Találatok a következő kifejezésre: Veszélyeztetett terhes 12 hetes, (2 db)

Mehetek kisterhessen gyógyvízbe úgy, hogy már volt februárban egy 12 hetes vetélésem, így veszélyeztetett terhes vagyok?

Mehetek kisterhessen gyógyvízbe úgy, hogy már volt februárban egy 12 hetes vetélésem, így veszélyeztetett terhes vagyok?

Legjobb válasz: Terhesen nem ajanlott se nem gyogyvizes furdobe, se nem medencebe (hacsak nem sajat) menni. Az en orvosom nem is engedte.

Terhesen nem ajanlott se nem gyogyvizes furdobe, se nem medencebe (hacsak nem sajat) menni. Az en orvosom nem is engedte.
Errõl inkább kérdezd meg a nõgyógyászod!
Balatonba engem sem! Ezért mentünk tengerpartra. Luxus szállodában voltunk (nem utazási irodás vagy all inclusive és társai) és tele volt szebbnél szebb fürdõkkel, medencékkel, egyikbe sem mentem be, csak a tengerbe. Tudom, most tél van és csak ezek a lehetõségek vannak, de én nem mennék semmiképpen sem.
Engem a dokim tavaly még a Balatonba sem engedett!!! Kisterhesen meg pláne nem, minden az elsõ 3 hónapban dõl el!
Én sosem voltam fogékony semmi ilyesmire, soha. Erre kijött a gombám terhesség alatt, holott, tényleg nem volt ilyen problémám. Szóval, ez nem fogékonyság kérdése. És a gomba még hagyján, de a medencénél a különbözõ bakteriális fertõzés a veszélyes, minek kockáztatni, aztán meg antibiotikumot szedni. Nekem a dokim egyértelmûen megmondta, hogy ne menjek be a medencébe, csak sajátba és a tengert engedte még meg, de az ugye nyáron volt. A termált én is úgy tudom, hogy tilos.
termálba ne mert tilos.
a nem túl meleg vízzel nem lenne baj, de gyógyvízbe ne menj. uszodába és langyos vízbe nyugodtan mehetsz, nagyon jót tehet a kismamáknak, de csak abban az esetben ha nem vagy fogékony a gombás vagy bakteriális fertõzésekre. amúgy meg vannak már olyan helyek, ahol nagyon spéci módszerekkel tisztítják a vizet, kérdezz rá ott helyben is.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, meggyõztetek.
nem szabad, ne menj bele! a melegvíz önmagában is veszélyes, a fürdõk pedig még veszélyesebbek, pláne, hogy gyógyfürdõ! semmi ilyesmit ne csinálj most, se szauna, se uszi, se semmi, mert nagyon könnyû összeszedni 1-1 fertõzést, van, amelyik korai vetélést is okoz.
A kérdező hozzászólása: Ami még esetleg furcsa lehet, hogy itt hoztuk össze az elõzõ sajnos elhalt babát. Sajnos nem tudom felhívni és nem is zavarnék egy orvost ilyennel.
A kérdező hozzászólása: Berekfürdõ, melegvíz. Hol tudjak rákeresni? Vagy inkább nem ajánlott, ugye? Köszönöm szépen a válaszokat!
esetleg nem tudod felhívni? Én inkább nem mennék be a vízbe azzal nem kockáztatok semmit.
A gyógyvíz összetételétõl függ, általában nem ajánlott, de próbálj rákeresni.Általában az adott város honlapján rajta szokott lenni a víz összetétel, javallat, ellenjavallat.
meleg víz ugye??én nem mennék....a meleg fürdõ szerintem nem a legjobb, arról nem beszélve, hogy egy csomóan áztatják magukat benne, ami a fertõzések miatt veszélyes lehet.Ha nem lennél veszélyeztette azt mondanám, hogy egy picit biztos nem árt, de így tuti nem mennék be a helyedben!!!
A kérdező hozzászólása: Megkérdezném, de párom sajnos mostanra találta ki a karácsonyi programunkat, sajnos ezt.
Nem szabad, nehogy bemenj!

Veszélyeztetett terhes vagyok, (12 hetes), vérezgetés miatt. Az orvos eltíltott minket a szextől, még az elején, de nem mondta meddig. Meddig?

Most legutóbb, hogy voltam nála, el is felejtettem megkérdezni,de ha már nincs vérzésem, és az erre írt gyógyszert is elhagyhattam,szerintetek lehet már szexelni?Nem vagyok türelmetlen, a baba élete a legfontosabb, csak kíváncsi lennék, ha volt valaki hasonló helyzetben, meddig volt eltíltva?El?re is köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Szia! Én 16 hetes vagyok, hasonló tünetekkel, mi kórházban is feküdtünk ez miatt, de úgy néz ki minden rendben van azóta. Az orvosi utasítás nem örökre szól, te fogod érezni mikor mit tehetsz meg.Nekünk sem mondott idõt de legalább 1 hetet hagy a picinek.Szerintem ha agyógyszert elhagyhattad baj nem lehet.Pihenj sokat, ne ugrálj, ne hajladozz, a pici érdekében

Szia! Én 16 hetes vagyok, hasonló tünetekkel, mi kórházban is feküdtünk ez miatt, de úgy néz ki minden rendben van azóta. Az orvosi utasítás nem örökre szól, te fogod érezni mikor mit tehetsz meg.Nekünk sem mondott idõt de legalább 1 hetet hagy a picinek.Szerintem ha agyógyszert elhagyhattad baj nem lehet.Pihenj sokat, ne ugrálj, ne hajladozz, a pici érdekében
Szerintem mindenképp az orvosoddal egyezetess! Mi nem tudhatjuk, hogy van a szervezeted... De ha minden rendben van, akkor gondolom lehet majd. És finoman így is lehet, ha nem is közösülni, de simogatni egymást. Amíg gond van, kerüld az orgazmust, de mást lehet, ami kellemes.
Szia! én ugyanebben a szituban vagyok. Véreztem is gyógyszert is szedftem a duphastont, és már abbahagytam de csak 2 hete hagytam abba. Múlt héten rákérdeztem mert régebben nekem is azt mondta a doki hogy tilos, és hát... most azt mondta.. hogy nagyon óvatosan... én is már vágynék rá, de az engedély ellenére nem merek együtt lenni a paárommal, pedig 17 hetes vagyok már és már a baba is mozog érzem! Kérdezz rá legközelebb, de szerintem ugyanezt fogja mondani. Az biztos ha miattunk lesz baja a babának megzakkanunk.. nem??? Én nem merem ezt kockára tenni. Esetleg próbáljátok meg másképp kielégíteni egymást, ha azt mered. De ha nem vagy teljesen nyugodt akkor te is tudod, nem tudsz majd ellazulni igazán. Sok sikert! Boldog babavárást! 17 hetes veszélyeztetett kismama

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!