Találatok a következő kifejezésre: Veszélyes kiskutyákat a terhesség (2 db)

A kiskutyám veszélyes a terhességemre?

Együtt lakunk egy kis lakásban, úgyhogy mindenhol ott van, ráadásul kis hebrencs, ugrál, megnyalogat. Kérdésem, hogy hordoz-e ? valami baktériumot vagy hasonlót? Vagy mit szoktak ilyenkor tenni?

Legjobb válasz: Szia, Ne aggódj, nekem 3 vizslám van. A terhességem alatt is ugyanúgy ölelgettük egymást, mint azelõtt. Semmi bajod nem lesz a kutyustól, és a babának sem. Nálunk sincs semmi gond. Egy 13 hetes kicsilány anyukája. Kellemes babvárást kívánok.

Szia, Ne aggódj, nekem 3 vizslám van. A terhességem alatt is ugyanúgy ölelgettük egymást, mint azelõtt. Semmi bajod nem lesz a kutyustól, és a babának sem. Nálunk sincs semmi gond. Egy 13 hetes kicsilány anyukája. Kellemes babvárást kívánok.
A kutyáknál általában nincs olyan veszélyforrás mint a macskáknál, de azért vigyázz arra, hogy ne kapjon el semmilyen fertõzést, betegséget. Amit mindenképp jó ha megteszel, hogy mindig moss kezet utána, ha megsimogatod, vagy megnyalja a kezed, nehogy mégis a szervezetdbe jutass valamit, amit nem szeretnél. Nekem deguim voltak, akik alapból nem lettek volna veszélyesek, de mivel szokásuk kifelé pisilni a ketrecbõl, és semmi se volt védve (pláne ha a mókuskerék tekerése közben követték el), így muszáj volt eladnom õket, mert így már fertõzhetett a vizeletük.
Ha kezet mosol kutyázás után, nem lesz semmi bajod tõle! Nekünk is van kutyus és mellette lett 2 gyerkõc.
Én is ölelgettem a kutyámat a terhességem alatt és azóta is. Ma már a fiam is ölelgeti. Most különösen figyelj a kutya tisztaságára, kapja meg idõben az aktuális oltásokat, 3 havonta szigorúan féregtelenítõ tabletta és nem lesz emmi gond! Mutasd be neki a babát, amikor hazaviszed, engedd, hogy megszagolja (de ne nyalja meg!) és magyarázd el neki, hogy mostantól rá nagyon kell vigyáznia! Érteni fogja. Gratula a babához és sok-sok örömöt kívánok Nektek a kutyussal együtt!
Talán amire figyelj, h ne legyen férges, mert ha elkapod, akkor egy csomó hasznos anyagot elzabálnak a férgek a baba elõl.De egyébként nem lehet más bajod tõle.

Veszélyes kiskutyákat "dögönyözni" a terhesség alatt?

A 17. hétben vagyok, de nem tudok ellenéllni a kisértésnek.

Legjobb válasz: Szerintem nem,csak moss kezet utána,meg ne hagyd,h arconnyaljanak.

Szerintem nem, csak moss kezet utána, meg ne hagyd, h arconnyaljanak.
Az ürülékétól is tartsd magad távol!!!
Egész terhességem alatt dögönyöztem, szeretgettem a kutyámat! (Mostmár a fiammal együtt szeretgetjük.) Ha a kutya tiszta és Te is betartod a megfelelõ higiéniai szabályokat, nincs miért aggódnod! Sõt, mivel a lelkednek nagyon jót tesz :) , így csak jó, hiszen, ami a mamának jó, az jó a babának is!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!