Találatok a következő kifejezésre: Veszélyes lehet zsírleszívó (1 db)

Veszélyes lehet a zsírleszívó műtét?

Legjobb válasz: Minden operációnak megvan a maga kockázata.

Minden operációnak megvan a maga kockázata.
A VESZÉLYEK OLYAN EGYSZERÛNEK TÛNÕ OKBÓL IS BEKÖVETKEZHETNEK, MINT AZ ALTATÁS. NÉHÁNY ÉVE EGY OSZTRÁK NÕ ÚGY HALT MEG MAGYARORSZÁGON, HOGY ZSÍRLESZÍVÁS UTÁN NEM TUDTÁK AZ ALTATÁSBÓL FELÉBRESZTENI. üdv.: hegedor
Idézek: Minden sebészeti beavatkozásnak megvan a maga kockázata, ebbe még beletartozik az is, hogy meghal. Ennek kockázata nincs arányban a beavatkozás nagyságával. Például egy egyszerû érfestés is okozhat agyi szövõdményeket, de egy muscularis injekció is tályogképzõdéshez vezethet, vagy az implantátumok is krónikus gyulladásos szövõdményeket okozhatnak. Természetesen nem túl nagy ezek valószínûsége, de számolni kell vele. ( http://www.informed.hu/index.nfo?article_id=87458&tPath=/ele.. )
Én mindenképp kerülném a mûtétet. Ráadásul az eltávolított zsírsejteket a szervezet elkezdi "hiányolni" és sürgõsen pótolni akarja. Van hogy több jön vissza mint amennyit leszívtak. Az Accent XL vagy Accent Spa kezelések altatás és érzéstelenítés nélkül végezhetõek, nem csökkentik a zsírsejtek számát csak a méretét. Igy a hatás elég hosszantartó. Egy kúra után elég évente ismétlõkezelésre visszamenni. És még olycsóbb is! :) Keresd a neten!
Igen, nagyon veszélyes! És inkább tornázz, táplálkozz egészségesen, minthogy egy idióta mûtét alá vesd magad... Ami nem csak pénz kidobás, de még nagyon veszélyes és kockázatos is...


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ha elmegyek pszichológushoz, adhat olyan szakvéleményt, hogy a túlsúly miatt vagyok depresszív, és állja a TB a zsírleszívást?

ismerek egy csajt akinek így lettek mellei, szóval biztosan nem lehetetlen

van rajtam úgy 15 kiló felesleg, és egyszerűen nem tudom ledolgozni...
próbáltam már mindent, kapszulákat, koplalást, csirkemell+rizs+edzés kombinációt...de egyszerűen nem mozdul a mérleg...rettentő rosszul érzem magam, nem szívesen megyek ki az utcára, haverokhoz meg pláne nem, nagyon ritkán megyek a sulin és az edzőtermen kívül máshova...annyira rosszul érzem magam a bőrömben, pedig mások és magam szerint is (minden beképzeltség nélkül) helyes arcom van, de egyszerűen képtelen vagyok elfogadni magam. Van 3 éve párom, de nem segít, hiába mondja, hogy Neki tetszem...

Már arra is gondoltam, hogy belevágok a hasamba, hogy kifolyjon a zsír, hátha akkor megműtenének, és sikerülne eltüntetni

nagyon utálom magam... :(

kifizetni nem tudnám, képtelenség...

22 éves vagyok, 160cm és 75kg körül

17

Hyaurolos feltoltes vagy a lezeres kezeleseket kozmetikus csinalja es hol?

1

Hol kell a fultágito utáni lyukat osszevarratni? Sebeszeten?

9

Van valakinek tapasztalat, információja Dr. Kathó Jenőröl?

Az orrplasztika érdekelne elsősorban, de minden hasznos információt szívesen fogadok.

3

Kinek milyen tapasztalatai vannak az orrplasztika témával kapcsolatban és hol érdemes megcsináltatni? Szeretném megműttetni majd az orromat. Kérem írjon akit megműtöttek és véleményeket a műtét után.

Plasztikai sebész hol?mennyi idő a gyógyulás?

6

Mit csináljak ha átvert a plasztikai sebész?

5

Hegkorrekció – van valakinek tapasztalata?

Esetleg ha valaki tudna ajánlani egy jó plasztikai sebészt is, az nagyon boldoggá tenne.

1

Plasztikai sebészetben mi a korhatár?

A lányom 17 éves,szeretné megműtetni a szemét az orrát és a mellét.Én nem ellenzem,egyrészt nem hallgatna rám,már évek óta elhatározta,másrészt szeretném hogy jól érezze magát a bőrében.Idén nyáron szeretne mind három műtéten túlesni.Hallottam hogy szülői engedéllyel nem kell 18 évesnek lennie,ez igaz?

12

Szilikon vagy saját melled van? Milyen kosaras? V. Ha a férfi vagy milyen a feleségednek?

46

Anyajegylevétel, hogyan működik?

az arcomon van egy anyajegy kb. 1cm átmérőlü.
szeretném levetetni, hogyan müködik ez?
orvos, ár, stb...
válaszokat köszönöm.

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!