Találatok a következő kifejezésre: Veszélyes az haemangióma (1 db)

Veszélyes az éranyajegy (haemangióma)?

Legjobb válasz: nem nekem is van egy az orromon, és mindig mondja a kozmetikusom, hogy el lehet azt onnan tüntetni, ha akarom, de nem akarom. Ja és pár éve van, azt mondják erõs erölködés válthatta ki. Neked hol van?

nem nekem is van egy az orromon, és mindig mondja a kozmetikusom, hogy el lehet azt onnan tüntetni, ha akarom, de nem akarom. Ja és pár éve van, azt mondják erõs erölködés válthatta ki. Neked hol van?
Pedig a kisbabáknál általában visszahúzódik magától. Lehet kezelésekre is járni, ez meggyorsítja a folyamatot, pl. a fagyasztásos módszerrel jól tudják már kezelni az ilyet, csökkenteni az éranyajegy növekedését, gyorsítani a hegmentes gyógyulást. Lézeres mûtét csak végsõ esetben ajánlott, mert akár több éranyajegy is megjelenhet az egy leszedett helyett.
A kérdező hozzászólása: A kisbabámnak van a fejbõrén és a karján
Az én 1, 5 éves gyerekemnek is van egy nagy az oldalán. Én már megszoktam, és tudom, hogy nem veszélyes (legalábbis remélem). Még nem igazán kezdett visszahúzódni, de 5-6 éves korra valószínûleg el fog tûnni. Ha nem, akkor jön a mûtét. Csak nagyon kell vigyázni, hogy ne sérüljön meg, mert nagyon vérzik. Rá kell akkor szorítani gézt, vagy zsepit, és rohanni a sebészetre. Én igazából ettõl félek inkább... Ja, mi járunk kb. 3-4 havonta fagyasztásra, de szerintem ez nem mûködik nálunk...


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mondjátok már meg nekem miért köpi ki 1 hónapos babám a cumit ha utána meg 2 másodperc múlva követeli vissza?

Most etettem biztos nem éhes még hagyott is a cumis üvegben.
Már ragad le a szeme de mégsem alszik.
Zavarja a zaj?

17

Szerintetek mikor érdemes először orvoshoz menni?

Megvannak a tünetek, mensi is elmaradt (illetve barnázás volt helyette), tesztet is csináltam. Halovány pozitívat mutatott. Mikor érdemes először orvoshoz menni? azt tudom, hogy ha korán megyek még szinte felesleges. De mégis mennyi időnek kell eltelnie, hogy értelme legyen?

5

Autóban ki hova teszi a bébihordót?

Anyós ülésen vagy hátul? 6hónapos babátokat ti miben vittétek ha mentetek kocsival valamerre?

13

SOS! Babámról kiderült hogy tejallegiás. Nem fogadja el az új tápot, lassan 1 napja nem evett. Most a régit kínálom neki de azt sem eszi, azt hiszi az az új amit nem szeret. Milumil Pregomint írtak fel neki az allegiára. Mit kezdjek vele?

Mit csináljak vele?

8

Koszmos a kisfiam feje hogy kezeljem?

14

Adjak a fiamnak Maltofert?

1 éves a fiam, a dokink felírta a Maltofert mert állítólag sápadt. De kicsit utána néztem, és most nem tudom hogy beadjam-e. Nem kéne ehhez vérvétel? Elég indok az hogy sápadt a fiam? Mi van ha nincs is erre szüksège, mégis adok neki?

4

Hogyan ösztönzitek a kisgyerekeiteket?

Milyen játékos feladatokat adtok nekik hogy fejlődjenek vagy sikerélményeik legyenek?

1

14 hónapos kisfiamnak most este ahogy mostam a fogát vérzett az ínye egy nagyon picit. Más tapasztalt ilyet esetleg, mitől lehet?

Tegnap vettem neki egy Oral-b gyerekfogkefét, lehet attól? Pedig abszolút nem mostam neki erősen. Biztos hogy érzékeny is neki, mert nem nagyon hagyja, hogy felül megmossam, elrántja a fejét. De csak felül, alul szépen hagyja, hogy megmossuk neki. Eddig azzal az ujjra húzható szilikonnal mostak neki, de úgy vettem észre, hogy az már nem tisztítja meg rendesen a fogait mióta mindent eszik.

1

Családi fotózás babával? Árban mi a jó?

Nekünk 10 ezerért akart csinálni egy csajszi, az sok? Cd-t is adna.

8

7 hónaposnak hányszor főzitek ki a cumisüvegét?

11

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!