Találatok a következő kifejezésre: Veszélyes az haemangióma (1 db)

Veszélyes az éranyajegy (haemangióma)?

Legjobb válasz: nem nekem is van egy az orromon, és mindig mondja a kozmetikusom, hogy el lehet azt onnan tüntetni, ha akarom, de nem akarom. Ja és pár éve van, azt mondják erõs erölködés válthatta ki. Neked hol van?

nem nekem is van egy az orromon, és mindig mondja a kozmetikusom, hogy el lehet azt onnan tüntetni, ha akarom, de nem akarom. Ja és pár éve van, azt mondják erõs erölködés válthatta ki. Neked hol van?
Pedig a kisbabáknál általában visszahúzódik magától. Lehet kezelésekre is járni, ez meggyorsítja a folyamatot, pl. a fagyasztásos módszerrel jól tudják már kezelni az ilyet, csökkenteni az éranyajegy növekedését, gyorsítani a hegmentes gyógyulást. Lézeres mûtét csak végsõ esetben ajánlott, mert akár több éranyajegy is megjelenhet az egy leszedett helyett.
A kérdező hozzászólása: A kisbabámnak van a fejbõrén és a karján
Az én 1, 5 éves gyerekemnek is van egy nagy az oldalán. Én már megszoktam, és tudom, hogy nem veszélyes (legalábbis remélem). Még nem igazán kezdett visszahúzódni, de 5-6 éves korra valószínûleg el fog tûnni. Ha nem, akkor jön a mûtét. Csak nagyon kell vigyázni, hogy ne sérüljön meg, mert nagyon vérzik. Rá kell akkor szorítani gézt, vagy zsepit, és rohanni a sebészetre. Én igazából ettõl félek inkább... Ja, mi járunk kb. 3-4 havonta fagyasztásra, de szerintem ez nem mûködik nálunk...


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mennyi idős volt a babád mikor rád mosolygot?

14

Mit és milyen márkájú készségfejlesztőket vettetek babátoknak? 6-36 hósokra gondolok.

2

2 hetes a kisfiam, de ma csak egyszer volt kaka a pelusban. Normál esetben 4-6x kakil egy nap. Meddig normális a "szünet"?

Csak anyatejes baba

4

Mennyi idős korától lehet a babának 1, 5-ös tejet adni?

2

MIt tud 4, 5 honapos babytek?

8

Mitől van egy kb.1 hónapos baba arca teljesen pirosan kipattogva?

Ma láttam egy babát a buszmegállóban kb. 1 hónapos lehetett és az arca totálisan tele volt apró duzzadt piros kiütésekkel. Szegénynek szinte egy szabad hely sem volt az arcán a sok kiütéstől. Nagyon meglepett mert még nem láttam ilyen babát. Mitől van ez?

9

Milyen az állatkert baba mama szobája?

Leginkább az érdekel, van -e lehetőség bébiétel melegítésre.

1

Van olyan, aki olyan nehéznek érzi/érezte a csecsemőkort, hogy kifejezetten emiatt - és nem a gyerekvárás nehézségei, szülés, dackorszak, anyagiak, saját kora - miatt nem vállal több gyereket?

Mi volt a leginkább kiváltó oka?
Éjszakázás, nagyon sok kötöttség, sírás, tehetetlenségük a mozgás terén stb.?

6

Mikortól adtok a baba lábára cipőt-szandált?

lányom lassan 8 hónapos, bútorok mellett kapaszkodva szép lassan, de már megy. kintre ugye még nem kell neki, mert babakocsizik, de bentre kell neki szandi már? melyiket ajánljátok?
köszönöm!

5

9 hónaposom miért üvölt a járókában?

a kisebbik fiam most több,mint 9 hónapos már,hozzá van szokva a járókához,újszülött volt mikor vettük,nyilván nem abban tartottam állandóan de sokat aludt benne,mert a nappaliban van,ráláttam.most ha már csak beletenném üvölt.ha kiveszem egyből megy fel a lépcsőn,ácsorog egyfolytában,én egyedül vagyok,meg kellene főzni valakinek,nálatok van ilyen? 1,5 órát sírt benne,míg megcsináltam a dolgom,persze egy könnycsepp nélkül,így még nem jártam,sosem hagytam sírni,lehet ezért csinálta ilyen sokáig,most akkor ez hiszti? persze tudom hogy azért üvölt,mert menne állandóan de nem tudok rá mindig figyelni,tök egyedül vagyok.ti ilyenkor mit csináltok,ez a kérdés igazából,köszönöm.egyébként ahogy kivettem egyből megnyugodott,ebédelt szépen,majd aludt.

10

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!