kényelmetlenebb vagy ilyesmi, max 200%osan figyeltem a tisztálkodásra utána. Hogy veszélyeztetett terhesen lehetne e, jó kérdés, nálunk is ez a probléma, és már nagyon agyalok, mit lehetne tenni. Bár amennyire lelassult az anygacserém... lehet már igazán nem olyan jó ötlet:( Most már csak fél évet kell kibírnom, ha nem lehet:D 2hét szülésig, hat hét gyerekágy, Xhét mire kialszom magam:) Kitartást neked, és remélem kapsz valami pozitív, hasznos visszajelzést.
szerintem lehet, én 7 hetes vagyok, nem veszélyeztetett, csak jobban kell figyeljek és sokmindent én sem csinálhatok. A dokin úgy fogalmazott: ne éljek nemi életet hüvelyi úton. Szóval az anális belefér.Akkor úgysincs orgazmusod. Csak az a baj, hogy a jómúltkorában nekimentünk egyszer, és egyáltalán nem nedvesedtem, szóval egy idõ után fájt a páromnak, és abbahagytuk. Erre te is figyelj. Ha pedig a hüvelyt teljesen kihagyjátok belõle, akkor a fertõzésveszély is sokkal kisebb.
Szia! Szerintem nem lehet probléma, ha odafigyel a párod, de szerintem szerezzetek be síkosítót, hogy ne okozzon fájdalmat!!!Amúgy meg ott van még az orális sex is, persze ha nem vagy a terhességed alatt nagyon hányós!!!! Minden jót! 35hetes km

Ahol egyik napról a másikra nem szopizott a baba, nem gyulladt be a melled? Mit csináltál? Nem fejhetek, veszélyeztetett terhes vagyok, a babámat tegnap választottam le. Már csomósodik is.

Legjobb válasz: Keress szoptatási tanácsadót. Az elapasztásban is tudnak segíteni. lll.hu oldalon találsz telefonos elérhetõséget.

Keress szoptatási tanácsadót. Az elapasztásban is tudnak segíteni. lll.hu oldalon találsz telefonos elérhetõséget.
Muszáj lefejned egy picit, mert begyullad. A lényeg, hogy csak éppen annyira, hogy ne csomósodjon, keményedjen be nagyon. Teljesen nem szabad, mert akkor újra fog termelõdni. De tényleg keress szoptatási tanácsadót.

33. hét körüli Uh-n már mindenkinek automatikusan az került a kezelõlapjára, hogy veszélyeztetett terhes?

Legjobb válasz: Szerintem nem, annak oka van, ha valaki veszélyeztetett.

Szerintem nem, annak oka van, ha valaki veszélyeztetett.
Nem! Miért kerülne á automatikusan? Azért, mert valaki már a vége felé közeledik, az nem azt jelenti, hogy emiatt veszélyeztetett lenne.
Szerintem igen. Legalább is nekem így volt. Már 32 hetes uh után veszélyeztetett terhes lettem, és nem volt semmilyen probléma sem. A védõnõ szerint, így több pénzt kap a kórház.
hûha 33 hetesen 2790gr? :) A többi mérete mekkora?
A kérdező hozzászólása: Méretként csak ez van rajta. A többi a jó szívmûködés, jó mozgás, jó gyomor- és hólyagtelítõdés. Átlagos magzatvízmennyiség. Ennyi. Jó "húsban" van a bébi. :)
nekem már kicsit hamarabb ezt írták rá, semmi oka nem volt
Tényleg jó nagy baba, kíváncsi leszek mekkora lesz, majd jó lenne ha megírnád.
ezt az orvos tudja eldönteni, konkrét esetben.
Én 11 hetesen vetéltem el, fél évet vártunk, most újra terhes vagyok 13+5h, nem vagyok veszélyeztetett.

Szültem már kétszer, utána volt egy vetélésem. Veszélyeztetett terhesnek fogok számítani a vetélés miatt a következő babánál? És ki is írnak egyből táppénzre?

Vagy ha nem írnak ki , akkor én kérhetem és muszáj a dokinak táppénzre venni? Mert nagyon félek, hogy esetleg megint megtörténik a baj!

Legjobb válasz: Ha a vetélés és a újabb terhesség közt nem telt el még 6 hónap, akkor elvielg veszélyeztett terhes leszel. Ha a nõgyógyászod ír egy ajánlást a háziorvosodnak, hogy vegyen huzamos idejû táppénzre, akkor már az elsõ perctõl azon lehetsz. 18 hetes veszélyeztett kismama

Ha a vetélés és a újabb terhesség közt nem telt el még 6 hónap, akkor elvielg veszélyeztett terhes leszel. Ha a nõgyógyászod ír egy ajánlást a háziorvosodnak, hogy vegyen huzamos idejû táppénzre, akkor már az elsõ perctõl azon lehetsz. 18 hetes veszélyeztett kismama
Az elõzmények miatt szerintem a nõgyógyász simám ad papírt a veszélyeztetettségrõl és azt a háziorvos nem fogja felülbírálni.
Én vetélés után 3 hónappal lettem újra terhes, de nem számítottam veszélyeztetettnek. Ettõl függetlenül bármikor kérheted, hogy vegyenek táppénzre, ez nem szokott probléma lenni. Sok sikert a baba kihordásához! 37 hetes kismama
Elsõ válaszoló vagyok: én is vetélés után 3 hónappal lettem újra terhes, de engem veszélyeztetettként "kezelnek". Ezek szerint ez a gyakorlat sem egységes az országban...
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, tényleg nem egységes ezek szerint. Hát akor ha a dokim nem mondja magától, akkor nekem kell szólnom. Mindenkinek jó babavárást!

20 hetes terhes kismama vagyok. Már nem dolgozom, mert az orvosaim a sok és elég erős rosszulléteim miatt "veszélyeztetett terhesnek" vettek. Azután döntöttek így, hogy a kórházi infúziós kezelés sem használt. Mit javasoltok?

Mivel töltsem el az időm? Könyvek, tv, séta más egyéb?

Legjobb válasz: könyv, tv, és én sütök fõzök :D imádja a család és a 2 évesem hogy állandóan van valami fincsi süti az asztalon

könyv, tv, és én sütök fõzök :D imádja a család és a 2 évesem hogy állandóan van valami fincsi süti az asztalon
Én 19 hetes vagyok és szintén veszélyeztetett. Elég sokat görcsölök sajnos. A jobb napokon próbálok fõzõcskézni kicsit. Sokat olvasok. Rákattantam a sorozatokra. Most pl. a Dextert nézem. Néhanap elmegyek a párommal cukrászdába, vagy sétálni. Túl hosszú túrára azért nem vállalkozok:-)

Veszélyeztetett terhesnek írt ki a dokim, már az elejétől itthon vagyok. Tavaly volt vetélésem. Elmehetek nyaralni?

Jól vagyunk, csak a munkahelyem miatt kértem hogy írjon ki, és a pcos-re és a tavalyi vetélésre hivatkozva táppénzre vett. Ett?l függetlenül elmehetek nyaralni? Vagy az gáz lenne, hogy nyaralni megyek de dolgozni nem? A munkahelyem NAGYON stresszes, 12 órázom, és az elején barnáztam. Most 16 hetes vagyok. Ha megyünk akkor leszek 25-26 hetes.

Legjobb válasz: Szia! Szerintem nyugodtan mehetsz, miért ne mehetnél? Senkinek semmi köze hozzá a munkahelyedrõl. Így legalább egy pár napot együtt tudtok tölteni még kettesben a pároddal és figyelhettek egymásra, a babára. Szerintem nagyon jó lesz. Amúgy én is vesz. terhes vagyok/voltam. Én is barnáztam az elején és nekem is volt egy vetélésem tavaly. Igaz és május közepétõl 2 hónapra vissza fogok menni dolgozni az anyagiak miatt, de ha nem tenném mi is így is úgy is elmegyünk nyáron valahova. Szóval érezd jól magad! Szintén 16 hetes kismami

Szia! Szerintem nyugodtan mehetsz, miért ne mehetnél? Senkinek semmi köze hozzá a munkahelyedrõl. Így legalább egy pár napot együtt tudtok tölteni még kettesben a pároddal és figyelhettek egymásra, a babára. Szerintem nagyon jó lesz. Amúgy én is vesz. terhes vagyok/voltam. Én is barnáztam az elején és nekem is volt egy vetélésem tavaly. Igaz és május közepétõl 2 hónapra vissza fogok menni dolgozni az anyagiak miatt, de ha nem tenném mi is így is úgy is elmegyünk nyáron valahova. Szóval érezd jól magad! Szintén 16 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Szerencsére mi 100%-os táppénzt kapunk, így anyagilag nem kapok kevesebbet. Akkor megyünk, még szeretnénk egyet "kettesben" lenni. Nektek is jó nyaralást és boldog pocakosodást kívánok!
Nem!
Nem.
nekem volt egy vetélésem. utána a doki azonnal táppénzre vett veszélyeztetett terhesként. szóval, ha akarod, mehetsz táppénzre, ha nem szeretnél, nem kell. nem írták elõ a fekvést, de azért én kíméltem magam. felhagytam a biciklizéssel is. 38hkm
Nem, volt egy vetélésem, de nem voltam veszélyeztetett terhes!
Szerintem ez dokifüggõ! Nekem is volt vetélésem, és kiírt a dokim, de nem fekvésre ítélt, csak pihenésre.
Nekem volt vetélésem, és engem automatikusan veszélyeztetettnek írt ki. Azt mondta nagyon sok fekvés!! 12 hétig nem is nagyon vizsgáltak, azt hitték újra baj lehet.. De semmi baj nincs :) 24 hetes km. :)

Szerintetek lehetséges hogy 31+2 hetesen már jóslóim lennének? Veszélyeztetett terhes vagyok, ma arra ébredtem h görcsölök, a dokim természetesen most van szabadságon.

Legjobb válasz: Nekem a 28. hét körül kezdõdtek,én is nagyon megijedtem,el is rohantam a dokihoz és õ mondta hogy ezek már a jóslók és semmi baj nincs.

Nekem a 28. hét körül kezdõdtek, én is nagyon megijedtem, el is rohantam a dokihoz és õ mondta hogy ezek már a jóslók és semmi baj nincs.
A kérdező hozzászólása: Jaj köszönöm h írtad. És hány hetes vagy? Mit mondott a dokid, lehetséges h hamarabb jön a baba?
Ha veszélyeztetett vagy, gondolom szedsz magnéziumot, nem? Azért egy telefont megérne, nekem a dokim a keményedésre mondta, hogy 10-12 naponta belefér, ha nem fáj, de ha fáj is, hívjam...., nekem a No-spát javasolta. 39 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Igen, napi 3x2 Magne B6-ot szedek. Próbáltam hívni, ki van kapcsolva, de szólt is elõre h nyaral...
Elsõ vagyok, már megszületett a babám, szerdán lesz 4 hónapos.Akkor azt mondta hogy elõfordulhat hogy 2-3 héttel elõbb jön a baba, de nem jött 39 +1 napon inditotta mert rossz lett az NST eredményünk.
A kérdező hozzászólása: Gratulálok a picikéhez :) Örülök, h minden rendben lett a végére :)

Más veszélyeztetett terhes anyukának is nagy stresszel jár hogy elengedje a már meglévő kisgyerekét rokonokkal?

Mostantól feküdnöm kell, ezért nem tudok jönni menni a 2.5 éves kisfiammal, ezért játszótérre, sétára anyós vagy sogornőm vinné a nagycsoportos gyerekeivel. Viszont nagyon nyugtalan vagyok, mert ők inkább a gyerekekre bizzák mit csinálnak lazább felügyelettel, és hát sok esés, meg butaság van... mikor ott voltam én is figyeltem de most nem leszek és aggódok hogy elrontják a jól nevelt fiam vagy baleset éri :( de én nem tudok vele menni és neki meg kell levegözni..

Legjobb válasz: Én 9 hétig kórházban voltam és a lányom, otthon volt velem addig. Persze sehová nem vették fel hirtelen a gyereket ezért anya elvitte 40km-re magukhoz a falujukba ahol azonnal felvették az oviba. Szerinted mit éltünk át az apjával? Mindent ki kell bírni egy anyának. Most már együtt a család ismét, nem adnám semmiért.

Én 9 hétig kórházban voltam és a lányom, otthon volt velem addig. Persze sehová nem vették fel hirtelen a gyereket ezért anya elvitte 40km-re magukhoz a falujukba ahol azonnal felvették az oviba. Szerinted mit éltünk át az apjával? Mindent ki kell bírni egy anyának. Most már együtt a család ismét, nem adnám semmiért.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!